Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

PROKOP BUBEN

23. 12. 2008 9:51
NO ANO

Ovšem dle tvrzení socanů jim nejde o rozupuštění vojenských misí.....V případě Afganistránu s kterým si neporadila žádná velmoc a Alexandr Makedonský si raději uvázal na krk Roxanu z politických důvodů i když mu jeho vyhovoval jeho Hefajstonos a jiní, je zřejmé, že jim jde o propracovaní pokud možno smysluplných opatření v tomto směru....Řvaní o krvelačném RaJském je stejně stupidní, jako předešlé kLausovské mobilizace a pod.....kLausostrana nemůže stát na strvalém strašení a vydírání tím, že je ohroženo předsednictví v EU, ke kterému se jinak chová mírně řečeno - divně.....

0 0
možnosti

liberal shark

23. 12. 2008 9:44
moje řeč !

Plně souhlasím s autorem článku.

0 0
možnosti

Daniel

23. 12. 2008 9:55
Re: moje řeč !

Proč takové komentáře nevysílá ČT místo nabubřelých tiskovek a demagogických prohlášení Paroubka a jemu podobných? Snad by se českým lidem otevřely oči.

0 0
možnosti

vita

23. 12. 2008 9:18
"Za cenu ohrožení životů vojáků"...

No, oni nejspíš talibové zjistí, že se čeští vojáci stahují a speciálně se na ně zaměří, aby si s nimi ještě užili, než jim zmizí...

Větší blbost byste v agitační příručce nenašel, pane autore?

0 0
možnosti

nesher

23. 12. 2008 9:29
Re: "Za cenu ohrožení životů vojáků"...

No, stahovat vojáky a materiál z izolavaných základen uprostřed hor na afghánsko-pakistánském pomezí není zrovna procházka růžovým sadem. Všechno se vrtulníky odvézt nedá. Ale co je Paroubkovi potom? On může škodit a tak škodí. Anebo dělá to co mu jeho páni z SVR poručili.

0 0
možnosti

Libor.w

23. 12. 2008 9:16
Paroubek

Paroubek je bezesporu největší populista který kdy stál v čele ČSSD Člověk který se obklopil a vzal do služeb ČSSD Ratha,Antla,Štěcha ani nic jiného být nemůže.Naproti tomu ODS,co ta splnila ze svých předvolebních slibů?Kde je Tlustého kolečko kde ja daňové přiznání na A4.To že to s touto koalicí nešlo ODS neomlouvá,v touze po vládnutí odmítla možnost nových voleb,které by určitě tenkrát znamenaly tak potřebné výraznější vítězství.Za zbabělost a kompromisnictví se platí.Paroubek s Filipem už píší účet.To že po osmi letech se lidé přesvědčí že ZADARMO ANI KUŘE NEHRABE bude pro tuto zemi vysoká cena vyšší o to že byla zbytečná.Kdyby byl premiérem Klaus tak by to tak nedopadlo.Já vím"kdyby byly ryby v pr..li nebyly by v rybníce.

0 0
možnosti

gerontusinza

23. 12. 2008 9:48
konečně .....Re: Paroubek

správně jste pane( na rozdíl od ODS) pochopil, že lidé považují za větší nebezpečí prolhaného zlodějského Topolánka než známého kecálistu Paroubka.   a o tom to je.;-)

0 0
možnosti

Divák1

23. 12. 2008 9:03
Pustý modromravný blábol.

Vládnoucí tlupa je nejzkorumpovanější myslitelná vládní formace. Bez korupce by se nedostala k moci, bez korupce by se u ní neudržela. Pro zemi neudělala nic dobrého, v zahraničí jí dělá jen ostudu. Leč pro tohoto stranického ideologa je hlavním problémem země Paroubek.

0 0
možnosti

vilda

23. 12. 2008 9:21
Re: Pustý modromravný blábol.

Ty musíš být kretén!

0 0
možnosti

Jirka

23. 12. 2008 8:56
Komunisti nebo ODS - oboje HNUS

Nikdy jsem neměl rád komunisty. Když si tady ale čtu výlevy přívrženců ODS, tak vidím, že je to taky pořádný hnus tahle strana modrých supů. Vždyť vy se nezmůžete na nic jiného, než strašit lidi bývalým režimem. Dostali jste se do vlády podruhé, vždycky uděláte spoustu škody a když si lidé uvědomí, co jste zač, tak vás vyženou. Stejně jako minule odtáhnete s dlouhým nosem. To jsem zvědavý, jestli se voliči zase nachají oblbnout a budou vás volit potřetí.

0 0
možnosti

Ale

23. 12. 2008 8:59
Re: Komunisti nebo ODS - oboje HNUS

Nepovídej, Jirko, ten tvůj svazácký projev je až příliš slavný!

0 0
možnosti

kopec

23. 12. 2008 8:35
zdani klame

Pane Barto, pri cteni vaseho clanku jsem se nekolikrat vratil na titulni stranku NP, abych si prohledl vas oblicej. Je to neuveritelne, na prilozene fotografii vypadate jako normalni clovek.

0 0
možnosti

Athree

23. 12. 2008 9:35
Re: zdani klame

Ano, je normální. A na rozdíl od mnohých není slepý.

0 0
možnosti

Antonín Valenta

23. 12. 2008 8:30
Řítíme se do ekonomické katastrofy....

A ti, kdo se tomu snaží nějakým způsobem zabránit, jsou v očích více než poloviny obyvatel tohoto státu gauneři a lumpové. Za to ty, co chtějí vybírat a podle svého uvážení opět přerozdělovat  majíce přitom plnou hubu neuskutečnitelných a příjemně znějících slibů, jsou ochotni podporovat. Topolánek, Bursík a Čunek za moc nestojí, ale proti Paroubkovi, Rathovi a Filipovi je to v politice i morálce elita! Velmi brzy budete litovat toho, vážení spoluobčané, koho jste to podporovali a komu jste pomohli k moci. Následky si ponesete sami!

0 0
možnosti

Nomen

23. 12. 2008 8:33
Už je neseme teďka..například te´d z mých daní je dáno 189 miliónů na dovoz sněhu pro Neumannovou....

0 0
možnosti

arch.JJ

23. 12. 2008 8:27
...kdyby hlasovat ve volbách mohli jenom ti,

...co platí řádně daně, neměl by určitě Paroubek tolik hlasů. Pomatení řvouni, hájící tuto socialistickou bestii, která umí poze vyhrožovat a okrádat  a to dokonce i bezostyšně vlastní voliče, jsou přesně to , co vyživuje jeho a takovou hordu přisluhovačů kolem vedení ČSSD. Ničit a krást se všem jeho voličům zachtělo. Holé zadky budou učit morálce. Vemte se za ruku třeba i s prezidentem a hulákejte vítězně, nový vítězný únor bude váš. Holoto hloupá, zkuste místo zvířecího řevu také poslouchat jiné. Paroubek žádný program pro vás nemá. Chce pouze ničit a plenit vše, co se mu zlíbí. Dost kvalitních lidí to vidí. Až bude potřeba, okrade vás do koruny. Kdo lže, ten krade a vy, jeho soukmenovci máte stejný cejch ničemnosti napsaný na čele.

0 0
možnosti

Nomen

23. 12. 2008 8:32
Tak jsme poslouchal pana premiéra a slyšel jsem, že kdybychom řekli všechno lidem, co chceme udělat, tak by nás nikdo nezvolil.....

Jsem rád, že jste kvalitní člověk...Poměrně dost kvalitních architektů bývá alkoholiky...s následnou demencí....nevíte o tom něco???

0 0
možnosti

Kylchap

23. 12. 2008 8:23
Pane autore,

když jde o důležité hlasování tak si Topolánek musí

a, postavit svoje ovečky a přeběhlíky do latě

nebo

b, hlasování si předjednat s opozicí.

0 0
možnosti

cipísek

23. 12. 2008 8:42
Re: Pane autore,

myslíte,že Bárta a spol. má na to,aby tuto základní poučku pochopil ..???? Nebo se jenom snaží vlastní neschopnost svést na jiné ..????:-D

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz