26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Mirek Šejna 19.12.2006 13:16

jerry

klidně se "humoru" jirky s. smějte. Nikdo Vám to nezakazuje.

jerry 19.12.2006 13:08

Re: Racku

 Já tedy bydlím ve vlastním bytě a už vím, že nejste syn generála a nemáte rád semínka a máte rád pouze inteligentní humor. Tedy ten, kterému se nikdo nesměje. Ale člověk si musí dát pozor, jinak se zase urazíte a ohlásíte další ,,rumlovský "odchod.;-D

jerry 19.12.2006 13:01

Co řekl jistý arogantní zpátečník v 19. století

Francouzský král Karel X. /vládl 1824-1830/ má velmi špatnou pověst. Ať již ve Francii, která mu upřela i čest, být pochován v královské hrobce , tak i u nás, kde dožil v pražském exilu svůj život. Možná se mu jen přizná to,  že tento zkostnatělý hrubián vyhodil svého domácího učitele Barranda, se tímto nepřímo zasloužil o množství trilobitů v našich muzejích.

Tak tento arogantní a zcela zpátečnický král v roce 1827 v reakci na opětovné zvolení revolucionáře Lafayetta do francouzského parlamentu prohlásil:,, Ve Francii znám dva lidi, kteří se v minulých letech vůbec nezměnili. Sebe, jako příslušníka aristokracie a Lafayetta jako bojovníka za občanské svobody. Vážím si pana Lafayetta a rád bych jej znovu viděl."

Proč mě to zaujalo? Protože něco takového už v naší politice neuslyšíme.

Mirek Šejna 19.12.2006 12:27

Racku

vykašli se na tohole ubožáka, který si říká "jirka s.". Tenhle sociální parazit nám v závidí a proto píše tyto zoufalé ubohosti. On ví, že oba bydlíme ve vlastních nových rodinných domech, zatímco on jako správný pravičák bydlí v bytě s regulovaným nájemným a jeho příjmem je státní důchod. Tak na něj nebuď  zlý. Já ho lituji, protože on za to své ubožáctví nemůže.

třetí 19.12.2006 12:08

Re: Když je někdo druhej, NATOŽ TŘETÍ..

Pane, Karel byl až čtvrtý a zná ho celý národ. Já jsem holt třetí.

No... 19.12.2006 12:00

Když je někdo druhej, NATOŽ TŘETÍ..

TAK UŽ NEPŘEKVAPÍ ŽÁDNÝ "NÁZOR" DOTYČNÉHO...;-D

I-Worm 19.12.2006 11:57

Re: Myslící poslanec,nebo "1 ks stranického stroje"?

a z čeho budou živi ti ostatní?

No... 19.12.2006 11:57

Tam se tolik nechlastá, že ???

A lidi TAM musí přemýšlet, kdežto v ČSSD pod parou(bkem) jen poslušně zvedají ruce....

I-Worm 19.12.2006 11:56

Dojímá mne osud těch nebohých poslanců

kteří se dali oklamat d´ábelskými intrikami svých vůdců a teprve po volbách jim spadly šupiny z očí. Co s nimi bude po předčasných volbách? Za jejich rodnou stranu jim svědomí kandidovat nedovolí, zatímco strana v níž našli svůj nový idol má příliš mnoho svých starých členů potřebnějších!

jirka.s. 19.12.2006 11:56

Re: Re: Re: pepane

No, domnívám se že ten klacík by tvou (Y) neuspokojil. Je to hezké, že sis na mne vzpomněl, ale zkus schválně požádat šejnu, je to jeho oblíbená zábava a navíc, pohled na to tvou by mu určitě způsobil rozkoš, hošánci! 

Už to má šťávu?

Úvaha 19.12.2006 11:54

Myslící poslanec,nebo "1 ks stranického stroje"?

Předpokládám, že jsme volili poslance, co dokáží myslet? Nebo jen ty, co dokáží poslouchat každého vola a pingla ??? Pak stačilo zvolit šéfa a druhého šéfa a bylo by to mnohem levnější .....

Vašek 19.12.2006 11:48

Re: Re: Neuškodí občas si přečíst Ústavu

Proboha, čeho Vy jste doktor? I když i RSDr je doktor.

www racek 19.12.2006 11:47

Re: Re: pepane

jirko s, je to dneska nějaký slabý. ňáko si ztratil šťávu.:-D možná kdbyses tím klacíkem pošťoural v řiti, třeba bys zabral ...

www racek 19.12.2006 11:42

Re: ústava

hmm, tys ještě asi nebyl zaměstnán, viď, hochu? zajdi se někdy podívat do hypernovy ...

www racek 19.12.2006 11:41

tedy, dovedu si představit ta muka, kterým jest neposlušný poslanec vystaven ...

třeba dřevěná panna, po ránu palečnice, k obědu natahování na skřipec zostřené předčítáním vybraných projevů vladimíra špidly, k svačině právo vodní a k večeři veřejné lámání v kole ...

tedy, bejt melčákem, tak bych protestoval i kdybych neměl těch  ...xyz českejch k důchodu ...

Vašek 19.12.2006 11:41

Re: Re: Re: Re: Neuškodí občas si přečíst Ústavu - ale celou

Andulo, buď jste tak mladá, že nepamatujete co bylo v časovém období před cca 10 roky a více, nebo jste tak senilní, že si to už nepamatuje. Tak se Vám pokusím osvěžit pamět - ten člověk se jmenoval Miloš Zeman a byl předsedou ČSSD.

www racek 19.12.2006 11:37

Re: je pěkné pozorovat

že chcete, milá dámo, vynadat paroubovi, to chápu, ale jak a čím, toť jest otázka ... nějak jsem to nepochopil.

I-Worm 19.12.2006 11:36

Re: Re: Re: Voliči musí více chápat a více rozumět.

no jo, ale volit můžete jenom toho, kdo tam kandiduje. A když všichni, kdo tam takového člověka nenajdou, nepůjdou volit, tak to dopadne úplně nejhůř. Protože voliči komančů mají jiná kriteria a volit půjdou!

jirka.s. 19.12.2006 11:17

Re: Re: Neuškodí občas si přečíst Ústavu

Viz má odpověď Andule, hlavně ta část o hospitalizaci v Bohnicích, "doktore"!

Semiramis 19.12.2006 11:15

Re: Re: Re: Re: Neuškodí občas si přečíst Ústavu - ale celou

To by musel být perfidní indolent. - nebo slušný politik. Ergo kladívko Paroubek není slušný politik.  V Rakousku to šlo, u nás nikoli. Což, Andulo???

jirka.s. 19.12.2006 11:14

Re: Re: Tedy, Andulo, ty jsi hvězda!

Píšeš:"Pokud se p. Melčákovi nelíbí postup ČSSD, za jejíž penize se do sněmovny dostal, ...."

Pokud si skutečně myslíš, že sosani i jakákoliv jiná strana má nějaké "SVÉ" peníze, jsi horkou kandidátkou na hospitalizaci v Bohnicích, nejlépe na uzavřeném oddělení. Zkusila ses zamyslet (pokud máš čím) nad tím, kde ty peníze strany berou? Pokud odpovíš oním obligátním "přece od sponzorů", tak to zkus domyslet, kde je berou oni "sponzoři". Cvakneš si vypínačem a hned přispěješ ČEZu na "sponzorský dar". Koupíš si rohlík a hned přispěješ pekaři na sponzorský dar nějakému místnímu "nezávislému" politikovi. Takže ve výsledku si každého takového "nezávislého" poslance v podstatě platíme od plínek.

Zuzana Černá 19.12.2006 11:08

je pěkné pozorovat

že  jak  stoupá  tlak  uvnitř ČSSD (sekta  věřících  boj  jako  princip  vzestupu) vždy  před  defenestrací, blíží  se  vždy  nějaká  ta  infekce, povodeň  apod. a  také  se objevují  více  neonacisté.  Už  aby  ten Paroubek   spadnul  a ujal s e  toho  zase  nějaký  nový  černoprdelník husitský.

jirka.s. 19.12.2006 11:03

Re: správně Esmeralde

Opět, jako vždy, mimo mísu, že,lejno? Jakpak nám to soudruha Melčáka nazval soudruh dráth, kterého navíc strašně zajímalo, kolik za to od ODS dostal?

Andula 19.12.2006 10:55

Re: Re: Re: Neuškodí občas si přečíst Ústavu - ale celou

Ale ja si také myslím, že by socdem měli jít do opozice - už to potřebuje jako prase drbání-, nicméně je zase chápu, že to nehodlají dát zadarmo - a v tomto by meli zaujmout jednotny postoj, protoze to je otazka strategie a postaveni teto strany v parlamentu a ev. moznosti alespon zabranit tomu "nejhorsimu", co by ji na programu vladnich stran vadilo. Nechapu, co je na tom neustavniho? Ovsem pan Melčák se odtrhl pár dnů poté, co prosákly na veřejnost prohlášení pana Dalíka. Tady mi opravdu nevykládejte o svědomí.

kurbet 19.12.2006 10:41

Re: Re: Neuškodí občas si přečíst Ústavu - ale celou

Andulo, asi Vám uniká jedná "maličkost", že poslanec Melčák zřejmě zůstává dál na pozicích socdem.programu na základě kterého byl zvolen do parlamentu a pokud někdo přeběhl z této pozice jinam/ať už z důvodu udržení se u moci,pozice či jiné/, tak je to v tomto případě nad slunce jasnější-p.Paroubek a jeho věrné stádo.Jak by tento soudruh mohl realizovat svůj levicový program v kooperací s pravicovou ODS?Asi nijak, byl by to jen kočkopes, který by nás na 4 roky vrátil zpět! K myšlení je třeba občas použi i mozek.

miloš 19.12.2006 10:34

Smutrná vize

Předvolební kampaň - voliči jsou lákáni na výhody plynoucí z programů stran, všichni poslanci jednotně tyto programy hlásají. Po volbách - někteří poslanci zjišťují, že jim program, který je dostal do parlamentu nevyhovuje a začínají hlásat svůj. Opouštějí své strany, přecházejí do jiných stran nebo zakládají přímo v parlamentu nové strany, o kterých před volbami nikdo ani neměl potuchy. To vše za potlesku médií, hlídacích psů demokracie - dokonce se z nich stávají mediálně nejznámější poslanci. Je to vize ? Kdepak, typická česká realita.

baci 19.12.2006 10:22

normální jev

myslím,že putování mezi stranami není jen česká specilaita,vzpomeňte třeba Winstona Churchila a jiné.Někdy se zapomíná,že poslanectví je také rizikové zaměstnání a tom by mohli vyprávět popravení členové ústavodárných shromáždění"jak ve francii tak v rusku

bigjirka 19.12.2006 10:21

ústava

ano, v ústavě je to správné a to, co provozuje Paroubek, je jednak obsahově, to, čemu se za komančů říkalo demokratický centralismus. a formou to má sakra blízko k trestnému činu vydírání...

třetí 19.12.2006 10:21

O co jde panu Melčákovi.

Pan Melčák trpí chorobnými obavami. Tu ho někdo sleduje po mobilu, tu se ho někdo snaží otrávit. Ale jeho největší obava je ta, že pokud by byly předčasné volby, přestal by být poslancem. A on se už chudák po těch letech v parlamentu není schopen jinak živit. To je tak veliká existenční obava, že vše ostatní jde stranou. Nepřipustit předčasné volby za každou cenu. To je to, co je zdrojem jeho konání. Nic víc, nic méně.

Esmerald 19.12.2006 10:20

Re: Re: Voliči musí více chápat a více rozumět.

Ano, Pepane, myslím, že máte pravdu a je lépe ( a já to tak dělám) nevstupovat do strany, ale volit do Parlamentu člověka dle jeho OSOBNÍCH kvalit, čistého svědomí, vzdělání a charakteru. Parlament musí být očištěn od zločinců, lhářů, podvodníků, zlodějů, bezcharakterních individuí a nezodpovědných neschopných, poslušných amatérů, tvořících zákony pro celou zemi.