Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

V+H

23. 12. 2008 10:25
Proboha

Proboha, nepište totálně vožralej...............

0 0
možnosti

Emilio

23. 12. 2008 10:28
Re: Proboha

Proč? Pokud to autor napsal "úplně ožralý", pak mu vřele doporučuji, aby už nepsal střízlivý.

0 0
možnosti

Spirit

23. 12. 2008 10:18
Bártovi

je všechno jasné. Důchodci prý dostali poplatky zpátky ve zvýšených důchodech. Ty však pokryly jen 7% inflaci, která nastala už počátkem roku se zvýšením DPH z životně důležitých statků, a se zvýšením cen energií a nájemného, nikoli Julínkovy poplatky. Ta srpnová čtyřstovka byla navíc jen populistickým Nečasovým gestem před podzimními volbami. Na rozdíl od poslanců se důchodci koupit nenechali.

0 0
možnosti

Gonzales

23. 12. 2008 10:34
Re: Bártovi

Tak vidíte jak mámě pokrokově smýšlející důchodce. Odhalili tu úskočnou lest hned na první pokus.

0 0
možnosti

hank bukowsky

23. 12. 2008 10:17
Člověk by nevěřil, kam až můžou politruci sáhnout.

Umně složený blábol někdy více vypovídá o politrukovi, než o témě.

0 0
možnosti

jirka.s.

23. 12. 2008 14:53
Re: Člověk by nevěřil, kam až můžou politruci sáhnout.

Pravda pravdoucí, soudruhu!!!

http://parat.webzdarma.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1259&Itemid=61" target="_blank" rel="nofollow">http://parat.webzdarma.cz/index.php?option=com_content&task=view&id=1259&Itemid=61

0 0
možnosti

Ríša

23. 12. 2008 10:10
Proboha živého,

co je to za monstrózního vola, tenhleten jakýsi Bárta???  Jeho stupidita a nenávist nebes se dotýká - ostatně kráčí ve šlépějích stejně "charakterního a křišťálově čistého" Íčka - ten je vzorem všech takovýchto individuí !

0 0
možnosti

Kef

23. 12. 2008 10:21
Re: Proboha živého,

Vám se holá pravda zdá býti stupiditou?

0 0
možnosti

Harry

23. 12. 2008 10:08
Vrati se ale MDZ

"politika, která hrozí cestou zpět do ruské náruče, ztrátou spojeneckých záruk, zbytečným umíráním a utrpením skutečně vážně nemocných, vyloučením ze Schengenu, ztrátou evropských dotací v případě návratu pod ruská křídla, razantním poklesem životní úrovně" to je vice nezli jiste, ale zase se nam vrati krasne doby pijatyk na MDZ, Prvomajove pruvody a jasajici deti s mavatky, alegoricke vozy..... nastesti se toho nedoziju (snad)

0 0
možnosti

iF

23. 12. 2008 10:07
Ke zdravotnické reformě

Když jdu ke svému praktickému lékaři, tak už v čekárně nemusím sedět hodinu až dvě a čekat, až těch pět či sedm lidí (vesměs penzistů-s odpuštěním) co přišli předemnou příjde na řadu. Taky, když se konečně dostanu do ordinace svého lékaře tento má na mě čas ne pět minut jako dříve, ale kolik je potřeba.

Podle toho, co mi povídali známí se na výměnu kyčelního kloubu nečeká čtyři roky, jako ve velkých bolestech čekala moje maminka, ale méně než dva roky s tím, že ošetřující ortoped je schopen termín operace sdělit pacientovi s dostatečným několikatýdením předstihem.

Zdravotní pojišťovny začaly letos po mnoha letech mým kamarádům lékařům platit faktury včas, v tisku jsem se dokonce dočetl že hospodaří s mírným přebytkem. Mám naději, že bude-li to takhle pokračovat, zbydou peníze peníze na nákup nejmodernějších zdravotních technologií. V rádiu jsem slyšel (bohužel jem malou část) rozhovor s českou vědkyní, která tvrdila, že na základě jejího výzkumu je v několika příštích letech možné očekávat pěstování nemocných orgánů z kmenových buněk. Bude tak možné například vypěstovat chrupavku a meniskus a voperovat je do nemocného kolene místo výměny kloubu na umělý. To je jen detail, možnosti v lékařství a péči o pacienta jsou nesmírné. Bez spoluúčasti pacienta to však nebude možné. A dle mého není pravou spoluúčastí přispívat co nejširšímu voličskému elektorátu na paralen, aby mě znovu zvolili, ale solidarita s vážně nemocnými, kteří si pomoci z vlastních zdrojů již nemohou.

0 0
možnosti

Bubik

23. 12. 2008 10:14
Re: Ke zdravotnické reformě

iFe, bohužel přes polovinu národa smýšlí jinak.;-(. Zejména ta dosud zdravá část a ta část, která z dávek zdravotní pojištění neplatí......

0 0
možnosti

Bubik

23. 12. 2008 10:01
Paroubek nechce plenit

Paroubek chce a/ moc, b/ zničit Topolánka, a protože nedokáže zkousnout nevítězství před dvěma roky. Tož je to taky osobní. Smutné je, že v touze po moci a odvetě je poněkud zaslepen. Chce pád vlády za každou cenu a

nevadí mu, že to bude ostuda pro předsednictví EU. Je mu to jedno, nebere to jako průšvih Česka ale průšvih Topolánka. Chce moc a je mu jedno, jak ji dostane. Jestli bude či nebude rozpočet, jestli bude či nebude čerpání peněz z EU, jestli bude či nebude ČR plnit své závazky ( ke kterým ČR zavázala předchozí Špidlova vláda) je mu jedno.

Mít moc a zničit krtka. O blaho země mu nejde. Není sám, takových je dost ve všech stranách u nás odleva do krajněprava. Bohužel jeho příznivci tohle nevidí. Nevadí jim rétorika a chování papaláše z komunistické éry. Nevadí mu, jak se choval jako člověk ke své ženě ( čímž nechci říci, že T byl lepší). Nevadí jim že se obklopil vychcánky, kterým jde jen o peníze pro ně (a opět není sám, v současné koalici je jich taky dost).

Pozdě přijdou na to, že Paroubkovo vítězství nic nezmění. Modří budou nahrazeni oranžovými s červenými, peníze se rozdají jinak, pár firem se vyháže z tendrů a nasunou se tam jiné, lidem se zvednou daně a nezaměstnaným a důchodcům se zvednou příspěvky. Aby na to bylo, tak se půjčí peníze a zvýší se státní dluh ( vždyť ostatní mají větší a dluh se nezplácí, jak kdysi Paroubek řekl). Bohatí přesunou peníze ještě více do světa a v hospodách se opět povedou řeči o tom jaké je politika svinstvo.

Jen ten stát na tom bude finančně ještě o něco hůře. A prestiž ČR bude opět o trochu nižší.

0 0
možnosti

nesher

23. 12. 2008 11:05
Re: Paroubek nechce plenit

Přesně, ODS je hrůza, ale recept ČSSD je ještě horší.

0 0
možnosti

Šárka

23. 12. 2008 10:01
osmičky

Už jsem si myslela,že se konečně přetrhne řetěz nešťastných osmiček ,které trápí tento národ celé století.Na poslední chvíli  se v tomto osmičkovém roce stala jedna historická událost,která určitě jednou vejde do učebnic dějěpisu.Ztráta důvěry spojenců. Komunisti v čele se socialistickou svitou několika pomatenců ,kteří rozhodli o stažení našich vojáků ze zahraničních misí,hazardují se životy všech vojáků spojeneckých vojsk.V tuto chvíli jsme nedůvěryhodný národ.Ministr obrany se okamžitě podělala a prakticky  z velké části kapitulovala.Tak bude moci Gottwald-Paroubek předstoupit již v posvátném únoru před ustrašený národ a prohlásit: právě jsem se vrátil z hradu ............dalších 20 let budem čekat na další osmičku nebo devítku.

0 0
možnosti

Libor.w

23. 12. 2008 10:19
Re: osmičky

Když se štěně počurá musíte mu strčit čumák do loužičky.Pravděpodobně si zapamatuje že čurat doma nesmí.Český národ se ovšem štěněti nepodobá aje otázkou kolikrát si bude muset nechat vymáchat čumák než pochopí že z leva nic dobrého nepřijde.

0 0
možnosti

gerontusinza

23. 12. 2008 9:58
Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

nijak napadatje to stejně zbytečné vy jste za ta svinstva placen a já nejsem povinen je číst...... máte jedinou polehčující okolnost, že čtenáři s IQ nad 70 se nad vašimi blbostmi už jen usmívají...... jinak ať žije svatý radar a sJůesej naž na věčnost a nikdy jináč.......připomínáte mě dobu z 50 let a ani vám není divné že jste parafrázoval statě o krvavém psu Titovi..... sbohem pane a trhněte si.... 

0 0
možnosti

Bubik

23. 12. 2008 10:06
Re: Pane Bárto vzhledem k tomu,že vaše stupidita je už dostatečně čitelná, tak vás ani nebudu

no, nejste povinen - tak nečtěte........když se mi nelíbí, co říkají v TV, vypnu ji tlačítkem OFF. Když se mám pocit, že na nějakém blogu někdo píše, co nekoresponduje s mými názory, a nechci to číst a zamyslet se nad tím, tak najdu jiný blog.

Ale nenadávám autorům co si to dovolili na blogu, do kterého mi v zásadě nic není, psát.

0 0
možnosti

-ferry-

23. 12. 2008 9:53
Panebože ...

... ty to vidíš ! Den před Štědrým dnem takhle psát ! A lhát ! Já sice Paroubka taky dvakrát nemusím,ale krvelačného netvora bych z něj nedělal.Spíš mě fascinoval ten Langrův výlev o krvi našich vojáků na rukách Paroubka.Tím v demagogii trumfnul i Klause a to je už co říct ...

0 0
možnosti

Heda

23. 12. 2008 13:47
Re: Panebože ...

Nejdřív mysli a pak piš !

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz