6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Přítel příteli lidožroutem

Sociální demokraté takřka na sto procent vyhrají předčasné volby. Po dvou volebních obdobích pravice to není nic zvláštního a podivného, natož aby z toho šel strach. Co naopak podivné je, že jejich volební preference po skandály ukončené vládě ODS a TOP 09 dosahují u většiny průzkumů docela hluboko pod třicet procent, ačkoli by člověk čekal minimálně čtyřicet, možná i padesát.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Maleček 7.10.2013 8:38

Co jsou socani zač, ukazují na krajích

Proč teoretizovat či oživovat minulost. Stačí se podívat jak socani řádí na krajích. Jedno zda s ODS, lidovci či komunisty kradou z krajského jak o život. A přitom se mezi sebou rvou o ukradenou kořist. A takhle to bude vypadat až se zmocní státu. Jen místo krajských desítek miliard budou mít státní sta miliardy. To pak teprve bude fičák.

J. Blažek 7.10.2013 8:26

Páralovi už z nenávisti šíbe

Přítel příteli lidožroutem - a Páral vůči ČSSD nenávistným volem.

M. Martin 7.10.2013 16:05

Re: Páralovi už z nenávisti šíbe

Blažku když tady na psu čtu vaše příspěvky tak šibe určitě vám.

L. Křivan 7.10.2013 0:38

A voliče sbírají různé protofašistické partaje, které nehledají řešení problémů, ale viníka, na něhož by se dalo ukázat a nechat ho lidem zlynčovat.

Viník si lynchování zasloužil.  Problémy této země mají kořeny v tom, že ti, kteří si lynchování zasloužili, (KSČ)  nedostali ani pár facek, natož provaz. Od té doby všichni gauneři ví, že mohou dělat beztrestně co chtějí.  A tak to dělají. Od bývalých soudruhů ředitelů až po Dežu Horvátha. Jeden tuneluje firmy, a druhý krade kabely.  Každý jak umí. Tady pomůže už jen ten známý soudce Lynch.

P. Sulc 7.10.2013 1:44

Re: A voliče sbírají různé protofašistické partaje, které nehledají řešení problémů, ale viníka, na něhož by se dalo ukázat a nechat ho lidem zlynčovat.

Je to tak. Jeste par lidumilu typu Pravda-Laska a stat pujde do kytek.

V. Ondys 7.10.2013 11:13

:)))))))))))))))))) S nejchamtivější lidumilností skončíme

:))))))))))))))))))))))) ve společensky pokrokovém kanibalismu s jistou živých konzerv v podobě sexy pupíků ve stranických sekretariátech. :))))))))))))))))))) Škromach vpřed!

R. Tichý 7.10.2013 12:34

Re: A voliče sbírají různé protofašistické partaje, které nehledají řešení problémů, ale viníka, na něhož by se dalo ukázat a nechat ho lidem zlynčovat.

Jj, heslo "nejsme jako oni" nám pořádně zavařilo :o/