29.4.2024 | Svátek má Robert


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
huhu 17.11.2005 10:38

Re: Re: hajzlové a blbci

vy volíte ODS ? Myslíte, že slušný člověk si má nechat vše líbit ? Ale máte pravdu, je třeba vždy volit účinné metody. Jednou z nich je pojmenovat skutečnost pravými jmény.
Pamětník I. 17.11.2005 8:43

Co v článku chybí

V tom článku uváděná fakta o Rathovi jsou pravdivá, ač vyznívají jako ojednaná propaganda. Některá však chybí, zejména Rathovo životní heslo: Nechceš-li být někým ovládán, ovládni ty jeho. Zpočátku mladý doktor veřejně vystupoval a publikoval proti povinnému členství v Lékařské komoře a pak se raděšji stal jejím šéfem. Po osobním konfliktu s ředitelkou Motola Rögnerovou se jí přes angažmá v odborech zbavil a paradoxně přitom odstartoval její politickou karieru. Osvědčil se a stal se proto šéfem LOK s požadavkem 25 000- cových platů pro lékaře zaměstnance. Logicky pak získal jejich podporu a stal se šéfem LK. Teď odstranil dalšího manipulátora a stal se ministrem sám. Chybí mu jen být ředitelem VZP nebo vysokým politikem a to nás ještě čeká. Před lety byla smečka politických vlčáků ODS na něj ještě příliš silná, takže se prosadit nemohl a opustil ji. Teď bude jejím silným protivníkem jak prezentuje bezohledným vystupováním proti Klausovi. Rögnerovou však také znemožnil poukazováním na její osobní "slepičí" reakce v pracovním konfliktu.Znáte jiného takto cílevědomě úspěšného mladého muže? A nezapomínejte, že pravidla politického chování akceptovaná veřejností u nás tvoří jen úspěšní jedinci
Jah H. 17.11.2005 10:49

Jako Hitler v DAP..

Znáte jiného takto cílevědomě úspěšného mladého muže? Ano, znam: Adolf Hitler pocatkem 20. let. Vrazdy prisly pozdeji, valka a genocida nasledne.. ;))
havran 17.11.2005 18:59

Re: Co v článku chybí

Saša 17.11.2005 8:37

Oslavný pajáns je sice mimořádně nízké úrovně,

avšak jmenování Ratha ministrem socdem vlády je pro futurum přínosem, neb mu vylamuje zuby.
Až se po příštích volbách provede deratisace, bude Rath bez tak pracně vybojovaného vlivu - bude totiž už jen propadlým, neúspěšným politikem, kterého volby zametly do oposice. Takže příští vláda to už bude mít s lékaři snazší.
ODSák 17.11.2005 8:26

Jelínek se pokusil vysvětlit nevysvětlitelné - marně.

Rath je usvědčený lhář: Jeho nezapomenutelný citát "Trochu jsem lhal..." hovoří za vše. Rath je podrazák: IZIP nejprve vychválí a progaguje a nyní zatracuje, aby mohl obvinit ODS. Rath je hulvát: Uráží všechny, kdo mu stojí v cestě. Rath je syn STBáka: Děti nemohou za své rodiče, ale evidentně jsou i výjimky... Rath je bezskrupulózní kariérista: Kdo to nevidí, je slepý jako Jelínek. Původně jsem chtěl napsat, že Rath je normální hajzl, ale "chovám se slušně"... ;-)))
Styl, kterým Jelínek vysvětluje Rathovu turistiku po stranách mne pobavil: Rath je zcela konzistentní a jen vyčkává, až se objeví strana,která "doroste" jeho názorům. To je fakt bomba, málem jsem spadl ze židle ... ŽUCH!!!
krulich 17.11.2005 8:21

redakce mi smázla příspěvěk, asi že byl tak trochu parobkovsko-rathovský

Prosim, nereagujte na příspěvky tohoto nýmanda, dělá mu to dobře, a navic mu prokazujete velkou službu. Ignorujte prosím jeho "názory" - myslim, že to je největší odměna pro tohoto burana
ll 17.11.2005 7:57

A podvodník

Na tuto vlastnost pan Jelínek poněkud zapomněl. A Pane Bože, chraň nás před politiky tohoto, panem Jelínkem, vychvalovaným ražením.
karel 17.11.2005 7:48

Vy kreténe, to už je fakt na emigraci nebo minmálně na novou revoluci

PeS 17.11.2005 6:59

Vážení,

opět nechápete. Tenhle článek je přece důstojná připomínka výročí 17.11. Taková ukázka - vidíte, když to jde, jak daleko jsme to už dotáhli... A zvykejte si, za chvíli přijde další, jinej, a bude to sekáč... Ten se nezakecá... (inzovi a jiným gerontům - dobrá zpráva: obě pražská krematoria zatím fungují bez problémů...)
Joun 17.11.2005 6:58

Bóže, proč se mi chce zase zvracet?

DRath a sociální cítění?
Kaj 17.11.2005 3:51

autor se nemýlí, ač poněkud Ratha idealizuje

Klaus se svou podvodnou privatizací, chorobnou touhou po moci a ponechání volné ruky tunelářúm a grázlům, s jeho odporem vůči integreaci, která by ho učinila pouhou figurkou,se už znemožnil v zahraničí a na lep mu sedají už jenom naivkové nebo ti, kterým přihrál prachy, moc atd.
mrtví sponzoři,  Kožený aj. jsou jeho reklamou. Rathovy preference jsou přijatelné, nesnášejí ho pitomci a Klausovy fanynky.
Klaus je minulost, která svou jednostrannou orientací na ekonomiku přispěla k demoralizaci společnosti.
dvd 17.11.2005 6:14

Re: autor se nemýlí, ač poněkud Ratha idealizuje

...zatímco Rath přispívá k její moralizaci. Ach voni troubo...
eva 17.11.2005 6:51

Re: autor se nemýlí, ač poněkud Ratha idealizuje

Je zajimave,ze Klausovi veri 7o% obcanu.Kolik veri Rathovi?A me je prednejsi clovek,ktery si neprevleka kabat(strany) podle hesla,kam vitr,tam plast.Nehlede ktomu,ze jeho razantnost je vedena svym pprospechem a ne prospechem pro obcana.
Maryska 17.11.2005 7:28

Re: Re: autor se nemýlí, ač poněkud Ratha idealizuje

Hitlerovi verilo 80% obcanu, to prece neni meritko. Rath je Narcis a Klaus je Narcis. Dve podprahove nebezpecne hodnoty se stretly aby vytvorily na ceskem politickem nebi nehezke ukazy s bohatou iluminaci
malstok 17.11.2005 10:14

Re: autor se nemýlí, ač poněkud Ratha idealizuje

Rath je jeden z ukřivděných, kteří neuspěli u Klause v ODS. Když zjistili, že jim pšenka nepokvete, zhrzeni odešli a stali se úhlavními nepřáteli. Takových je více. U Klause se musí velmi tvrdě pracovat a málo kdo jeho tempo vydrží, potom jen vykřikuje něco o aroganci ap. Nezastávám se Klause, ale je třeba si také uvědomit, že přebral zemi po 40 letech komunismu. Dnes s odstupem 16 let od listopadu 1989 se už nikdo nemůže na nic vymlouvat a vůbec ne na vlády s Klausem. Klaus vládl 4 roky, Čssd 7 let.
KutilTim 17.11.2005 3:14

Drahy autore,

kolik vam pan Rath za ten blabol zaplatil
Kaj 17.11.2005 3:54

Re: Drahy autore,

Podle sebe soudím tebe, že!!!
Nika 17.11.2005 1:04

ad Nucena sprava je krajni prostredek

Ale pane záložáku, vždyť už se to jednou tak osvědčilo - viz IPB , a bude to stát jen 200 mld, tak proč to nezkusit znovu ??? Poplatníci holt jen trochu víc zaberou, a bude to doma...
Pirat 17.11.2005 11:20

Re: ad Nucena sprava je krajni prostredek

opravuji, použito minimálně 2x , u sektoru záložen to bylo velmi podobné, asi proto že to stálo jen cca 10 Miliard a mělo to dobré mediální krytí tak to prošlo hladce (většina lidí si dodnes myslí že všechny kampeličky byly vytunelovány). Možná právě proto, že to prošlo hladce, prošlo to u IPB, proč to nezkusit znovu... s jídlem roste chuť...
NobodyWasHere 17.11.2005 0:56

to je placený inzerát ?

zalozak 17.11.2005 0:48

Pan autor by byl zajiste rozhodnym obdivovatelem muzu razne ruky...

Jsou dve moznosti jak si zajistit prostredky na existenci. Jedna je se pricinit o to abych tyto prostredky protoze nekomu stojim za to aby me za praci platil (nepopularni zpusob vydeleku praci), druha je ze je majetek (pokud jej mam) spekulativne rozmnozim  a treti je ze presvedcim ostatni aby me platili za verejne hlasani jejich naroku.
 
Pan doktor Rath zahy pochopil ze treti cesta je zdaleka ta nejlepsi a rozhodne nejvice vyhovuje jeho ambicim moc nedelat, zajistit si existenci a vyrizovat si ucty s nepohodlnymi ci  protivniky. Takovy byl po celou doby sveho pusobeni v "politice" ci odborech a takovy je jako ministr. Pro tyto vlastnosti byl nakonec vybran protoze jen arogantni o sobe presvedceny ignorant je schopen bez problem vykonat jakoukoliv spinavou praci o kterou ho zadavetel pozada.
 
V danem pripade je to zneuziti vladnich pravomoci v mire zcela nebyvale pro dosazeni politickych cilu strany ktera se zoufale (ale odhodlane) snazi udrzet u moc at se deje co se deje. Myslim ze je cas prestat strasit potencialnim spojenim komunistu a socialistu... neb strana Socialisticka si jiz osvojila vsechny potrebne metody a strane komunisticke se zcela vyrovna. (Technicky zde tedy mame to same pouze s dvema nazvy)
 
Jinak je clanek je neskutecna snuska propagandisticky kecy zcela evidentne psanych na objednavku.   
 
Je pro informaci autora... nucena sprava je krajni prostredek ktery v normalnich zemich narizuje soud na zaklade prokazatelne poskytnutych dukazu ze vsechny standartni prostredky reseni krize jiz byly vycerpany. Nikoliv tedy prostredek ktery ma byt pouzit kdyz se ani nevi co se stalo.  Standartnim postupem by bylo ministrem ci parlamentem inicioane prosetreni situace (skrze spravni radu nebo kontrolni instituce)
Odvolani managementu - provedene spravni radou - by se pak melo
zalozak 17.11.2005 0:52

Re: Pan autor by byl zajiste rozhodnym obdivovatelem muzu razne ruky...

Odvolani managementu - provedene spravni radou - by se melo dit na zaklade zpravy z onoho prosetreni (treba i predbezne v pripade vaznych pochybeni) nebo v pripade ze by se prokazalo ze management zabranuje provedeni prosetreni.  U instituce do jiste miry take zavisle na "klientech" je takovyto krok vetsinou realizovan s krajni obezretnosti a casto minimalni publicitou.
 
Prave tim co doktor Rath predvedl, i kdyz na politickou zakazku, jednoznacne potvrdil ze je mozna schopnym predakem delniku v docich ale jinak nekompetentnim managerem ( natoz pak ministrem)
aquagenic 17.11.2005 0:45

Lukáš Jelínek

To je ten soudruh socanský poradce, že?
Bylo by od Astona slušné, aby to uvedl...
pavel 99 17.11.2005 0:48

Re: Lukáš Jelínek

Vy jset na to (nejpozději po první větě) nepřišel? To snad ne!
pavel 99 17.11.2005 0:43

jak elegantně lze popsat

tak banální lidské vlastnosti, jako hulvátství, lež, pomluvy: "... Pro řízná slova daleko nejdou a k protivníkům jsou nelítostní...." - ostatně takových vzletných opisů je článek plný. Kdyby se tam napsaly původní ekvivelanty, bylo by celý článek na pár řádek.
janabok 17.11.2005 0:43

nebýt pod tím podepsán

trouba Jelínek, vyzněl by článek jako perfektní recese...
Jaka 17.11.2005 0:41

chi chi, hvězda tuzemské politiky - arogantní psychopat, lehce slizký i přítulný

..."Navíc na rozdíl od takového Martina Jahna ví velmi jasně, čeho chce v politice dosáhnout."..., to tedy je nechutná agitka, autore, a tenhle si dovolil vám odmítnout...to si dovolil moc...
maYda 17.11.2005 0:37

Milá fanynko J.L.

toto není Mladý Svět a Anketa Zlatý Slavík. Došlo k  politování hodnému omylu, ale Tvé upřímné vyznání obdivu si jistě zdejší čtenáři rádi přečtou, někteří i slzu dojetí setřou.
 
Nika 17.11.2005 0:32

Dravec se sociálním cítěním ??!!

Já se picnu !!! No, nekupte ho !!!