23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Bim bác 27.4.2007 23:09

O čem přítel a bratr

Pane novináři zkuste se těch chlapíků zeptat o čem spolu mluvili. Budete to tak mít z první ruky

VladaPing 27.4.2007 21:36

Probohaživého, vemte toho Vízka, pověste jej za krk na nejbližší strom....

tak vysoko, aby nedosáhl nohama na zem a trhněte s ním, ať už se netrápí (a nás ať netrápí taky !).

Henry 27.4.2007 21:26

Re: Re: Re: Re: Re: Raději se tedy přiznám

opravdu by asi stačila ta gramatika - líběj odpustit při vašem vzdělání. Obhajuješ neobhajitelné, proč?

F.VÍZEK 27.4.2007 20:43

Re: Re: Re: Re: Raději se tedy přiznám

Sebevědomí mi jistě nechybí. Proč taky:  dvě maturity, dvě vysoké školy, akademický titul, výuční list, polovinu pracovního života člen vládnoucí dělnické třídy, po "sametu" ředitel, senátor, předseda výboru přes vědu, kulturu, vzdělávání a lidská práva, poté poradce, také sexuálne zdatný a pořád ještě udržím moč...  Tak co bych se nepochlubil ?   Kolik lidí v Česku může nabídnout tak bohatý curriculum vitae ?

F.VÍZEK 27.4.2007 18:55

OPRAVUJI chybu a omlouvám se!

Při dodatečných úpravách textu - aby byl stručný, jasný - a při nepozornosti pisatele se tu a tam vloudí chyba i ve shodě podmětu s přísudkem.  Je dobré, když jsou čtenáři pozorní a na chybu upozorní.  Ano:  Povolenky bychom vydávala  Povolenky se vydávaly.  Tak je to dobře, omlouvám se všem, kteří si chyby všimli!   F.Vízek

jirka.s. 27.4.2007 18:50

Re: Re: Re: Raději se tedy přiznám

Tvůj narcismus ve spojení s tvým sebevědomím, to tedy skutečně síla! To ani benito by si netroufl doporučovat číst své Hodiny a hodiny s paroubkem třikrát denně!  Jinak se mi strašně líbí tvá úprava leninova hesla učit se, učit se a učit se na opakovat, opakovat a opakovat! Předpokládám, že ty máš na mysli opakovat každou třídu alespoň třikrát, viď! Ale, Francku, představ si, že existují lidé, kteří už po JEDINÉM přečtení tvého emetika nabudou nezvratného přesvědčení, že to musel psát obrovský komunistický h/a/j/z/l.

F.VÍZEK 27.4.2007 18:42

Re: Re: Raději se tedy přiznám

Jsou texty tak kvalitní, že je lze konzumovat i třikrát denně.  A nikomu to neublíží.  Samozřejmě je možné i takové texty ignorovat, což nedoporučuji.  Učení je opakování, je opakování, je opakování. A učit se musíme všichni.

F.VÍZEK 27.4.2007 18:39

Re: Doporučuji POVOLENKY

Při dodatečných úpravách textu - aby byl stručný, jasný - a při nepozornosti pisatele se tu a tam vloudí chyba i ve shodě podmětu s přísudkem.  Je dobré, když jsou čtenáři pozorní a na chybu upozorní.  Ano:  Povolenky jsme vydávala  Povolenky se vydávaly.  Tak je to dobře, omlouvám se všem, kteří si chyby všimli! 

F.VÍZEK 27.4.2007 18:37

Re: Re: Doporučuji POVOLENKY

Samozřejmě, že se při úpravě textu a nepozornosti pisatele se tu a tam vloudí chyba i ve shodě podmětu s přísudkem.  Je dobré, když jsou čtenáři pozorní a na chybu upozorní.  Ano:  Povolenky jsme vydávala  Povolenky se vydávaly.  Tak je to dobře, omlouvám se ! 

Ale zklamu, jirko.s.: osnovy VUMLu neznám, k absolvování této univerzity mě nikdo nikdy nevyzval a já o to ani nějak moc nestál. Věnoval jsem se raději neškodné matematice...

jirka.s. 27.4.2007 18:21

Re: Raději se tedy přiznám

Ale, Franto, Franto! To by byl prů/s/e/r, kdyby ti zklávesníce někdo ukrad Ctrl +V + C, viď?

jirka.s. 27.4.2007 18:18

Re: Doporučuji POVOLENKY

Já to říkám furt. Štěstí, že tenhle "učitel" neučil moje děti!  ...vydávalPOVOLENKY....!

Ale technicky máš,Franto, ty povolenky  zmáknuté přesně podle osnov z VUMLu!

F.VÍZEK 27.4.2007 18:16

Raději se tedy přiznám

Raději se tedy přiznám: Narodil jsem se v roce 1940 a už při křtu jsem počůral pana faráře, abych ten slavnostní akt  znesvětil. V pěti letech jsem dal pusu sovětskému vojákovi - osvoboditeli, v sedmi letech jsem zorganizoval Vítězný únor a na balkoně paláce Kinských přiměl Vlado Clementise, aby půjčil Gottwaldovi beranici (aby nenastydl).  Bylo mi sedm roků, když jsem založil Lidové milice - ozbrojenou pěst dělnické třídy.  V osmi letech jsem prásknul Miladu Horákovou, v jedenácti letech jsem v procesu se spikleneckým protistátním centrem Rudolfa Slánského svědčil společně s Gustou Fučíkovou , smál se na ni a říkal jí teto.  Ve stejné době jsem v Justičním paláci pomohl prokurátoru Urválkovi s obžalovací řečí  tím, že jsem mu doporučil doplnit ji o názvy zvířat, kterých se lidé štítí a mají je za odporná.  Řeč měla poté obrovský úspěch. Nestyděl jsem se za to vzít tři hašlerky a dva pendreky.  Když umřel Stalin a týden poté Gottvald (to mi bylo dvanáct), tak  jsem zběhl ze školy a dva dny lítal  po lese a brečel jako želva.  Už ve 14 letech jsem lámal občany rolníky a donutil je  k založení  Jednotných zemědělských družstev.  Tento čin jsme páchal vědomě a opakovaně.  A co horšího: už od 4.třídy národní školy jsem se učil ruský jazyk, přestože ministr Zdeněk Nejedlý hned po Únoru 1948 na všech školách zaváděl výuku jazyka anglického.  Já ale nechtěl mít nic společného s jazykem anglo-amerických imperialistů.  Takový jsem já, já, já

jirka.s. 27.4.2007 18:10

Re: Re: Re: Re: PAROUBEK je bůh a Saint Sanctus je ....

Protože o tahle témata se postarají jiní, neměj obavy!

Ladislav N. :-))) 27.4.2007 17:37

Re: Re: Re: Re: Když jsme u těch setkání

Že komouš Vízek jde Kakao-Bobovi hned na ruku... Asi měl v tom kakaovém podrazu taky namočené prsty....

JIří 27.4.2007 17:34

Batři v triku potencionálně pruhovaném

Zrovna dnes jse si počase četl zrávu UOOZ uniklou na veřejnost.Jestli tohle nebylo pronikání mafie do státní správy a ovlivňování vyšetřování tak už nevím co by to mělo být...

takže mě ani nepřekvapuje když se tihle dva sejdou.

Ale jestli ladili noty?Nevím,nevím.Jim stačí hrát blbé.

paragraf 27.4.2007 17:18

no ne

Vy jste jak etébák co je vám proboha do toho! nTuhle tady Neff taky spřádal úvahy proč se setkal Paroubek s ředitelem Nov. On se Paroubek nesmí s nikým stýkat?

clay 27.4.2007 16:55

Re: Re: Re: Když jsme u těch setkání

jsou to soudruzi ve zbrani. Zatímco Vízek vedl odboj v lomu formou doktorátu, tak Bob vedl odboj vůči KSČ v komunistickém parlamentu. Jejich cesty se musely zákonitě protnout. ;-D

clay 27.4.2007 16:51

Re: Doporučuji POVOLENKY

Vízku, na pévéesce máte ukrutnej bordel.....dohlédněte na to

jerry 27.4.2007 14:55

Re: Re: Když jsme u těch setkání

Topol, Čuňák, Tlusťoch... Ale neodpověděl jste na otázku. A navíc Kakaobob není politik, to je mafián, kterej se na něj vydává.Jediným jeho názorem je jeho vlastní zbohatnutí.;-D

F.VÍZEK 27.4.2007 14:39

Re: Když jsme u těch setkání

Jakých posměšných pojmenování se od Vás dostává i dalším politikům, např. panu Topolánkovi,  Langerovi, Tlustému, Římanovi, Kalouskovi, Čunkovi a dalším a dalším...  Nebo provádíte selekci a spravedlivou?  

jerry 27.4.2007 14:18

Když jsme u těch setkání pane Vízku

setkáváte se s Kakaobobem? A s povolenkou, nebo bez?;-D

F.VÍZEK 27.4.2007 14:16

Doporučuji POVOLENKY

Zřejmě by bylo, pane Wagnere,  správné, kdyby se některým politikům k vzájemným setkáním vydávali POVOLENKY, nejlépe jednorázové pro jedno použití, aby o nich byl přehled.  K nim by se samozřejmě vydával  seznam témat, která jsou pro ně tabu a samozřejmě místo, čas a doba trvání dané schůzky. 

Brmboš 27.4.2007 13:50

Re: Jó soudruh Paroubek a bratr Ambrozek . . .

Nedělej na nás bubu!

Brmboš 27.4.2007 13:49

Re: Re: Stará, ověřená pravda říká:

On se jenom maskuje jinak ví víc než Wagner.

Brmboš 27.4.2007 13:47

Jste nepoučitelná vědma a co STB a Mosad v tom nejedou?

Pane redaktore dodnes nevím jak to bylo s topnými oleji, nevím co bylo v rumové kauze ani co se stalo s plutoniem z Mošnova, ale ani za jedním nevidím spiknutí stran. Mě spíše přijde, že vy už do objektivního psaní máte daleko protože jste příliš zmodral a možná i zčervenal až na tu oranžovou jste nějak chytlavej a teď už i černá a co zelená? Jinak co jste napsal je obyčejný deník jasnovidce, který před každým prozřením říká, ale je to jen spekulace. Nespekulujte myslete. Více to bolí, ale nezplodíte hovadinu.

jerry 27.4.2007 12:26

Re: Re: nic proti

Dyť se o tom psalo snad měsíc.Asi jsi byl někde v Americe!;-D

jerry 27.4.2007 12:25

Paroublb ochránce přírody?

hezkej fór! Ten v ní snad už nebyl řadu let! Zajíci a srnky by jeho žvanění asi neposlouchali a kromě Řípu už stejně nikam nevyleze.:-)

Terry 27.4.2007 12:13

Re: PAROUBEK je bůh

a ještě jsi zapoměl:

...... štíhlý, s organizmem dvacetiletého mladíka ... (http://zpravy.idnes.cz/paroubek-lekari-zjistili-ze-jsem-jako-dvacetilety-fse-/domaci.asp?c=A061103_104409_domaci_jba )

Tedy nevím, jestli se to vztahuje i na mozek.

ŽA 27.4.2007 12:12

Re: Re: nic proti

Neznám objektivnějšího novináře než je pan Wagner - a jeho názory jsou přesné, protože se stejně jako ministr vnitra radí s vědmou. 

Petřík 27.4.2007 12:07

Re: nic proti

Nepřečetl? Tak neumíš číst!  Anebo si právě vylepoval letáky ODS minus a neměl čas.;-D