2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Diskuse k článku

POLITIKA: Předvolání Bakaly, divadlo pro veřejnost

Členové poslanecké vyšetřovací komise, která zkoumá okolnosti privatizace OKD po té, co Zdeněk Bakala, jako bývalý majitel černouhelné společnosti se před ní nedostavil a odmítl svědeckou výpověď, oznámili, že si ho nechají předvolat policií.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
B. Rybák 3.9.2018 15:04

BAKALA

Přestože tu Pan Bakala má značný majetek, nemůže vstoupit na území našeho státu, protože by byl zatčen a předveden přinejmenším jako velmi důležitý svědek!

Kdyby to byl slušný člověk, tak by se přišel obhájit a nebál by se vstoupit na území členského státu EU (v níž má určitě mnoho "přátel")!

L. Novák 3.9.2018 17:00

Re: BAKALA

Naopak. Není žádný důvod, proč by se Bakala měl osobně představit před evidentními blbci, kteří jej o to žádají. :-)

J. Lepka 3.9.2018 19:08

Re: BAKALA

Pan Bakala není můj šálek kávy, přesto, zřejmě na rozdíl od vás chápu, proč se odmítl bavit s partou postpubertálních skautíků s obsedantní ideou, že jsou politici. I u soudu, jako obžalovaný máte právo odmítnout výpověď z několika pochopitelných důvodů. Stejně pan Bakala odmítl vypovídat o okolnostech, jež současně řeší soud, dokonce to i odůvodnil, přesto ten namachrovaný pirát vyhrožuje i když si mohl a měl zjistit, zda takový soud neprobíhá a zda náhodou nefušuje do řemesla právníkům.

Š. Hašek 3.9.2018 22:10

Re: BAKALA

Budu souhlasit.

Ale nemám sebemenší problém s tím, že Bakala bude jednoduše obviněn a doveden rutinně v klepetech. Na policii. Do vazby, miliardy jsou miliardy. Bez kamer a blbečků z televize. Vypadá to dost na to, že by mohla policie nechat ještě vedle vykysat Sobotku - kdo dřív bude zpívat. Sobotka by se na samotce rozplakal do měsíce. Není mi jich líto a nezávidím majetek. Jen nemám rád tento způsob prodeje a tyto cenové veletoče, Sobotkův majetek to nebyl!!!

Termín pro ty naše svazácké námořní lupiče, kteří si hrajou na americký film mi berete z úst. Dnes byl Ferjenčík v TV, no, radost sama - z rozpočtového výboru, já se picnu.

L. Novák 3.9.2018 23:30

Re: BAKALA

A z čeho byste chtěl Bakalu obvinit? Že dokázal vydělat miliardy? No fuj! To je přece třídní nepřítel, že?

To se člověk diví, co všechno z českého voliče vyleze, když propere veřejně svůj mozek... :-P