11.5.2024 | Svátek má Svatava


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 22.3.2011 19:03

Re: Jo, pane Kalvodo,

Kolik???? Vy to víte, nebo jste jenom uvěřil ze zahraničí placeným mediálním lhářům, výrobcům účelově, proti politické a ekonomické konkurenci zaměřených afér, které z nás mají udělat znechucené, a proto povolné slouhy a odvrátit pozornost od skutečných problémů a neokoloniálních darebáctví na nás páchaných (který z našich politiků zničil naše např. cukrovarnictví, sklářství, textil, kdo nám nastavil řadů limitů na úrovni stavu po komunistické devastaci? Proč se tu zahraniční banky, řetězce a výrobci chovají způsobem, jaký by si "doma" ani ve snu nemohli dovolit? Nechte si to projít hlavou.

S. Vaněček Šauerová 22.3.2011 19:02

To není o schopnosti či neschopnosti (soudců, policistů, politiků, etc.), pane Eliáši.

Jan Kalvoda to pojmenoval naprosto přesně : Jde totiž beze všech pochybností o rozpad veřejné sféry, korupci a neexistenci politické odpovědnosti. Není k tomu co dodat.

B. Rybák 22.3.2011 18:43

Re: naprostý souhlas

Já jsem si toho u sebe nevšimnul. Vy ano?

F. Eliáš 22.3.2011 18:34

V civilizovaných zemích

by schopní soudci dávno některé naše politiky nechali zavřít. V této zemi si soudci ústavního soudu zvyšují vlastní důchody, soudci se nechávají korumpovat a na politiky si nikdy netroufnou.

S. Vaněček Šauerová 22.3.2011 18:03

Jak vidíte, pane Kalvodo, zájem internetové veřejnosti

(stačí se podívat na debatu pod každým úvodníkem Psa) je úplně, ale úplně jinde, to, o čem píšete, natož pak nějaké právo (!) ji naprosto nezajímá, pokud snad ano, jde o naprosté jednotlivce. To je také důvod, proč to u nás vypadá tak, jak velmi přesnými slovy píšete, a také proč si naše karikatury na politiky mohou dovolovat to, čeho jsme dnes a denně svědky.  Btw., pane Kalvodo, nechtěl byste tomu trošku pomoct ?

V. Kain 22.3.2011 16:24

Re: Jo, pane Kalvodo,

Když nevybíravě kritizujete článek pana Kalvody,tak nám  napište vy nějaký článek.Třeba to  nebude kravina,ale úplný nesmysl.Pan Kalvoda má pravdu,že s korupcí politici nedělají nic a také jak by mohli že?Kolik by jich muselo být právě k vůli korupci pozavíráno a ostatní by bez jakýchkoli náhrad museli abdikovat? Kolik by zbylo těch čístých ve sněmovně ? Ty jejich reformy pokud se bude dále krást jako dosud budou k ničemu.Vyslouží si jenom to,že lidé budou čím dál víc naštvaní.

J. Franke 22.3.2011 15:21

Re: Jo, pane Kalvodo,

Jakpak jste na tuto kravinu přišel?

M. Baloun 22.3.2011 13:33

naprostý souhlas

extratřída v ohýbání a karikování všeho, včetně ústavy a zákonů - to jsme my!

J. Skála 22.3.2011 11:47

Jo, pane Kalvodo,

ale dojit stát tím, že obhajuji grázla, to je jiná, co?