4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezidentská kampaň a rozdělený svět

Prezidentští kandidáti nejsou nějací hráči o ztrátu kytičky. Zeman a Drahoš reprezentují rozdělenou západní civilizaci. Stejný příkop je v USA, v Británii, Polsku, Maďarsku, vlastně do nějaké míry všude.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
P. Zinga 19.1.2018 9:08

Do pr*dele, tak proč Češi zastřelili Heydricha?

To byl přeci distingovaný fešák, milovník vážné hudby, psů a koní, zkrátka moderní intelektuál.

Tak proč ho zastřelili? A zastřelili by ho dnes nebo udělali presidentem?

P. Zinga 19.1.2018 9:05

Re: Souhlasím, pane.

Přidávám se.

P. Zinga 19.1.2018 9:05

Re: Drahoš ani Zeman svět nezmění

Jeho brýle jsou jasnou nálepkou: člověk bez vlastního názoru, manekýn. On svět nezmění, ale lidé za ním ano.

J. Jelínek 19.1.2018 8:41

Re: Boží

Co si představujete pod pojmem "normální myšlení" ? Definujte pojem a vysvětlete proč, jak a čím zavání. Co je "intelecí" ? Jak a kdy tento pojem používáme. Uveďte příklady.

A. Alda 19.1.2018 8:35

Souhlasím, pane.

Tentokrát jste se trefil přesně a dokonce jste udržel na uzdě i své sklony ke grafomanii, takže se do dá dočíst. A to je dobře, protože máte pravdu.

K té výzvě povýšeneckých vědců (většina jich to ale nepodepsala) připomínám též Drahošův postoj k Polsku a hned nabízím odpověď, proč je jeho postoj k Polsku tak nepřátelský:

http://jezevec-mrzout.pise.cz/1768-aby-bylo-jasno-proc-je-polsko-fuj.html

A teď najednou začal Drahoš vykřikovat, že je také proti imigraci (https://josefhavranek.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=644480). Tedy má nás za takové pitomce, co si ani nepamatují, co hlásal před 14 dny, natož před dvěma roky. Hluboce námi všemi pohrdá.

J. Schwarz 19.1.2018 8:35

Re: Drahoš ani Zeman svět nezmění

Tak to jste řekl pěknou cypovinu. "Globalista" není ten, co obchoduje ale ten, kdo chce vytvořit ze světa globální "eintopf". S čínským mobilem si ještě neimportujete do domácnosti čínu stejně jako s americkou gps spojené státy. To až si doma na zahradě postavíte totem, manželce namalujete na čelo indickou tečku, dcera si vezme nigerijce, synek filipínku a dorozumívat se budete v esperantu, pak splníte globalistická maxima.

F. Houžňák 19.1.2018 8:29

I Goebbels byl vzdělaný, výřečný, inteligentní

pán s dvěma doktoráty.

P. Kmoníček 19.1.2018 8:20

Re:

Omlouvám se za trapný omyl. .....A Podracký.......

J. Vlček 19.1.2018 8:19

Re:

Jak snadné je z někoho dělat idiota, dokonce totálního, že pane Chládku. Je obdivuhodné, jak vy všechno brilantně víte, kdo kým pohrdá, kdo kým manipuluje, dokonce koho kdo za co má, že. Ani bych nechtěl od vás slyšet ten řev, kdyby byl znovu zvolen prezidentem současný prezident. To by teprve byli voliči tím tupým stádem, za které ho sice máte už teď, ale prozatím toto hodnocení voličů přisuzujete prezidentu. Ten si ale, na rozdíl od vás, voličů váží.

P. Kmoníček 19.1.2018 8:17

Re:

A Polanský je i u něho idiot.

J. Schwarz 19.1.2018 7:49

Re: Už mi leze krkem, jak tady všichni odpůrci Drahoše

Tím kýmsi, kdo "pomocí intrik v klidu proplouval dobou normalizace" jistě myslíte pana Drahoše...

J. Vlček 19.1.2018 7:48

Re: Boží

V jaké bublině žijete vy, pane Rudolfe? Řekl bych, že v bublině rádoby intelektuála, připraveného vždy a všechno zkritizovat, pohanit, rýt do všeho co zavání normálním myšlením, protože vy ve své intelecí bublině normálně myslet nesvedete.

J. Schwarz 19.1.2018 7:45

Ano, professor

Drahoš je slušný, dobře vypadající a vzdělaný muž. To byl ale doktor Mengele taky.

S. Netzer 19.1.2018 7:45

To je myšleno vážně?

P. Chládek 19.1.2018 7:43

Autor je totální idiot a Ovarova hlásná trouba. Zemanovi nikdy nešlo o nikoho jiného než o sebe sama. Pro možnost zviditelnit se by podepsal i norimberské zákony. Jeho ideové veletoče jsou pověstné. Žádnou konzervativní sílu ve společnosti nereprezentuje, naopak v hlouby duše Zeman svými voliči pohrdá. Má je za tupé stádo s kterým si manipuluje dle libosti. Když se to hodí tak vyvešuje vlajku EU a přijímá euro, teď je naopak bojovníkem proti unii. Ta hluboká brázda napříč společností je z velké části jeho a Klausova zásluha...

P. Klíma 19.1.2018 7:30

Moudré, moudré, moudré !

J. Novak 19.1.2018 7:30

Re: Už mi leze krkem, jak tady všichni odpůrci Drahoše

Mně zase lezou krkem propagátoři kohosi, kdo pomocí intrik v klidu proplouval dobou normalizace a dnes mlží o tom, jak se k CSc bez toho, že by byl kandidátem KSČ či jinak s touto stranou byl spojen či zavázán, dostal. Protože v té době platila interní směrnice ÚV KSČ, podle které k obhajobě dizertační práce nemohl být nikdo takový vůbec připuštěn.

P. Rudolf 19.1.2018 7:09

Boží

"Profesor Drahoš žije v globalistické bublině...zajímá ho radikalizace společnosti, která je proti globalistickému trendu. Pan Drahoš nežije doma, žije ve svém ideologickém multikulturalistickém světě a řeší globální problémy...Plní tedy nějaké aktivistické ideologické zadání."

Drahoš řeší (jako vědec) globální problémy! No fuj, raději by se měl zajímat o problémy v autorově chlívku.

"Prezident Zeman je národní konzervativec. Žil s normálními lidmi celý život, naposledy osm let na Vysočině. Dobře ví, jak smýšlejí. Dovede s nimi mluvit jejich jazykem a řešit jejich záležitosti."

Zeman mluví s lidmi jejich jazykem! Ku*da sem, ku*da tam.

D. Polanský 19.1.2018 6:52

Drahoš by si měl přečíst

od Gibbona Úpadek a pád římské říše, možná by alespoň něco pochopil. Žije mimo realitu. To, že Drahoš je možná slušnější člověk než Zeman, nám moc nepomůže, tak jako nepomohlo v roce 410 velice slušné poselství Římanů Alarichovi (vizigótský král). Přitom Alarich byl oproti islamistům velkorysý, sice celý Řím vydrancoval, ženy nechal znásilňovat, odvedl barbarské otroky, ale Římanům ve své velkorysosti ponechal jejich životy. To od islámistů čekat nemůžeme.

F. Žůrek 19.1.2018 6:34

Drahoš ani Zeman svět nezmění

Já beru Drahoše jako slušnějšího člověka. Nálepky jemu můžeme dávat různé. On každý, kdo letí do prodejny si zakoupit nejnovější auto, dokonalý mobil a pod., tak to je globalista rovněž. Jak se ubránit tomu, že každý chce mít víc a víc a že on je lepší a lepší než ti druzí?

Bezvěrectví - v tom já vidím neštěstí této doby. A Zeman nebo Drahoš? To je přece jedno!

V. P 19.1.2018 5:03

Prezident Zeman hájí národní zájmy

Ale bohužel ty ruské a čínské. To kvůli kšeftům té verbeže, co je okolo něho.

Umí mobilizovat Hubálkovu třetinu. To se mu musí nechat.

V. Braun 19.1.2018 3:27

Re: Už mi leze krkem, jak tady všichni odpůrci Drahoše

Část výzvy tvoří malou část článku, zbytek jsou výmysly a spekulace autora článku.

J. Vlček 19.1.2018 3:16

Re: Podracký, Podracký

Zrovna k vám, pane Růžičko, půjdou všichni zúčastnění prezidentových zahraničních obchodních cest skládat účty z návazných obchodních styků a jejich výhodnosti či prospěšnosti. Zrovna k vám, k takovému znalci vámi oblíbenému prostředí vožralů a chlastu, že.

J. Růžička 19.1.2018 2:59

Re: Podracký, Podracký

Ale copato, hovadský vlčku? Máte snad nějaký hmatatelný, ekonomický přínos z ožralcových cest do Číny? Tak maximálně velké kulové. Možná tady pár korun za trolení...to zas bude lahváčů...

J. Vlček 19.1.2018 2:42

Re: Podracký, Podracký

Pane Růžičko, ještě že vy žvaníte krátce, jinak byste se předvedl stejným způsobem, jako jste se předvedl v diskusi k Astonovu dnešnímu úvodníku, tedy jako dokonalé hovado.

J. Vlček 19.1.2018 2:22

Re: Už mi leze krkem, jak tady všichni odpůrci Drahoše

Pane Nováku, pan Podracký vám předkládá nesmysly, které sepsal právě vámi obdivovaný kandidát na prezidenta, pan Drahoš, jestli jste si neráčil všimnout při vašem rozčilení.

Tedy ne, že ty nesmysly někde pan Podracký slyšel, ale mohl si je přečíst ve výzvě, těch tak zvaných elit, za které se signatáři této výzvy považují, a kteroužto výzvu podepsal právě pan Drahoš. Pan Podracký jen cituje tuto výzvu, kterou vy považujete za nesmysly a které už vám, ale i jiným adorantům pana Drahoše, tak zvaně lezou krkem.

Je jen dobře, že tuto výzvu pan Podracký připomíná, aby si všichni ti nadšení podporovatelé pana Drahoše uvědomili, koho že to obdivují.

L. Novák 19.1.2018 1:50

Už mi leze krkem, jak tady všichni odpůrci Drahoše

opakují pořád dokola nesmysly, které nemají podložené ničím jiným, než že to zase někde jinde slyšeli. Táhněte už s tím do pudele. S vaší agitací je zamořený celý NP. Je

J. Růžička 19.1.2018 1:35

Podracký, Podracký

žvaníte dlouze, leč blbě. emanovy zbytečné a drahé cesty do Číny a Ruska, nepřinesly občanům ČR nijkaký efekt. Miliardáři typu pana Kelnera si ale jistě nestěžují...dokonce ho za odměnu svým tryskáčem dovezlii zpátky domů.

V. Braun 19.1.2018 0:58

Rozprostírání obchodu

Tak to rozprostírání obchodu, zmíněné autorem v závěru článku, se do Ruska a Číny zrovna moc nedaří. Kde asi soudruh Zeman udělal ve své politice chybu?

K. Krejčů 19.1.2018 0:54

A co když nám

čiperný mladík Zeman v průběhu volby zemře sešlostí věkem? Žít bez rodičů - to lze. Ale jak žít bez Zemana????