6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
DžumJim 5.8.2008 7:38

STRANA ZELENýCH JE VžDY PŘI VÍTEZI

deží se staré vojenské zásady které se drží i americký prezidenti proč by se nemohl držet i jrjích nynejší předseda of víteze ziská ministerské křeslo od poražených ledasuché z nosubyl by blázenmaby šel do holportu s poraženou stranou ve volbách vsadím semže když vyhrájí volby sociálna demokrácir tak bude tvrdit jejích muziku

mik 4.8.2008 23:44

To snad ne !!!

"Matěj Stropnický, je dnes asi nejhlasitějším kritikem Bursíkova vedení, a jeho hvězda prudce stoupá. Je mnoha komentátory pokládán za novou krev české politiky - novou krev nezatíženou minulostí."

Toho bolševického dinosaura považiovat za novou krev může jen bolševický debil nebo profesionální dezinformátor.

Jenda 4.8.2008 22:16

2/5 ted, kolik kdyby to prevzal ten Matej?

Rekl bych, ze vic.

mik 4.8.2008 23:45

Re: 2/5 ted, kolik kdyby to prevzal ten Matej?

vic čeho? Nas ranejch bývalých voličů melounů - to jedině

MUDr Jiří Kilian 4.8.2008 22:02

Všechno bych čekal

ale Kocába kandidovat za zelené nikdy. A je to tady

pavlik 4.8.2008 21:16

nez nekoho oznacite za fasistu,

tak si to dvakrat rozmyslete. Vetsina tohoto clanku jsou pomluvy a lzi, nektere i zalovatelne. Jedine co z tohoto clanku vyplyva je, ze jeho autor je krajne nesnasenlivy k odlisnym nazorum, zvlaste pokud jsou levicove zabarvene. Tak kdo je tu fasista?Volici nemusi byt spokojeni s pravicovym kurzem soucasnych zelenych. Presto tato strana zastupuje urcite hodnoty, ktere jsou jim blizke, bez ohledu na to, jestli tyto hodnoty bude prosazovat Bursik nebo Kuichtova, jestli ten kurs bude vice vlevo nebo vpravo. Bursik neni pouhym technologem moci, prosazuje v ramci svych moznosti urcity program a celkem se mu to dari.

pavlik 4.8.2008 21:33

jeste k retorice clanku

Zahlednul jsem prave titulek, ze neonaciste chystaji nejaky sraz. Kolik si myslite, ze mezi nimi bude zelenych a jejich priznivcu? Osobne tipuji ze ani jeden.

Par versu pro autora: "... mel klobouk z peri rajky / a s dustojnosti snoba / on vymyslel si bajky / v nichz vitezila zloba ...." (K.  K., Divny Knize)

mik 4.8.2008 23:49

Re: nez nekoho oznacite za fasistu,

Článek je až příliš pravdivý, proto se rudozelené bandě nelíbi a obviňují autora z nesnášenlivosti. Ale ti prolhaní a nesnášenliví jsou rudozelení fanatici v čele se seperh_ňupem Stropákem.

Šťoural 4.8.2008 23:55

Re: nez nekoho oznacite za fasistu,

Prosím, sdělte mi hodnoty, které modrozelená strana zastává - snad nějaké najdete.

Jarek 4.8.2008 17:59

Pravá tvář

Svlíknout a natřít nazeleno.

koule 4.8.2008 15:37

zelení umějí jen být proti něčemu

Všimněte si,že zelení jsou perfektní kritici a bořiči všeho možného,vymezují se zásadně negativně.Jakmile je postavíte do pozice, že mají něco pozitivního vymyslet  a být tahouni čekoliv,tak jsou vedle, nebo z nich vylezou šílenosti,že se člověk nestačí divit. Matěj Stropnický je příklad neukojeného,k sobě nekritického ambiciozního permanentního rebela proti čemukoliv,prahnoucího po politické kariéře bez jakýchkoliv znalostí a zkušeností (jednoho jsme tu už měli a stal se dokonce i předsedou vlády),schopného pro to udělat cokoliv.Varujme se před takovými lidmi.

pavlik 4.8.2008 21:21

hlavne ze Ty jsi konstruktivni,

to z Tveho prispevku uplne sala ;-)

palat.htk 4.8.2008 23:33

Re: zelení umějí jen být proti něčemu

Doufám,že se současné politické garnituře SZ podaří tuto pidipartaj rozložit na několik navzájem nekomunikujících frakcí,které zaslouženě skončí na vzdálené periferii politického spektra - obdobně jako DEU, US, US-DEU, ODA a podobné mátožné spolky.

Chosé 4.8.2008 15:05

Pane autore, když A tak i B !

Věta "dvě pětiny voličů, kteří v roce 2006 volili zelené, své volby dnes litují", byla doplněna v médiích slovy "nicméně dnes mají zelení dle průzkumu namísto 6% skoro 8% potenciálních voličů". Zřejmě vedle ztráty získali jiné voliče. Příště prosím citovat poctivě a nejen to co se hodí do krámu. Polopravdy smrdí demagogií.

pavlik 4.8.2008 21:25

to vite,

kdyby jim preference klesaly tak po nich ani pes nestekne ... Priznivci Velkeho Klimatologa prece musi reagovat na zelene nebezpeci ;-D

Honza 4.8.2008 14:01

Pravá tvář Strany zelených ,to je prd :-)

Počkejte až ukážou levou ;-D;-D;-D

pavlik 4.8.2008 21:35

Re: Pravá tvář Strany zelených ,to je prd :-)

jsem celkem zvedavy, treba to nebude tak hrozne ...

PetrK 4.8.2008 13:17

Stropnický je magor stejně

jako všichni ekoteroristé (pozor - nepíši ekologové). Zatím jsem kromě demagogie nepostřehl v jeho nejrůznějších vyhlášeních  mnoho rozumného.

jaan 4.8.2008 13:28

Re: Stropnický je magor stejně

Anarchistické mládí béčkového herce. Nic víc. Nic míň.

xxx Kubeš 4.8.2008 22:21

Re: Re: Stropnický je magor stejně

Souhlas

Pete Brich 4.8.2008 13:11

Není ten qwert docent sociální ekologie?

;-D;-D;-DPB

rýpadlo 4.8.2008 12:00

mladý Stropnický

má prý hrát hlavní roli v připravované filmové verzi Máchova Máje  :-).  Jak známo, Vilém nakonec skoná na lámání v kole. Možná, při troše štěstí, a  za přispění některého z katových  pohůnků (z řad komparzu) by mohlo z důvodu přílišné horlivosti.. křup.. Viléme! Hynku!! Matěji!!!

cb 4.8.2008 12:30

Re: mladý Stropnický

To mu zaplatil tatínek?

palat.htk 4.8.2008 23:46

Re: mladý Stropnický

Rýpadlo - dovolte mně malou poznámku z oboru středověké tortury. Vámi použitý termín "lámání v kole" je nesmysl a vysmál by se Vám poslední katův pacholek. Existoval jeden z nejkrutějších trestů -LÁMÁNÍ KOLEM,tj.dosud živému odsouzenci byly těžkým okovaným vozovým kolem lámány kosti,přičemž zostření trestu spočívalo v tom,že "lámání" začal kat od nohou."Mírnější" formou bylo "lámání" od krku,kdy odsouzenci byl zlomen prvním úderem vaz a trest byl následně vykonáván na již mrtvém těle. Dalším trestem bylo VPLETENÍ DO KOLA - údy již mrtvého odsouzence byly zlámány a celé tělo bylo vpleteno mezi ramena vozového kola,které pak bylo vztyčeno na kůl zapuštěný do země. I Mácha se mohl mýlit - byl to především romantický básník .

Loner 4.8.2008 11:54

autor je clenem sekty Ayn Radnove - Objektivistu

je silne indoktrinovan podobne jako svazaci v 50tych letech a neni schopen soudne uvazovat. Navic jeho znalosti jsou omezeny pouze na dilo Ayn Randova + par dilek ktere k nemu bezprostredne patri a jeho vseobecny rozhled nedosahuje ani uciva zakladni skoly. Proti nemu je matej Stropnicky dusevni gigant.  Verte mi, ja autora znam uz roky.

Ladislav N :-))) 4.8.2008 11:44

Velmi přesné analytické postřehy!

Zelení magoři vás ukamenují... ;-D

qwert 4.8.2008 11:28

re Forstmaister : ad "...o škodách a újmách způsobených zvěří..."

Zdá se, že do toho vidíte. Můžete nám, nelesníkům a laikům vysvětlit, jak je možné, že stát odmítá hradit škody způsobené jeho zvěří při střetech s automobily?

Mephisto 4.8.2008 12:29

Re: re Forstmaister : ad "...o škodách a újmách způsobených zvěří..."

lol! :D Já bych se přimlouval taky za to, aby stát povinně vyplácel tučné odškodné, když v lese zakopnete o (státní) pařez a zlomíte si nohu, vypíchnete si oko o (státní) větev. Pokud vás vytopí voda při průtrží mračen, stát by to měl taky hradit, protože koneckonců pršelo z nebe, a vzdušný prostor je taky státu...

Dost ironie. Stát není chůva, a není tu od toho, aby kde komu proplácel cokoliv, za co ten dotyčný přímo nemůže. Jo, prostě stane se, že se člověku přihodí škoda, za kterou "nikdo nemůže", ale k řešení takových situací máme komerční pojištění. Nikoliv stát.

Důchodce 4.8.2008 13:04

Re: Re: re Forstmaister : ad "...o škodách a újmách způsobených zvěří..."

Mephisto,jestlipak víš,kdo bude hradit škodu když tou zvěří bude Tvoje koza ?

qwert 4.8.2008 16:39

Re: Re: Re: re Forstmaister : ad "...o škodách a újmách způsobených zvěří..."

Ano, to je právě ten rozdíl - je-li koza soukromá, hradí škodu spáchanou kozou její majitel. Je-li divočák státní, nehradí spáchanou škodu nikdo a povinné ručení a běžné havarijní pojištění se na to nevztahuje. Takže pánové, pozor!! Až vám vletí zblblý kanec přímo pod kola, nedostanete na 99 procent žádné peníze!!!! Je to přeci státní kanec!!! ;-€;-€