17.6.2024 | Svátek má Adolf


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vilém 15.5.2006 15:02

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Tohle je zajímavé. Typický pravicový slogan, vůbec nemáte pravdu a ani vám neobahitelnost vaší argumentace nedochází. Vy umíte ZA SEBE možná zacházet lépe než úředník, ale obecné peníze jsou nezbytné k celé řadě účelů, o kterých se právě diskutuje v politickém procesu. Vy byste "své" peníze nikdy nepoužil k vyřizování věcí obecného zájmu, a právě tím byste způsobil katastrofu i sám sobě.

hodne neRath 15.5.2006 14:59

Sejno,

kecate. a jeste ke vsemu celkem nechapu proc - je znamo ze ja toto slovo neuzivam.....

Mirek Šejna 15.5.2006 14:56

Racku

HodněNeRath tu už pár měsíců vykládá o zlých a všeho schopných tunelářich v ČSSD. Jenže taky ještě nepodal trestní oznámení. Ale po Tobě to požaduje.

Malý Aston 15.5.2006 14:56

Tady je diskuze o ČSSD

Na pravici se vykašli,tu budeme řešit zítra.Tady řešíme,zda se zrušilo usnesení bohumínské nebo ne a zda platí usnesení nové,které ruší první.Tak jak je to v té pohádce.

www racek 15.5.2006 14:46

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

jo jo, každá víra stojí na věřících ... a vy věříte hodně, příteli. takové lidi potřebuje každá strana.

Jiří 15.5.2006 14:43

Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

100% zdráv blbej komanči, co by mohl jiného dělat člověk s takovýmí názory než donášet, jestli jsi byl na vojně, tak jsi musel být bonzák jak poleno, na nic jiného bych tě nepasoval a těm jsme dávali deku co se do nich vešlo ( byli to totiž taky takový pitomci jako ty svazáku posranej a vždy jsme na ně přišli ) , tobě by taková deka taky nádherně slušela(Y) ,čau blbej komundíro;-€

gerontusinza 15.5.2006 14:37

Pane Vodáku, spíš bych se zamyslil, jestli vám tam neinfiltrovali Tlustého. Re: Re: Nemáte pravdu

Kdyby Tlustý zmizel z kandidátky, i se svými přitroublými výroky, asi byste měli šanci i vyhrát. Takto pochybuji. Hezký den.

gerontusinza 15.5.2006 14:33

Milý malý astone, Re: Re: Re: Nemáte pravdu

Kdopak se to chová tak, že rok od roku vliv KSČM roste a roste a ..... Když přihlédnu k proklamacím ODS do vánoc loňského roku tak se tomu skutečně nedivím, neboť ODS přece na prosté lidi kašlalo, socky je nezajímaly a podobné výroky byly na netu denně. A co teď ta změna? Kdepak, nasRath pánové. Lidé z velké většiny neposílají SMS. Odhaduji, že ČSSD a KSČM dostanou nad 50%. Jen ovšem díky vám a vaším nesmyslným duševním a ekonomickým zvratkům. Hezký den.

Petr Benes 15.5.2006 14:18

Jak nevolit levici,

kdyz u nas zadna pravicova strana neni?

Taraszátaras 15.5.2006 14:17

Re: Re: Re: Re: Modrý soudruh Daneš

Opravdu veselé.

Taraszátaras 15.5.2006 14:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

hodně nerad bude mít daňovou odluku od státu? Bude jezdit po vlastnoručně vybudovaných silnicích, haranty bude posílat do vlastních škol a vrátí všechno, co mu doposud společnost poskytla?

Taraszátaras 15.5.2006 14:12

Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Jak víš, co jsem dělal do roku 89? Proč nedokážeš ze sebe dostat nic jiného, než ten hnus? Jsi nemocný?

jiří 15.5.2006 14:01

Re: Re: Re: Modrý soudruh Daneš

soudruh "chytrák" má nervy v kýblu, určitě tě čssd platí a tvoje agitace se nijak neprojevila na volebních preferencích, to tě prase bradavičnatý zase seřve, to bude mazec, asi nedostaneš premie, budeš muset přidat soudruhu, takhle vyspělou socilistickou společnost nevybudujete;-D;-D;-D>-

hodne neRath 15.5.2006 13:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

a uz jste podal trestni oznameni ci jen nenavistne prskate?

Sch.glosátor V.I. 15.5.2006 13:45

zásadním ukazatelem kvality demokracie jako takové....

A ta je zásadním ukazatelem kvality svých nositelů. Nás.

ahasver 15.5.2006 13:43

Re: Re: pane daneši-vaše závěry jen potvrzují stupen vašeho politického rozboru-všechno ano jen ne čssd-to by byl konec- třeba by se lidem vedlo ještě lépe než teď - co potom s vaší stranou modrých ptáků

Tak se milý hochu na ně dojdi podívat do kteréhokoliv supermarketu

Švrk 15.5.2006 13:37

Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Já tomu rozumím! V Německu pravice vyhrála hodně nepřesvědčivě. Proto to musela se socany skoulet. Doufám, že u nás socani prohrají aspoň o 10% a nebude se s nima muset nic koulet.

Malý Aston 15.5.2006 13:32

Re: Re: Komunisté a komunisté

Prosím Tě o posouzení,zda uplácení aby jsem dostal státní zakázku je to samé,koho podporuji politicky.To znamená jedno je podpora/úplatky/ a druhá je zda přijdu o vlastnictví.V tom je rozdíl.

www racek 15.5.2006 13:27

Re: Komunisté a komunisté

no, máš asi pravdu. tihle velcí souzi byli vytěsněni do podnikatelské sféry a prosperují. velmi. a dnes si stranu kupují oni ... konečně, berlusconi to předvedl v itálii zcela veřejně. takhle daleko ještě nejsme.

www racek 15.5.2006 13:24

Re: Re: Re: Re: Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

tunelem, příteli, tunelem. jinak to fakt tenkrát nešlo.

hodne neRath 15.5.2006 12:54

Re: Re: Re: Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

no a jak prisli k majetku?

Fraimos 15.5.2006 12:47

Re: Částečný souhlas

Jistě, pokud by volby vyhrál např. ex-předseda Gréba, tak by prakticky okamžitě narazil na smluvní mantinely vytvořené jeho předchůdci. Při jejich zázadním narušení by se po diplomatickém nátlaku prakticky okamžitě objevily sankce ze strany těch velkých a silných (nás se bát fakt nemusí), a ty by měly v poměrně krátké době viditelné dopady na životní úroveň a v příštích volbách změnu vlády.

Nicméně možnost volby a její kvalita (relativní kvalita obou variant a to pravé i levé) zůstává zásadním ukazatelem kvality demokracie jako takové. Nechci Italský model nebo jiné podobné.

www racek 15.5.2006 12:43

Re: Re: Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

tedy, naopak ...  každý uhlobaron má své stádo politiků a novinářů ...

www racek 15.5.2006 12:42

Re: Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

nic, jenom to, jak přišli k majetku a jak rozhodují o politice a politických sranách. neboť věz, že každý politik má svého uhlobarona.

hodne neRath 15.5.2006 12:30

Re: ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

a co je na uhlobaronech spatneho?

Sch.glosátor V.I. 15.5.2006 12:24

Netřeba to dramatizovat.

Rozkyv  tuzemského politického kyvadla tak jako v minulosti je limitován  mezemi bloku v němž se nacházíme, aktuálně převážně  EU, zejména jeho jádra  tvořeného Německem a Francií. Pro  posuny  v ose vpravo-vlevo a pro volební  preference je rozhodující  ekonomická situace a spokojenost rozhodující části  poddaných  (občanů). Velkohubá prohlášení a střety v politické aréně  jsou jenom  pěnou na hladině. Tak jako v minulosti, ani v přítomnosti  se žádné extrabuřty  nebudou trpět. Na to dohlédne nová  Svatá aliance. Nejsme pupkem světa, ale  nevýznamným desetimilionovým  státečkem s odpovídající ekonomikou a trhem. Rovné  postavení  s velmocemi je stejnou iluzí jako rovné postavení chudých s  bohatými,  kteří mají dleko větší reálné možnosti jak  ve svůj prospěch a k posílení své  moci využít formální  rovnoprávnosti. Tu si představme jako jezero s vysokým  břehem  ze kterého jedni se natahují k vodě aby si nabrali holýma rukama,  jiní  naběračkou, další vědrem a další výkonným čerpadlem.  A jsou i tací kteří  prokopávají  břeh a zmocnili se veškeré  vody. Tak vždy tomu bylo, je a bude. Bez  ohledu na krátká období  ve kterých se zdá, že tomu tak již není a nikdy nebude.  Bylo,  je a bude.

pepe 15.5.2006 12:19

Re: Já ty pilné podnikatele znám

bylo by zajímavé vědět koho volili ti tví podnikatelé;-D, podle toho co píšeš to vypadá , že na tu sociálku chodíš žebrat hlavně ty sám, oprava střechy = starý barák , odtažení auta = hodně staré auto, nákup v antivariátu = pořád bez peněz ,to je totiž ukázkový příklad voliče čssd nebo ksčm ( je to vlastně už jedna strana ne ? ) a ty nám chceš tady něco kázat, to je k smíchu ty ;-€. :-D;-D;-D>-

Miro Vilimek 15.5.2006 12:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Daneš by se měl místo smolení slátanin

Nejsou-li vysoke dane nic dobreho za stejnych podminek, tak az socialni stat dosahne sveho idealu "zajistit vsem naprosto stejne podminky k byti" , tak pak bude vybirat nizke dane. To je teda finta ...

www racek 15.5.2006 12:03

ale daneš, ono si neplést pojmy a dojmy ...

ti nomenklaturní souzi nejsou dnes ve vůbec žádné sraně, ti si kupují občas nějako sranu ... momentálně je na výsluní hlavně ods ...

u socanů je jen pár bývalých funkcinářů malinkého rozsahu ... asi tak jako ltustý se zvěřinou u ods... ty ideje chodí zvenku, souzi a soušky, momentálně jsou sovcani příliš profláknutou značkou pro naše uhlobarony ....