18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

POLITIKA: Prezident vs. obecní blb

Miloš Zeman, věren obsahu svého bonmotu, že názory nemění jen idiot, rozhodl se udělit milost Jiřímu Kajínkovi. V této záležitosti tedy názor změnil, neb není idiot, dalo by se dovodit.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
R. Langer 15.5.2017 8:54

No, před prezidentskými volbami jsem měl dojem, že agresivní byly vechny slepice a jedna je pak jenom pojmenovala.

P. Kmoníček 15.5.2017 8:53

Re:

JE!

R. Langer 15.5.2017 8:50

Jenom tak pro upřesnění - vy jste novinář? ;-)

P. Kmoníček 15.5.2017 8:50

Elementární lidská slušnost

není pro inženýra z Hradu neznámá výšina,ale neznámý pojem.Už mockrát to sám předvedl.

J. Řezák 15.5.2017 8:41

Re: Miloš Zeman,

Paní Heidlerová, kandidujte.

J. Řezák 15.5.2017 8:39

Volil jsem Zemana. A vite proč?

Protože nakonec nebylo na výběr: ušišlané kníže, které třikrát usne i ve větě holé a nosí froté ponožky ke smokingu, "matka Tereza" Fišerová, nepochybně hrozně hodná, empatická, ale to je asi tak vše, jeden neschopný doktůrek okresního formátu, šedivý vzhledem, šedivý v názorech, politická prostitutka Bobošíková (snad opravdu jen politická), která jde kdykoliv s kýmkoliv, kdo jí slíbí funkci, a další, kteří mi nestáli za zapamatování. Samozřejmě příští rok musí člověk zvážit, jak si MZ vedl v praxi - počínaje nepřesným překladem slova pussy, přes málem obohacení korunovačních klenotů o šavli a konče třeba šamanskými tanečky kolem řitě Velkého Žlutého Otce z Pekingu. Ale opět: koho postavíme proti němu? Snad bývalého veksláka či jiné exoty? Navrhněte, rád se podělím o názor, nejsem dogmatik. Napadá mě Kajínek: právě končí 23 let průpravky, mluvit umí a vázat kravatu ho už naučíme :-)

V. Heidlerová 15.5.2017 8:39

Re: Miloš Zeman,

Kvítku medový, buďte k nám, starcům/stařenám trochu milostivější. Mně je 80, účastním se akademie 3. věku - a měl byste vidět asi 50 duševně čiperných a chytrých lidiček, kteří nenechávají svůj mozek v nečinnosti. Pravda, tělesně už nejsme takoví junáci, ale mnozí z nás by vojenským krokem rázovali při přehlídce, nebelhali se už v 70, nebo se nenechali zvedat a poponášet jak náš tzv. president. TGM byl také stařec - ale jaký!!!! Chtěla bych vidět Zemana, jak se drápe na koňa. Ani 4 jeřábníci by ho tam se svými stroji nevysadili!!!

Zeman je český Brežněv. ŽUCH.

Jinak máte pravdu.

M. Valenta 15.5.2017 8:33

Skoro to vypadá,

že takto odpudivý exot může delší dobu vydržet pouze v jediné funkci a tou je neodpovědná funkce prezidenta České Republiky, neboť z každé jiné, státní či soukromé instituce/firmy by už dávno letěl.

D. Stirský 15.5.2017 7:42

Miloš Zeman,

a to nemyslím pejorativně, je postižen typickými příznaky stařecké demence: žvatlavost, opakování se, občasná agresivita, zapomínání, potíže s motorikou... On je opravdu především případ pro gerontology - poučení: nevolit za hlavu státu starce/stařeny. Čiperní, růžolící senioři běhající po horách a studující university 3. věku sice existují, ale jen v reklamách na kloubní přípravky a na protézní fixační krémy. Jinak je to spíše výjimka. Sleduji ovšem s potěšením, jak skvadra z IVK dosud jásající nad každým Zemanovým výpadem proti muslimům/běžencům/Unii nyní mlčí. A pak: neměli bychom volit ty starší třeba i proto, že jsou až příliš spojeni s dobou minulou. Koneckonců to vidím sám na sobě a to ještě stařec nejsem a režim předlistopadový mně byl z duše protivný. Přesto 30 let života v reálném socialismu vymazat nemohu.

J. Jelínek 15.5.2017 7:34

Re:

Ty jsi tady za co, loskote? Vždyť ty nemáš ani na toho obecního blba. Ale nezoufej, všechno se dá dohnat.

D. Habina 15.5.2017 7:27

Re: Slušňák Zeman?

Na hrubý pytel hrubá záplata ...

I. Dvořák 15.5.2017 7:23

Slušňák Zeman?

Pane Stejskale, Zeman a slušnost, to nejde dohromady.

P. Burda 15.5.2017 7:05

Re: President vs. obecní blb - vystihuje výsledek volby presiide

Prosím o uvedení do čitelné podoby. Cetl jsem třikrát, třikrát si domýšlel a získal 3 různé významy. Jen Zeman z nich vždy vysel jako lepší než Bůh.

D. Habina 15.5.2017 7:04

ZEMANA BUDU VOLIT i na vzdory Stejskalovi :-)

Pane Stejskale, prosím vás, nechtějte se zařadit mezi "Blbouny nejapné "ŽIJÍCÍ" na Madagaskaru" :-) Tímto článkem jste si opravdu nepomohl. Dobří novináři rozumí Zemanovi velmi dobře a na tyto jeho narážky / urážky nereagují. Nemá to žádný rozumný smysl. Víte máme doma slepice a vždy se mezi nimi najde jedna velmi agresivní , která na ty druhé neustále útočí. Ty ostatní mají z ní stres a málo snášejí no a to je potom jediná pomoc ...

P. Burda 15.5.2017 7:02

Re: Miloš Zeman

Nebylo to v Rusku, ale i na ruského prezidenta to bylo moc otevřeně. Protože ani Putin v Rusku si takovou myšlenku nemůže dovolit vyslovit hlasitě. To by jeho spolupracovníci museli vyhlásit, že byl zrovna "z uma sošlij".

J. Vavruška 15.5.2017 6:57

Nebylo to v Rusku a zduraznil, ze se nejedna o fyzickou likvidaci. Kdyz to rikal ruskemu prezidentovi, tak tim taky mozna nemusel myslet ceske novinare, ktere asi Putin, krome Prochazkove a Kaspara, nezna.

Ale v jednom ma Zemak pravdu, redukce jedovate produkce teto rvouci smecky by neuskodilo... Navodila by se trochu prijemnejsi atmosfera. Cist porad dokola ty tupe, primitivni lzi, je dost pruda. Treba, kdyby si vsichni ze Stejskalova seznamu dali dva roky prazdnin, to by byl veget...

P. Burda 15.5.2017 6:56

Hláška od učitele biologie

Pokud bych si u dronte MAURICIJSKÉHO, řečeného blboun nejapný, na gymplu spletl Mauricius a Madagaskar, byl bych učitelem označen za TOTÁLNÍho IGNORANTa LEXIKÁLNÍCH FUNDAMENTŮ. Takhle tituloval pan (ač musel být oslovován skudruh) učitel (profesor) biologie ty, co vypustili z úst zcela nepopíratelně nesprávný výrok.

U písemek by náš prezident, vládce náš, slunko naše jasné (podle: Z. Svěrák, Lotrando a Zubejda) dostal 4- (čtyři mínus), protože se pod svoje neznalosti podepisuje (a 5 dával pan učitel těm bl..., "co se neumí ani podepsat").

J. Vavruška 15.5.2017 6:46

No, tak z toho seznamu bych třeba zrovna Procházkovou za úplně normální nepovažoval, a napsat vyloženou lež jí taky nečiní zvláštní potíže... A takových (v tom seznamu) by bylo víc, Neffa nevyjímaje.

Pozoruhodné je, jak se bůhvíproč novináři považují za "elitu", ale přitom nechápou jednoduché věci, které jsou jasné většině obyčejných lidí.

J. Jelínek 15.5.2017 6:40

Re:

Je loskot hříčka přírody?

K. Loskot 15.5.2017 6:36

Mezi pitomce pocitam Prochazkovou, Rakusanovou , Sidla, Sonku. A pokud se tyce hledani zlocince mezi prezidenty. Havel vyzval k prepadeni Iraku v rozporu s mezinarodnim pravem.V dusledku toho zahynuly desetitice zen a deti... Je Havel vakecny zlocinec ?

J. Krásenský 15.5.2017 5:58

Tak jmenovitě:

Petra Broda moc neznám. Petra Nováčka ano (veletoč v televizním puči), Karla Hvížďalu zcela jistě, Miloše Čermáka ano, Ondřeje Neffa jak kdy, vzhledem k tomu, jak si (zejména v letních měsících) jeho úvodníky protiřečí, to vypadá, že se pod "Aston" skrývají alespoň tři osoby, Lídu Rakušanovou ano. Byla skvělá před rokem 1989 a pár let po něm. Šídlo, Kubičko a Hartman ano. Paní Gitu Zbavitelovou ne. Zdeňka Velíška naprosto jistě, stejně jako Petru Procházkovou. Jaroslava Šonku moc neznám. Svého rozhodnutí dodnes nelituji, nic lepšího nebylo na výběr, před druhým kolem jsem si vytvořil tabulku pro a proti Zeman - Schwarzenberg. Vyhrál o dva body, tedy těsně a vývoj to jen potvrdil. Jinak bychom tu měli obdobu rakouského exota, který do budoucna doporučuje, aby se Rakušanky začaly zahalovat. A všichni Vámi jmenovaní tomu mlčí nebo přikyvují.

S. Sedlák 15.5.2017 5:40

Re:

To obecní blb nepochopí.

K. Loskot 15.5.2017 5:37

Autore a vy jste zde za prezidenta nebo za obecniho blba ?

K. Loskot 15.5.2017 5:35

Soudruzko, nebylo to v Rusku :-)) Je videt, ze uz mate dost.

L. Novák 15.5.2017 5:18

No a co byste chtěl, Zeman je obrazem svých voličů

Tohle všechno jsme o něm věděli už dávno před tím, než se začal ucházet o vyšší důchodové a nadstandardní zdravotní zajištění v úřadě prezidenta Kocourkova. Tak ho tam máme. Co víc si přát? ;-)

P. Dvořák 15.5.2017 4:37

O kousek výš uvádí Dan Drápal,

co mu napsal jeden jeho kritik k současné domácí situaci:

"„Ahoj, Dane. Zkus pochopit nás, kteří jsme volili Miloše Zemana a nejspíše mu dáme svůj hlas znova. Nemám o něm iluze, s některými jeho výroky a činy nesouhlasím a s některými i hluboce nesouhlasím. Nicméně je to jediný reálný kandidát, u kterého já, jako naprosto obyčejný chudý občan bez vlivu cítím zastání před politickou korektností, vražednou migrační politikou špiček EU, multi-kulti, LGBT+, sociálně-právní ‚ochranou‘ dětí typu Barnevernet, apod.“

Podle předchozích diskusních příspěvků je zřejmé, že všechny tyto obavy jdou mimo jejich pisatele.

I. Procházková 15.5.2017 2:46

Miloš Zeman

tomu včera dal korunu v Rusku, když v rozhovoru s Putinem prohlásil, že novináře je třeba likvidovat. Tohle prohlásit v zemi, kde jsou novináři stříleni pomalu jako zajíci (1996-2017 bylo zavražděno 56 novinářů, poslední zemřel v dubnu), je už značně za hranou.:-/

J. Lancik 15.5.2017 2:28

Nenavist pana prezidenta k novinarum

Prozrazuje nedostatek sebevedomi a sebejistoty nad svymi skutky, nahrazuje to velkohubosti, je az patologicka.

P. Beránek 15.5.2017 0:33

President vs. obecní blb - vystihuje výsledek volby presiide

nta České republiky.

Při vší úctě, autor jenom dokazuje, že Zeman má pravdu.

A u většiny těch presstitutů, které jmenuje v závěru svého článku má rovněž pravdu.

P.S. Samozřejmě, že jsem přesvědčan o správnosti svého rozhodnutí při volbách. Protože kterýkoliv z těch kandidátů byl vždycky než ten dementní rakouský nedostudovaný hajný. I Miloš Zěman sanozřejmě byl lepší volba než Otík von Trautenberk.

T. Kohout 15.5.2017 0:25

Zeman a Nepál

Největší ironie je, že Zeman je stejný plkal, jako ti novináři, o kterých tak potupně mluví. Ty jeho bláboly, např o tom, jak české školství je horší než školství v Nepálu, z Letné, listopad 1989.