30.4.2024 | Svátek má Blahoslav


Diskuse k článku

POLITIKA: Preference, Babiš a chytré vlaštovky

Preference hnutí ANO se propadly podle Médea Research pro časopis Týden o pět procent na 28,2 procenta. Mírně si polepšili sociální demokraté a komunisté.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Š. Hašek 11.9.2017 20:28

Re: Úsměvné

Nejen úsměvné, trapné, blbé, školácké, ....... . Takové pravda a láska.

Byla u toho ale televize.

To jako Kalousek a Bělobrádek čekají, že voliči jim dají hlasy pro Babiše?????????????

Š. Hašek 11.9.2017 20:26

Re: Milovníkům koblih

Domnívám se, že obvinění a kontrola čerpání těch prachů se dělá kulantněji. A nezasedá parlament (snad vosum hodin!), jest to věc policie. A policie spí, deset let! Komise dotační se chechtá.

Fakt "se těším", že já dostanu policejní předvolání za "plivání na chodník" dne 11. 9. 2008. No nic. A před tím se svolá shromáždění sousedů z domu, kteří odpřisáhnou jednomyslně, že jsem byl vždycky divnej. No nic.

Š. Hašek 11.9.2017 20:20

Re: Dalmácie, decimálka, všechno jedno!

Asi tak.

Shrnutí. Zkráceno, zjednodušeno.

Pokud o dotaci zažádá soudružka Šabatová/Marksová na: "Začleňování romské komunity mezi řádně hákující Ostravany ve světle nových skutečností multikulturní AfroEvropy, dle vlivů absence zubních kartáčků a příborů (aspoň aluminiových) mezi populací", tak ji dostane. Sofort. Neziskovky mají ročně několik miliard. Dokonce hospodářští stratégologové/čerpači/mazači čerpadel/hlupáci/gauneři/Moravec plakali, že "bruselské peníze leží na stole"!!

Když si je nafasuje Babiš/neláska/neklinika/nekotlík, .......... , tak je oheň na střeše. Dělá se nám dobrá parta, v tom parlamentě! NVB.

F. Navrátil 11.9.2017 18:11

Dalmácie, decimálka, všechno jedno!

Chtěl bych vás upozornit, že pták, kterého jste viděl útočit na vlaštovčí hnízdo nebyla poštolka. Ta se živí hraboši, hmyzem, ještěrkami, které střemhlavým letem sbírá ze země! To co jste viděl, byl s největší pravděpodobností ostříž, která umí chytat ptáky i za letu a napadá vlaštovky, jiřičky, břehule a dokonce i rorýsy a netopýry. Ale ve vašem případě jsem zvyklý, že si s fakty hlavu nelámete. A pokud fakta neodpovídají vašemu záměru, tím hůře pro fakta!

V. Pavelka 11.9.2017 16:37

Re: :-) koblihářům

Babišova vina je na ůrovni procesní chyby a za tu dostal pokutu!Od soudu .

V. Pavelka 11.9.2017 16:30

Re: :-) koblihářům

To si fakt myslíte , že Babiš, bez právní rady, spytlíkuje projekt Hnízdo a bude riskovat ?! Kalouskovy korunové dluhopisy , jsou v pozadí , proč asi , co kdyby se vtom někdo vrtal , že to bylo nachystáno pro Katolické klienty ? nezaplatili daně ?! Prachy Prachy, bez práce a za nic, Velká iluze !

V. Pavelka 11.9.2017 16:02

No

Když zakládal Kalousek s Nečasem Dlouhodobý Církevní Tunel našich Kapes, "ještě trvá "komentoval jste jej ? Komentoval jste aspon idiotskou čepičku VINY, kterou nám nasadilo uskupení tisícovky , nebo kolik jich zbývá,vrchních prodavačů Iluzí ?!Za ukradený majetek , Já jim nic neukradl !Proč státoprávní Kalousek nezažaloval Zloděje KSČ,tam ale nejsou peníze že, Kdo je Nenažraný ? Křestanský Kalousku se svými metastázami, starostové a Kdu,Katolická liga ,Prachy Prachy za NIC.A fotovoltaický tunel založený URBANEM Sobotkou z ČSSD "Ještě trvá" , Kde jste kritičtí novináři,!Tihle darebáci nám vysávají kapsy .To uskupení prachů a Moci , spolehlivě zničí jakékoliv nové politické uskupení !

J. Novotny 11.9.2017 15:04

Re: Mýtický malý a střední podnik.

Čapí hnízdo dostalo dotaci, k tomu přidalo nějaké vlastní prostředky a dalo práci místním stavebním firmám. Dnes je provozováno a dává práci místním.

Jinak by ty prachy propadly Bruselu.

R. Langer 11.9.2017 13:54

Re: Nenažraný slovenský zbojník

Není o co stát, můžete mi věřit... ;-)

P. Lenc 11.9.2017 11:27

Milovníkům koblih

nějaký ten milion sem, milion tam nevadí, pokud za ně koblihář rozdává koblihy(sliby).Ale pozor, jsou přece zlouši, kteří dokonce dostali "poslanecké trafiky"!Že je soud osvobodil? To nevadí, vždyť tu je další soud a před volbami, ten je přece "zasloužený" volby nevolby.Soudruh, čo to tárám, fízl, ale fuj, velkopodnikatel Babiš přece nemůže být obviněn před volbami, to je přece politický "útok" podplacené a zmanipulované policie, to přece ví každý koblihář.A někteří "informovaní" blogeři...

O. Uživatel 11.9.2017 11:15

Uživatel požádal o vymazání
D. Polanský 11.9.2017 11:07

Úsměvné

jenom pád IPB nás stál minimálně 240 miliard, tunely dalších 8 bank nepočítám. A najednou autor nemůže spát kvůli 50 milionům. Nikdo okraden nebyl, jelikož ty peníze se nevypařily, jsou v Čapím hnízdě. Akorát mohly být někde jinde. Ale jak říkával V. Klaus, je potřeba být na správném místě v správnou dobu, což bylo heslo celé privatizace státního majetku v hodnotě desítek bilionů korun. Také ty biliony mohly skončit někde jinde.

P. Zinga 11.9.2017 10:32

Pane Hvížďalo,

kde jste byl, když u nás řádily celé hordy škodné?. Jste směšný...

Mimochodem, celá věc je velmi dobře zrežírovaná a jejím cílem je ústavní krize, ve které se poveze i president Zeman. Volby vyhraje Babiš, s tím se počítá. Zeman ho pověří sestavením vlády, která nezíská důvěru parlamentu. Počítá se s tím, že Zeman nechá Babiše vládnout bez "parlamentní většiny". Jak dlouho? A s jakým výsledkem?

A ústavní krize je tady. Kdo ji vyřeší? Nové volby anebo puč?

T. Kočí 11.9.2017 10:25

Re: :-) koblihářům

Ten je teda dal do pořádku, pomalu to leze na povrch. Pan Pilný, který na rozdíl od ostatních spolustraníků ,neztratil zcela svou čest, by mohl vyprávět.

T. Kočí 11.9.2017 10:22

Jo, vlaštovky

jsou chytřejší, než český volič koblihofil.

J. Kratochvíl 11.9.2017 10:07

Re: :-) koblihářům

Všichni, kdo kandidují jsou umazaní krádeží nebo zpronevěrou veřejných financí. Proto při volbách musíme vybírat mezi zloději toho nejmenšího, bohužel. Jiná nabídka se nenabízí. Babiš se alespoň snaží mimo jiné, upevnit a dát do pořádku státní finance, co jiné strany za léta zkazily a rozkradly.

M. Vondráček 11.9.2017 10:00

:-) koblihářům

Tak už to konečně řekněte . AB je čestnej chlap a nekrade. Nebo si fakt myslíte , že je omluvou fakt , že kradou i někteří ostatní :-)

M. Zdobinský 11.9.2017 9:54

Re: Hvížďalo, copak jste už úplný imbecil.

Pane Písaříku neodplivávejte si, mohl byste si vyplivnout koblihu....

M. Zdobinský 11.9.2017 9:50

Re: Mýtický malý a střední podnik.

Takže se vlastně nic nestalo? A za 50 mega se můžou rozdat koblihy.

Š. Hašek 11.9.2017 9:12

Re: Mýtický malý a střední podnik.

Dotace jsou plošně sebrané, ev. nekryté peníze, sebrané daňovým plátcům .......... a potom komisionelně přidělovány kamarádům, známým, politickyprojektově správným, oklikou sobě, ........., kotle, sucho, rozhledny na každém kopci, ........ hatefree, neziskovky.

Tak co dál s tím? A najednou se čerpadláři dotační mohou zjevit. Čapí letovisko a školicí středisko (sakra, nepozval tam Dienstbiera a jeho neziskovky!). Po deseti letech! Prostě ty miliony chybí kamarádům Kalouska, Schw., Hermanovi - prostě všem! A asi i televize si chtěla koupit nová auta/šatičky před kamery, ....... . Ale trvalo jim to, policii taky.

Š. Hašek 11.9.2017 8:57

Re: Nenažraný slovenský zbojník

Básnicky průměrné, fakticky to má zápornou hodnotu.

Neochutnal jsem koblížky, popište!

Š. Hašek 11.9.2017 8:55

Re: Nádherný a

Marksová s Hermanem by nám vysvětlili, co "všichni" vědí - dotace nejsou lumpárna! Peníze pro Babiše (dotační, potichu špitnou), jsou přeci lumpárna!! To si nesmí diváci "naší parlamentní televize" plést, sakra. Osvětu, soudruzi!

J. Novotny 11.9.2017 8:53

Mýtický malý a střední podnik.

Předně ta definice je neskonale blbá, ty dementní podmínky pro střední podnik Čapí hnízdo splnilo.

Dále ČR nevyčerpala dotace EU, v důsledku nedostatku vhodných projektů, takže není pravda, že by to Čapí hnízdo ukradlo někomu jinému.

Š. Hašek 11.9.2017 8:51

Re: Tak to je tedy

Až některým váhavým voličům dojde, co na ně ty "konstruktivní strany" šijou (spolu s televizí), totiž tichou či hlasitou koalici všech proti ANO! Co asi udělají - buď budou doma, nebo půjdou volit ANO. Logicky, on lid prostý někdy pozná ty největší/průhledné lumpárny typu "zbavit se politické strany, který má momentálně nejvíc voličů".

Ale to je na Kalouska se Schw. nepochopitelné, ti jsou teď po koncilu ve sněmovně tak nafoukaní, že snad puknou a Zaorálek nechápe vůbec.

M. Hoblík 11.9.2017 8:48

Re: Hvížďalo, copak jste už úplný imbecil.

Zase jeden koblihožrout? Jak vidět dávají do nich nějakou drogu. Nebo jsou ti lidé tak hloupí od narození?

M. Hoblík 11.9.2017 8:46

Nenažraný slovenský zbojník

bude plácat játra do doby, dokud náš volič bude slídit za koblížky zdarma.

J. Schwarz 11.9.2017 8:45

Re: Nádherný a

Od začátku tvrdím, že není nide řečeno žeby miliardář nemohl vlastnit "malý podnik". Naopak, na rozdíl od chuďase může takových podniků vlastnit stovky. Dotace jsou jasné svinstvo, podporu startupů je mnohem lepší realizovat přes "venture capital" kdy podnikatel musí někoho s vlastními penězi přesvědčit o smysluplnosti projektu, a ne úředníka rozhazujícího často za úplatu prachy cizí.

Š. Hašek 11.9.2017 8:45

Re: Nádherný a

Problém bude v tom, že soudruh Hvížďala a nikdo z těch inkvizičních stran nemluvil o škodlivosti dotací, lumpárnách přidělovací komise, minulých dotacích na "všechno", od sucha po mokro, elektřinu, topeniště domácí, ........ . Všichni kvákali jen o Babišovi!

Mohli by nám ti všichni spravedliví vysvětlit, jak bude fungovat politika po volbách, když se spojí i TOP09 se socany a komouši - aby vyšachovali ANO? Prostě udělají "vládu národní spásy"! Národní fronta láskovců. Moderní, proevropská. Předpokládám, že tam zas bude Dienstbier, jako kolega třeba Miroslavy Němcové. Kalousek sicher.

Kdyby aspoň ta ODS měla rozum, no nemá.

J. Schwarz 11.9.2017 8:41

Tak to je tedy

opravdu výhra, že stouply preference socialistů a komunistů! Běžte už konečně, Hvízdálku, do (_._)!!!

O. Uživatel 11.9.2017 8:30

Uživatel požádal o vymazání