5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Vládínek Smolík 7.8.2008 15:07

K tomuto článku je možné dodat jen jedno:

R^R^R^R^R^R^

Ladislav N 7.8.2008 16:06

Re: K tomuto článku je možné dodat jen jedno:

 :-)R^!!

B52 6.8.2008 23:40

souhlas

ale je naprosto zbytečné pokoušet se polemizovat s názory toho trockistického idiota,protože jemu nejde o nic jiného než o vlastní zviditelnění se,vzhledem k tomu ,že ůdajně má hrát v adaptaci Máchova Máje je určitá naděje ,že od jeho blábolů bude na chvíli pokoj.

Glosátor 6.8.2008 22:44

Říkal to už Winston Churchill

Co se levicovosti p.Stropnického juniora týká, jsem klidnej. Už Churchill říkal, že kdo není do 30 let socialistou, nemá srdce a kdo jím zůstává i po třicítce, nemá rozum. Kluk je to mladej a je z rodiny, která není ani za mák levicová .Pokud zůstane (už jako politik třeba) i po oné třicítce nalevo, bude to opět jeden jak se kdysi říkalo - salonních bolševiků. Spíš si ale myslím , že sklouzne do byznysu jako většina dnešních vzděldných madých lidí.

Zrušená diskuze 6.8.2008 22:47

Re: Říkal to už Winston Churchill

A kde berete tu jistotu,že Stropnický junior nějaký rozum má?

Klička 6.8.2008 23:29

Re: Re: Říkal to už Winston Churchill

A že je vzdělaný? Pokud je mi známo, tak školu nedokončil. Politikem by však měl vždy být člověk moudrý. Moudrost žádné vzdělání nezajistí.Moudrým se člověk může stát pokud má vzdělání a pokud ve vzdělávání dále pokračuje sám. Ani to však není pravidlem. Záleží na tom, jak a čím se člověk vzdělává. Dozajista se nestane moudrým při studiu Marx Leninských pamfletů.Moudrým také člověka dělají životní zkušenosti, ovšem vždy bez vlivu všelijakých ismů. Mám za to, že moudrých lidí je mezi námi dostatek, ovšem zcela chybí v politických stranách.Máme smůlu v tom, že při současném volebním systému a při platnosti dnešního volebního zákona tito moudří lidé nemají sebemenší naději se prosadit. To je ovšem špatné, velmi špatné pro tento stát. Chtělo by to asi novou a ne sametovou revoluci a hlavně přímou demokracii v pravém slova smyslu - Demos kritos.

Zrušená diskuze 6.8.2008 23:46

Re: Re: Re: Říkal to už Winston Churchill

No jo, to je bohužel dáno tím, že do politiky se spíše než lidé moudří hrnou lidé ambiciózní. A skutečně moudrý člověk těžko bude plýtvat energii na něco tak prchavého, jako je politika 

Pavel 6.8.2008 22:21

Zase jeden vykuk

Myslím, že pan Stropnický s hezkou tvářičkou je vykuk, který mi připomíná Standu Grosse. Teď se lide ukaž, zda jsi poučitelný a smeteš tohle pitomé nedochůdče do propasti dějin :-) Mimochodem vzpomínáte si na heslo "Myslím to upřímně"? Já tam jistou podobnost vidím :-)

Klička 6.8.2008 23:40

Re: Zase jeden vykuk

Nejen podobnost. Je to zcela identické.Hlavně je to novinář. To je ovšem nejhorší svoloč, která mezi námi vegetuje a bohužel velmi mnoho lidí jejich výlevům věří. Novináři, nebo aspoň 99,99% z nich jsou prapříčinou všeho špatného, co se v této zemi děje.Páni novináři, pokud na sobě nechcete nechat toto nařčení, proboha dělejte se sebou něco a nenechte se ovládat penězi svých chlebodárců! Nemusíte přeci dělat svou " práci" za každou cenu, podobně jako různí bývalí členové KSČ typu pana Dlouhého, kteří tam byli také jen " proto, aby mohli pracovat v Prognostickém ústavu"

Perrot jr 6.8.2008 18:08

Je možné že toto splodila ta šikovná ženská?

Já jenom nechápu jak se může tolik  normálních a vzdělaných lidí zabývat jedním omezeným polovičním blbem jen proto, že mu trochu "jede huba"?

Pánové, těch přísloví, že volovi nic nevysvětlíš a přičinlivý blb horší exekutora je už tolik, že by stálo za zamyšlenou místo argumentace ho nechat at´se ukecá. Takového magora můžete zesměšnit ale ne přesvědčit. 

Jiřina Slavíková 6.8.2008 17:58

nešťourejte do pana Stropnického

naše Komunistická strana pevně věří tomu, že se nám pana Stropnického podaří přetáhnout do našich řad a bude za nás kandidovat do parlamentu. Je to velmi nadějný mladý komunista, který se omylem dostal do SZ. KSČM ho vysvobodí

Pavel Urban 6.8.2008 17:30

Zajímavá logika

Pokud někdo projeví starost o lidi, kteří budou postiženi deregulací nájemného, znamená to samo o sobě, že považuje každého majitele bytu za zloděje, vydřiducha a podvodníka. To je pak ovšem těžké enbýt ani asociální, ani odporný socialista. Těm skutečným socialistům lze k takovýmto oponentům jen a jen pogratulovat.

cb 6.8.2008 17:34

Re: Zajímavá logika

Taky bydlite v regulovanem?

Klička 6.8.2008 23:44

Re: Zajímavá logika

Nebudou nikterak postiženi. Pouze se přiřadí k ostatním normálním lidem, přestanou býti vyvolenými.Toť vše.

Pavel Urban 7.8.2008 12:03

Odpovědi

Ne, nebydlím v regulovaném, ale ve vlastním baráku.

Pokud užívám jistých výhod, které každý nemá, pak jsem vyvolený. To ještě neznamená, že mě ztráta tohoto privilegia nemusí citelně postihnout.

Ani já si nemyslím, že současný stav je trvale udržitelný, ba ani správný. Nejsem ani stoupencem bezbřehých sociálních ohledů. Ale "toť vše" nemusí být vůbec jednoduché pro lidi, kteří se musí vyrovnávat s důsledky tohoto všeho. Pokud podobné lidi soudíme bez toho, že bychom se poctivě pokusili vžít do jejich situace a představit si sami sebe na jejich místě, pak jsou podobné soudy skutečně asociální. Znal jsem nadšené a tvrdé individualisty, jejichž liberální víra silně ochladla poté, co se sami dostali do problémů, které nedokázali řešit.

cb 6.8.2008 17:00

tatinek zaplatil Mateji politickou reklamu

http://www.femina.cz/film/matej-stropnicky-bude-loupeznik-vilem-z-maje/5918/3

Palava 6.8.2008 16:51

neváhám

Národní umělec V. Menšík říkal , že po dobu návštěvy býval rodinný blbec schován ve stodole . To bylo na Moravě . Stropnický je zřejmě inostranec .

TTSO 6.8.2008 16:49

Někdy bych chtěl vidět debatu Stropnický džejár vs paní Stropnická.2

myslím že je musí oba držet aby se do sebe nezakously.

On to Matěj jednou ocení ve své vile u sklenky dobrého koňáčku když bude služebnictvu popisovat jak celá léta stál na jejich straně :-D

libero 6.8.2008 16:24

U Stropnického váhám

zda je tak blbej nebo tak rafinovanej.

cb 6.8.2008 16:27

Re: U Stropnického váhám

On si mysli, ze je rafinovanej, my vime, ze je blbej.

PetrK 6.8.2008 16:38

Re: Re: Svatá pravda,

jen je problém, že mu na to spousta stejně inteligentních jelit skočí. A s matkou Kuchtou to je fantastická dvojka.

lochneska 6.8.2008 16:23

hodíme se k sobě, miláčku?

Luboši Zálome, pozor na to, abys po vítězství soc.dem. po příštích volbách nemusel psát o opozičních představitelích  a jejich verbálních projevech jako o patologicky zlodějské recidivě prodchnuté černokošiláckým pámbíčkařením s nezvykle uplatňovanou filosofií jinak zabarveného nebe a trávy vůkol nás!

mlady .k. 6.8.2008 15:36

reakce

Většina z vás vyštudovala za t.z. totality a tet jte chytří jakkapitalisti trochu zamést před vlastním prahem by vám slušelo čes buh.

Vilda 6.8.2008 15:43

Re: reakce

Mazej na "Novinky.cz", tam máš sobě rovné, včetně pravopisu:-P.

PetrH 6.8.2008 21:35

Re: reakce

Proč vy jste nevyštudoval? Aspoň pomocnou?:-/

LV 6.8.2008 15:28

ad studenti a volba oborů

To o studentech a volbě budoucího zaměření říká o zelených (stropnického typu) víc, než by chtěli. Oni totiž všelicí techničtí vzdělanci, inženýři a absolventi prakticky zaměřených oborů na zelenou propagandu vůbec nereagují!!

Vystrašit fiktivním ohrožením a nadchnout pro zelený komunismus lze nejen lidi hloupé, ale i vzdělance; avšak pouze humanitních oborů - lidi bez znalosti faktů, přírodních zákonů, neznalé fungování techniky. A tyto, ne až tak placené obory je třeba naplnit, že Matěji!? Inženýra (jak už asi zelení khmerové zjistili) těžko zblbneš k blokádě Temelína...

Vilda 6.8.2008 15:00

Smutná realita.

Hmm, lze oprávněně kritizovat Stropnickýho, vyčítat mu nezkušenost a rozmetat mu jeho ekologické šílenosti, které nemají ani tu nejmenší oporu v Má dáti/Dal. Ale přijdou volby, mladým novovoličkám spadne srdce do kalhotek a do urny mu hodí hlas. A v parlamentu bude o jednoho Pol Pota víc :-(.

honzak 6.8.2008 15:06

Re: Smutná realita.

Možná by měly jít volit dole bez. Srdce by propadlo a některé by si toho snad všimly.

Sunny 6.8.2008 15:49

Re: Re: Smutná realita.

:-D Zapomeňte na to. Srdce dneska málokoho zajímá...

RZ 6.8.2008 15:52

Re: Re: Re: Smutná realita.

Nu, ono to asi nebude srdce, nýbrž jiný orgán...