Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

František

23. 12. 2008 15:06
Lidé se pokaždé nechají nachytat na peníze

Dnešní společnost již není komunistická, ale je mocí peněz a také je zde silná moc toho přežitého. Demokracii drží pár odvážných na čele s Renatou Veseckou

0 0
možnosti

jirka.s

23. 12. 2008 15:29
Re: Lidé se pokaždé nechají nachytat na peníze

Milý Františku! Dnešní, ale spíše ta budoucí společnost, nebude komunistická až v ní nebudou žádní komunisti! Zatím jich ubývá pouze 17 denně, těch pravověrných, zasílajících příspěvky na třídu Politických vězňů! O těch, co platí příspěvky v jiných stranách nemám, bohužel, příslušnou statistiku k dispozici! Ale vidím to ještě na pár generací! ;-(

0 0
možnosti

PETR

23. 12. 2008 14:30
ANO

ODS, tedy vláda musí najít jasnou, jadrnou a každému srozumitelnou řeč, kterou odpoví na Paroubkovu demagogii. Dobré bylo, když televize ukázalo, co si která nemocnice za vybran= poplatky koupila. Co to dát jako reklamu do ČT (všech ), do Cs rohlasu a vždy zakončit otázkou: "opravdu nejste ochotni přispět na tyto přístroje a pomoci lidem, kterým bez vašich desetikorunových úhrad hrozí smrt ?" Myslíte, že se najde poslanec, který se odváží hlasovat proti poplatkům potakto vedené půlroční kampani ?

 

0 0
možnosti

jirka.s.

23. 12. 2008 14:57
Re: ANO

Najde! Musím Vám, Petře, napovídat???  ;-)

0 0
možnosti

Jitka

23. 12. 2008 14:10
Pryč s Paroubkem a jeho nohslehy!

Je neuvěřitelné,co si ta socanská parta dovoluje.Že se nestydí , měli bychom jim už konečně skřípnout tipec!  A ne mlčet.!

Jinak to  snáma špatně dopadne!

0 0
možnosti

nesher

23. 12. 2008 14:11
Re: Pryč s Paroubkem a jeho nohslehy!

Moje řeč.R^>-

0 0
možnosti

Malý Aston

23. 12. 2008 12:51
S Paroubkem je nutné jednat jako s teroristou!

S teroristy nelze jednat slušně,slušnost považují za slabost.To samé je Paroubek,Rath a Hašek.Oni hulváti nebudou reagovat na nic jiného než na hulvátství.Ve svém okolí znám několik takových debilů.Slušně s nimi nelze jednat.:-D

0 0
možnosti

Větší vlastenec

23. 12. 2008 12:49
Př.Paroubek - největší obránce míru a socialismu !

Že se všichni nestydíte !!! ;-€ Takhle se otírat o našeho předsedu, přítele ing.Jiřího ParoubkaV!  Náš předeseda přece bojuje i za vás, chásko nevděčná ! No ano, za vás !

V kapitalismu musíte makat, přitom nikdy nevíte, jestli firma nezkrachuje ! V demokracii se musíte denně rozhodovat, a kolikrát se rozhodnete špatně, co ?!  Rv

Zato v socialismu je blaze : moc se nenadřete, a rozhodovat se taky nemusíte. R^

Až zvítězíme, my levice, bude konec kapitalismu a demokracie, vrátí se nám náš socialismus, ještě lepší, než jej pamatujeme, socialismus, ve kterém náš předseda tak dobře živil pracující.

R^ VV >- Pod vedením prvního leninovce, přítele Jiřího Paroubka, rozdrtíme reakci ocelovou pěstí ! Volte ČSSD a KSČM !  >- VV R^

0 0
možnosti

PROKOP BUBEN

23. 12. 2008 13:20
Re: Př.Paroubek - největší obránce míru a socialismu !

To už je Ježíšek  tady, nebo jej předběhl s.kLaus.....

0 0
možnosti

Honza

23. 12. 2008 12:32
Jakou....

zvýšenou penzí pane Bárto?? Těch 330.- nechám v lékárně každý měsíc ani bych z toho měl radost,ostatně ty peníze mi dává stát za zdražení úplně všeho,ne na poplatky. A hloupých názorů je ve vašem článku víc - inu propaganda že.

0 0
možnosti

Kecal.

23. 12. 2008 13:41
Re: Jakou....

Chytrej Honza?

0 0
možnosti

Lájoš

23. 12. 2008 11:24
Ano, na sproustou díru, sprostou záplatu !

Pan Bárta mi hovoří z duše. Slušnost, kterou si ODS naordinovala před parlamentními volbami bohužel neuspěla. Jednak s ní nevydrželi dlouho ani někteří politici ODS, avšak Paroubek a jeho družina pojali slušnost za slabost. Chce-li ODS uspět nyní jako vládní strana a v dalších volbách, měla by používat nejméně stejné zbraně včetně rétoriky a profesionálních agentur, které používá její soupeř.  Jak je vidět, tak v Česku ještě nějakou dobu potrvá, než-li se politická kultura zlepší na úroveň jakou jsme měli možnost sledovat v presidentských volbách v USA.

Jsem si vědom, že za svůj názor budu některými napaden, ale za situace, co předvádí na politické scéně Paroubek, Rath, Zaorálek, Filip a další, slušnost neuspěje.

0 0
možnosti

Vladimír

23. 12. 2008 11:40
Re: Ano, na sproustou díru, sprostou záplatu !

Ano souhlasím, Na nakupování poslanců,  na případ s poslancem Moravou,  na podivuhodné řešení  problémů pana Čunka,  na způsob volby prezidenta,  na sprosté a primitivní ideologií omezené výroky pana Topolánka,   na jeho směnku, kterou po něm nikdo nechtěl zaplatit.........Na to vše je třeba sprostou záplatu!  

0 0
možnosti

ladik53

23. 12. 2008 11:14
Jestlipak autor ví

Jestlipak autor ví, že je zpětná vazba kladná a záporná?!

0 0
možnosti

echidna

23. 12. 2008 10:36
Hodí se spíše na proruského Klause:

Cituji p. Bártu: "..politika, která hrozí cestou zpět do ruské náruče, ztrátou spojeneckých záruk, zbytečným umíráním a utrpením skutečně vážně nemocných, vyloučením ze Schengenu, ztrátou evropských dotací v případě návratu pod ruská křídla, razantním poklesem životní úrovně, ..."

Toho já se, pane Bárto, daleko více bojím ze strany Klause (Zahradila,..) + KSČM. Je to jen pár dnů, kdy faktická protizápadní koalice ODS + KSČM zablokovala ve sněmovně hlasování o Lisabonské smlouvě.

0 0
možnosti

nesher

23. 12. 2008 10:59
Re: Hodí se spíše na proruského Klause:

Já myslím, že naše ukotvení na Západě a bezpečnost umožňuje spíše NATO než postupně stále více socialističtější EU.

0 0
možnosti

Milan

23. 12. 2008 10:27
Soudruh Paroubek

je odporné stvoření, které ve své touze vládnout obětuje cokoliv. Vědí to všichni ale někteří počítají že na tom něco trhnou a proto to schvalují. Ten hnusný upocený generalisimus už se vidí jako předseda vlády. Teď je naštěstí už jiná doba a je možné svobodně odejít a pracovat kdekoliv ve světě. Ať si tady zůstane v tomhle skanzenu komunismu který se tu chystá sám.

0 0
možnosti

Rivkele

23. 12. 2008 15:33
Re: Soudruh Paroubek

to Milan: jak je tedy možné, že vyhrál volby na plné čáře? Asi u vás a pár dalších nebude jen přání otcem myšlenky.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz