9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

POLITIKA: Proč je třeba chránit policii

Policisté nás chrání před zločinci, chuligány a asociály. Dělají nevděčnou práci, při níž musí snášet výsměch, urážky a agresivitu delikventů, laxnost justice i alibismus šéfů, kteří jsou připraveni je kdykoliv obětovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Diviš 11.8.2022 20:33

A tak to bude i nadále, vyjma Senátu a presidenta.

P. Čech 11.8.2022 20:29

Stačilo, abyste nepsal nic pane Vávro. Takto jste normálním lidem jen trapný a směšný. Ono totiž nadávat lidem, a to kterýmkoliv, dokáže každý hlupák.

P. Čech 11.8.2022 20:25

Kalousek byl a je jednou z pohrom, které náš stát postihly. A vinu na tom nese jen volební zákon a volební systém. Ono totiž v případě přímých voleb, kdy by byli voleni kandidáti na zástupce občanů přímo by tento "dáreček" nikdy nebyl zvolen. On vlastně nikdy ani zvolen nebyl, protože nebyl volen. Voleny byly politické stranym které jej na t.zv. volitelné místo dosadily.

J. Vávra 11.8.2022 20:12

Jistě, proti Vám jsem holá pr..l, tátu komouši dostali k lopatě, žádnou vilu pro mne nevybudoval, ale přesto jsem se svým životem vcelku spokojený ve vlastním bytě a s vlastní zahradou a škoda, že už pomalu (snad) končí a musím se přitom potýkat a rozčilovat s debilitou svých spoluobčanů zaslepených Burešem, kteří mají ruku neustále nataženou ke státu a kvičí a žebrají, přidejte nám stovku. Naivně jsem si myslel, že po třiceti letech ten komoušský puch už vyvane. Ale přece jen jsme si se ženou vybudovali zázemí a důchod, že toto dělat nemusím a nepodělám se ani ze současného zdražování, i když mne gauner Babiš s Dluženou Šílenou připraví o úspory. Jo a - zásadně nezávidím, způsobuje to žaludeční vředy. Vinohrad Vám pak nezávidím tuplem, vím co dá práce, tchán jeden měl pronajmutý.

D. Dostál 11.8.2022 19:38

Pro pana Dostála se jedná o běžné chování fízlů této země,zaklekávají a umírají jim v rukou pachatelé přestupků a přečinů.Za toto si je neplatíme,"profíky"...

D. Dostál 11.8.2022 19:34

Vadí mi,že v rukou policie umírají pachatelé přečinů.(Na víc to nebylo)

Samozřejmě,o tohodle jednoho smaradlavého cigina mi nejde,i když to byl, jak to říct,taky člověk?jo asi byl.

D. Dostál 11.8.2022 19:32

Ano viděl,samozřejmě,pan Cigoš byl v excitovaném deliriu.To se Vám může stát taky,a nemusíte si aplikovat pervitin.

D. Dostál 11.8.2022 19:30

To není drzá lež.Zakleknutí je technika která není nutná,fízlové ji ale milují.Něco si o tom přečtěte i jinde než v českých médiích.Po zákroku v lidovkách pochybovali např. zde:

https://www.lidovky.cz/domov/kdyz-vidim-koleno-na-siji-strazniky-napominam-experti-v-eu-varuji-pred-zaklekavanim-v-cesku-se-chys.A210627_132252_ln_domov_livs

O. Kaucký 11.8.2022 19:18

Požád lepší než Drahoš.

J. Vávra 11.8.2022 19:08

Trouba jste spíš Vy, co Kalouskovi může akorát tak očůrávat kotníky. Kalousek je jen politik s chybami a chybnými rozhodnutími, ale rozhodně je to proti Babišovi státník a ne hokynářský vypočítavec a okrádač kdekoho. Jeho odstoupení umožnilo vznik SPOLU a teď se marně snaží do vrcholové politiky vrátit, ale tak už se to politikům stává. Urputnému hovadu nezbývá než objíždět komoušské pohrobky, debily za jejichž pos...ný život může někdo jiný, bambuly uctívající silnou ruku, i když je fackuje a frustráty, kteří po zklamané víře ve světlé zítřky komunismu, kde o směrování státu budou rozhodovat domovnice, objevili nového Mesiáše. Teď s rétorikou přitvrzuje, protože vidí, že blbci z jeho ANO nestačí k tomu, aby se v prezidentské funkci vyhnul stíhání, a tak potřebuje i Pitomiovce, příznivce traktoristy a kované komouše. Jsem zvědavý, s čím ten gauner přijde po nacistech.

J. Vávra 11.8.2022 18:52

Ano? Tak si najděte, co všechno Babiš podstupoval, jaký nátlak vytvářel třeba na Murína, aby se změnilo vedení policie a GIBS a jaký tlak byl na vyšetřovatele Nevtípila, který nakonec šel do civilu. Najděte si rošády v r. 2018, Tuhý udělal žádané změny a šel velvyslancovat do Bratislavy. Jedině snad BIS a to snad zůstala mimo, ale policie, NCOZ i GIBS obsadili Babišovi sloužící. Vy opravdu argumentujete Hamáčkem a ČSSD jako silou vyvažující brutálního Babiše? I Vy filuto!

J. Vávra 11.8.2022 18:26

Jenže nechat policii se současným vedením, kromě kosmetické změny policejního ředitele, který zjevně drží basu, znamená provozovat policii jako rozšířenou bezpečnostní divizi Agrofertu.

V. Kučer 11.8.2022 17:47

R^ Pokud politici zneschopní policii může ji nahradit domobrana a ta jedná dle zásady že když se kácí les tak lítají třísky. Druhá možnost je že o pořádek se bude starat mafie.

V. Kučer 11.8.2022 17:26

To je jediné čím mi Kalousek zaimponoval.

P. Hatina 11.8.2022 17:20

Tak ono přesněji řečeno, on Rakušan na čistku nemá, a taky proto že spousta těch vztahů se vleče ještě z dob minulé vlády pravice od roku 2010.

Pro tu připomínku, tehdy si přece ODSka vynutila založení GIBS, jako protiváhu ministerstva vnitra, které politicky dostal Radek (Big) John z VV, a okamžitě jí pak využila pro politické vyhození policejního prezidenta Lessyho, nebo snad ne? ;-D

P. Hatina 11.8.2022 17:03

Tedy, a vůbec, vůbec bych nesouhlasil s tím že "..autismus patří do spektra módních diagnóz podle diagnostiků-lékařů". Jest to velice závažné psychické onemocnění, a tihle lidé potřebují ohromnou péči a toleranci, jak rodině, škole i ve společnosti.

Co je ovšem jedna ze zásadních věci, oni se prostě ve složitých společenských situací vůbec ale vůbec neorientují, jsou naprosto zmatení, a v tom zmatku se jejich stav ještě zhoršuje...

Takže zásadní věc, jestli byla s nim jeho matinka, ta at si zodpovi, proč ho tam tahala a sama ho tím vystavila ohrožení jeho psychického stavu.

Jen těžko se hodnotí jednání dalších stran, protože ono se to jeho postižení skutečně hned od prvního pohledu na něm nepozná...

K. Křivan 11.8.2022 17:01

1) Vávro, já jsem na Psu od jeho začátku.

2) Letos šla manželka do důchodu, já mám důchod už pár let, tak se tento rok stěhujeme na stálo na Moravu. Zdědili jsme vilku, zahradu, vinohrad, tak se budeme mít dobře. Závidíš Vávro ?

P. Hatina 11.8.2022 16:40

Sice by se dalo souhlasit, jenže tento trend už trvá i ze Západu velice dlouho. Čili i ti policisté se s tím museli naučit pracovat. A ono to zase není tak těžké, pouze dvě pravidla.

1) Během akce dělej jak umíš

2) Po akci nic nevysvětluj a nech to na právnících.

Skutečně jen velmi hloupé režimy ty policajty po zpackané akci vyhodí hned. Ve většině z nich se připustí že se to musí vyšetřit. Tak se vyšetřuje (v rámci policie), policajt si vezme právníka, a vyšetřuje a vyšetřuje, léta plynou, než se vůbec rozhodne zda něco vůbec porušil, pak se to vyšetřuje jako trestný čin, pak to jde k prvnímu soudu, kde se jeho obhájce stejně odvolá...

Když si člověk uvědomí, že v našem právním systému může trvat 5-10 let než padne pravomocný rozsudek, tak to zase není nic, co by otřáslo psychicky i fyzicky zocelenými muži zákona..;-D

J. Pokoutný 11.8.2022 16:34

Neblábolte osobo a podívejte se např. na televizi Romea, kde je dost objektivní pořad o tom "smrtelně nebezpečném zakleknutí", mimochodem používaném běžně po celém světě. I když už to dokáží i tam, neměl byste opakovat drzou lež ani vy.

J. Pokoutný 11.8.2022 16:27

Ověřte si, co tvrdíte. Při vstupu do politiky byl Babiš asi 4-5 nejbohatší, nyní je 6-7. A to se vyplatí!

J. Pokoutný 11.8.2022 16:25

Promluvme si o tom znovu, až vám někdo bez vašeho souhlasu "poodjede" s autem. Protože dle vaší logiky určitě nepůjde o krádež, policie by to rovněž neměla vyšetřovat a auto hledat.

J. Pokoutný 11.8.2022 16:19

Zapomínáte zcela účelově, že po celých 8 let, co byl Babiš v politice, vládl vnitru člen ČSSD, strany, která s ním spolupracovala jako chytrá horákyně? Nemluvě o všechna ta léta předtím, kdyby si tam tahal kámoše např. Langer z ODS a další? I vy filuto.

V. Čermák 11.8.2022 16:18

Drzá Politická Mrtvola snažící se Šokovat, aby zaujal alespoň Novinářské hyeny....;-D

J. Pokoutný 11.8.2022 16:16

R^

J. Pokoutný 11.8.2022 16:15

Mám dost konkrétní představu o vašich poznámkách, kdyby někdo kradl reprák pětikolce a pak se vzpíral zadržení, vy dobráku.

V. Čermák 11.8.2022 16:15

Asi jste špatně četl. Autor napsal Nechte Policii Policii, nikoliv Babišovi, jak tady pábíte. Babiš o policii-vnitro neměl zájem v Sobotkově vládě, ani následně ve svojí vládě. Zato Rakušan se mohl přetrhnout aby vnitro dostal, a mohl tam čistit. Signálovy a jeho partičce teče do Bot, tak opět vytahuje antiBabiše. A má k tomu svoje Křiklouny na shromážděních, tak tady na diskuzích...;-DRv

P. Brich 11.8.2022 16:14

Antiruští švábi posílají každého, s kým nesouhlasí, do Ruska. A sami si neuvědomují odkud jim vykukují jen paty:-P

V. Pavelka 11.8.2022 16:14

Kalousek je jen kavárenský povaleč kecálek , s obrovskou touhou omračovat posluchače , otravnej trouba;-O

J. Pokoutný 11.8.2022 16:14

Policie není justice. Ale lze si vzpomenout, jak zrovna Kalouskovi jeho ochranka přidržela oponenta, aby mu s. ministr mohl dát facku. Tehdy mu to vyhovovalo.

P. Brich 11.8.2022 16:11

Holt nechce šlapat chodník, tak musí být in:-/