17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

POLITIKA: Proč papaláši z ČSSD posílají děti do soukromých škol?

O školství toho každý z nás docela dost ví. Do školy jsme všichni chodili, chodí do ní naše děti a u těch starších dospělých i jejich vnoučata.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 21.2.2017 7:40

neuvěřitelně hloupý článek

to, že levicoví politikové posílají své děti studovat na soukromé školy, je důkazem tržního systému a nikoli nějakým levicovým pokrytectvím. Nebo si snad hlupák autor myslí, že když naopak pravicový politik posílá své děti do státní školy, tak to není pravičák, ale pokrytec?

J. Chaloupka 21.2.2017 6:29

Umět někoho něco naučit, je talent svého druhu.

Dokud se nedočtu, že na pedagogické školy se dělá talentová zkouška z talentu učit, do té doby jsou všechny diskuse zbytečné. Naše děti budou umět to, co je rodiče naučí. Ve škole prostě jen stráví dobu, kdy jsou rodiče v práci. Ale to ti rodiče musí mít o děti a jejich budoucnost zájem. Ne je učit, že lze přežít na dávkách.

A. Hrbek 21.2.2017 2:39

Nejvíce školství upadlo

za ministrů vlád ODS - Kopicová, Kuchtová, Bartoňová, Bursík, Liška, Dobeš, Fiala. Točili se tam jak apoštolové na orloji.

V. Vaclavik 21.2.2017 2:22

Mame demokracii?

Mame! A to uz dobreho ctvrt stoleti. Takze vzdelavaci system mame presne takovy, jaky jsme si ve sve demokraticke vetsine odsouhlasili. A ti, kdoz se hlasi k demokracii a nelibi se jim skolstvi, at zavrou usta a drzi krok. O tom to prece je, ta demokracie, neni-liz pravda?