6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Premiérovo chucpe

Rozhodne-li se vrcholný představitel státu pronést nečekaně projev k národu (a vyzývá-li moderátorka televizních zpráv naléhavě diváky, aby neodcházeli od obrazovek), je to známka vážnosti situace.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Rajninec 24.9.2020 8:34

Je vidieť , že český národ má šťastnú ruku na voľby takýchto najhorších , najodpornejších , najpokleslejších tvorov na najvyššie miesta v štáte ?

pri tom si každý vyberá kamarátov na svoj obraz , s iným by si nerozumel ! To je stará pravda ! Stále platí , že Aký išiel , takú našiel ! , alebo to nie je pravda !

J. Nevrkla 24.9.2020 8:24

Mně se ten Babisuv projev líbil, uvažuje a hodnotí vývoj a pohnutky pravdivě, tak to má být. Ani tu Krétu bych mu nezavidel, v Česku by neudělal krok bez pozornosti okolí. Chytat za slovo umí každý blbec.

Z. Bureš 24.9.2020 8:21

Pane Stejskal - PLNĚ s Vámi souhlasím : Andrej Babiš je zcela suverénně tím nejhorším a nejpokleslejším tvorem, jaký se na naší politické scéně objevil od listopadu 89 !!!

Je schopen a ochoten lhát o čemkoliv, překrucovat fakta, podvádět ... a ze svých chyb a selhání obviňovat druhé !!!!!

P. Pavel 24.9.2020 8:15

Jinými slovy, přiteplení burešovi uctívači jsou tak hysteričtí, z vyjmenování pár faktů o burešovi, že na nic jiného než na opakování blábolů o "nenávisti" se nezmůžou.

J. Mucha 24.9.2020 8:14

Po první zmínce jsem ministrovu slušnost pochopil trochu jinak - jako fakt, že se za svůj nepravdivý výrok vůbec (veřejně) omluvil. V tomto se od současných vrcholných představitelů státu opravdu liší. Takže je skvělé, že pan Vojtěch přinesl slušnost a úctu. Jen je škoda, že se neujaly i u jiných představitelů současné vlády a po jeho odstoupení tam končí.

Mimoto pan premiér něco blábolil o politických tlacích na ministra Vojtěcha. Ano, chování pana premiéra na tiskové konferenci zmíněné v článku je jeho pěkným příkladem. Jen nevím, jestli si byl této sebereflexe vědom.

P. Pavel 24.9.2020 8:12

Takovou míru sebekritiky bych od tebe, grafomanský burešův poskoku, nečekal.

Z. Bureš 24.9.2020 8:07

Jestli Vám imponuje STBáctví, podvody, lhaní, únosy vlastních dětí, úkolování novinářů, zaklekávání na živnostníky pomocí daňové správy, mafiánství ...... a a cesta k bohatství dlážděná mrtvolami jeho konkurentů a odpůrců - tak mě tedy NE !!!!!

Už pouhé STBáctví je pro každého slušného člověka nepřekročitelnou hranicí na JAKOUKOLIV funkci ve státní správě !!!!!

Z. Ukolébavka 24.9.2020 7:59

Pokud si vzpomínám, Babiš zařízl roušky od začátku září. Tak to prostě je, a to ostatní bylo autorem zdokumentováno objektivně.

R. Meišner 24.9.2020 7:51

autor---další generál po bitvě. navíc s detailním popisem, co kdo dělal a říkal 7. března. to dnes opravdu všechny zajímá. a když to nevyšlo přes Čapák, zkusíme to na Babiše přes jeho dovolenou. s tou Krétou to už kruciš musí vyjít.

J. Anděl 24.9.2020 7:35

:-)

Těch jsem si v kolektivech mužů nikdy nevšiml a domnívám se, že tu hierarchii máme navzdory gender studiím dost prostou :-)

I. Krahula 24.9.2020 7:18

A co teprve gamasamec.

J. Vlasák 24.9.2020 7:03

Každý druhý není premiér, v tom je ten zásadní rozdíl, který tupouni nejsou schopni pochopit.

J. Anděl 24.9.2020 6:44

Nebylo to nijak strašné bití. Ano, výzva, abychom zůstali doma, by byla věrohodnější, kdyby ji premiér podepřel vlastním příkladem. Tak to jednoduše je.

Samozřejmě, že i tak by ty tisíce či statisíce Čechů vyrazily k moři. Nějaký vliv by ten příklad třeba měl, ale asi ne takový, aby se to projevilo na statistice nemocných.

Část dvě, ta o té výzvě k neslušnosti, to už pro mě skoro není bití vůbec. To je prostě snímek reality. Znám ze života takové lidi, jako je pan Vojtěch, znám i takové lidi resp. manažery, jako je pan Babiš. Někdy jim nevadí udělit svému podřízenému betasamci na veřejnosti lekci. Zejména když je riziko, že by na chvíli svou slávou zastínil alfasamce. Lehce se připomene, kdo tu rozhoduje, a jede se dál.

A betasamec to buď zkousne, protože mu stojí za to i ty zbytky od šéfa, a nebo to po čase vzdá a rezignuje.

J. Kouk 24.9.2020 6:33

Beru druhé mělo být ..je tu.. tak že asi tak :)) upozorňuji, za jsem ANO nevolil, volit nebudu, ale vy a podobní jste v mých očích hodně dole, co se týče úcty..

J. Kouk 24.9.2020 6:29

Beru zpět

Beru obsáhlý článek Karla Hvížďaly k tomuto tematu

J. Kouk 24.9.2020 6:27

Těch mínusu, moc není, tak vytahujete, co dělal každý druhý. Slabota. Dlouho nebyl slyšet Agrofert a střet zájmů :)

I. Štípek 24.9.2020 5:55

Ne, nemyslím, že pan Stejskal pociťuje k premiérovi nenávist, není to nenávistný člověk, za to dám krk. Ale spíš se u pana Stejskala spojuje to, jak on sám sebe vidí, s grafomanským komplexem, kdy se velmi často dlouze, předlouze rozepisuje o margináliích či dokonce o tématech, kdy by bylo lepší pomlčet a ostatním je za něj trapně. Ale nenávist bych u něj nikdy nehledal.

J. Šebek 24.9.2020 5:03

Možná, že mu nezávidíte pane Stejskal, ale určitě ho nenávidíte. A to je možná horší. Závist se dá pochopit. Nenávist těžko.

J. Šebek 24.9.2020 4:58

Přesně tak pane Šejno. Kdo chce psa bít, vždy si hůl najde.

J. Vlasák 24.9.2020 0:45

Pokud premiér dělá hlásnou troubu pro podporu české ekonomiky, zároveň i opatřením pro omezení zavlečení viru z “venku” a následně posílá momentky z Kréty, je to chucpe, bez ohledu na to, jak velké má tupé stádo za zadkem.

M. Šejna 24.9.2020 0:14

Když chce Stejskal Babiše bít, hůl si vždycky najde.

Dnes to bylo obvzlášť okaté. Hlavně ta Kréta se moc nepovedla s ohledem na to, že k moři v létě vyrazily statisíce Čechů.