12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Anděl 22.12.2010 14:35

Re: To je smutek, co?

Nejsem nestranný a nejsem spravedlivý.

Vaši pevnost v obhajobě pana Klause skutečně oceňuji. Více, než tvrdohlavost pana Janyšky. Nic víc.

J. Skotnica 22.12.2010 15:34

Re: To je smutek, co?

Pane Anděli, můžete mě přiřadit k paní Skalové? Děkuji.

J. Anděl 22.12.2010 17:11

Re: To je smutek, co?

Rozhodně ano :-).

M. Trhlík 22.12.2010 13:44

Re: To je smutek, co?

Původně jsem si říkal,že už do této diskuse zasahovat nebudu,ale Vaše "perlička" paní Skalová,která označuje vlastně jediného schopného člověka,kterým je Klaus,mne přinutila se ozvat.Podle Vás jsou v této republice všichni politici   šmudlaři a výborně jim sekundují nedovzdělaní novináři.Proto je asi náš jediný schopný politik a šachista Klaus vyzval,aby novináři nepátrali po detailech  jeho schůzky se zástupci koalice na hradě.Jen mne napadlo,proč je nutné se scházet s politickými šmudlaři.Opravdu bude lepší rovnou zavést kralovství a ostatní poslat k vodě.Nic jiného si političtí šmudlové nezaslouží.Ještě snad bude dobré ponechat šachisty,aby se král nenudil.

J. Skotnica 22.12.2010 15:38

Re: To je smutek, co?

Čtěte, pane Trhlíku, čtěte! Čeština je krásná a paní Skalová říká "proti všem politickým šmudlům a novinářským nedovzdělancům", ne že všichni jsou... Interpretujete to jako novinářský nedovzdělanec.

M. Trhlík 22.12.2010 17:49

Re: To je smutek, co?

Pane Skotnico,čtu a hodně.Také jsem si přečetl:PROTI VŠEM  politickým šmudlům a novinářským nedovzdělancům.Mně je jedno jak si myslíte,že to interpretuji,ale pro mne je ta věta nad slunce jasná a nevidím důvod proč by nemělo stačit jedno proti všem u obou výrazů.Ale zřejmě to bude obrana paní Skalové.Ale i tak ani já nevidím,že všichni jsou političtí šmudlové.Navíc se necítím ani novinářským nedovzdělancem.

J. Skotnica 22.12.2010 19:30

Re: To je smutek, co?

Že sem, já blbec vůbec lezu. Každý přečte co chce. Nebylo mi líp na Pracáku (hospoda)?

M. Trhlík 23.12.2010 16:07

Re: To je smutek, co?

Pane Skotnico,možná,že by Vám to i vysvětlili.Já sice na "Pracák" nechodím,ale snažím se vnímat život jaký je,včetně socanů,komunistů i dalších politických stran.Bohužel nepatřím k těm,kteří mají jen svou vyvolenou modlu a ti druzí co si myslí něco jiného mi až tak nevadí.V žádném případě si nemusíte nadávat do blbců,protože to stejně nemyslíte vážně.Příjemné svátky.