5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kotas 11.1.2008 18:54

Proc.....?

Ja bych to tak nepitval. Po tom, co Klaus ukazal behem sve kariery, je jasne , ze jak se rika "na to nema". Pan Svejnar je ekonomicky expert a Klaus je jen socialisticky diletant. Proste, "ma strach".

Sutera 11.1.2008 18:48

Re: Re: blaboly pana Zantovskeho

Ano, to je zasadni, mit pamet a mnoho lidi rado zapomina na minulost svou a proto jsou tak shovivavi k minulosti jinych. Prave pro vysoky stupen kolaborace s bolseviky a mravni nakazu, mor, infekci ma Klaus tolik podporovatelu, mluvi jim z duse. Ta studia Klausova jsou skutecne slovo do pranice a nepochybuji ze studia Svejnarova jsou z jineho testa.

Sutera 11.1.2008 18:37

Re: Švejnar na Klause nemá.

Pane auditore,ktere zatacky mate na mysli? Nepochybujeme ze v krivarnach je vas guru mistrem, ale my mluvime o odbornosti. Klaus si udelal renome zpocatku po roce 89 jako americkou ekonomii zkuseny ekonom a nyni mame moznost srovnat jeho nazory s profesorem ekonomie na Michiganske universite, ktera patri k nejlepsim.

Vlastne nemame, Vasek nam z toho utek. Dale tvrdim, ze pokud poslanci a senatori nenaslouchaji hlasu verejnosti, nemaji co na svych postech pohledavat. Jsou dobre placeni za tuto praci a my jsme klienti, kteri je poverili za nase penize nam naslouchat. Diskuse je z tohoto titulu nutna, a jestli nejaci Cunkove budou ministry ci ne je vez zcela nezasadni.

Klaudius 11.1.2008 18:21

Re: Re: Re: Zantovsky ty devcatko prodejne

Sutero, kdyby bombardovali Amiričané o 2-3 roky dříve, tak by možná etnické čistky nebyly.V kosovu nejsou jen proto, že je tam velká armáda a výsledkem bude buď nezávislé Kosovo nebo Velká Albanie a vyhnaní Srbové. A možná další žádosti o změny hranic.Ale předmětem Vašeho útoku na Klause bylo jeho nepřijetí u Bushe.Na Irák jste nereagoval.To byly také populistická malost?

Mjr. terazky 11.1.2008 18:16

milý příteli, sochy jsou nádherné a česká města se o ně poperou.

Ale Václav Klaus je stejně integrální osobnost jako Jára da Cimrman a vlastně je všechno dohromady a současně v čase i prostoru, co jste vytesal (a navrchje  ještě rocker - jak o o sobě rád říká). Co kdybyste vysochal sousoší, kde byste v jedné postavě vyjádřil vše (např  že je světec i dědula erotický popleta?), rovněž Vám ještě chybí sousoší Václav Klaus and Pepa of HongKong. Ale moc pěkné.

Za Zoo Lešná objednávám sochu zachránce do jezírka plameňáku. Myslíte, že jí ptáci nepose.ou?? 

Mjr. terazky 11.1.2008 18:07

Nechte toho, musím se Klause zastat, Švejnar, na rozdíl od Klause vůbec nemá VÚML, je to ekonomický nevzdělanec

A Klaus učí na samotném světoznámém Žižkově, zatímco Švejnar na jakémsi Mičiganu, o kterém jsem nikdy nic vůbec nic neslišel...Uvjedomte si, že Ty vzdělanější a intekentnější fanděj Klausoj...

Mjr. terazky 11.1.2008 18:04

Například falešný a prázdný Topolánek podepsal Klausovu kandidaturu s nadšením a od srdce...

kurbet 11.1.2008 17:57

adorace

Pane Žantovský pokud si pamatuji,tak p.Klaus říká že je -a chce být-presidentem všech,tak bychom i my obyčejní voliči rádi sledovali vývoj názorů  tohoto pána v průběhu času..A ve veřejné debatě se to posoudí nejlépe.Pokud je ovšem presidentem pouze senátorů a ne všech,tak ať mluví jenom před senátory.Pak ovšem bylo i chybou pouštět jeho novoroční projev o tom, jak se máme výborně,do celoplošných televizí,ten patřil zřejmě rovněž jenom pánům senátorům.Jinak pak vašemu článku nelze rozumět.

J.V. auditor 11.1.2008 17:51

Švejnar na Klause nemá.

Jakože jsem vysoký manažer. On totiž, na rozdíl od Švejnara, zná všechny zatáčky líp než páni řidiči.

ap 11.1.2008 17:44

Toto je k paní Šiklové

Paní Šiklová,

v tištěných Lidovkách jsem si přečetla Vaši glosu "Proč se Klaus bojí veřejné diskuse". Protože u zmíněné glosy diskuse nefunguje, máte to tady:

Píšete "Proto nejen za devótní, ale i za netaktické považuji to, že členové ODS museli podepsat, že budou volit Václava Klause."

Jistě mohu předpokládat, že pokud toto Vaše tvrzení není pravdivé, se omluvíte,  v tištěných Lidovkách  opětt na první straně -  od socioložky Vaší váhy je to samozřejmé, nebo se mýlím ?

kurbet 11.1.2008 17:42

Re: blaboly pana Zantovskeho

V.Klaus byl na stáži na Cornell Uni v r.1969,jak uvádí ve svém crrcv.To jest v době nastupující těžké normalizace,kdy v masových prověrkách po okupaci,byli tisíce lidí vyhazování z práce,tak tento prověřený pán odchází do lůna světového imperializmu do USA.Obyčejný občan,pamětník měl tehdy problém dostat se třeba do Mongolska.

fren440 11.1.2008 17:40

Re: Nejsme v USA, ale...

Svého času kandidoval i Gus Hall generální tajemník KS USA.;-D

F.VÍZEK 88.100.57 11.1.2008 17:33

Myšlenka k věci nenaskočila?

To je mi líto...

F.VÍZEK 88.100.57 11.1.2008 17:31

Už nejde o veřejnost a o média...

Jeden z nezávislých  senátorů nabídl Václavu Klausovi debatu na půdě parlamentu a to bez veřejnosti a bez médií - které Klaus tolik odmítá - , ale z očí do očí :  Klaus versus  Švejnar s tím, že sami zákonodárci budou klást otázky a porovnají si oba kandidáty...  Návrh je to vyvážený, solidní, přijatelný - ale  pro ODS nikoliv. 

Dá se to pochopit jinak, než že jde o strach, že "vyčichlost" pana Klause vyplave na povrch, že se ukáže, že nic nového a lepšího nabídnout neumí?  Že je slabší, že na konkurenta nemá ?  Pan Žantovský - o koze....

Psí vrah Čumil 11.1.2008 17:29

Re: Re: Re: Re: no, jak sleduji, tak to vypada

Že jo? ;-D

Spojka 11.1.2008 17:26

Re: Mala otazka.

je to taky trochu vec poptavky ne? Politicky system financujeme z verejnych zdroju a pokud se od politika chce, aby byl konfrontovan s vazne minenym protikandidatem, odmitat by nemel. Je to soucast jeho sluzby.

tomas 11.1.2008 17:22

blaboly pana Zantovskeho

pry Svejnar a Klaus maji zkusenosti s americkym skolstvim.Klaus byl pul roku v r. 68 z blahovule komunistu pusten coby student na Cornell Uni- a to srovnavat s prof.Svejnarem je blabol hodny nenajvys samotneho Klause. Klausova ekonomicka kompetence spociva pouze na Vysoke skole politicke ekonomie v dobe nejtemnejsiho komunismu v CSSR 1958-63. A  kompetenci Klausovu   prirovnavat k prof. Svejnarovi  to muze snad jen klausova ceska strana .

krokodyl 11.1.2008 17:21

Mala otazka.

Mimochodem, kolikrat byl zvolen presidentem Vaclav Havel? A kolikrat debatoval s ostatnimi kandidaty on? Proc tehdy takova debata nebyla zapotrebi, ale ted to dulezite je? V Americe je prislovi: Co je dobre pro husu, melo by byt vhodne i pro housera. Vsem by se melo merit stejnym metrem.

pop.combat 11.1.2008 17:18

postavte klausovi pomník

Velké osobnosti dějin zasluhují postavit pomník. Jak by podle vás měl jednou vypadat pomník Prof. Ing. Václava Klause, CSc.? Na internetové stránce http://www.myspace.com/vaclavklaus předkládám k veřejnému posouzení dvanáct návrhů, které nazírají osobu pana profesora z různých perspektiv. Sami v internetovém hlasování zvolte, jaký památník vystihuje současného prezidenta nejlépe.

Spojka 11.1.2008 17:15

Nejsme v USA, ale...

Autor pozamomnel, ze v USA muze kandidovat na prezidenta i osoba ktera neni nominovana partajemi. V teto souvislosti se spekuluje pro pristi volby o M. Bloombergovi. 

Osobne mne nikterak netesi, ze u nas neni mechanismus prime volby, ktera by byla trochu nezavisla na partajich. Politicke strany v ceskem podani jsou tak nepatrne, ze volice prakticky vubec nereprezentuji.

Klaus zhrdl obcanstvem, kdys odmitl konfrontovat sve nazory s protikandidatem a mam mu to za zle. Politika se ma prezentovat predevsim lidem a teprve pak poslancum.

jirka.s. 11.1.2008 16:52

Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

Jo, a taky byl  už v roce 1353 první absolventem Karlovy Univerzity! Co to jenom je nějakých 190 let v životě lidském! To se klidně nechá přežít i horečka 27°C, keď si bil tých komunistov, hej? ;-D

Pišta 11.1.2008 16:46

Re: Re: ZLODĚJI SE PŘECE NENECHAJÍ OKRÁST, NE?

ON řekl:"Neznám metodu, jak rozlišit špinavé peníze od čistých"!

jirka.s. 11.1.2008 16:43

Re: Re: Opravuji: Prefrence Švejnara spíše vyjadřují obecné tendence: Děkujeme, odejděte, proboha už....

Ale že nám to dneska na tom EGAPu u toho erárního počítače uteklo, viď,  zwratku?

VLADIMÍR 11.1.2008 16:43

Re: Že by Klaus klesl až takhle hluboko, že potřebuje podporu od takových ubožáků

A dirigovat Kulinský :-D

Pišta 11.1.2008 16:42

Re: Re: Re: Autore, máte pravdu.

Ona taky kandiduje, ale to mi nikdo neřekl? To sou mi věci!

jirka.s. 11.1.2008 16:41

Re: Re: Vízku, Zimo,štváči, ŽA a spol.

No to musí mít ten ZK určitě radost, že ho máš rád, balvane, respektive že by ti dokonce jako president vyhovoval! ;-D

VLADIMÍR 11.1.2008 16:40

Re: Re: Re: no, jak sleduji, tak to vypada

Že by to odkoukl od Putina ? :-D

sutera 11.1.2008 16:40

Re: Re: Zantovsky ty devcatko prodejne

Zasah americanu v byvale jugoslavii zastavil etnicke cistky a masivni vyvrazdovani, jestli Vam to nestaci jako argument, je skoda s Vami vice diskutovat. Pokracovanim Komunismu je skutecne nacionalismus, jak kdosi rozume prorokoval jiz pred padem ruskeho imperia ve stredni evrope.

Klaus tehdy populisticky ukazal svoji malost, coz mimochodem cini co jej znam od roku 89

Pišta 11.1.2008 16:36

Re: Re: no, jak sleduji, tak to vypada

Jen se moc netěšte! Až ho bolševici a ODS jako minule protlačí na Hrad , první věc co udělají bude snaha změnit zákon a prodloužit mu (samozřejmě za zásluhy), mandát na neurčito. Krk bych na to dal a že mám jen jeden!

Klokan 11.1.2008 16:34

Re: Re: Re: Klaus má náskok 190 let průšvihů, tunelování, lhaní - to se to proti Švejnarovi blbě brání....

Prý se i přejmenuje na Jan "Nobel" Švejnar ;-D