1.5.2024 | Svátek práce


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Brůžek 24.5.2010 14:13

President a holinky

Proboha, to je blábol ! Vzpomínám si na křišťálově čistého Standu v maskáčích, se zlatým řetězem na krku. K tomu by se  president Klaus nikdy nesnížil. A to je dobře. Podepsal bych v tomto případě příspěvek pana M.Bílého.

R. John 23.5.2010 20:19

Ač nejsem příznivec prezidenta,

určitě by mne potěšilo, když by se u mne zastavil a prohodil pár povzbudivých slov. Nedá se nic dělat, hlava státu má jít povzbudit ty, jež mají  velký problém . Je to jen gesto, ale snaha pomoci slovem a osobní účastí kolikrát vydá za tisíc řečí v novinách.

M. Bílý 23.5.2010 21:23

Re: Ač nejsem příznivec prezidenta,(ad 20:19)

Tak to já zase jsem jeho příznivcem (pokud jde o prezidenování, ekonomii, potírání strašení s globálním oteplováním atd) ale že by mi pomohlo jeho vlídné slovo, když bych stál po kolena v kalné vodě, tak to teda ne. Jedině slušné vychování by mi zabránilo, abych nebyl jedovatej. Jste halt z kategorie lidí, kteří ocení (včetně hlubokosklonu) když jim Císař Pán dá troník. Jo, jen tak mimochodem, já bych v tý kalný vodě nemohl stát, protože bych si nikdy nepostavil barák v záplavovým území.

M. Bílý 23.5.2010 12:35

Ono je dobře, když se občas švec nedrží svého kopyta.

Alespoň se pozná, co je v něm. Kdysi jsem vyslechl hovor dvou starších pánů, který končil: "Doktor Ráth? Ani tlak bych si od něj nenechal změřit." Jak to vypadá z diskuze dole, nebude ve svém oboru jedinný. I to maskování 3D (?) brýlemi mi připadá trochu hlé. Jinak články pana MUDr Šafránka obvykle nedočtu. Ten "školní" byl ovšem obzvláště povedený, tam mi to nedalo. Ona je to, mám ten dojem, nějaká choroba, když člověk své vady projektuje do někoho jiného, v tomto případě pana prezidenta.

M. Bílý 23.5.2010 13:35

Re: Ono je dobře, když se občas švec nedrží svého kopyta.

Také jsem svůj příspěvek mohl nazvat: Články pana MUDr Šafránka, aneb jak pacienti přicházejí o iluze.

K. Kužel 23.5.2010 11:38

Ono je to nastejno...

Kdyby naopak president na povodeň přijel, autor tohoto článku by jistě vyprodukoval textík obdobný, leč v bleděmodrém, totiž o teatrálnosti toho směšného prezidenta, který jen zastírá atd.... doplňte si laskavě sebevětší stupiditu.

http://karelkuzel.blog.idnes.cz

V. Skalová 22.5.2010 14:00

Jo, pan autor, to je hrdina

dokonce neváhal sprdnout učitelku svého syna, když měla námitky k jeho vyjadřování o prezidentovi. .. Někteří lidé vašeho oboru by se měli trochu nad sebou zamyslet, vážený. To že někomu máte moc předepsat aspirin neznamená, že jste spokl šalamounův exkrement.

P. Vaníček 22.5.2010 11:01

Pane Šafránku,

Vy nejste moc chytrý. Nevíte co psát,tak se chytíte takové věci,která byla řečena v jiném kontexu,a už jste za hrdinu! Když se koloťuk Grossů nebo Roko promenádovali před kamerama,tak jste to považoval za statečnost? Hlava je myšlení,víme!!!

B. Jelínek 22.5.2010 9:21

Dokážu si představit

co by se stalo kdyby tam prezident jel - to by zase byla kampaň "Jak se zviditelnit".......

P. Janoušek 22.5.2010 9:11

Já...

...panu prezidentovi rozumím. Myslím si, že v tomto případě má pravdu. Mě by akorát naštvalo, kdyby se v té zoufalé situaci přijel ke mě před vytopený barák producírovat chlápek s padesátičlenou kamarilou a vykládal mi co a jak, když těžko budu mít peníze na to, abych se stěhoval jinam. Nikdo ode mě ten pozemek asi nekoupí. A co potom ti, kterým v zahradě ujel svah? A prezident bez jakékoli možnosti jim pomoci se bude producírovat po návsi?

Myslím, že má důležitější věci na práci.

O. Vašek 22.5.2010 8:31

Pojištění

Včera v televizi se kdosi (už nevím kdo) jasně vyjádřil, že jedním z opatření musí být, že stát přinutí pojišťovny, aby pojišťovaly domy v zátopových oblastech, i když nechtějí. A jsem zvědav na rámus, který nastane, až se postaví poldr někde, kde nelze opravdu vyloučit existenci jakéhokoli organismu, který by mohl být omezen ve svých právech.

K. Janyška 22.5.2010 8:27

Kajan

Povodně nebyly zase tak pustošivé a je fakt, že mají být lidé pojištěni ! Tragedie jsou na denním pořádku a politici, ani prezident, nemohou poletovat po republice a vyhledávat je jen proto, aby sbírali politické body ! Mají tlačit na zodpovědnost lidí a nezneužívat jejich blbosti, či nezodpovědnosti ! Dzp.

J. Šimek 22.5.2010 5:06

vystizne napsano,

J. Urban 22.5.2010 2:38

To takový romský ples

v Lysé nad Labem, to je jiná, že, pane prezidente....

P. Vaníček 22.5.2010 11:02

Re: To takový romský ples

Tam ale,Vy rozumprde,nebyl!

J. Měrka 22.5.2010 2:23

Řešení není na státu

I ten největší trouba, co nedoufá ždímat stát, by si v Troubkách postavil nový dům zvící 1. podlaží á la bazén se vstupními dveřmi s těsněním. Pak by mohl klidně chytat ryby z 1. patra, když neodvratná povodeň opět udeří. Proč by ale trochu více investoval, když by "stačilo", aby stát investoval "pouhé" 2 miliardy (a kdoví, kolik by to vlastně bylo s platbami pro nenažrané majitele pozemků?) Přispějte na dobrodruhy ve Troubkách; oni nemysleli na budoucnost, tak je to teď na vás... Clause zrovna nezbožňuji, ale nyní mu tleskám. Hanáci (mentalita byla už vícekráte popsána) by neměli svůj naturel ventilovat vůkol jenom tak...

M. Trhlík 24.5.2010 14:35

Re: Řešení není na státu

Pane Měrko,už jste viděl zatopené oblasti?To není jen otázka Troubek,ale i zaplavených měst na většině Moravy,ale i Čech,dokonce i v Praze.Otázkou zůstává soudržnost těch,kteří nechtějí podstoupit kousek půdy,aby se daly vybudovat protipovodńové zábrany.Bohužel se musely a budou muset budovat nadále,protože dnes už to nejsou jen Troubky,ale obrovská území,kde se voda rozlévá.Snad si stačí připomenout i rok 1997,kdy bylo zatopeno Metro.Vinohrady ,Hlavní nádraží v Ústí nad Labem,Uherské Hradiště,Staré Město .Otrokovice a celá řada jiných míst.Hlavní problém je v tom,že nás to trápí jen bezprostředně po záplavách a potom až zase záplavy přijdou.Pravdou zůstává,že i prezident by měl reagovat rozumněji.

P. Sulc 22.5.2010 1:51

Funkce presidenta neni rejdit v bahne.

Ale hlavne ze si muzete do Klause kopnout, za kazdou cenu. Jen pockejte az bude na Hrade soudruh Paroubek, snad to tech par jet jeste vydrzite. Pak vypukne permanentni delnickej raj.

J. Stejskal 22.5.2010 0:41

No toto!

Jsou to opravdu smělé konstrukce. Vy byste byl patrně první kdyby tam Klaus jel, který by napsal, že se tam producíroval v holínkách na hrázi rybníka, aby z toho něco měl. On má holt každý ty priority nastavené jinak. Ale tohle je opravdu hodně zoufalé!