25.4.2024 | Svátek má Marek


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
ascari 23.12.2008 14:02

Re: Ke zdravotnické reformě

a teď začněte chvíli přemýšlet jako politik po moci toužící.Kolik Hlasů dostanete od lidí s bolavým kyčelním kloubem,případně s chrupavkou z kmenových buněk a kolik od nasraných a nechlazených pacientů,kteří by jinak paralen měli zadarmo?A TAKHLE ten pán,co z pána jen kolobouk měl,přemýšlí.

Kef 23.12.2008 14:17

Re: Ke zdravotnické reformě

R^

Haui1 23.12.2008 14:29

Re: Ke zdravotnické reformě

Jenže takový výzkum a aplikace nových materiálů a postupů stojí nějaké peníze, ktré bohužel nebudou, protože je nutné jimi zaplatit paralen a aspirín, který zajistí zdarma Rath, Paroubek a jim podobní. A lidi so to uvědomí, až se jich to bude osobně dotýkat a budou muset jít k operaci, ale teprve tehdy, až na to nemocnice a pojišťovna našetří. Nebo až dají pořádný úplatek a určitě to nespraví třicet korun.

Bubik 23.12.2008 10:01

Paroubek nechce plenit

Paroubek chce a/ moc, b/ zničit Topolánka, a protože nedokáže zkousnout nevítězství před dvěma roky. Tož je to taky osobní. Smutné je, že v touze po moci a odvetě je poněkud zaslepen. Chce pád vlády za každou cenu a

nevadí mu, že to bude ostuda pro předsednictví EU. Je mu to jedno, nebere to jako průšvih Česka ale průšvih Topolánka. Chce moc a je mu jedno, jak ji dostane. Jestli bude či nebude rozpočet, jestli bude či nebude čerpání peněz z EU, jestli bude či nebude ČR plnit své závazky ( ke kterým ČR zavázala předchozí Špidlova vláda) je mu jedno.

Mít moc a zničit krtka. O blaho země mu nejde. Není sám, takových je dost ve všech stranách u nás odleva do krajněprava. Bohužel jeho příznivci tohle nevidí. Nevadí jim rétorika a chování papaláše z komunistické éry. Nevadí mu, jak se choval jako člověk ke své ženě ( čímž nechci říci, že T byl lepší). Nevadí jim že se obklopil vychcánky, kterým jde jen o peníze pro ně (a opět není sám, v současné koalici je jich taky dost).

Pozdě přijdou na to, že Paroubkovo vítězství nic nezmění. Modří budou nahrazeni oranžovými s červenými, peníze se rozdají jinak, pár firem se vyháže z tendrů a nasunou se tam jiné, lidem se zvednou daně a nezaměstnaným a důchodcům se zvednou příspěvky. Aby na to bylo, tak se půjčí peníze a zvýší se státní dluh ( vždyť ostatní mají větší a dluh se nezplácí, jak kdysi Paroubek řekl). Bohatí přesunou peníze ještě více do světa a v hospodách se opět povedou řeči o tom jaké je politika svinstvo.

Jen ten stát na tom bude finančně ještě o něco hůře. A prestiž ČR bude opět o trochu nižší.

nesher 23.12.2008 11:05

Re: Paroubek nechce plenit

Přesně, ODS je hrůza, ale recept ČSSD je ještě horší.

Šárka 23.12.2008 10:01

osmičky

Už jsem si myslela,že se konečně přetrhne řetěz nešťastných osmiček ,které trápí tento národ celé století.Na poslední chvíli  se v tomto osmičkovém roce stala jedna historická událost,která určitě jednou vejde do učebnic dějěpisu.Ztráta důvěry spojenců. Komunisti v čele se socialistickou svitou několika pomatenců ,kteří rozhodli o stažení našich vojáků ze zahraničních misí,hazardují se životy všech vojáků spojeneckých vojsk.V tuto chvíli jsme nedůvěryhodný národ.Ministr obrany se okamžitě podělala a prakticky  z velké části kapitulovala.Tak bude moci Gottwald-Paroubek předstoupit již v posvátném únoru před ustrašený národ a prohlásit: právě jsem se vrátil z hradu ............dalších 20 let budem čekat na další osmičku nebo devítku.

Libor.w 23.12.2008 10:19

Re: osmičky

Když se štěně počurá musíte mu strčit čumák do loužičky.Pravděpodobně si zapamatuje že čurat doma nesmí.Český národ se ovšem štěněti nepodobá aje otázkou kolikrát si bude muset nechat vymáchat čumák než pochopí že z leva nic dobrého nepřijde.

Jirka 23.12.2008 15:33

Re: osmičky

Já jsem zase zvědavý, kolikrát si budou muset vymáchat čumák voliči, aby pochopili, že od modrých supů se také nic jiného než lži, podrazy, zlodějina a jiné všivárny čekat nedá. Už naletěli podruhé.

echidna 23.12.2008 10:38

Re: osmičky

Omyl. Neštěstím v osmičkovém roce bylo prosazení proruského Klause na Hrad. To si Česko pěkně vyžírá a ještě vyžere.

nesher 23.12.2008 11:08

Re: osmičky

No on přijde devítkový rok a to bude ještě mnohem horší. Prezident v našem ústavní systému mnoho nemůže. Ale Paroubek jako premiér a Filip jako ministr financí či vnitra toho mohou dle ústavy celkem dost.

gerontusinza 23.12.2008 9:58

Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

nijak napadatje to stejně zbytečné vy jste za ta svinstva placen a já nejsem povinen je číst...... máte jedinou polehčující okolnost, že čtenáři s IQ nad 70 se nad vašimi blbostmi už jen usmívají...... jinak ať žije svatý radar a sJůesej naž na věčnost a nikdy jináč.......připomínáte mě dobu z 50 let a ani vám není divné že jste parafrázoval statě o krvavém psu Titovi..... sbohem pane a trhněte si.... 

Bubik 23.12.2008 10:06

Re: Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

no, nejste povinen - tak nečtěte........když se mi nelíbí, co říkají v TV, vypnu ji tlačítkem OFF. Když se mám pocit, že na nějakém blogu někdo píše, co nekoresponduje s mými názory, a nechci to číst a zamyslet se nad tím, tak najdu jiný blog.

Ale nenadávám autorům co si to dovolili na blogu, do kterého mi v zásadě nic není, psát.

gerontusinza 23.12.2008 11:26

a to já na rozdíl od vás rád ,když je to zasloužené......Re: Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

a vypínat TV když tam žvaní? Pane já tu TV platím, tak ty tzv politology si dovolím kritizovat dle libosti a s radostí se seřvu...... protož užvaněný bkb a ještě k tomu na obrazovce to je něco, co je nutno aspoň seřvat a pak glosovat.... mimochodem to je i váš případ, vy jste k seřvání ale glosovat vás nelze, není co, jen modrý dým a mlha......;-D

jamna 23.12.2008 11:23

Re: Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

Souhlas.

KRBEC 23.12.2008 12:32

GERONTUSINZA JE AGENT RUSKA A BOLŠEVIKŮ

GERONTUSINZA JE AGENT RUSKA A BOLŠEVIKŮ A PODPORUJE AGENTY STB ZAORÁLKA A PAROUBKA A RATHA

Marat 23.12.2008 13:02

Re: GERONTUSINZA JE AGENT RUSKA A BOLŠEVIKŮ

Proboha,co by s tak blbím sklerotikem dělali? Geront není agent Ruska ani nikoho jiného.Je to jen předčasný sklerotický  primitiv.Je mu jen 56 a  už taková presenilní demence.Na někoho to příjde dřív,dříve nežli na jiné.

ascari 23.12.2008 14:07

Re: Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

no vy se evidentně neusmíváte,takže máte IQ pod 70?;-)

Vera 23.12.2008 14:36

Re: Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

Pane bože co to píše důchodci ve zvýšení důchodu on  je na  hlavu padlý.Máte babičku která žije v Praze má dceru v  plném invalidním důchodu kolik myslíte že ji  zbyde od nového r oku na jídlo.Mě 1700 Kč co to tu blafete  že se   všichni máme díky nějakým reformám lépe.Pc nemám jsem  na návštěvě u vnuka tak to tu , smolím,že jsem to četla chlapečku zkazil by js>-i mi vánoce a to nemám Jyrku ráda.Hezké vánoce všem 

-ferry- 23.12.2008 9:53

Panebože ...

... ty to vidíš ! Den před Štědrým dnem takhle psát ! A lhát ! Já sice Paroubka taky dvakrát nemusím,ale krvelačného netvora bych z něj nedělal.Spíš mě fascinoval ten Langrův výlev o krvi našich vojáků na rukách Paroubka.Tím v demagogii trumfnul i Klause a to je už co říct ...

Heda 23.12.2008 13:47

Re: Panebože ...

Nejdřív mysli a pak piš !

PROKOP BUBEN 23.12.2008 9:51

NO ANO

Ovšem dle tvrzení socanů jim nejde o rozupuštění vojenských misí.....V případě Afganistránu s kterým si neporadila žádná velmoc a Alexandr Makedonský si raději uvázal na krk Roxanu z politických důvodů i když mu jeho vyhovoval jeho Hefajstonos a jiní, je zřejmé, že jim jde o propracovaní pokud možno smysluplných opatření v tomto směru....Řvaní o krvelačném RaJském je stejně stupidní, jako předešlé kLausovské mobilizace a pod.....kLausostrana nemůže stát na strvalém strašení a vydírání tím, že je ohroženo předsednictví v EU, ke kterému se jinak chová mírně řečeno - divně.....

liberal shark 23.12.2008 9:44

moje řeč !

Plně souhlasím s autorem článku.

Daniel 23.12.2008 9:55

Re: moje řeč !

Proč takové komentáře nevysílá ČT místo nabubřelých tiskovek a demagogických prohlášení Paroubka a jemu podobných? Snad by se českým lidem otevřely oči.

vita 23.12.2008 9:18

"Za cenu ohrožení životů vojáků"...

No, oni nejspíš talibové zjistí, že se čeští vojáci stahují a speciálně se na ně zaměří, aby si s nimi ještě užili, než jim zmizí...

Větší blbost byste v agitační příručce nenašel, pane autore?

nesher 23.12.2008 9:29

Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

No, stahovat vojáky a materiál z izolavaných základen uprostřed hor na afghánsko-pakistánském pomezí není zrovna procházka růžovým sadem. Všechno se vrtulníky odvézt nedá. Ale co je Paroubkovi potom? On může škodit a tak škodí. Anebo dělá to co mu jeho páni z SVR poručili.

marty 23.12.2008 9:35

Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

Stejně by je museli jednou stahnout.

vita 23.12.2008 9:36

Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

Zatímco ponechání vojáků na místě v izolovaných základnách uprostřed hor na afghánsko-pakistánském pomezí je přímo zárukou jejich dlouhověkosti a nezranitelnosti.

Zřejmě dle vzoru Ramba ve vietnamské džungli. Stačí když se svlíknou do kalhot a stanou se kulkovzdornými.

Taky logika...

gerontusinza 23.12.2008 9:45

Jste vadný .....Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

vy myslíte... hezké svátky  a ať vám ten sarkasmus vydrží...;-)

vita 23.12.2008 10:16

Re: Jste vadný .....Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

Nápodobně, kolego.

nesher 23.12.2008 10:36

Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

No je to rozhodně bezpečnější než je v kolonách přesouvat do Kábulu. Na spojenecké závazky nehledě.