27.6.2024 | Svátek má Ladislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Fafa 11.2.2008 16:52

Milane,

mozna by nemecky a rakousky velvyslanec meli dostat volebni pravo pri volbe prezidenta. :-(

Muzete mi jmenovat nejaky duvod, proc by Nemci a Rakusane meli mit slovo pri volbe ceskeho prezidenta? Zvlaste Rakusane, kteri si klidne zvolili prezidentem nacistu Waldheima, by se meli drzet zpatky.    

Historik 11.2.2008 16:36

Re: Je li pravda, že "...jak Německo,tak Rakousko se ke zvolení V.Klause staví negativně",...

R^R^R^

kacir 11.2.2008 16:33

Re: ODS menila pravidla volby?

ony pravidla volby neexistují.

V jednacím řádu PSP ústavodárci zakotvili na roveň volbu tajnou i volbu veřejnou... žádná z nich není preferována. ODS vycházela z tradice, 4 ostatní poslanecké strany z jednání kancléře Weigla a dobytka Šloufa...

Martin 11.2.2008 16:32

Ještě jedna analogie s fotbalem...

Nikoho by ani ve snu nenapadlo, aby byl ten, kdo utkání řídí (tedy rozhodčí), z jednoho z hrajících týmů. Ale to, že jednání sněmovny řídí člen jedné ze soupeřících stran má být normální ?!? To je nějaká demokracie??? Proč prostě tuto funkci rozhodčího a moderátora nevykonává profesionál, tedy zaměstnanec parlamentu, který by byl důkladně obeznámen s paragrafy a zároveň by nikomu nestranil? (Y)

jarda 11.2.2008 16:16

Re:Konkretni zkusenosti

Vazeni!

Mame konkretni zkusenosti s Klausem,ODS atd.Nebyt spinavosti s Melcakem,Pohankou,tak by politika nebyla takove svinstvo,jak je ted!Diky tomu nyni neveri nikdo nikomu!ODS ma stejny zpusob jednani jak kdysi komuniste.

To co pri volbe odvadela za praci p.Nemcova z jedne a p. Sobotka z druhe strany byl des.Sama kritizuje a neumi ves parlament pri jednodussich jednanich.Ta zenska at je ticho a zameta si pred vlastnim prahem!

Langrovy vyroky by mely zaznit naplno!To,ze je sprosty a a spuli pusinku o sprostotach druhych by mi ani tak nevadilo,ale at verejne MINISTR vnitra rekne kdo a za co bude jinak BUCET!?

Honza 11.2.2008 15:48

Re: Pane rozumný , klidně si ulevte, Re: Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

Dobře, že jste tam, gerontusinzo, přidal ty smějící se ksichtíčky. Nikdy by mi jinak nedošlo, že jste takový břitký žertéř!

JJ 11.2.2008 15:47

ODS menila pravidla volby?

8-o

gerontusinza 11.2.2008 15:05

Pane rozumný , klidně si ulevte, Re: Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

já vás zcela chápu s Topolánkem a Dalíkem ve stopách santa Klause až na věčnost.... Máte pravdu slušnost je totální nedostatek seberealizace....... a je nutno jí vymítit a pravidla ty je nutno dodržovat ale jen druhou stranou v e vašem případě jen tehdy, hodí -li se to do krámu......;-D Vám....;-D

Novák 11.2.2008 14:50

Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

RvRvRvUž Ti někdo řekl, že jsi blbeček ?Tak se nehrabej do politiky a pozorně se dívej na televizi, aby jsi posoudil koho jsme si zvolili. Korytáře a zabedněnce, jako např. p. Rath a spol.Ti snad nenávidí sami sebe, jinak si neumím vysvětlit jejich chování. A p. Bursík? Toho nám byl čert dlužen i s jeho pí. Kateřinou, která se chce za každou cenu zviditelňovat.

Josef 11.2.2008 14:49

Re: Pane Hvížďala

Natlak na poslance ? Tohle se neda od lhostejneho a apatickeho naroda ocekavat! Hlavne,ze vsichni umi do nekonecna remcat, i  ti kteri nechodi volit !  Kazdy narod si svou vladu zaslouzi !!

Josef 11.2.2008 14:41

Re: pěkný proevropský článek,

Omyl ! Nemecky a evropsky tisk si z nas dela legraci!  Berlusconi zmizel ze sceny a tak potrebuji nekoho jineho. Precti si to !! 

Novák 11.2.2008 14:40

Re: Svejnar ma vizi?

Souhlasím s Tebou. Neustále mění své myšlenky a vize, chce mít moc. Tak ať ji má v Americe nikdo zde o něj nestojí, než pár zabedněnců.

Novák 11.2.2008 14:35

Re: Neúcta k pravidlů?

(Y)(Y)(Y)Bavil jsem se při aklamací, kdy paní Katežina hlídala, jak kdo zvedá ruku. Škoda , že

jsem neměl pomruce fotoaparát. A ten obludnu břich pana Paroubka, když zvedal ruku, dělalo se mi z toho špatně. Levice je pokrytecká a pan Paroubek stejně nechtěl, aby se zvolil Švejnar, jak by se potom mohl za pět let ucházet o místo prezidenta? Lepší by mu vyhovoval Václav Klas, který bude končit po pětiletém funkčním odobí. Pak se může hlásit o místo prezidenta. To by byla ale hrůza na to pomyslet. Jak by mohl naši republiku reprezentovat, to tedy nevím.

Palivec 11.2.2008 14:29

Re: Pane Hvížďalo...

pochopte , že my modří bučíme vždy jednohlasně a kdo s námi nejásá je vyvrhel.

Novák 11.2.2008 14:28

Re: Je li pravda, že "...jak Německo,tak Rakousko se ke zvolení V.Klause staví negativně",...

:-D:-D:-DDávám Ti plně za pravdu. Od Švejnara, který se objímá s Paroubkem nevíme co

očekávat a jeho vize se neustále mění. Chce  mít moc a dá se dohromady i s komunisty

Josef 11.2.2008 14:23

Re: Co bylo dříve, buranství nebo totalita?

Hele, Vojto, zeptej se nekoho, kdo zil v Nemecku nebo ve Svycarsku. Tam je ta ucta k pravidlum a poradku az prehnana! Nema to co delat s narodni zkusenosti. Bylo to tam vzdycky. A kdo zna Polsko, tak vi, ze tam je jeste mensi ucta k poradku nezli u nas  

Ládik 11.2.2008 14:13

Pane Hvížďalo...

Čtu Vaše knihy (Dálkový výslech, Stručně, prosím) i články. Chápu, že pan Klaus není Havel. Každý jsme jiní. Ale Vaše účast na párty pana Švejnara u příležitosti vydání myslím Vámi napsané knihy o tomto ekonomovi, kde se  prezidentský kandidát objímal s Paroubkem (budiž) a Filipem. Jestli tomu mlčky přihlížíte, nezlobte se, stáváte se pro mě stejně nedůvěryhodným publicistou, jako soudruzi z Rudého práva.

Josef 11.2.2008 14:13

Re: to Marie

Tam, kde tyto pravidla jiz davno uznavaji, tam se lide dozivaji delsiho veku. My zustaneme holt jeste dlouho temi sedlaky, kterym staci etylalkohol z brambor, hlavne ze to nese nalepku "Rum" !  

Ben Fato 11.2.2008 14:05

Re: ...Ale, ale Hvížďalo, proč tak nekonkrétně a povšechně?!...

Šakale R^.

MeKu 11.2.2008 14:02

Re: Karle,

Kacíři pozor na to kde sbírají dříví na hranice. A to že bolševikům jde o sebe neví snad jen nemluvňata. K paní Bobošíkové snad jen toto: v Brusele rychle pochytila tamní socialistický slovník  a manýry. Dostudovala si AAEG (Anal Alpisme fuer EuroGenosse) a tak blahem ucvrnkávala po Filipově nabídce. To se přece neodmítá být "první ženou na hradě". A navíc to občané chtějí. Alespoň to psal v Praze minulý týden jeden ze zdarmaplátků na první straně palcovými (nebo jakými) titulky.

kacir 11.2.2008 13:59

Re: Re: Vizi?

měl na to 18 let .... a výsledek je absolutní nula = I0I !!!

MeKu 11.2.2008 13:48

Re: Pokud chce Svejnar nabizet vize, at se snazi o premiera

To není vize, ale televize (veřejnoprávní).

šakal 11.2.2008 13:32

Je li pravda, že "...jak Německo,tak Rakousko se ke zvolení V.Klause staví negativně",...

...tak vím naprosto bezpečně, že je Václav Klaus ve funkci prezidenta naší republiky mužem na svém místě! ;-P  ;-)

brána 11.2.2008 13:31

Re: pokud čteme......

a pokud víme tak Klaus je husita. Habsburkové ap. se ještě dnes nemohou vzpamatovat. A potom je to nerudný, sklerotizujicí stařík. To je nebaví. Nás o to více.

Milan 11.2.2008 13:21

pokud čteme......

zahrniční tisk,pak víme,že jak Německo,tak Rakousko se ke zvolení V.Klause staví negativně.Klaus nám v zahraničí nedělá dobré jméno,neuznává žádné jiné názory než svoje a svoji představu pak prosazuje jako názor vlády a lidu.

Mirek F. 11.2.2008 13:01

Re: To jsou věci .

Snad za Němců, ne? Nezapomínejte na své oblibence, prosím:-)

brána 11.2.2008 12:55

Pane Hvížďalo

neházejte to probůh zase na cizince. Samozřejmě že jsou to sebestřední okupantští pacholci, ale co je moc to je moc. Jen utvrzujete národní trauma.  

Džejpí 11.2.2008 12:35

Re: Re: Re: Re: Ti klucí zelení si s těma socanama stejně líp rozumí...

Teď jsem tedy v šoku. Z vašich hysterických příspěvků jsem usuzoval, že jste bolševik, a vy teď napíšete že nefandíte levici. Dovolíte mi tedy poněkud indiskrétní otázku - která strana je vaším favoritem? (Šacuju to na Sládka, ale ten už je jaksi mimo hru)

Novaz 11.2.2008 12:32

Neúcta k pravidlů?

Jistě ano, ale daleko výstižnější pro naši politickou scénu je použít slova jako žumpa, lež, intrikánství, mafie, kanál, vydírání, zastrašování, dobytek, pokrytectví, přetvářka, lumpárna atd atp. Jen se nebojte pane Hvížďalo využít  náš krásný mateřský jazyk. Ti naši "zákonodárci" se neštítí vůbec ničeho.

Džejpí 11.2.2008 12:29

Re: Pane Hvížďalo, nemáte pravdu....

Napřed jsem nechápal, proč takové blbosti píšete. Pak mi ale došlo, že u některých psychopatologicky diagnostikovaných pacientů může už pouhé zveřejnění takovýchto výblitků uvolnit jejich vnitřní tensi a předejít tím hlubšímu poškození psychiky případně i pacientově sebevraždě. Potom tedy piště dál, rozumní to s chápavým pohledem přeskočí.