8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rena 18.6.2006 13:22

pOPIS

Je to debil;-ORv:-P;-P:-/:-)!

čtenář 17.3.2006 11:53

Jakl je trouba

Jakl je ten trouba s culíkem, který svoje komplexy lečí alkoholem a má histriónské sklony. Pamatujeme si ho z Novy, kde úděsným způsobem předváděl své hudební kreace, myslí si totiž o sobě, že je kromě intelektuála, publicisty, spisovatele a výtvarníka i hudebník. Jsou to však  jenom utkvělé představy.
odesman 17.3.2006 11:45

Jakl, Jakl,,,

Jakl, Jakl, není to ta otlemená podržtaška Klause ?
čtenář 17.3.2006 11:26

Fuck off ODS

Volbou ODS se vrátíte do počátku 90. let, do doby zlodějen, megakorupce, tunelování, vražd na objednávku ...
čtenář 17.3.2006 11:20

Re: Re: Re: Re: Re: Zadejte na googlu "namyšlenej buran"

Jsi typický uřvaný odesácký úderník,burane.
Franta 12.3.2006 20:56

Bursík se zasloužil o výstavbu spaloven u nás.

 
Česká televize zneužívá svého postavení. Jako plátce daní a koncesionářského poplatku protestuji proti tomu, že za moje peníze pořádá předvolební politické vystoupení úzké skupině lidí spolčených v několika politických stranách. Stejně jako za bolševika je znovu vytvářen prostor pro ty ”rovnější nadlidi”.
http://www.cibulka.net/petr/view.php?cisloclanku=2004120101
Radil 12.3.2006 10:06

Paroubek je Agent Orange: www.its-legal.us

Nic jiného, chce nás prostě dorvat k urnám jakkoliv, viz dnešní příspěvek na www.its-legal.us/cz/BLog
MiKee 12.3.2006 1:22

Re: Re: Re: Re: To je stejně zajímavé,

Sice nesouhlasím s Borisem, ale když už se chcete navážet do jeho pravopisu a vypadat při tom chytře, raději příště prostě napište, že se tam má psát "Klausovy ruštiny". Ona totiž "shoda podmětu s přísudkem" je o psaní i/y v příčestí minulém, tedy v množném čísle a minulém čase při časování sloves. V případě Vámi napadané pravopisné chyby se jedná, pokud se správně pamatuji ze ZŠ, o skloňování přídavných jmen přivlastňovacích.
O´Hafra 11.3.2006 2:49

záchodkyRe: Re: Re: V pravou chvíli na pravém místě

Mají, hnusný, oranžovo-růžový . Doufám, že je ten kremlinskej hnus navštívil.
Vul 10.3.2006 22:58

Proc se navazis do Rusu

ti do CR prijeli na pozvani,  vyrid si to s temi kdo je pozvali, Bilak, jeste zije,  muzes zabavit majetek Dubcekovych dedicu,  on vladnul, on nesl odpovednost,  a on byl skalni vykradeny komunista, ktery komunistickym idealum veril cely zivot.  Rusi naopak by meli zadat nahradu nakladu za vylet do Ceska. To jsme si zavarili uz v 1948.
Tomas Holek 10.3.2006 22:35

Paroubek je neomalene hovado

Jinak, pane Jakl, skvely clanek
Pete Brich 10.3.2006 22:23

Zvyk je železná košile.

Vyzpovídat se tam chodil před 90tými lety 20tého století,
jeho kročeje tam zamířily i nyní.
Starý buldozer se už novým kouskům nenaučí.
PB
Hubi 10.3.2006 21:26

Re: Proč Jakl změnil znění ústavy?

Tak jsem se podíval do ústavy na čl : Článek 63 (1) Prezident republiky dále a) zastupuje stát navenek, b) sjednává a ratifikuje mezinárodní smlouvy; sjednávání mezinárodních smluv může přenést na vládu nebo s jejím souhlasem na její jednotlivé členy, c) je vrchním velitelem ozbrojených sil, d) přijímá vedoucí zastupitelských misí, e) pověřuje a odvolává vedoucí zastupitelských misí, f) vyhlašuje volby do Poslanecké sněmovny a do Senátu, g) jmenuje a povyšuje generály, h) propůjčuje a uděluje státní vyznamenání, nezmocní-li k tomu jiný orgán, i) jmenuje soudce, j) má právo udělovat amnestii. (2) Prezidentovi republiky přísluší vykonávat i pravomoci, které nejsou výslovně v ústavním zákoně uvedeny, stanoví-li tak zákon. (3) Rozhodnutí prezidenta republiky vydané podle odstavce 1 a 2 vyžaduje ke své platnosti spolupodpis předsedy vlády nebo jím pověřeného člena vlády. (4) Za rozhodnutí prezidenta republiky, které vyžaduje spolupodpis předsedy vlády nebo jím pověřeného člena vlády, odpovídá vláda. POkud se podíváte dále , nenajdete ani slovo o tom , že by předseda vlády měl podobné pravomoci, takže Paroub buď lže , nebo neví jaké jsou jeho práva a povinnosti , Obojí je špatně :-(
Mrchožrout 10.3.2006 21:10

No Jakle, to Klausovo lejno rozmazávejte co nejdýl.

Koukám, že to s Váma nic nedělalo, když nám ten ruskej ksindl sdělil, jak je mu líto, že nám v osmašedesátým CA zvalchovala hřbet.Báťuška Putin nám řekl, že jsme dostali přes držku, ať si ji spravíme sami a už s tím porád neotravujeme, narušuje to naše vztahy.Ani slovo o náhradách za škody na majetku, zdraví a životech.Jenom nic neříkající "pravdoláskovní" omluva a vysmátej rusáckej ksicht.Odškodnění, takové zlé, ošklivé slovíčko, to se dostalo na index pro všechny účastníky té rozverné hradní častušky.
My pamětníci jsme si tu zdravici vyložili jednodušeji: "Češi, vyližte si pr*el na věčné časy a nikdy jinak!" No jestli tohle bylo pravým důvodem Putinovy návštěvy, tak nazdar hodiny.Za tohle tleskají obhájci "vstupu a pobytu", konečně se po pár letech zase dočkali.A samosebou, že těch tleskačů je nejvíc mezi komundírama, Vy to víte moc dobře.
Pro Vás je ovšem důležitější sdělení o blbečkovi Paroubkovi, to se líp prodává.Jako správný český hrdobec po nějakém odškodnění vůbec netoužíte, k čertu s Váma.
Honza 10.3.2006 20:49

Bratři Slováci odhalili proč je ČSSDv intelektuální krizi !!! Nadměrné dávky Tamiflu

Podle včerejší zprávy slovenští vědci došli k názoru, že lék na ptačí chřipku Tamiflu může svými vedlejšími účinky poškozovat mozek. Osobně se však domnívám, že ti lidé, kteří se už dnes cpou preventivně Tamiflu, měli poškozený mozek už dříve. Jinak by tak nečinili.
Jenda 10.3.2006 19:57

Re: Andy,zdravím.

Manzelstvi ktere nefunguje a ve kterem jeden ze zucastnenych nema zajem zustat je nejlepsi rozvest. Nez zacnou litat talire ci jine kuchynske nacini. Esli ste si ším Jugoslavii se taky pokouseli udrzet pohromade. A ja radsi rozvod hned nez valku za dva roky.
Jenda 10.3.2006 19:52

Re: Človíčku,

ad 1) V cemz jak se stale vic ukazuje mel pravdu
ad 2) Soucasne smerovani EU je silene. Navrat k EHS by Evrope jenom prospel.
ad 3) vzhledem k stylu a vysledkum prace onech iniciativ mi nezbyva nes s Klausem souhlasit.
ad 4) toz tohle byl opravdu konstruktivni argument.
 
Dekuji, ze jsem se mohl nadechnout, nez se zase zavrtam :-P
ticha@dohoda 10.3.2006 19:38

pane JJ/odpoved/

""Objektivne mi vadi, ze clovek s temito vyjednavacimi "schopnostmi" zastupuje ve vyjednavani zajmy obcanu CR a tedy i zajmy me"". drahy pane JJ, kdyz jsme u vyjednavacich schopnosti, ty Paroubkovy asi nebudou nic moc, rozhodne by na "zamini" karieru neudelal :-)), ovsem prezident Klaus to je jako vyjednavac uplna katastrofa, mineno diplomat. Pri vsech chybach , ktere Vaclav Havel nasekal/ a ze jich nebylo malo/ on pro CR udelal v cizine tak obrovsky kus prace, ze az historie jednou tohle doceni, nemluve o tom, ze i v soucasnosti se tezi z kontaktu a prestize kterou on pro CR ziskal. Pokud byste se me zepatal , kdo by mi vyhovoval jako vyjednavac, ryze osobne, bez ohledu na moralni kvality , tak Jan Kavan, coz je skutecny gauner jakemu je tezko rovno/ vemte vsechny ty skandaly co ten chlap ustal/ ale excelentni diplomat s plechovym zaludkem, neboztik Lux byl ze stejne kategorie ale umel to krestansky kamuflovat a muj absolutni favorit je Tomas Halik, vsemi mastmi praskany panbickar "luxovskeho" formatu, jenze u toho nikdy nemuzete vedet, zda nebude vice hajit zajmy Vatikanu nez CR :-(( . Vite cesky politik je tu pro CR a jeji obcany u Vaclava Klause mam casto dojem ze CR a jeji obcane jsou tu pro nej.
cumilek 10.3.2006 19:29

Re: Re: V pravou chvíli na pravém místě

i na Hrade maji zachodky, alespon doufam
STEM 10.3.2006 19:24

I pravil Topol..

Kdyby Tony věděl,co a s kým bude Paroub.ve sněmovně schvalovat ,tak by double-decker vyboural už v Německu!
bob 10.3.2006 19:00

zochu

zapoměl jste na baťůžek a Petflašku,těm dal taky co proto,no holt Velikán!
zoch 10.3.2006 18:31

Dadacosi

Tato rozmíška úst. činitelů je podle mne až nedůstojná. Zodpovědět byste si mohl otázku "který úřad je váženější z oněch dvou "..Podle toho,který Vám vyjde snadno poznáte,kdo dělá státu větší ostudu !
Mimochodem : eviduji od r. 1993 potíže s Václavem Klausem víceméně kontinuálně bez ohledu,zda tyto potíže měl bolševik,Havel,Lux, Bush,Tomášek,Kasl,celá EU,Vlk,nezisk.resp občanské organizace,Ruml,Svoboda,CME  resp. ČT,malé pol.strany obecně atd,atd.....Za zvláštní pozornost jistě stojí nedodržování dohod,snaha účelově měnit zákony a Ůstavu,účelově akceptované výsledky voleb do opačného gardu a opět se dá přidávat......
Za těchto okolností mohu s jistotou tvrdit,že potíže ještě budou a ostudy i různých sviňáren se dočkáme ještě dost.  To jen na okraj,abyste si nemyslel,že všechno špatné sídlí ve Strakovce.
zoch 10.3.2006 18:00

Za čtyři hodiny si nikdo na nic nevzpomněl.

 Inu, v presidentském úřadě je skutečně potřebný člověk  !!
Nezávislý 10.3.2006 17:16

Re: Re: Re: O co skutečně jde

Dobře. Rozumím.
zíralek 10.3.2006 17:14

Re: V pravou chvíli na pravém místě

A on tam nepatří?
dadacos 10.3.2006 17:13

Re: Re: O co skutečně jde

Právě proto, že si tohle uvědomuju, tak se k tomu i vyjadřuju. Asi jsem svůj příspěvek měl nazvat: "O co by skutečně mělo jít", ale nechtěl jsem to stavět normativně.
Šlo mi zejména o vyvrácení nepravdivých tvrzení, že - zjednodušeně řečeno - režii měl mít Paroubek. V tu chvíli jsem vynechal zapůsobení na lidi, vyznění mezi řádky, mediální obraz apod., a to zcela záměrně, aby to celé bylo co nejjednodušší. Ta omáčka často zakrývá pravdu. Už se v ní, mimochodem, zase začínáme topit. Tedy v té omáčce...
Venkovan 10.3.2006 17:10

Tož už Jirku Mandarinku nechajte na pokoji

Víte co je nového??Tonda poščal Jirkovi autobus patrový a celý oranžový HEČ.
JZD 10.3.2006 17:05

V pravou chvíli na pravém místě

Přijmout Putina jinde než na Hradě by bylo stejné, jako jej přijmout na záchodcích stanice Můstek.
Pobavený pravicový volič 10.3.2006 16:59

Tichá dohodo,

jste opravdová "bedna". Berete to s nadhledem a Vaše názory jsou i názory mými.
 
Je dobře, že na Psa píše také pár chytrých lidí.
 
Jenom škoda, že je nás tak málo......
dadacos 10.3.2006 16:59

Re: Re: O co skutečně jde

Ukazujete na fialové a říkáte, že je to zelené.
Byly to smlouvy mezinárodní. Mezinárodní smlouvy podle Ústavy ČR sjednává a ratifikuje prezident ČR.  Tečka.