18.5.2024 | Svátek má Nataša


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Občan sprůměrným IQ 14.12.2005 13:41

Re: Re: Gratulace

Ne ja si to nemyslím,já to vím !
Jakub 13.12.2005 15:02

Re: No pravda,

Vy se pro zmenu inteligenta radeji delat nesnazte, a nebo si predtim overte, jak se ten nacek doopravdy jmenoval.
Ladislav N. 11.12.2005 9:14

Re: Vy dva přede mnou

A což takhle, že byste si něco přečetli o arbitrážích a "železných zlodějnách" sami?
Ladislav N. 11.12.2005 9:10

Re: ...nedošlo mi, proč jej mám ale platit já...

A kolik toho vy platíte VZP? Jestliže IZIP využitím informací šetří výdaje VZP a snižuje její náklady na léčbu mírou, která přesahuje vynaložené částky na provoz IZIPu, tak nechápu, co by mělo být na takovém moderním systému špatného? Určitě je to užitečnější krok, než archaické zavádění papírových "zdravotních knížek" á la s. Emmerová... A jestli tady někdo rozkrádá zdravotní systém, tak jsou to např. hospitalizovaní geronti dementi, které jsem tuhle v nemocnici na WC slyšel, jak se jeden druhému chlubí svými infarkty a přitom vypalují jednu cigaretu za druhou (právě na tom WC). Tyhle dědky bych z nemocnice vyhnal a léčení jim nechal zaplatit z vlastní kapsy pěkně na dřevo! 500,- měsíčně, co na ně VZP přispívá stát, rozhodně nepokrývá náklady spojené s jejich (nejspíš marnou) léčbou...
j 10.12.2005 20:14

Re: Re: Fakt stoupají?

pokus
ziralek 8.12.2005 17:23

co vy nato nackove

  geblsik grostapo noc dlouhych nozu nechcete si k modrooranzovi pridat jeste hnedou ,,,
gerontus.inza@seznam.cz 8.12.2005 13:47

Re: Re: |Pane petře, Re: rath

Pane, je mě líto, já jsem klient VZP a nikdo se mě neptal. Dále způsob zapojování byl již několikrát popsán,nebudu to někomu kdo to nechce vědět opakovat. Je to jen další vydírání systému VZP. Možná že je IZIP výhodný,ale nedošlo mi, proč jej mám ale platit já, a to ještě bez výběrového řízení.Takže podvod na klienta. Paní Musílková je správce i mých fondů a má stanovenou max. možnou hranici režie. Do ní ale sakra žádný IZIP nepatří, bez ohledu na nečerpání max.režie. To je zpronevěra. Zatím neslyším, že by státní nemocnice tč. řvaly že zkrachují. Ale ječí hejtmani ODS, že se přišlo na to, že za "pusinku" předali nemocnice kamarádům (ne nejvyšší nabídce, ale nejlepšímu podnikatelskému záměru-co to je podnikatelský záměr-když zkrachujeme, tak se nám to holt nepovedlo) s odložením splatnosti, až si vydělají. Já neříkám, že jsem souhlasil se způsobem a převodem majetku na kraje. To byla pitomost ČSSD (Gross, Špidla.- a na tom profitovala ODS politicky oprávněně). Teď s tim ale musí buldozer zápasit aby evidentnímu rozkradení zamezil. Viz nové zákony.
pavel 99 7.12.2005 23:18

Re: Re: Re: ....W.Churchil....

dnešní průměrný socvolič a slůvko PROSÍM? To snad ne!
venouch 7.12.2005 22:51

Re: Rath a Singapur

Vedle hlupácké arogance projevuje Rath i neopodstatněnou opovržlivost k pro něj "Singapuru". Neví a v jeho omezenosti ani nemůže vědět, že zrovna v tom Singapuru panuje onen teměř dokonalý pořádek, zdravotnictví je tam na úrovni o obrovský kus vyšší, než si vůbec středoevropsky uprdění králové vesnických socanských rybníčků dovedou představit. A jeho organizaci žádný Rath nesvede ani popsat, natož třeba okopírovat. Jen bych rád viděl toho spratka, jak by dopadl, kdyby tam promluvil na veřejnosti jeho goeblsovským způsobem. Věřte nebo ne, ale za to by tam odsoudili k výplatě rákoskou na prdel. Škoda, že to dávno nedělali jeho rodiče.
 
Bene 7.12.2005 21:47

Re: Titulek za hranici vkusu a slusnosti

Pane Břetislave souhlasím s Vámi. Pan štěpánek rád vystupuje jako ekonom a vše co se snaží současná vláda zavést snaží se zpochybňovat a kritizovat. Vystupuje jako ekonomický kašpar. Zcela zjevně se projevuje jako člen ODS, ale jako ekonom byť by pravicový měl by vystupovat objektivně. No konečně to je jako když říkáš slepému podívej se. 
Bretislav Albert 7.12.2005 21:47

Re: pane Alberte

Dost casto jsme si navzajem, Tesaku, ve zdejsich diskusich nerozumneli. Stejne tak si nerozumime ani dnes. Domnivam se totiz, ze pokud autor Stepanek chtel zcela opravnene vycinit Rathovi za jeho manyry a denunciacni zpusoby verejneho projevu, nebylo treba aby se skryval za ironicke zdrobneliny. Takovou shovivavost si krupanske chovani neoministerskeho pacholka nezaslouzi. Klidne mohl oznacit jeho projevy za goebelsovske nebo vyslovit myslenku ze Goebels nasel nasledovnika. Jenze to uz je z hlediska zakona brusleni na hodne tenkem ledu. Osobne se domnivam, ze pouzivani dominiv u symbolu treti rise neni vhodne, reprezentovaly obdobi, ktere stalo miliony lidi zivot a vsichni, kteri byli aktivnimi tvurci nacismu skoncili na sibenici. Primer "goebelsik" lze samozrejme pouzit v hovoru mezi znamymi, ale v psanem projevu je uz na povazenou. Stejne jako nelze napsat, ze Osvetim byla jen takovy koncentracek. Rathovi lze vycist jeho demagogii a povrchnost pri zachazeni s fakty. Uspechanost se zverejnovanim jakychsi domenek o angazovani se ODS v pojistovne. Kdyby byl jen trochu taktik, tak pocka az argumenty budou stopro sedet a ve verejne diskusi je predlozi bez emocnich estrad. Tim by zvitezil na cele care, takhle dela socanum medvedi sluzbu.
Lájoš B. 7.12.2005 21:23

Re: Díky za dr.Ratha

kdyby býval dostal odpovídající flek, mohl nás Rath takto oblažovat z pozic ODS.
Lájoš B. 7.12.2005 21:22

Re: Re: Cha chá, a z úst politologa slyšíme (a už ne jen jednoho), že Rath je

jste mimo mísu nebo co ? sledujte masmédia (TV) nebo si alespoň stáhněte posledního Šímu
AeroKarel 7.12.2005 20:57

Jo, jakovy,

ale to jsme byli mladší.
A to zdravotnictví tolik nepotřebovali.
AeroKarel 7.12.2005 20:54

No pravda,

mohl se Štěpánek pokusit dělat inteligenta a nepsat to foneticky, to mi vždy připadá trochu primitivní. Nicméně Goebels by přece jenom úspěšnější demagog. Na druhé straně, on je DRáth teprve na začátku kariéry. A snaží se, třeba už za chvíli Goebelse dohoní. Nebo Urválka.
AeroKarel 7.12.2005 20:48

Burane,

horší než Paroubek být ani nemůže, to už ani (snad, doufám) nejde.
Venkovan 7.12.2005 19:51

Re: Re: JAKEJ GEBLS?

Děkuji nemohl jsem si hned vzpomenout.
tygr007 7.12.2005 19:33

"Garantuji vám, že nemáte v ničem pravdu. "

Gerontusi, nervove degenaritivni choroby jsou casto lecitelne, pokud se zacnou lecit vcas!
pbla4024 7.12.2005 19:29

Re: JAKEJ GEBLS?

Džugašvili - Bronstein
pepa 7.12.2005 19:12

Re: Díky za dr.Ratha

TAK JE TO SPRAVNE,TAK TO MA BYT
Venkovan 7.12.2005 19:12

JAKEJ GEBLS?

To je obyčejný demokratický centralismus.Soudruzi s ČSSD dobře ví co činí.Mohli by si klidně zkrátit název strany na většinová.Tak nějak se nazývali soc.dem. v rusku pod vedením Uljanova.Soudruh Paroubek se může hrdě hlásit k těmto tradicím.Gebls byl jen národní dělnický socialista.Rath je velmi perspektivní soudruh.I když moc vůdčích soudruhů ve vedení nemusí dopadnout dobře např. Džugašvili-Trockij nebo Gottwald-Slánský.Čest práci!
petr 7.12.2005 19:11

Re: Díky za dr.Ratha

mig 7.12.2005 19:07

Díky za dr.Ratha

Socani. Nevěřím,.že byste neviděli, jak záludný, zákeřný, nemorální a zlý je dr.Rath. Já vím. Vidíte. Ale Vám nevadí. Vám se hodí jako beranidlo. Jako cep. Tu na Štěpánka, tu na ODS, tu na "Tupolánka", tu na Klause. Zatím. Hodí se Vám jako hlučný tympán,v jehož rachotu není slyšet šelestění bankovek Unipetrolu a jiných afér a aférek ČSSD. Osm let Vašeho vládnutí (mj.ve zdravotnictví) chce dr.Rath prostě překřičet. - Jste neprozíraví. (A to volím velmi mírné slovo.) V principu Rathovy osobnosti je ukryto to, co ublíží nejen jemu , ale hlavně Vám. Opravdu už teď se bojte, až se budete muset (velmi brzy) Ratha zbavit a on začne kolem sebe kopat. Sláva Paroubkovi za Ratha.
Virtuáleček Deminutiv 7.12.2005 18:49

Martičko

on to ten Břetisláveček Albertíček ale nemyslel vážně, že, Albertíčku.
Virtuál 7.12.2005 18:43

Naivní volič ČSSD

si skutečně myslí, že Drátovi jde o pacienta, lékaře, či zdravotnictví jako celek? Ani náhodou! Nebuďte naivní, Drátovi jde o jeho vlastní kariéru a šrajtofli.Pokud si toto volič ČSSD a příznivec Dráta neuvědomí a nedojde mu to, pak mu není pomoci, bohužel.Vyšňořený Drát v objetí dělníka v montérkách.Dovedete si takový obrázek představit?Já ne.Pak by byl 14 dní pod sprchou a desinfikoval by se, náš budoucí člen strany železničářů.Leda, že by měl v kapse tučný šek.
A.S. Pergill 7.12.2005 18:38

Re: Re: |Pane petře, Re: rath

A odkud ta VZP bere peníze "na režii"? To si snad myslíte, že si je tiskne? I ta "režie" je na úkor peněz, které jdou na léčbu pacientů!
Virtuál 7.12.2005 18:35

Já jsem verbež komunistická.Podepsán: J.H.

Virtuál 7.12.2005 18:21

Dobrý článek.

Ten pan Štěpánek, maje stoprocentní pravdu, musí ty růžové veleduchy pěkně sráth!Díky, pane Štěpánku a jen houšť !
Virtuál 7.12.2005 18:13

Salzmann a Nova?

KB a Salzmann jsou roky staré záležitosti, takže je s podivem, že nebyly dosud vyšetřeny  socdem úderkou, pan Salzmann, volič ODS dosud nezavřen, či alespoň nepopotahován.Causa NOVA soudem proběhla a jak se ukázalo, šlo o záležitost p.Železného a Rady pro rozhl. a tele. vysílání.Jinak tento příspěvek je typickou demagogií, která se snaží odpoutat od sebe pozornost a přenést ji jinam.Jestli, pane Polanský je pod Vaší rozlišovací schopností, jaký je rozdíl mezi v tomto smyslu řadovým občanem panem Železným a Salzmannem a na druhé straně ministrem, členem vlády, za nímž nota bene vláda stojí a bije se, pak nemají Vaše příspěvky ten nejmenší smysl, morální a etický už vůbec ne.Nechtěl jsem tím zdaleka říci, že oba pánové -S+Ž jsou nevýznamné nuly, ale proti nim je třeba postavit morálku celé naší vlády.Ještě jste zapomněl na Šrejbra.Čeho, že ten byl ministr?
BURAN 7.12.2005 18:09

Re: Titulek za hranici vkusu a slusnosti

 Když on Štěpánek je také  d e m i n u t i v u m .......