26.4.2024 | Svátek má Oto


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ludva 15.3.2008 9:26

Všechny oběti by se ukázaly jako marné ?

Co to má být ? Kdo je tady obětí Topolánkových pokusů na lidech ? On a bohatí určitě ne. Veškeré dopady pseudoreformy nesou pouze lidé se středními a nízkými příjmy a hlavně důchodci a rodiny s dětmi. Ti byli obětování, ale ne ve prospěch dobré věci, nýbrž ve prospěch kapes těch nejbohatších. Vždyť snížení daní horním příjmovým skupinám je kompenzováno zvýšením DPH na potraviny, bez kterých se nikdo neobejde. Právě ta nerovnoměrnost dopadu reformy je to nejhorší na současné vládě. Občani by na to neměli zapomenout při volbách.

Ludva 15.3.2008 8:51

Re: Re: Dovedu si představit

Je to ta nejtlustší hroší kůže. Přece kdyby tady žádné podezření a důkazy nebyly, tak se vyšetřování zastavilo hned na počátku.

Šach 14.3.2008 20:37

Re: Dovedu si představit

Čunek je rekordman v úsilí vrátit se do vlády přes všechnu ostudu a nevysvětlené průšvihy. Citovaný prezident Masaryk by se k němu choval tak, jak se choval k jistému politkovi, který Čunkovu dokonalost nedosáhl, ale on mu nepodal ruku. Co se týká jeho přesunu na funkci velvyslance, tak snad na Valašsko, kde by snad jazykově vyhovoval. Jinde by to nebylo to pravé ořechové, protože by musel být vždy s tlumočníky, nebo by se jeho partneři museli učit česky.

tykev 14.3.2008 19:30

Re: K článku

ta zatacka vesecka dela jeste v soudnictvi, nebo uz je na spilberku?

brok 14.3.2008 18:25

kdyby byl Topolánek velký hráč,

asi by se pokusil spolu s ČSSD prosadit změnu volebního systému (nehrozí stížnost k ústavnímu soudu, protože tyto dvě strany mají spolu ústavní většinu). Potom by mohl myslet na dlouhodobý efekt a vládu "položit". Např. tím, že by lidovce i zelené potrestal za neloajalitu. Potom by šel do opozice a čekal na další volby. Mezitím by se mohl modlit, aby ve vedení ČSSD zůstal Paroubek.

hm 14.3.2008 18:15

Re: hmmm, to je naivní,

hm

pp 14.3.2008 16:39

Dovedu si představit

výsledek příštích voleb tak, že se do parlamentu nedostanou ani zelení, ani KDU (která to v posledních volbách také neměla příliš silné). Jak by vypadala vláda, kdyby parlament tvořila pouze ODS, ČSSD a KSČM?

Co se týče pana Čunka, jeho obrovské úsilí, vrátit se do vlády, si nezadá se snahou pana Paroubka vládnout. Oba tím sledují pouze vlastní hmotné zabezpečení a je zcela vedlejší, jakými slovy to kamuflují.

vojcek 14.3.2008 16:17

Re: Re: Re: Re: pozdě

jsi fakt takový dement nebo jsi jen placený provokatér?

Malý Aston 14.3.2008 15:57

Re: Souhlas

Souhlasím s Vámi. Na pana Čunka byl zahájen lov a on hned neutekl.To udělal velkou chybu.       I kdyby všichni policajti,státní zástupci a všichni soudci přísahali že  nic neudělal nic mu to již nepomůže.Jediná možnost je,vyměnit za někoho jiného a jak je u nás zvykem,poslat ho dělat někam nějakého šéfa velvyslanectví.KDU propásla dobu výměny a stávající boj o koryta jim nic dobrého nepřinese snad jen spojit se s KSČM nebo ČSSD.:-D

JH 14.3.2008 15:54

Re: Re: Re: pozdě

Pravicové strany byly a jsou vždy ta nejsprostší a nejzlodějštější nestydatá spodina, která tuto zemi zavlékla do područí Hitlerovi, Stalinovi a nyní zavléká lumpům z USA to a právě opět svou naprostou asociální nenažraností a chamtivostí, neštítící se lží ,podvodů, zlodějen a vražd!!

JH 14.3.2008 15:47

Re: Re: KDU-ČSL opět "spolehlivá",zelení=katastrofa energetiky

Svatá slova, celou tu zlodějskou lumpárnu má na svědomí pantáta Tunel Klaus spolu s celou svou bývalou kamarilou podvodníků byť s i s vysokým IQ. Oni ho totiž mají jen na tu zlodějnu. Pantáta Klaus patří před mezinárodní tribunál v Haagu protože je to veřejný nepřítel a zločinec od prvopočátku kdy se dostal k jakékoliv moci. Chtěl bych se toho dožít aby seděl jako Miloševič na stará kolena jako ještě horší lump, mající na svědomí celé rozkradené a vyvražděné Česko!!

JH 14.3.2008 15:42

Re: Re: Netřeba

No, proč se tady objevuje Paroubek, když jde o tu svi--i zlodějskou, "pánbíčkářskou" ,těžko chápu.Něco tak odporného do vedení flanďáků se již dlouho nepodařilo posadit jako je primitiv a zloděj Čunek!

mirwal 14.3.2008 15:16

Souhlas

Nesouhlasím se vším, co p.Karel Schwarzenberg prosazuje, ale souhlasím s tím, že to dělá nezštně a že mu nejde o koryto, jako p. Čunkovi. Když vidím ten jeho křivý úsměv, nedal bych mu ani korunu. Připadá mi, že se Čunek vyloženě národu vysmívá...

A Ti pánbíčkáři... To je dobrá korouhvička... Opravdu, kam vítr, tam plášť...

Alfons 14.3.2008 14:59

Být vládou, tak bych emigroval.

S takovým národem není žádná rozumná domluva. Vládla by se v pohodě v cizině uživila a s kvalifikací jejich členů by je brali všude.  8-o

Alfons 14.3.2008 14:56

Re: vláda je dobrá

Jakými lidmi se vláda nechala zvolit, takové si zaslouží. Dobře vládě tak.  8-o

lary 14.3.2008 14:52

Re: Re: KDU-ČSL opět "spolehlivá",zelení=katastrofa energetiky

Ježek to musí vědět protože asi sám zhasínal. Privatizaci měla zcela v ruce ODA ( Skalický,Dlouhý,Češka, Ježek).

Martin 14.3.2008 14:35

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Neustále !! je nutno brát v úvahu,

No a ??

Malý Aston 14.3.2008 14:31

Re: Netřeba

Já si to dovolím zkrátit.Pan Paroubek má nenapodobitelný dar,všechny nasrat!:-D

* 14.3.2008 14:30

Re: "odbourání všech výdobytků koaliční politiky"

Dobytků ovšem neúrekom ;-P

Berkowitz 14.3.2008 13:40

vláda je dobrá

Budu se řídit heslem Bertolda Brechta : vláda je dobrá, jen lid ji nechápe, a proto - vládu ponechat, lid vyměnit !

slava 14.3.2008 12:51

Re: Re: Re: Pane Jemelík, domnívám se, že o některých Vašich tvrzeních

Byl, zákon o státním zastupitelství.

Starý J. 14.3.2008 12:45

Re: KDU-ČSL opět "spolehlivá",zelení=katastrofa energetiky

Paroub je přijme "do svého lůna" jen proto, aby měl fingovanou většinovou koalici, ale vládnout s nimi nebude. Bude vládnout tak, jak to již předvedl: S KOMUNISTY BEZ OHLEDU NA KOALIČNÍ PARTNERY. On toriž nikdo jiný jeho "socialistické zákony" hned tak nezkousne. Snad jen Šojdrová. Pak je musí totiž Ústavní soud rušit. A dokud neobsadí stoprocentně Ústavní soud bolševiky typu Jičínského a Falmera, bude mu je rušit dál!

Čunek tam nebude, jeho vlezdozadkovství Paroubkovi, které předváděl při volbě presidenta a v debatách u Moravce, je zbytečné, do vlády ani koalice si ho nevezme.

emersonskej 14.3.2008 12:41

Re: Re: Re: Re: Re: Neustále !! je nutno brát v úvahu,

Ne možná - mýlíte se URČITĚ !!!!! Bylo to čistě 100 na 100. A nebyla by to jenom koalice socanů, zelených a lidovců. Museli by v ní být i komanči a s tím měli zelení a drtivá většina lidovců ( vyjma Kalouska ) docela problém.

Starý J. 14.3.2008 12:39

Netřeba

....A jsem si jistý, že i Zelení by si raději zvolili koalici se sociální demokracií ....

No samozřejmě, že máte pravdu, ostatně jako Váš guru, co má pravdu vždy a za každých situací a okolností!

Právě proto, že chtěli jít se sociální demokracií, nosili v parlamentě tika s nápisem: ANI JÁ NEJSEM PAROUBKŮV HLAS, když se Paroubek chvástal, že bude mít dostatek lidí na většinovou koalici. Neměl, měl jako vždy jen a jen ty komunisty.

Dokud bude velet socanům Paroubek, bude jejich koaliční potenciál jen a jen v komunistech. A i ty si nedávno "rozhněval". Má nenapodobitelný dar, rozhněvat si kde koho!

Budíš 14.3.2008 12:11

Re: Re: Re: KDU-ČSL opět "spolehlivá",zelení=katastrofa energetiky

A jak to vidíte Vy pane ?

Budíš 14.3.2008 11:56

Re: Re: pozdě

Opoziční smlouva se stala největším, ale promyšleným průšvihem pol. dění.Veškeré dosavadní průšvihy se zakonzervovaly,Klaus a jeho přisluhovači si zajistili nedotknutelnost, akce čisté ruce se stala nerealizovatelnou, mocipánové se jen usmívali a v nastoleném trendu ne zrovna čestných politiků se mohlo v klidu pokračovat. Výsledkem je současný parlamentní Kocourkov nemluvě o neřešitelném zadlužení ,dosud nevyřešené  zdravotnictví,reforma veřejných financí ,která není reformou, ale dalším uzákoněným taháním peněz z kapes občanů atd.,atd.Politická scéna je v naprostém rozkladu.Pravice za 20 let neukázala,že něco umí, zatím občana nepřesvědčila a levice s Paroubkem a Filipem, to je jen pro smích (viz volby prezidenta).Naskýta se šance pro úplně novou pravicovou stranu zatím nezprofanovanou dosavadní činností, ale už konečně slušnou stranu.Já znám jen jednoho slušného pol.a to je ministr zahraničí.Kéž by mu vydrželo zdraví a  byl stále mlád - posílám mu rnergii.

Netřeba 14.3.2008 11:47

Re: Re: Re: Re: Neustále !! je nutno brát v úvahu,

Asi počítám špatně. Dnes má koalice 101 hlasů a opozice 99. Dva renegáti přeběhli. Tak podle mých počtů to muselo být před tím přeběhnutím naopak. Ale možná se mýlím.

jirka.s. 14.3.2008 11:46

Re: Re: Takze bych to nedramatizoval.

Sám jste to zdramatizoval svou předposlední větou! Máte teprve děti, jste tedy evidentně o dost mladší a Vašim dětem, samozřejmě, přeji dlouhý a spokojený život právě tam, kde se jim bude líbit. Mé děti si to už ve světě také vyzkoušely a představte si, vrátily se a žijí spokojeně i tady! Ale nejspíše jenom do té doby, než je zase někdo "zavře za oponou". A to je právě ten rozdíl mezi námi dvěma! Tu oponu dramatizovat musím, vzhledem k mým životním zkušenostem! To není pesimismus, to je jenom poznání, čeho jsou bolševici schopni! Zkuste se zamyslet a představit si ten povolební scénář, kdy skutečně vznikne ona zde tak často vysmívaná KSČSSD! A věřte, mnoho kreací mít na výběr nebudete!

Malý Aston 14.3.2008 11:34

KDU v pasti!

Špatný název,špatný obsah. Pokud je někdo v pasti,tak je to KDU.Čunek již tam nevelí,nikdo ho neposlouchá.když něco dohodne tak to ihned všichni z jeho strany poruší jen aby mu zatloukli poslední hřebíček do rakvičky zapomnění.Ještě že ten ministr za Zelené onemocněl.Na co se čeká? Na sjezd,tedy potlach KDU.Tvrdí ale já jim nevěřím,že to nebude potlach volební.Já jsem přesvědčen že to potlach volební bude. To rojení geniálních nápadů některých lidovců tomu nasvědčuje,například Šojdrovka. Janečkova televize včera dokonce platila přenos z Paříže aby se mohla vykecávat. A jak někoho začne Janeček podporovat,má to 100% potvrzeno,jako tu propagaci Zelených.Takže KDU je i s panem Čunkem v pasti a čeká se na jejich potlach.:-D

sso 14.3.2008 11:32

Re: Re: pozdě

Jirko, ja nemam vnoucata, zatim jen deti. Ale nemam o ne strach. Svet je dnes jedna velka vesnice a jsem si 100% jisty, ze budou zit tam, kde se jim bude libit. Pokud je tady teda nekdo nezavre za oponou. Takze bych to nedramatizoval.