17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jiří 15.5.2006 12:02

Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Debilní komunisto, tvoje myšlení odpovídá tvé minulosti( hnusnej donašeč do roku 1989). Tvoje myšlení je staré asi jako marx, lenin, stalin a jiní utopisté (masoví vrazi), běž si s nimi do prdele nebo na zasedání úv ksčm, tam tě možná někteří myšlenkově stejně zaostalí soudruzi budou plácat po tvé blbé komunistické hlavě (nikdo jim prej neřekl, že to má být na ramena... ach jo). Diskutovat s blbcem, jako jsi ty , a k tomu ještě konstruktivně, o něčem, co se týká komunistické ideologie odmítám a všechny tvé hovadské bláboly budu neustále častovat podobnými projevy(jak jsi je nazval ty soudruhu ). Tak na brzké projevení ty ;-€. Běž do (Y). ;-D

hodne neRath 15.5.2006 11:53

Re: pane daneši-vaše závěry jen potvrzují stupen vašeho politického rozboru-všechno ano jen ne čssd-to by byl konec- třeba by se lidem vedlo ještě lépe než teď - co potom s vaší stranou modrých ptáků

kterym lidem? mne NE.

hodne neRath 15.5.2006 11:52

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

nikoliv. Pro mne je podstatne, aby mi stat malo bral - umim totiz ze svymi penezi zachazet lepe naz statni urednik.

Fraimos 15.5.2006 11:50

Daneš je skutečně modrý soudruh

To je teda "zkvalitnění demokracie" vyrušit demokratickou levici a preferovat jako menší zlo levicové extremisty z KSČ 8-o. Nemít možnost volby to může vyhovovat jen některým primitivům z pravého konce spektra (o kterých veřím, že tvoří výraznou menšinu), protože to odradí od voleb spoustu nestabilních voličů pohybujících se kolem středu. Nejvetším nebezpečím pro demokracii není ČSSD, ale lidé jako pan Daneš, kterým zjevně vyhovuje polarizace společnosti, ze které bychom se vzpamatovávali hodně dlouho.

kamil 15.5.2006 11:47

pane daneši-vaše závěry jen potvrzují stupen vašeho politického rozboru-všechno ano jen ne čssd-to by byl konec- třeba by se lidem vedlo ještě lépe než teď - co potom s vaší stranou modrých ptáků

šimon klein 15.5.2006 11:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

a tohle o  té spravedlnosti progresivního zdanění vás učili kde ???

na vumlu anebo na tom druhém, co za cizí peníze také studujete???

Vilém 15.5.2006 11:22

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Vysoké daně nejsou za jinak stejných podmínek nic dobrého. Jistě však právě daňová kvóta není nejdůležitějším ukazatelem kvality společnosti a dokonce ani daňového systému samého. Jde na prvním místě o přiměřenou strukturu, tj. progresivitu zdanění, která je základní podmínkou spravedlivé daňové politiky.

A kromě daní jde o důchody, sociální stát atd., které jsou podstatnější než nízké daně.

Bohouš 15.5.2006 11:14

Naprostý souhlas s článkem!

Nebezpečí komoušosocanů je smrtelné! 

hodne neRath 15.5.2006 11:13

Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

a proc se Vam libi vysoke dane?

Taraszátaras 15.5.2006 11:06

Re: Re: Jo, byla to chyba,

Ano, když jsou konfrontováni s hovadností příznivců pravice.

Taraszátaras 15.5.2006 11:03

Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

V děsivé panice z blížícího se výprasku už nechápete ani nejjednodušší pojmy, Machu? Německý ministr financí je z CDU, to jsou pravičáci, ovšem nikoliv tak ideologicky zaslepení a hloupí, jako ti naši, pardon, vy naši. 

Malý Aston 15.5.2006 10:57

Re: Re: Nemáte pravdu

Je mi to líto ale nemáte pravdu. Na levici zůstane silná KSČM a slabá ČSSD. Nebudeme se přít,počkejme na výsledek voleb. I když bude první ČSSD a já to nepředpokládám a utvoří vládu,bude se muset opřít o KSČM a s nimi spolupracovat,což svým usnesením předpokládají,ne koalici ale spolupráci ano. Mě osobně je to jedno,jen je nutné věci nazývat tak jak jsou.

Vodák 15.5.2006 10:49

Re: Nemáte pravdu

Naprostý soulas. Až na to, že komunisté již svého cíle dosáhli. ČSSD prakticky neexistuje.  Strana  natolik infikovaná komunisty, kteří tam vlezli, protože to dostali jako stranický úkol, nebo z kariérismu, s předsedou který byl za komunismu náměstkem ROH , tedy jim zavázaným a jimi velice pravděpodobně  vydíratelným,  je již dnes komunistickým béčkem. Je to bohužel opět strana Fierlinga a poctivých socdemáků nevidno.

vládík 15.5.2006 10:47

Největší rizikem je Paroubek

Paroubek všeho schopný se stejně všeho schopným Rathem, se Sobotkou, kterého funkce naučila lhát a s neschopným (tedy kromě "bodrých" výrazů) Jandákem.

Malý Aston 15.5.2006 10:46

Komunisté a komunisté

Problém je ten,že pokud by jsme chtěli vytěsnit bývalé členy KSČ,ROH a jiných organizací ve kterých ten a onen byl před rokem 1989,bylo by nutné je všechny někam vystěhovat a to nejde.

Dnes v roce 2006 můžeme společnost rozdělit na voliče leváky a praváky,bez ohledu kde byli před rokem 1989. Jestli,nějaký bývalý člen KSČ,zámečník má dnes živnost,těžko bude volit komunisty nebo soc.dem. Naopak,nečlen KSČ,který se honosí odbojovou činností,že neuklízel kolem družstevního bytu před 1.Májem je dnes vedoucí nějakého státního úřadu,bude volit komunisty a soc.dem. To znamená,že v roce 2006 používat tyto argumenty není pravdivé.Počkejme na volby a budeme znát,kam se kyvadlo dějin v České republice nakloní,zda nalevo nebo napravo.

Žofie Goodday 15.5.2006 10:46

Re: Nemáte pravdu

Zmatený Malý Astone, v našich poměrech aplikovaném, poměrném volebním systému nezvítězí žádná strana tak, aby mohla sama sestavit vládu. Vždy potřebuje partnera, který s ní vytvoří koalici či alespoň bude podporovat její menšinovou vládu. Nepochopení této zákonitosti  znamená, že ODS nikdy nestaví čistě pravicovou vládu, protože všechny své potencionální partnery soustavně ničí. Výsledkem tohoto dlouhodobého, nemoudrého jednání bude nějaká velká koalice nebo levicová menšinová vláda. ČSSD to už pochopila.

J. Mach 15.5.2006 10:36

Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

patří jim to, nemají volit socdem, Němci.

J. Mach 15.5.2006 10:35

Re: Re: Re: Modrý soudruh Daneš

Tarasi, nejste trochu nervózní z těch preferencí? Jak jinak si vysvětlit ty expresivní výrazy. Já vím, že člověl má mluvit, jak mu zobál narost, ale co je moc, je moc. Nechte si to na schůzi té vaší partaje, tam se to ztratí.

hodne neRath 15.5.2006 10:31

Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

no a co? Kazdy ma takovou vladu, jakou si zasluhuje

qqq 15.5.2006 10:27

Re: Jo, byla to chyba,

A nejen to, ke komunistům se přidávají i ti, kteří byli do roku 1989 antikomunisty...

Vojta 15.5.2006 10:22

oni ti kdysi kariérní komunisté

jsou ale taky v ODS a především v hospodářské sféře, kde se z nich stali zásadní kapitalisté. Takže si člověk moc nevybere. ČSSD je ale komunisty infikována nejvíce a kdysi Zemanova vláda se jeden čas skládala jen z bývalých komunistů. Marná sláva, bylo jich asi 1 M a ještě všichni nevymřeli. Takže je třeba počkat tak dvě denerace aby bylo po nich - pozn. není mi 20, je mi 60 a komanči mi ukradli nejlepší roky mého života.

Malý Aston 15.5.2006 10:02

Nemáte pravdu

Vaše tvrzení,že bohumínské usnesení platí,není pravda. Bylo nahrazeno novým,ve kterém se ČSSD zavázala,že nebude vytvářet koalici s KSČM. Tím bylo zrušeno usnesení o zákazu jakékoliv spolupráce,které bylo trvale porušováno a spolupráce je povolena. Tak to chápu já,a doufám že i ostatní občané.Já to jen konstatuji a je to věc členů ČSSD po které mi nic není.KSČM trvale pracuje na likvidaci ČSSD a má zájem o to,aby byla jedinou stranou levice,která bude levicové voliče zastupovat. V tom je problém ČSSD. Levicová strana může být jen jedna,také na paravici může být jen jedna strana,to nepochopila ani ODA,US, ani další odpadlíci. Komunisté mají svůj cíl a jsem přesvědčen,že ho dosáhnou. Nemám z toho velkou radost ale to je vše co proti tomu mohu udělat.Levic volit nebudu ani onu ani támtu.

ahasver 15.5.2006 9:52

Hlava mapa

Tedy pane Vachmajsr, vy jste ale hlava. Bojim, bojim, bojim! Nechodíte taky strašit malé holčičky do parku?? 

Alfons 15.5.2006 9:48

Re: Re: Modrý soudruh Daneš

Pravice znamená okrádání.

Pete 15.5.2006 9:00

Re: Co takhle nějaký argument

ekonomika vzkvétá i v číně. Já bych za žádnou cenu tam žít nechtěl. Dostat nažrat a držet hubu, to jsem zažíval přes 30 let. Táhněte do haj.. háje.

Taraszátaras 15.5.2006 8:58

Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Jaká hlava, takový projev. Zkus něco říct k věci, místo svého veřejně záchodkového močení, nějakou myšlenku zkus najít, něco konstruktivního. Jinak jsem tady pořád, jenom tebe asi na chvíli pustili z vazby.

Jiří 15.5.2006 8:54

Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

po dlouhé době se nám tady zase vyblil největší kretén a naprosto vygumovanej nevzdělanej pitomeček, s. zátaras, jsi absolutní komunistická nula, ještě chvíli budou tví chlebodárci u vlády a pak už tu bude vládnout mnoho a mnoho let jen pravice, to bude, doufám, pro tebe blbečku i mnoho jiných komančských gumáků, důvod opustit tuto republiku (doporučuji kuba, s. korea, čína, irán, palestina, atd. );-€(Y)>-

Taraszátaras 15.5.2006 8:50

Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Ministr financí z vítězné CDU/CSU v Německu ohlásil na rok 2007 zvýšení daní - DPH, milionářskou dávku, zvýšení daní pro nejvyšší příjmové skupiny o tři procenta, takže jejich zdanění příjmů dosáhne 55 %.

eTony 15.5.2006 8:49

Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

.... a daně spravedlné.

hodne neRath 15.5.2006 8:40

Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

nizsi dane.