3.5.2024 | Svátek má Alexej


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
L. Pixa 5.4.2010 7:43

Panstvo níže bekající .....

Jak můžete na tomto světě vůbec žít ? Kam se podíváte všude samej komunista. Ráno otevřete oči - a hle, komunista. Celej den potkáváte jenom komunisty. Večer usínáte s myšlenkou na komunisty. To musí bejt život s těma komunistama ......

V. Kusý 5.4.2010 9:45

Re: Panstvo níže bekající .....

Pane Pixo!

Počkejte na ten cvrkot, až se ukáže, že pan Volarik má pravdu!Doufám jen, že to bude v době, kdy se budou znova natírat vrata a já už tu nebudu. 

L. Pixa 5.4.2010 10:18

Pane Kusý ......

Ono jde spíš o to, koho všeho pokládáme za komunistu. Pokud jsou pánové přesvědčeni, že Klaus a Obama jsou komunisté, tak už potom snad všichni. Samozřejmě vyjma pisatelů.....

B. Volarik 5.4.2010 3:34

Pane Bečka, moc se nedivte.

Na tom Hradě se sejdou pěkní dárečkové. Kryptokomunista Klaus bude hostit komunisty z Ruska a nebezpečného lunatika z USA. Obama je ochoten podepsat cokoli s kdekým, jen aby mohl doma ukázat, že se podílel na něčem šíleně důležitém. Tu Nobelovu cenu dostal za tlachání, tak se teď cítí zavázán podepsat někde nějakých pár papírů aby se teda jako ukázal coby světoborný kalibr ve světové politice. Krom toho je také komunista, bude jim spolu dobře. 

S. Rehulka 5.4.2010 6:13

Re: Pane Bečka, moc se nedivte.

 Pane Volariku, jak  můžete takto hovořit o "světových politicích" a "progresistech" ?        Přeci žádný - kryptokomunista, ale "nestraník" a  Prognostik,  ten druhý, sice bývalý KGBák, ale dnes mírumilovný politik demokratického Ruska, no a ten třetí ? Ten je ta kombinace nejhorší - marxistický kryptomuslim !  Počítám, že opět vyjdou Pražané do ulic je vítat.....

B. Volarik 5.4.2010 7:40

Re: Pane Rehulka, omlouvám se za použití nevhodných výrazů

na adresu velikánů světové politiky. To víte, já jsem holt asi zaslepen mým nevyléčitelným "mělkým antikomunismem", jak se ráčil vyjádřit pan-soudruh nestraník z Prognostického Ústavu ÚV KSČ.

Pro Vaše pobavení: Tuhle jsem viděl na nárazníku auta zajímavou nálepku: One village in Kenya is missing an idiot. Pokud nerozumíte anglicky: Jedna vesnice v Keni postrádá svého blba.

S. Rehulka 5.4.2010 14:32

Re: Pane Rehulka, omlouvám se za použití nevhodných výrazů

Pozdrav pane Volariku !  Díky za vtip, šlo by to aplikovat i na Chicago, když má ted působiště jinde.    A rozumím, jsem už čyřicet let australský občan.              Sven.

B. Volarik 5.4.2010 3:28

Pane Bečka, moc se nedivte.