4.5.2024 | Svátek má Květoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Anonym 8.5.2009 19:37

Re: Obavam se, ze by vas Klaus zklamal?

Obávám se, že píšete a nevíte o čem. Nemusíte mít Klause rád, nemusíte souhlasit s tím, co říká nebo dělá, nemusíte souhlasit ani s tím, jako co dělá.

Ale upřít mu skutečné vzdělání podložené pozitivními znalostmi, které vícekrát projevil v improvizovaných vystoupeních, to jsou od Vás, jak se domnívám, pouze kyselé hrozny.

K maturitě, pokud si vzpomínám, jsme museli znát fůru věcí, které prostě zapomenete, protože je neužíváte. Myslím, že se to může týkat tak poloviny učiva. (Například jsem vzděláním právník, a přesto, že jsem maturoval za jedna i z matematiky, dnes bych nespočítal správně nai jediný integrál, ani jedinou derivaci, prostě proto, že jsem třicet let nic takového nedělal. - To přece není otázka polovzdělanosti!) A tvrdíte-li opak a máte více než deset let po maturitě, tak jste buď génius, nebo lžete sobě i ostatním.

Jakmile vystudujete VŠ a spadnete do praxe, učíte se věci nové, zato odbornější, podrobnější, a tím samozřejmě zahájíte ostrý proces zapomínání. 

A tak nezbývá než se zeptat: proč to kádrování, vážený pane Mgr.? 

Hrad 8.5.2009 19:22

Biomasa

Biomasu produkuje prý biosféra jak mi sděluje klučík sousedky chodící v květnu tohoto roku do primy. Volen za stranu Zelených být může až za pěkných pár let. S paní Jaques prý to musíme ještě vydžet. Ale jak to vydržet s těmi Bursíky, kteří takové ozdoby .....! Ukaž mi co čteš, a já ti řeknu co jsi. Řekni mi co ..káš, a já ti řeknu co jsi zač. No když tě občane země České pokálí holub děkuj Bohu, že nestvořil krávu s křídly. Co biosféra a pedosféra....? Co  teprve petosféra!!!  

Jirka 8.5.2009 19:08

Jak to teď udělá paní Jaques

aby byla zvolená do EP? Jednoduše. Objedná si filmaře, zaplete se do romské demontrace, nechá se za velikého křiku nacpat do policejního vozu  a bude se soudit s policajtem, který se až po vyléčení bude moci dostavit k soudu. Bude totiž znovu nakopnut Bursíkem do ...... Co na to říci - zvolme ji, aby si mohla trhnout i mezinárodní ostudu! Já bych to tedy obětoval.

R.J. 8.5.2009 19:06

Re: Divím se:

Ale zase se mu musí nechat, že bučí jako správný vůl.;-D

R.J. 8.5.2009 19:01

Re: ,

Tomu docela věřím, když vidím ,co jsi zplodil hlavou.;-D

STŘEDOČECH 8.5.2009 18:45

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

POSEROUTKY A ČECHÁČKY MÁM OPRAVDU NEJRADĚJI. KDYBYCH MĚL DĚTI MLADŠÍ, NEBO VNOUČATA STARŠÍ, SÁM BYCH JE TAM ZAVEDL A NA ŽIVÝCH PŘÍKLADEH UČIL WHO IS WHO.

STŘEDOČECH 8.5.2009 18:34

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

MAGOR, KTERÝ MYDLÍ PENDREKEM DO ŽENY, KTERÁ JEN STOJÍ NA CHODNÍKU A DÍVÁ SE SPOLU S DĚTMI (COŽ BYLO DOBŘE) NEMÁ U POLICIE, KTERÁ NÁS SLUŠNÉ OBČANY MÁ CHRÁNIT, CO DĚLAT!

hnusoba 8.5.2009 18:27

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

O rozhodnutí českých soudů se dá v případě politiků vždy s úspěchem pochybovat

phd 8.5.2009 17:12

Re: z logiky plyne, že

a to je právě chyba že se ještě nikdo nepokusil o lískovku možná by byla lepší než ořechofka ;-)

Ada 8.5.2009 17:05

Přežvykovat tuhle Bursíkovu biojaumasu je marněním času...

Jirka 8.5.2009 17:04

Re: Divím se:

Tak si  myslím, a divím se, kde se najednou  vzala ta bio-půda, ze které je dnes už všechno. Dají se opravdu tak rychle z půdy odstranit ty tuny pesticidů, herbicidů, DDT a já nevím čeho? Tak si myslím, že dost brzy, za krátkou dobu, bude už všechno BIO. I to ho-no, které z lidí vzejde.  

Honza 8.5.2009 16:50

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Normální a soudná matka netahá děti na manifestaci, kde se předpokládá rvačka.Je to v...

R 8.5.2009 16:49

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Hrozilo nehrozilo, to se nikdy dopředu u demonstrace neví. Podstatné je to, že policajt má právo v takových oprávněných případech dát příkaz k odchodu z takového místa. A Katuška chudák se svou inteligencí a tehdy zaměstnáním vysokého státního úředníka to brala jako omezování osobní svobody a neposlechla..

Zdeněk z Bubenče 8.5.2009 16:49

Re: Zouzalíku, jste-li takový odborník

Řekl bych, že pan Zouzalík otevřel jistý problém, ale o něho snad ani tak nejde, jako spíš o naši reprezentaci v Evropě. A jistá paní parazituje na národním krajíci mnohem hůř  než kdekteří občané v ghetech.

R 8.5.2009 16:41

Re: z logiky plyne, že

Lískovka je prut lísky, v dobách dřívějších hojně používaná dráby jako donucovací nebo trestací prostředek. Pití je ořechovka. A s ořechy lískovými nemá nic společného, anóbrž s ořechy vlašskými.

Jirka 8.5.2009 16:41

Re: ,

Asi to smažou. Ale pokusím se. Je vtip, rčení nebo jak to nazvat, že pod škaredým xichtem se hezka buchta nachází.

Jirka 8.5.2009 16:35

Re: Budu neustále opakovat

On už Werich s Voskovcem zpívali, že „Šaty dělaj člověka.“ Stačí se podívat a je jasno.

Nalim 8.5.2009 16:29

Zouzalíku, jste-li takový odborník

na antiekologii, jak se zdá z názvu řady vašich příspěvků, máte na svou kritiku určitě právo.

Ale jinak si uvědomte, že tu nešťastnou Jacques, která má po přečtení vašeho příspěvku moje sympatie rovnocenné se sympatiemi k vám, v tomto státě, neřku-li národu, svými znalostmi a projevy kdekdo dohání nebo předčí.

Tu polovzdělanost tu ruďáskové dlouho kultivovali svou kádrovou politikou. Proč se asi na konci 70. let ucházel náš novopečený ministerský předseda o kandidaturu do matičky strany a když měl prvou příležitost, jsa již dávno kandidátem věd z povolení své strany, z jejích okovů se vysmekl? Proč celé generace neměly ke vzdělání vůbec přístup a přes své schopnosti musely zápasit o holou existenci?

Jsme v marasmu politickém, hospodářském, kulturním, a vzdělanost mladé generace je zákonitě na sestupu. Zouzalíci na bowlingu nadržení televizními historkami tuto situaci těžko vyřeší.

Klaus napsal o modré planetě, Roko o ceně svého obleku, Kača časem napíše určitě knihu o spalování biomasy, teď už se jen čeká na Zouzalíkovu prvotinu o uchopení koule při bowlingu. A pak se to všechno hodí do tříděného odpadu na stejnou haldu jako spisy Lenina, Stalina, Gottwalda a Zápotockého. A bude navzdory všem Zouzalikum jedno, zda ekologicky nebo ekologisticky.

R.J. 8.5.2009 16:13

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Neblbni, to se jen tak povídá, aby řeč nestála, při dnešním volebním systemu napiš na kandidátku slona, a je v parlamentu nato šup. Jak se zelení dostali nad 5%, tak se tam jaujau dostala nehledě na incident s tím pakem.

Jenda 8.5.2009 16:09

Re: To je pro tyhle lidi typické.

Kdyby kdyz je nejhur. Kdykoli je chuť nebo rýmička.

Lájoš B. 8.5.2009 16:04

Re: Já bych neřekl, že Žakesová a Bursík jsou důvěrnými přáteli.

Takže když někdo na někoho ukáže prstem nebo ho protáhne například bulvárem a označí ho za zloděje a podvodníka, Vám to stačí k posouzení toho člověka ? Máte ve hlavě vyváto.:-/

Jenda 8.5.2009 16:01

Re: Je Kateřina prázdná, ale výborně kouří a polyká. Úžasně, Váš Bursík

Ale to vite, ze ji neco hrozilo. Hrozilo ji, ze pokud se ji nepodari vyprovokovat policajta, tak se nedostane do patlamentu.

Lájoš B. 8.5.2009 15:52

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

Takže opravdu spiknutí včetně cenzorního vlivu na TV od neparlamentních zelených. Já si to myslel. ;-D

Pete Brich 8.5.2009 15:49

Pravda a Láska dokáže cokoliv. Alespoň u nás. Zvlášť když k prosazení svých cílů systematicky využívá lež a nenávist.

PB

Pete Brich 8.5.2009 15:45

Je možné, že Káča JauJau je nejpracovitější ze zeléného Khmeru, ale používá metodu rozevlátého pláště -

viz např. horlivé poskakovaní a přičinlivé žalování Paroubkovi, jak kdo při prezidentské volbě hlasuje.

To, že se do našeho parlamentu dostala díky znásilnění policajta na veřejnosti a před kamerami, je to nejlepší ohodnocení těch, kdo ji volili.

PB

R.J. 8.5.2009 15:15

Re: Katka jau - jau je prostě blběna

Hergot Sapére, zase si si nesundal ýbršvunk. Nejsem maďar kuwa.  Když to již musíš řezet hlava nehlava. ;-D

R.J. 8.5.2009 15:10

Re: Divím se:

Kámo, "modré" jsem volil  z nouze, před tím DEU, Unii a Cibulku, když jsem tam již třikrát házel pro modráky, poblil jsem se, teď se na víc na podzim ještě vzteky poseru, až to tam modrákům hodím. Nic jiného mne nezbývá, zase jsme u té horší, nebo ještě horší možnosti. Koho volíš Ty? Poraď  "babo". ;-D

Tommy 8.5.2009 15:05

Re: RJ

Jo, jo a jak to umej s "mikrofonem"... a kam vsude si ho nechaj strcit! Tuhle jsem sjizdel Asian anal angel a musim rict, jsou nejlepsi! Ten zvukovej doprovod, to uz je tresnicka na dortu. ;-D;-D;-D

Mgr. Milda 8.5.2009 14:49

Re: paní kateřina je naopak dáma hodná našeho obdivu.

nehodící se bylo u nás vždy pečlivě vystřiženo.

Bert 8.5.2009 14:47

Re: To je pro tyhle lidi typické.

pravdivé ! R^