6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Sýček 13.2.2010 19:16

Re: KRIZE : selhání trhu nebo ekonomů ? To jsou moc vznešená slova pro obyčejný bor..

"Regan" se nemýlil, hospodářský úspěch Číny spočívá v obrovské sociální nerovnosti a rozdílu mezi vykořisťovaným dělníkem v USA a soudruhem dělníkem pod osvíceným vedením Komunistické strany Číny (a jiných komunistických stran).

To co je zřejmé, je, že k sociálnímu vzestupu vede přímější cesta tržního hospodářství (které vy nazýváte kapitalizmem), než přes vedoucí úlohu levicových despotů. Je to logické - zlepšením sociální situace voličů, levičáci přicházejí o své voliče. Proto se všemožně snaží, splněním vlastních nereálných a populistických slibů, je - vlastní voliče -  co nejvíce ožebračit.

Minutus 13.2.2010 15:46

Re: Nikoli pravičák nebo levičák, ale každý tvor rozumný přece ví, že zájem na díle má jen přímý vlastník, morálka-nemorálka. V tom je tedy pravicové myšlení morální a levicové, byť se všemi těmi rádoby bohulibými svými sociálními podporami - nemorál

Co dodat? Vidím to úplně stejně. Dávky je potřeba omezit a podvodníky pozavírat. A hned bude mít grunt zdravou ekonomiku. Která strana to má v programu?

Otakar 13.2.2010 8:35

Autore stačilo říct....

Volte TOP 09, protože přez ní bude Havel opět zásobovat politiku Kocáby, Švejnary a podobnými zbytečnostmi.

badaxe 13.2.2010 14:01

Re: Autore stačilo říct....

To by autor placený od řádku ale nevydělal, takže nás oblažil svými slinty o Havlovi a jeho idejích, to že byl a je právě Veškrna oním broukem Pytlíkem, který sice ničemu nerozumí, ale do všeho by rád kecal, ho nijak netrápí. Po přečtení tohoto výpotku vím jedno, ani TOP ani jinou stranu o kterou se otřel Havel a jemu oddaní nikdy volit nebudu. Nejen že se rozpadají zcela pravidelně (viz ODA, US, SZ...) ale i proto že pokud to vyhovuje Havlovi, bude to asi pěkný šunt.

Minutus 13.2.2010 15:43

Re: Autore stačilo říct....

Ano, je to neuvěřitelně vycpáno vatou z keců. Toho Kanta bych vám ještě odpustil, bude to nejspíš autorův vzdálený příbuzný, ale Pascala nechte napokoji, bohapustý žvanile!

jonatan 13.2.2010 6:02

p. Autore, roč tak obsáhle?

Pravda je jenom jedna, a sice, co si sám nevytvoříš nebo na co si nevyděláš, nemůžeš chtít! Parazitovat mouhou jenom děti, nemocní a přestárlí. Konec.

Troglodyt 13.2.2010 7:48

Re: p. Autore, roč tak obsáhle?

Ergo: Děti, nemocní a *přestárlí* jsou paraziti. Jak roztomilé.

Sumo 13.2.2010 10:50

Re: p. Autore, roč tak obsáhle?

To byla rána pod pás, možná šlo o nešťastné vyjádření, mnohem spíš o zkratku, ale takhle to chápat může jenom trubec, kterému uniká podstata sdělení. Ergo troglodyt je trubec.

Troglodyt 13.2.2010 4:40

Sobecký hospodář

brzo pozná, že koupit si policajta, soudce nebo rovnou zákonodárce přináší větší zisk než kdyby nabízel kvalitnější zboží ...

... sakra, proč se tady vůbec vyjadřuju k něčemu tak demagogickýmu?!

Fík 13.2.2010 0:37

Dnešní hříčky přírody se řídí podle reklamy

Je to snadné, dnešní voliči na tolik zblbli, že na rozdíl od těch před sto lety ani netuší, kde mají pravou, kde levou, natož přední či zadní. Stačilo pár let a hlavu mají zaneřáděnou propagandistickým svinstvem, nad nímž čí dva těžko definovatelné ideály a to svoboda a demokracie. ( Dvouslovné definice jsou vždy zkreslující.)

aliB 13.2.2010 0:56

Re: Dnešní hříčky přírody se řídí podle reklamy

predtim meli 50 let jasno, predpredtim trenovali 18 let  apreprepredtim meli par tisicileti uplne jasno- ja nevim, jakto ze ti lidi tej demogracii nerozumi...:O

Bruno 13.2.2010 1:11

Re: Dnešní hříčky přírody se řídí podle reklamy

Ještě že ta první republika trvala jen 21let nějak se dál nemužem dostat prognosticky pravičak už je take u konce z dechem.Trautnberk je naše spása.

aliB 13.2.2010 1:25

Re: Dnešní hříčky přírody se řídí podle reklamy

je sice obklopen ruznymi lapky, ale za pokus to stoji. trochu jsem jej poznal, blahorodi a je to nadmiru normalni clovek. je videt, ze to z nej vyzaruje- nejak- protoze ho tolik lidi bere. skoda te reci, je to skoda, kdyz mluvi nemecky, je teprve poznat naplno, jaka je to osobnost a jeho humor pak teprve vynikne. Je to sance na trochu vic urovne, ale ti kanalove budou delat vse, aby ho zesmesnili a pohnojili. Ale spatna reklama je ta nejlepsi, z toho uz tezil VeKa dostatecne...

badaxe 13.2.2010 14:04

Re: Dnešní hříčky přírody se řídí podle reklamy

Pokud vám nevadí že váš potenciální zaměstnanec knížepán z černého kpečka má nejnižší pracovní morálku mezi lemply v parlamentu (cca 21% účasti) je vám to přáno. Ale pokud vím byl už za SZ a nějak se mnoho nepředvedl (snad krom toho že má dobrý spánek), leda bychom si řekli že ti co tam nejsou nejméně škodí.

M. Prokop 13.2.2010 0:36

Velmi expresivní.

Nicméně, koho volit, když 90% legislativy přichází z Brusele?

aliB 13.2.2010 0:51

Re: Velmi expresivní.

budte rad- na uvodniku jste se zminoval o vykonech domaciho parlamentu :)))

aliB 13.2.2010 0:52

Re: Velmi expresivní.

...jeste by byla jedna moznost- ze sebou prastite o zem a budete kricet: ja nechci, ja nechci, ja nechci!!!!! :)

Mgr. Milda 13.2.2010 0:19

Princip naděje, ale jenom slabé

Zemana volit nebudu, i když je mi pětkrát milejší, než Paroubek. Populismem je nakažená ČSSD až do morku kostí. Rozhádaná ODS se nedokázala shodnout na LS, může se poděkovat Slovanům jako Oberpfalzerovi za úpadek. Přijde -li k tomu ještě její nečestný předseda, bude to polibek smrti a ODS bude následovat Unii Svobody.

Největší tahák TOP09 je ovšem pan Schwarzenberg, avšak ve velmi problematickém spojení s panem Kalouskem, tomu nelze věřit nic. Jako optimisté můžeme doufat, že pan Schwarzenberg obvyklé excesy pana Kalouska dokáže usměrnit. Do konce května je ještě trochu času- nemyslím však, že se do té doby objeví nějaká záchrana pokleslé české politiky.

Teflonová ODSS 13.2.2010 0:49

Re: Princip naděje, ale jenom slabé

A vy všichni co chcete volit Hop 09 máte jistotu,že Vám ten slavný důchodce nezemře tento rok???Když spí v parlamentu,to mu asi moc sil nezůstalo???Aby nezůstal jak papaž.O něm se spekulovalo,že má pod židlí autobaterie co ho udržují při životě!

aliB 13.2.2010 1:27

Re: Princip naděje, ale jenom slabé

mate vy jistotu, ze se dozijete voleb?

důchodce 30 13.2.2010 2:18

Re: Princip naděje, ale jenom slabé

O vás by se dalo spekulovat, že vás proměna v lidskou bytost teprve čeká.

badaxe 13.2.2010 14:06

Re: Princip naděje, ale jenom slabé

On zase v tom parlamentě tak moc není, má nejnižší účast, takže tam moc nenaspí :-)

Wotan 13.2.2010 13:19

Re: Princip naděje, ale jenom slabé

 Kalousek a ty jeho "padáky" za 40 melounů, pane Bože, jen né TOPKY!!!

Dana 13.2.2010 17:17

Re: Princip naděje, ale jenom slabé

Úplně souhlasím, TOP-HOP je stejná  grupa jak oranž,modří,zelení,třešně.Snad něco z těch malých nových.Třeba zkusí jinou cestu,ale naděje při volebním systému celkem malé.Škoda těch promrhaných let,úroveň přežívání je mizerie.