5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Rad 30.10.2008 12:23

Re: křeček lže jako vždy

No to jsem chtěl taky napsat.

:-)) 30.10.2008 12:28

Re: křeček lže jako vždy

Ale nejspíš právě proto vyhráli volby - slabší povahy nechtěly být pokládány za "stupidní voliče", tak raděj honem naběhli do volební síně s oranžovou kandidátkou v hrsti. Teď sedí doma před zrcadlem a říkají "Zrcadlo, zrcadlo, viď , že nejsem nejstupidnější na celém světě?";-D

hank 30.10.2008 12:48

Re: křeček lže jako vždy

stejně upřímná byla omluva vůdce po jeho opět arogantním extemporé na jednání tripartity. V ostatních hulvátských počinech se omlouvat ani nehodlá.

Jedna poznámka k "chlapáctví" pravicových vůdců: My nejsme Taliáni a zdejší vůdce není ani Berlusconi ani Duce. Dokonce i Sarkozy poznal, že to, co funguje v Itálii, nefunguje stejně ve Francii. Včera zamítl soud zákaz prodeje jeho vúdú figurky, o který ublížený kdysi razantní napoleonek žádal. Češi nejsou Italové a ani jími nechtějí být. A nahozená imidž nefunguje. Ačkoliv jsem postřehl, že místní vůdce má smysl pro okamžitý slovní humor, vypadá to, že mu imidžmejkr naordinoval být arogantem.

milan007 30.10.2008 12:09

paneKřeček

Buďte si  jist, že vyžírkům jako jste vy už dávno rozumějí

Z 30.10.2008 12:00

Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

znělo Prahou 8.7.2008. S USA na věčné časy, a nikdy jinak! volali se slzami v očích v zástupech Pražané. Jásající Pražané provolávali slávu ODS, která si z USA pozvala svou přítelkyni Condoleezzu Riceovou. Ať žije Condoleezza a kníže Schwarzenberg, ať žijí Topolánek Čunek Parkanová! Jejich přítomnost Pražané jen matně tušili, neb členové vlády jeli ukryti v pancéřových automobilech Pandur k opevněné Kramářově vile z letiště Ruzyně, kde vítali Riceovou.

V ulicích Prahy statisíce slavnostně naladěných občanů vlaječkami a třepetalkami vítaly Condoleezzu Riceovou, která nechala v Praze na Evropské třídě zastavit svůj osobní silně pancéřovaný automobil M1 Abrams a přes štěrbinu tankového periskopu zdravila Pražany když obklopili její Abrams a na pozdrav Pražanům nechala několikrát otáčet věž s kanónem a prohlížela si Prahu. Pražané jí za to vděčně děkovali a Abrams byl na uvítanou v mžiku zasypán házením upomínkových předmětů, co měl kdo po ruce.

Pražané se těší, jak si v ČR postaví základny mírové válečné síly USA, jejichž rakety letadlové lodě tanky a bombardéry vedou z USA základen po celém světě mírové bojové akce a humanitárním bombardováním učí cizí národy poselství americké demokracie. USA radarem v Brdech dáme zdrcující ránu komunistickým a islamistickým uchvatitelům! Radarem a humanitárními raketami do nich, jak jinak. Moskevským finančním jestřábům z Něvského prospektu přejde chuť na naši demokracii, až spatří nejdokonalejší americké rakety s pyšnými hlavicemi napěchovanými mírem. Tak se musí na agresora. A nepolevit. Radar v Brdech nebude sám. Do konce vládní dvouletky zbudují pracující další demokratické mírové radary v Krkonoších, v Praze 6 na Ořechovce a na Českomoravské vrchovině. Už víte, koho budete příště volit? ptal se šibalsky komentátor slavnostního rozhlasového přenosu a my jsme dobře věděli jako všichni rozjásaní pracující, že zase budeme volit naši opravdu drahou ODS. Ať žije naše tolik milovaná strana ODS! a její Topolánkův-Marshallův plán.

hank 30.10.2008 12:52

Re: Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

R^VV:-D>-

emil 30.10.2008 13:11

Re: Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

Velice vtipné. Ovšem vzpomínám, jak na vaše idoly a modly jsme coby žáci na tehdejší Leninku  MUSELI, ať jsme chtěli či ne. Nyní ti lidé šli DOBROVOLNĚ A RÁDI, protože chtěli. To že se to odehrávalo v opancéřovaném autě, bylo z důvodů řešení problémů po bolševickém - viz Ďurička s Kočkou. A to je ten rozdíl mezi rudochy bolševiky spolu s ČSSD a normálními lidmi. Zase zvítězila stádnost lidí, zamítnutá třicetikoruna za lékaře (to museli hned socani zapít pivem, které stojí také třicet.Holt na něco třicet je, na něco není. Vyžraný vůdce ví jak na čecháčky, žrádlo, pivo, žádná odpovědnost) byla hybatelem voleb. Fakt mi připadá, že jsme národ pitomců.

Jura Jurax 30.10.2008 15:17

Re: Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

8-o

a tohle Z je svéprávné? Nebo je to mladý komunista?

Hrdlička. 30.10.2008 18:25

Re: Ať žije ODS! ať žije ODS! ať žije ODS!

Jak je vidět, Křečků máme u nás že bychom je mohli vyvážet, ale  těžko by je někdo chtěl. Poslanec Křeček, jak se ukazuje, v blbosti má  konkurenty, to by mohlo ohrozit jeho příští volbu do parlementu.  

gerontusinza 30.10.2008 11:23

Pane Křečku, zajímavě jste to popsal a je to zajímavé nic jste nevynechal jen poněkud věci trochu jinak akcentoval.....

Stačilo ovšem jenom napsat

ODS porazila sama sebe vlastní hloupostí arogancí, pohrdání lidmi této země a neschopností jakékoli sebereflexe ve všech oborech jejich činnosti...... proto také opohořeli i páni hejtmani na základě politiky vrcholné části ODS, kterou prosazovali zcela beze zbytku  včetně rozkrádání nemocnic, neschopnost zajistit řádné fungování krajů včetně dopravní obslužnosti..... tak si jen maličko uvědomte co by vás mohlo čekat v případě přecenení vašich vítězství /i když to vítězství jsou). Ja např. jsem dal socdem hlas po Kubiceho "zprávě" a předchozích "ohlasech" ze rtů pana Topolánka.... ale pozor, důležité je hlavně dělat jasnou politiku bez podlézání..... mimochodem, já nechci radar, ale chci aby bylo o něm vyhlášeno referendum (při diskuzi o jeho umístění, přínosech, nebezpečích a pod.) protože se mohu mýlit. Ovšem propagační akce tupců a komediantů a jiných i úplatných "posuzovatelů" pro mě nejsou zárukami...... Tím samozřejmě myslím tuto vládu a zejména Radarovou pěnici, o které si pár jedinců nižší duševní úrovně myslí, že je rozumě posuzující ministr obrany a odborník...... fuj;-P

Antibolševik 30.10.2008 12:51

Re: Pane Křečku, zajímavě jste to popsal a je to zajímavé nic jste nevynechal jen poněkud věci trochu jinak akcentoval.....

Vždy si rád poslechnu rady od těch co nám na naše území dovlekli jaderné rakety z Ruska a celou dobu ruské okupace drželi huby.(Y)

Jan Kočí 30.10.2008 13:18

Re: Pane Křečku, zajímavě jste to popsal a je to zajímavé nic jste nevynechal jen poněkud věci trochu jinak akcentoval.....

To toho znáte málo: Křeček byl celou "vojnu" v dolech jako "černý baron", po 70 ho vyhodili komunisti od soudu a v 1989 patřil k organizátorům Melantirškého balkonu a  následně byl také nominovám do ČNR. Jeho otec byl za komunistůe vězněn....  

Jura Jurax 30.10.2008 15:18

Re: Pane Křečku, zajímavě jste to popsal a je to zajímavé nic jste nevynechal jen poněkud věci trochu jinak akcentoval.....

No, je-li tomu tak, tak se Křeček holt nepoučil ... ono Husák byl koneckonců taky komunisty vězněn ... :-/

Gregory 30.10.2008 13:17

Re: Pane Křečku, zajímavě jste to popsal a je to zajímavé nic jste nevynechal jen poněkud věci trochu jinak akcentoval.....

No , to bude hezké až otázky národní bezpečnosti budou rozhodovat svými hlasy opilci v hospodě . To mi připomíná heslo " A zvítězila pravda dělníkova " . Referendum lidí , kteří ani pomalu nevědí o čem vlastně rozhodují . Od těch 15 let u ponku jste moc rozumu nepobral .

pavpek 30.10.2008 11:17

Lžidoktore

tvoje blbost hvězd se dotýká.

Marat 30.10.2008 11:01

Soudruhu Křečkum,jste žřejmě na jedno oko slepý a na druhé sílně krátkozraký.

Soudruhu Křečku,pokud vím,tak zuřivá protiamerická propaganda se vedla až do konce devadesátých let.Do listopadu 1989. Tak tedy né : "Ještě v sedmdesátých",jak tvrdíte vy.

A občané nemají o politice nejmenší představy a dají se oblbnou sliby a agitaci,jako Němci před r. 1933 i pozdějí a Češi dlouhá desetiletí do dnešních času.Kdyby čeští občané měli větší politický rozhled,byli občanský vyspělí,tak by už nikdo z ních nevolil kompartaj,ani její její dobrou matičku stranu socdem.Socdem je matičkou kompartaje a kompartaj je zlé dítko,nafackuje i matičce,ale co naplat,je to dítko milované matičkou až opičí láskou.

hank 30.10.2008 12:54

Re: Soudruhu Křečkum,jste žřejmě na jedno oko slepý a na druhé sílně krátkozraký.

a zřejmě po světovém "úspechu" liberální trhové ideologie by také nikdo neměl volit pravici, že?

Stachanov 30.10.2008 10:53

Vyhoď komunistu dveřma

vrátí se ti oknem jako EU byrokrat v Bruselu, co chce vystoupit z NATO

Hanka 30.10.2008 10:49

Pane Bože, ne!!!

Čtu ráda a denně NP, ale nechci tu Jičínského, Zaorálka ani Křečka s jeho regulovaným nájemným v obecním bytě. Tihle paskvilové mají přece svoje bloby, svoje Rudé právo, svoje Haló noviny či Britské listy. Pane Wagnere, už dost!

Dachs 30.10.2008 17:15

Re: Pane Bože, ne!!!

Milá Hanko, je důležité poznat jak to s námi myslí, a vzhledem k tomu, že omámeni úspěchem stále více přiznávají pravou barvu, nebude moci po dalším "vítězném únoru" (tentokrát Paroubkově) nikdo tvrdit, že nevěděl a že oni to mysleli dobře... Plnou Parouback!!(Y)

Kef 30.10.2008 10:49

Ješíšmarjá,

to je taková snůška lží a demagogie, že ani nemá smysl ti komentovat. Ostatně u tohoto soudruha lžidoktora nic výjimečného. 

orange 30.10.2008 10:44

kýhání

To nám to tu potrefené modré hhusy pěkně kýhají.;-D

anubis 30.10.2008 11:51

Re: kýhání

Pro orange ovci : Teď když máte co jste chtěli, do rachoty zvesela....:-D 

Honza 30.10.2008 10:39

Inu,

Myslím,že to pan Křeček vystihl úplně přesně,není co dodat.!!

jirka.s. 30.10.2008 11:22

Re: Inu,

Docela by mne zajímalo, co bys asi tak konkrétně ty mohl dodat k čemukoliv! ;-D

Honza 30.10.2008 13:09

Re: Inu,

:-D Například to,že p.Křeček napsal,jak to skutečně je,nic víc a nic míň.

Nevolim 30.10.2008 9:32

Proc nevolim?

Pripada mne naprosto zbytecne diskutovat o rude hrozbe. Realne tady komouse jiz davno mame. Potrebujete priklad? V Prerove kandidovali za ODS a CSSD soudruzi. Jeden byl clenem bolsanske nomenklatury jako okresni tajemnik SSM. Druhy vlezl do strany v roce 1988. Tedy v dobe, kdy bylo slusnym lidem jasne, ze s komousi si nikdy nezadaji.

honzak 30.10.2008 9:19

myslím, že

křečkové nejsou v probíhající lovecké sezoně hájeni. Myslivec, který tuto škodnou odstřelí má u mě 1 000,- Kč.

jirka.s. 30.10.2008 9:23

Re: myslím, že

Výborný nápad ! Pro tu tisícovku se nejspíš začnou sosáci vybíjet i mezi sebou! Ale pozor, nejste-li na tom s financemi alespoň jako koloťuk, nejpíš přijdete zugrunt! ;-D

honzak 30.10.2008 10:13

Re: myslím, že

nepřijdu. Nabídl jsem jen litr za křečka. Navíc bych ho tomu dobrému muži i vyplatil.