29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Eva 22.4.2009 15:04

Re: Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

Vážení,

Vzpomene si někdo na socialistický program Agenda 2010, se kterým šel Paroubek za Topolánkem kvůli sestavení vlády v 2006 ?

Pokud ano, tak si uvědomnte, že jeho plněním by se nastavili refirmy, o kterých se stávající koalici v demisi ani nesnilo.

Ale Topolánek měl strach ze svých spolustraníků, tak "koryta" zařídil s pomocí pozitivní nebo negativní stimulace opozičních poslanců.

Dobře mu a celé ODS tak.

LOJZA 22.4.2009 14:45

Re: Přestaňte už tím kafemlejnkem točit,

Co to melete osobo, která si dáváte jméno historik. Jak jste přišel na to, že se ČSSD bojí sama republiku vést v celosvětové krizi? Kdo a kdy nabídl ČSSD, aby to vzala, a kdo a kdy to jménem ČSSD odmítl?

Minutus 22.4.2009 14:45

vládnoucí garnitura ODS

se v tomto státě "vyprázdnila" nazývajíc své počínání "reformou". Nedokázali vůbec nic a ani nechtěli dokázat nic jiného, než si nahrabat na privatizacích a od lobbistů. Tato vláda si vládnout nesnažila a autor je snílek, pokud si myslí, že "hodná opozice" kdekoliv bude v zájmu keců o "politické kultuře" nechávat u moci vládu, kterou má příležitost svrhnout. Vláda má vládnout tak, aby opozice tu možnost nedostala.

ěšra 22.4.2009 14:44

Re: Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

Nedej -bože je to úplnš jedno kde nic není nebude co rozdávat,cintáme tu všichni a smát se budou komouši,píši to a nejsem od pravdy vůbec daleko a ani nejsem socka ani do leva  a dobře nám tak co jsme si zvolili a zvolíme budeme mít.Dnes se mi dostal do schránky časopis strany věci veřejné.Je to jako před slibem ods před volbami a věřte nemít už za moje leta zkušenosti s tě8-omi sliby zase naletím ale protože jsem baba nad hrobem ,jsou mi už všichni ukradeníRv

Vocílka 22.4.2009 14:41

Re: Přestaňte už tím kafemlejnkem točit,

Nevím proč hafusákovi nadáváte,on jenom napsal, že by si ODS měla připravit takový program aby získala dost hlasů

k vytvoření vlastní většinové vlády. A pokud ČSSD nemá pořádný program,tím lépe, alespoň program ODS bude o to působivější.

gerontusinza 22.4.2009 14:40

Ivane ač s vámi dost často souhlasím tak zde nikoli......Re: Kdyby.

když o někom před národem řeknete, že je mafián tak řada lidí to považuje za něco, co by i mohlo být pravda...... proto, by Kubiceho zpráva "pracovala" i nadále...... Ovšem, když 3 roky žádné výsledky a kecy stále stejné, je jasné i staré Blažkové o co šlo...... takže ten pán zkončil na smetišti a jeho bojs jsou nadále nevolitelní...... No jestli si s nimi chce někdo špinit partaj jeho věc, ale Vondra, Langer,Tlučhoř, Topolánek a Vidím mají myslím zcela "vystaráno"......... ;-)

LOJZA 22.4.2009 14:37

Re: Toplánek se spolehnul Paroubkovu inteligenci,

Správně píšete pokud bychom dokázali vyčíslit. Víte moc dobře, že se to vyčíslit nedá a proto plácáte a plácáte nesmysly a lidi to budou číst a číst a ta hluboká hloupá myšlenka jim utkví v hlavách a začnou mluvit ne o stovkách miliard jako vy, ale o stovkách biliónů a polezou jim při té představě oči z důlků a ČSSD se stane největším škůdcem této země od dob zrzavého Zikmunda. Žádnou ztrátu prestiže tato země neztratila v důsledku pádu vlády a ČSSD žádné hlasy taky neztratila. Tuto vaší myšlenku (naději=vaše přání je otcem vaší myšlenky, jestli se to dá myšlenkou nazvat) vyvrátily poslední průzkumy, neboť naopak rozdíl mezi ČSSD a ODS vzrostl. To jste nezaznamenal? O jakých reformách, které byly záměrně zastaveny mluvíte? Vždyť blábolíte a nevíte co.

gerontusinza 22.4.2009 14:32

S vámi a s vaším IQ je to docela sranda......Re: kdyby to Topolánek tušil

a to byste váížně chtěl diskutovat...? A o čem, prosím pěkně, soukmenovče milený.....?;-D

gerontusinza 22.4.2009 14:27

Tak to tedy ani náhodou......Re: Toplánek se spolehnul Paroubkovu inteligenci,

Topolánek se spolehnul  na to, že každý se bude bát ho shodit a tak se choval jako dryáčník..... ten člověk díky svému charakteru a "schopnosti" vládnout nemá nárok na jakékoli ohledy..... Paroubek udělal to co musel... a bylo to jen  dobře......:-/ 

portwyn 22.4.2009 14:16

S řadou věcí souhlasím,

vlastně skoro se vším. Ovšem je třeba říci, že ODS se tak nechovala.

Buď z blbosti (pan Topolánek naletěl panu Bursíkovi) nebo z korytářství. Pravděpodobně tam byl mix obojího...

westík 22.4.2009 13:53

Re: Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

 A Vy, Malý Astone, si vážně myslíte, že voličstvo by na ta pěkná slova o blbostech zelených hlav a lidovců vážně slyšelo ?8-o8-o A o tom, že by Klaus tlačil na dohodu ,nic nevím, asi jsem v tu dobu byla někde ve 4.prostoru :-/ Zato jsem velmi zřetelně slyšela, jak Topolánek se domáhal pověření sestavit vládu :-(

Malý Aston 22.4.2009 13:48

Re: jak to zatím vidím, tak jediná partaj, která

No tak se přijme zákon a Paroubek ho podpoří že se hlasy komoušů násobí 10x a je vymalováno.:-D

westík 22.4.2009 13:48

Re: Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

no, buďme trochu objektivní: těch reforem hodných toho názvu zase tolik nebylo , a je otázkou, kolik z nich zbude, pokud -nedejbože-Paroubek a spol. se dostanou k moci  ! Myslím, že  státní loupež= znárodnění zase tak moc nepřichází v úvahu; pořád ještě jsme v EU a to, co by za tu státní loupež stálo, je německé, rakouské .....atd. Tzv. nová "elita" by mohla a) více se zadlužit (pokud vůbec někdo ještě ČR bude ochoten půjčit), b) zavést progresivní zdanění (což znamená, že ti s opravdu vysokými příjmy si zvolí jiný daňový domicil. ).  Takže hlavně to odnesou ti, kteří onu elitu zvolili -ono toho totiž k "prožrání"  tak  moc  nezbude:-/

Marat 22.4.2009 13:44

Re: kdyby to Topolánek tušil

Volte Paroubka, ten se koryta štítí. Nemůže spát hrůzou ze strachu, že by mohl být předsedou vlády a to možná na věčné časy. Dokonce z té hrůzné představy uvažoval o sebevraždě. Prý se chtěl oběsit na ocasu té bronzové kobyly, co na ni na  tom rynku sedí bronzový S. Venda.

Malý Aston 22.4.2009 13:43

Re: Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

ODS udělal jednu zásadní chybu a to,že neměla vytvářet vládu se Zelenými a podrazáky z KDU. Sice na dva roky zabránila vládě komoušů ale to je slabota. Měla pěkně říci,vážení občané my jsme vyhráli ale zelené hlavy budou přinášet blbosti a lidovci jak to bude možné zase nám píchnou kudlu do zad. Tak se i stalo. Již po tom volebním patu a slavnostním projevu soudruha Paroubka měli urychlit předčasné volby. A Klaus? Proč pořad trval na dohodě? Všem to bylo jasné že s prolhaným Paroubkem a hulvátem Rathem žádná domluva a dohoda možná není.;-)

agent 22.4.2009 13:23

svazak radní z prgy zabil

 anšto měl u sebe prachy  tak se vykoupil odpustkem a je čistej jako slovo boži  kdo nema prachy tak nemuže zabijet současný výklad demogracie v čezku co nato soudruh kocab a marti burza ?????? co nato vykladači moralki  v čechistanske bananiše respublice  asi bude ticho a mrtvej brouk(Y)(Y)

portwyn 22.4.2009 13:19

Re: Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

Takže bylo správné cokoli ODS udělala a jen zlý Paroubek koupil hloupé Čechy za 30 Kč, takže zrádce Tlustý mohl sám a sám svrhnout vládu?

Nebo i ODS udělala nějakou tu chybu?

J. Souček 22.4.2009 13:18

Re: Přestaňte už tím kafemlejnkem točit,

Historiku, prostuduj si ústavu a zdůvodni, prosím, jak by mohl Paroubek vést republiku. Jalové kecání jsou i další tvé body. Důchodci jsou obecně nejslabší sociální skupina, protože procentuální podíl důchodů je pod 50% průměrné mzdy. Poplatky v zavedené podobě jsou zřejmě od počátku většinově neprůchodné (viz poslední volby). Jednání o stavbě radaru začal poslanec Payne (ODS). Je zvláštní, že ODS nikdy nedotáhne své volební období do konce a vždycky po ní zůstane stát v červených číslech. Že pak ČSSD musí doplácet např. privatizaci bank (97), to co jim chcete vyčítat? Nezapomeňte také na Českou konzolidační agenturu ( p.Charouz 5,5OO,OOO.OOO Kč) a likvidace dalších toxických aktiv z vlády p.Klause. Budete-li se k vyjadřovat nezapomeňte na peníze z velké a malé privatizace a  o tom kde skončily. 

Mlíčňák 22.4.2009 13:08

Re: jak to zatím vidím, tak jediná partaj, která

Vážený(á) Janoryno,

KSČM má vě většinově volené jednaosmdesátihlavé horní komoře 3 (slovy tři) bezvýznamné senátory. Můžete vysvětlit, jak by mohla při zavedení většinové volby vyhrát?

Malý Aston 22.4.2009 13:07

Je potřeba dělat reformy tak aby všechno bylo zadarmo!

Jakákoliv reforma čehokoliv ihned narazí,pokud nezajistí více všem a ještě někteří budou nadávat že dostali málo.Je potřeba dělat reformu jako v Maďarsku,mluvit a mluvit a pak vyhlásit státní bankrot.Nebo jít po cestě Klementa Gottwalda. Zase všechno ukrást všem co již něco mají a zase se může několik let jejich výsledek práce prožírat a až se prožere,pošlou se občané do ulic s klíčky že tak si to nepředstavovali a je zase 20 roků klid.Na a my se nacházíme v tomto období kdy jedni říkají je potřeba těm kapitalistům všechno vzít a rovnoměrně rozdělit. A tak se těším na nový 28.říjen 2009 jak budou socani a komouši těm bohatým,tedy nad příjem 20 000,00 Kč měsíčně,hrubého zase všechno znárodňovat a těch dalších klíčníků se již nedožiji.;-P

portwyn 22.4.2009 12:59

Konzervativní přestali být

už dávno...

Asi zkusím některou z těch nových stran, ale naštěstí ještě je čas hledat.

hela 22.4.2009 12:42

Re: Toplánek se spolehnul Paroubkovu inteligenci,

přesně takR^

westík 22.4.2009 12:40

Re: Přestaňte už tím kafemlejnkem točit,

chci tím naznačit, co dělat s tímhle  elektorátem - tedy voliči :-(

eva k. 22.4.2009 12:38

Re: ODS laškující s Havlem už není mou stranou

Plně s Vámi souhlasím, vystihl jste to přesně, ani mojí stranou už není ODS... ale koho budu volit? To tedy vážně nevím... Vždy jsem se držela toho, že je to jediná pravicová konzervativní strana a i přes některé výhrady jsem je z principu volila.

Nyní bigamista Topolánek může těžko přesvědčovat, že prosazuje tradiční hodnoty. Dalších příkladů by bylo mnoho... škoda slov. Bohužel.

westík 22.4.2009 12:37

Re: Přestaňte už tím kafemlejnkem točit,

R^to historik !  Jsem už sice státní rentiér-důchodce, ale 13.důchod oželím !  Nicméně stejně jsem si připadala jako bílá vrána ,když jsem po včerejší návštěvě krajské nemocnice  v Jihlavě zřejmě jako jediná zaplatila "julínkovné" :-(

AKIBUA 22.4.2009 12:33

Re: ODS laškující s Havlem už není mou stranou

Velmi rozumný názor. Nestačí omílat jméno Paroubek a Rath. K únosnému volebnímu výsledku je opravdu potřeba víc než negativní personifikace protivníka. Pro autora článku mohu pouze sdělit, že tímto nářkem své straně neprospívá a nedělá pro ni nic než jenom skučí. Já jsem také nevěřil na pád vlády. Pan Topolánek jako mimořádný klikař měl smůlu, když uvěřil, že to má v ruce a nepotřebuje zeleným exposlankyním dát záminku k hlasování pro vládu. Byla to nešťastná náhoda, že to hlasování spadlo. Ta informace z Reflexu je dosti pravděpodobná. Takže žádný Paroubek pád vlády nezavinil na to neměl sílu, pouze vytvořil příležitost koaličním poslancům. Nebo jinak - v tempu získávání přeběhlíků získal na vtěřinu navrch.

janoryna 22.4.2009 12:31

Re: Potřebovali si nahrabat, ale nebojte se,

vaše penze bude vyplácena z penzijních fondů. tato reforma se začíná dařit. byly přece zmenšeny příslušné odvody podniků.

janoryna 22.4.2009 12:29

jak to zatím vidím, tak jediná partaj, která

 se pokouší tady uvádět do života určité hodnotové soustavy a z nich vycházející způsob vedení společnosti je KSČM. a teď si představte, že by díky práci našich prozíravých "pravicových" politikům vyhrála volby při zavedeném většinovém systému.  takže, s ohledem na současné trendy většinový systém nikdy !

hafusak2 22.4.2009 12:28

Re: Přestaňte už tím kafemlejnkem točit,

Vy snad máte křišťálovou kouli a z ní věštíte. Nikdo ještě s žádným programem na světlo nevylezl, ale Vy už víte co tam má ČSSD.

Anonym 22.4.2009 12:24

Re: Celé to začalo hrůzou, kterou měla ODS

Souhlasím a dodávám: Pamatujete? Topolánek se nechal na kameru slyšet, že není žádný důvod, aby nevládl, protože až dosud každá strana, která vyhrála volby, vládla.

Jeho touhla vládnout byla tedy silnější všeho rozumu. (Možná si tehdy ani příliš nezadala s touhou po moci páně Paroubka.)

Výsledek je vpravdě tristní.