Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

analytik

23. 12. 2008 8:23
Vánoční sebereflexe

Bárta a spol jen štvou, a NP je zapšklé médium. Tolik poslední vývoj. Bravo, Ondro Neffe jr., myslíte že Váš táta by měl z těchto výlevů radost ?

Přeji Vám i čtenářům klidné prožití svátků vánočních.

0 0
možnosti

horduch

23. 12. 2008 8:22
jen bych chtěl zdejším odpůrcům poplatků

připomenout ,jestli si nepamatují ,jaké poplatky navrhoval před pár lety jejich stínovej ministr ,mluvil něco o 200 Kč za vyšetření atd.

0 0
možnosti

Frank

23. 12. 2008 7:52
Bárto, nedostal jste omylem pravým hákem?

Když někdo napaří za něco poplatky a tvrdí, že to je reforma, tak je

vůl. U politika to lze celkem chápat, ale u novináře už jen ztěží. A vy jste korunovaný. Takže Bárto nežvaňte a raději napište, co splnila ODS ze

Smlouvy s voličem?A neplácejte tady nesmysly, že když se nenavýší mise v Afgánistánu, tak budou ohroženy životy vojáků. A doteď nebyly? A taky napište, jaký má statut NATO. Nebo je to už jinak a není to obranný pakt?

0 0
možnosti

PROKOP BUBEN

23. 12. 2008 8:35
Re: Bárto, nedostal jste omylem pravým hákem?

No ano, proti poplatkům za lůžko v nemocnici nelzte snad mnoho namítat, ovšem tak nesmyslná deforma je snad výplodem politických masochistů, nebo kaskadérů.....Mise v Afganistánu, s kterým si neporadila prozatím žádná velmoc a i Alexandr, čapnul raději Roxanu z politických důvodů je problematická a další postupy je nutno velmi dobře promyslet.....Ačkoliv nemám nic proti v boji utuženým soldátům je fakt, že čím více jich tam bude, tím bude větší množství padlých a zraněných.....

0 0
možnosti

Tvrdas

23. 12. 2008 7:42
Jo lidi neposluchaju tak je je treba postrasit tu Rusy.... tu komunisty

on pan Barta si mysli ,ze lide si kvuli tomu nechaji srat modra houna na hlavu...boze Barto ty jsi VUOL

0 0
možnosti

Zaprdálek

23. 12. 2008 7:39
Já se Paroubkovu

a socanskému bolševickému chování vůbec nedivím. Vždyť je to tam samý bolševik a jejich lezprdelkové!!8-o

0 0
možnosti

Nomen

23. 12. 2008 8:25
Nezaprdálkovalo Vám v bedně.??...já jen tak ,abych navázal. na Váš bohatý myšlenkový svět.....

0 0
možnosti

ranbow

23. 12. 2008 7:20
tak ono to bylo na poplatky??

Ono zvýšení penzí,a těch daňových slev bylo na zdravotní poplatky?? Tak to se mělo opravdu nějak zvlášť označit - protože současně třeba stoupla inflace nad 6% lidi a zvlášť důchodci by tedy měli vědět že na to jim stát nedal nic, že si to mají schovat na zdravotní poplatky a ne to probendit ve zdraženém benzínu, potravinách, elektřině, nájemném, poplatcích za ekologii, zavedeném parkovném, atd

0 0
možnosti

john

23. 12. 2008 7:28
Re: tak ono to bylo na poplatky??

Klid, on to Bárta myslel jen tak. Pokud tedy vůbec myslel.

0 0
možnosti

Martin Vlk

23. 12. 2008 7:03
Argumenty

Všimněte si těch reakcí:

Kdo se snaží rozumně argumentovat a kdo jen hystericky ječí:  "Julinek je modrá svi..ě !!!". Abych použil cizí slovo, je to tak nějak signifikantní....

0 0
možnosti

Jiři Ovečka

23. 12. 2008 7:27
Re: Argumenty

Plně souhlasím. A co ta Paroprasata atd.? Co ta krev vojáků v zahraničí, co poteče vinou J.Paroubka? Kdy naposledy kopal Paroubek do cizího auta a fackoval novináře? Kdy šel Rath někoho fackovat na kongresu lékařů?

0 0
možnosti

Nomen

23. 12. 2008 4:28
Chybí vyhláška o povinném perzonálním vybavení pracovišť....

Protože by najednou bylo vidět jak ve státních i soukromých zařízeních vzniká nepřiměřeně mnoho zcela fiktivních bodů s minimem špatně placených zdravotníků - aneb se vykazuje daleko více práce, kterou se stávajícím perzonálním zabezepečením nelze vůbec řádně vykonat.....

V posledním roce přibyly peníze jen na účtech pojišťoven - zázračně protirakovinně odléčen nebyl nikdo...

Nechopnost MZd ve žloutenkové epidemii byla ve srovnání i s komunistickým zdravotnictvím neskutečná...Nesutále slibování, že očkovací látka bude ...a Julínek řešil problematiku komunsitického aparáčtíka Tlustého a jeho popularitu na Rakovnicku...

0 0
možnosti

H.K.

23. 12. 2008 7:23
Re: Chybí vyhláška o povinném perzonálním vybavení pracovišť....

R^Taky neschopnost policie pořádně zasáhnout a provětrat pendreky při pochodu neonacistů. To příslušníci VB byli jiní kabrňáci. Srovnání umění dnešních policajtů a příslušníků VB je nesrovnatelná. Nebyla mariánka, hašiš, perník, kokain. 

O pořádku, který byl před rokem 1989 se nám může jenom snít. 

0 0
možnosti

Nomen

23. 12. 2008 4:16
Reforma zdravotnictví funguje....!!!

Chybí 1500 sester, které před reformou nechyběly.....

To si "odborníci" typu Julínka i hlásné trouby Bárty nevšimly....

Ušetřilo se, takže sestry dělají dealerky na herbicidy....více peněz, méně stresu a klídek.... 

0 0
možnosti

Nomen

23. 12. 2008 5:09
Jéžišmarjá....Odborníci typu Julínka i trouby Bárty nevšimli....

Kde jsou ony sestry z Polska, Rumunska, Ukrajiny, Bulharska, Vietnamu, Filipín jak nám je soudruh Julínek sliboval??? 

Tip pro sázkové kalendáře: sázející by mohli tipovat ze které země zaručeně další zdravotní sestry nepřijdou....(jsou to všechny země)

0 0
možnosti

DC pozorovatel

23. 12. 2008 1:31
Nevite ktera bije

Myslim, ze nevite ktera bije. Jako nezavisly pozorovatel tady z Washingtonu Vam muzu rict, ze USA je uplne jedno jake ma slozeni vlada v Praze. Ceska vlada a jeji clenove nehraji nejmensi roli. USA se driv nebo pozdeji znovu dohodnou s Ruskem. Nastupujici hospodarska krize meni priority. Hlavni mocnosti vedi, ze vladu v Praze bud uplati nebo vystrasi at ma jakoukoli barvu. Ideologicke hadky v Praze jsou jenom smesne. Musim uznat, ze jsem celkem prekvapeny jak hluboce klesa ceska politicka scena a jak ubohe jsou ceske media. Jako mnohokrat v minulosti spolehate na vzdalene ochrance misto aby jste se soustredili na vyhodny kompromis doma. Pripravte se na sklamani v podobe dalsi "zrady". Jak se zda, tak se dejiny mohou lehce opakovat. Ze by to byl vliv dvacateho vyroci ktere se blizi? Kdyz se podivame do minulosti tak je to celkem jasne 1918, 1938, 1948, 1968, 1989, 20?? Jaka nahoda a stale nepouceni ;-)

0 0
možnosti

TG

23. 12. 2008 1:44
Re: Nevite ktera bije

No hlavně že jste nezapomněl všechny upozornit, že jste z Washingtonu. Tak to musíte přesně vědět co si myslí vláda USA. Vůbec nechápete souvislosti. Doufám, že vám tam nedali volební právo.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz