5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Harry 30.10.2008 17:02

Re: Poplatky u lekare...

Pan Křeček jenom ví, že opakovaná lež stává se pravdou. A tak dělá, co může.

ok 30.10.2008 17:22

Re: Poplatky u lekare...

Však jsou taky Irové chudáci na úrovni Čechů tak v šedesátých letech.

jarda 30.10.2008 19:09

Re: Poplatky u lekare...

to jsem nevěděl, že část Irů doluje uran  a zbytek drží hubu?

Jura Jurax 30.10.2008 15:09

Křečku, Křečku:

ad 6 - no, všichni politici se pochopitelně zaklínají vírou v moudrost voličů a všichni vědí, že podstatná část voličů je blbá jak troky a je třeba ji patřičně zblbnout - kupříkladu démonizací poplatků; A ještě, Křečku, pravíte doslova poplatky u lékaře na úrovni, která prostě nemá v Evropě obdoby, ovšem opomíjíte dodat , že tak nízkou spoluúčast (tedy vyjma postkom země) vskutku nikdo nemá; ostatně drát chtěl před pár lety poplatky výrazně vyšší - to ovšem kopal za lékařské odbory, ne za socany

ad 7 - vymazání Zelených je jediným světlým bodem voleb

bytová politika KDU-ČSL, včetně neustálých požadavků na deregulaci nájmů (prosazovaných moravskými lidoveckými funkcionáři, jejichž voliči bydlí zpravidla ve svých venkovských staveních a tuto problematiku vůbec nechápou) ... ale chápou, že někdo dostal kdysi bydlení od státu grátis, teď bydlí za regulované a parazituje tak na jiných, co platili a platí plnou cenu a ještě případně přispívají na regulaci ...

Jura Jurax 30.10.2008 15:06

Křečku, Křečku

ad 1 - rudí rudé nebezpečí nevidí a ani viděti nemohou

ad 3 - rozlišujme předvolební lži (třeba tu socanskou o zrušení poplatků) a programy stran - ty totiž opravdu málokdo čte.

ad 4 - ale blbost - sociální demokraté nejsou socialisty?

ad 5 - inu, drát je jistě lidsky lepší než Bendl, že ano, soudruhu Křečku

Pavel 30.10.2008 17:27

Re: Křečku, Křečku

Rudé nebezpečí byli hlavně poradci z Ruska. Tedy alespoň v počátku ... . Jinak dost pochybuju, že by to komunistům v roce 48 jen tak prošlo. Takže bych byl v klidu. Konečně ne každý agent s řídícím důstojníkem v Moskvě se dostane na ten úplně nejvyšší post.

... a drát je zcela jistě lepší. :-) ... je s ním o mnoho více legrace. :-) Třeba se opět zjistí, že kecání mu jde dobře, ale s prací to zase bude horší. :-)

Ivan Nový 30.10.2008 14:55

A národ

ignoruje realitu. Co s tím?

Z 30.10.2008 14:40

Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Ve středu 29.8.2008 proběhlo v Parlamentu ČR jednání, při němž si vládní koalice chtěla vynutit na poslancích PČR souhlas s umístěním radaru USA v České republice. Musím konstatovat, že podívaná to byla opravdu „excelentní“.

Ministryně obrany ČR Parkanová poslancům sdělila, že po tvrdém vyjednávání byly ze strany USA učiněny České republice zásadní ústupky ve sjednané smlouvě o umístění USA radaru v ČR. To je podivná argumentace ministryně vlády ČR, protože USA snad budou v ČR hostem? Nebo se opravdu jedná o okupaci a ČR si musí na budoucím okupantovi vydupat předem šetrné zacházení? Pokud USA požádaly ČR a chtějí do ČR vojensky vstoupit, pak samy USA měly nabídnout takové podmínky svého pobytu, aby s nimi ČR jako hostitelská země mohla souhlasit bez nutnosti 1,5 roku tvrdého vyjednávání a odporu USA k požadavkům ČR.

Když hovořil ministr zahraničí Schwarzenberg a obhajoval smlouvu o radaru, jeho řečnický výkon z věcného i estetického hlediska bylo nutno sledovat s velkým sebezapřením. Přímější povahy by řekly, že Schwarzenberg byl k blití, ale já to neučiním. Nevím, kde se neustále bere tradovaná aureola o jakési noblesnosti této postavy člena české vlády za Stranu zelených. Architekt ministr Bursík působil dojmem, že je mluvčím ODS. Stále hovořil o jakési architektuře a jeho řečnický výkon na obranu radaru byl lepší, než výkon řečníka Topolánka. Také křesťanka Šojdrová překvapila svou vehemencí, s jakou obhajovala radar USA do ČR.

Nedivím se, že poslanec ČSSD Zaorálek se za řečnickým pultem neubránil smíchu, když konstatoval, že vládní koalice tahá argumenty z paty, protože žádné rozumné nemá a zatím žádné relevantní nezazněly. Musím s ním jenom souhlasit. ČSSD nebo hnutí Ne základnám by mohli videa s řečnickými výkony Schwarzenberga, Parkanové, Šojdrové, Bursíka umístit na svých webech, protože tak děsivý kabaret se jen tak nevidí.

Pane poslanče Křečku, udělejte všechno pro to, aby smlouva o radaru nebyla schválena. Tak nedůvěryhodná argumentace koalice je děsivá.

emil 30.10.2008 14:45

Re: Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Křeček ti všechno slíbí. Určitě mu věř, on je totiž doktor. Po dlouhé době lží, ale je.

milan007 30.10.2008 15:40

Re: Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Pokud se něčemu pošklebuje Zaorálek, dával bych si na to pro jistotu pozor :-)

Pavel 30.10.2008 17:33

Re: Groteskní jednání koalice v PČR o umístění USA radaru do ČR

Přesně tak. :-) Teď se pošklebuje a za chvilku bude vysvětlovat, proč je radar naprostá nezbytnost. Copak za to asi amíci nabízejí, že se o to ti psi tak perou ... .

Lájoš 30.10.2008 14:28

Dobře zásobený Křeček na ......

Z pana Křečka doslova sálá vítězství jeho ČSSD. O důvodech které k tomu vítězství vedly se ze široka rozepisuje. Snad má někde i pravdu, ale dle mého se sakra mýlí v tom hlavním a to že voliči jim dali hlasy pro jejich úžasně pro lidi přitažlivý program a politiku. Zajímavější bude sledovat, co ve skutečnosti budou socialisté schopni nabídnout. Nevím, bude-li stačit hospodaření na dluh, jen aby byly plné žaludky.Vždyť vláda socialistů, to je přešlapování namístě, úlitby nefachčenkům, voličům to socialistů a komunistů a to na dluh a to je vše.

Vítězství socialistům spadlo do klína zásluhou trojkoaličního vládnutí - nevládnutí, kde takové nány Jakubková a Zubová, zvláštní lidé typu Hovorky, Lišky, Tlustého a několika dalších, kteří nevědí co by chtěli a jestli vůbec si pro svou kariéru vybrali tu správnou stranu. Taky obsazení některých ministerstev nebylo zrovna šťastné a tak pravicový volič je znechucen a dal to najevo.

Jura Jurax 30.10.2008 15:11

Re: Dobře zásobený Křeček na ......

Vždyť vláda socialistů, to je přešlapování namístě, úlitby nefachčenkům, voličům to socialistů a komunistů a to na dluh a to je vše.

Tohle by se mělo tesat.

A i dál souhlas.

Vašek 30.10.2008 14:22

Bratrská pomoc.

Je to čím dál lepší,představitelé vítězů mnoha a mnoha slovy radí poraženým,co dělat,aby opět byli vítězi.Je to na stejné úrovni,jako bratrská pomoc Brežněva,zkrátka cesta do pekel.ČSSD je p.Křečku skutečně socialistická strana nemající žádný program,než rušení prospěšných zárodků reforem ,což při masivní kampani stačilo,aby 14 %  voličů jim v těchto volbách dalo hlas.A pokud jde o komunisty,tak ti stále i svým názvem vycházejí z učení Marxe,Engelse,Lenina se základem v třídní nenávisti,revoluce ,vlády proletarátu,spol.vlastnictví výr,prostředků,atd.Jen čekají na vhodné podmínky,aby svoje cíle mohli uskutečňovat.Proč by jinak z názvu neškrtli slovo "komunistická"?

x 30.10.2008 14:22

x

Krecek , to je dementni duchodce

Jura Jurax 30.10.2008 15:12

Re: x

Ale nebezpečný - je to totiž volený zastupič za socany ...;-D

Kajan 30.10.2008 14:09

A ta lepší polovina národa nerozumí Vám, Křečku ! Dzp.

Luboš 30.10.2008 13:37

ČSSD

Nic osobního, jen se chchi zeptat, kdy přejmenujete oficiálně vaší stranu na Československou stranu sociálně demagogickou, která již nebude mít předsedu, ale hlavního demagoga ve svém čele a a místo předsednictva, radu starších demagogů.Čest vaší demagogické práci

Forstmeister 30.10.2008 13:34

Pane Křečku

Budu vaši stranu volit tehdy, až nebudete mít potřebu šacovat mé kapsy. Jako daňový poplatník platím i na Váš plezír, že si žijete v regulovaném bytě na finanční zátěži jiných.

V přírodě je to sice běžné (paratizmus), blechy parazitují nejenom v kožichu křečků, nicméně je známa i klasická symbióza jistých hlodavců s potkany (Ratus). Ochutnávači. Vy, jako geront, ste klasickým "ochutnávačem" ČSSD, blábol a sousto "slovo učiněno tělem jest" (lidoveckou věrouku jsem užil)    

jakovy 30.10.2008 13:15

chucpe

několik našich spoluobčanů neví co to slovo znamená, teď to snad pochopí  ;-)

emil 30.10.2008 13:03

Hergot Křečku

že jste nebyl takhle chytrý, když lidé zvolili do Senátu nadpoloviční většinu ODS, když většina hejtmanů byla z ODS a z pozdější koalice, když ODS vyhrálo volby. To máte opravdu tak špatnou paměť (asi už jo, máte na to věk)?  Teď být nejchytřejším dokáže jen generál po bitvě, blb a nebo vy. Druhého s třetím lze spojit.

R. 30.10.2008 12:56

Opirat se tvrde do Bendla

a pritom zcela pominout pana lzidoktora Dratha, to je panecku vykon 8-o

PetrK 30.10.2008 12:52

Sakra, Křečku,

vy jste se ale rozjel! Sice kromě regulovaného ve vašem bytě nerozumíte skoro ničemu, ale kecací potenciál až k trapnosti vám nechybí. Naposledy jste to předvedl v ČT v pořadu paní Jílkové. Tam jste působil jako nerudný, hádavý stařík. Jen dejte pozor, ať vás z toho netrefí šlak.

hank 30.10.2008 12:56

Re: Sakra, Křečku,

zkuste také zapolemizovat s argumenty v článku, jináč působíte dojmem štěkala

hufv 30.10.2008 13:00

Re: Sakra, Křečku,

s regulovaným parazitem Křečkem se polemizovat nedá. Až nebude krást a parazitovat na ostatních, pak si možná i přečtu to co píše.

Jura Jurax 30.10.2008 15:14

Re: Sakra, Křečku,

Ty kydy v článku máte za argumenty ... hm ... přesto jsem to výše zkusil, ale nedělám si naděje - socana nepřesvěčím a moudrý člověk to nepotřebuje  ...;-)

Rad 30.10.2008 12:25

Křečku

kde berete tolik drzosti nám, kteří platí podstatnou část vašeho nájmu ze svých daní, tady takhle přednášet? Nepřijdete si jako socan? tedy jako ten, kdo parazituje na druhých, což je základní vlastnost socanů?

hank 30.10.2008 12:40

Re: Křečku

proč se ukazujete jako hlupák? Přece Neff-Ason rozhoduje, koho zveřejní.

Nehledě na to, že by vás článek mohl konečně rozhýbat k otevření očí a usouzení, že není jedné pravdy a není to zrovna ta vaše nejsprávnější bez poskvrnky.

Osobně si myslím, že by to opravdu chtělo nechat ODS bez kritiky a v tomhle ohledu vcelku soudné a střízlivé. Ať se dál máchá ve svých splašcích vyčpělých dogmat, starých chimérických nepřátel, a vnitrofiremních bojích. Dopadne jak Dzurinda na Slovensku.

Protože komu není rady, tomu není pomoci, jak o tom svými výkřiky ze špatného snu přesvědčujete.

Rad 30.10.2008 13:25

Re: Křečku

Že vy taky parazitujete na mých daních? Pokud vy parazitujete a já platím, asi vám připadám jako hlupák. Je mi úplně jedno, jestli povládne ODS nebo ČSSD nebo kdo, chci jen, abych za většinu mých peněz, kterou jsem nucen odvést státu, dostal co nejvíc, aby je nikdo neukrad, aby je nikdo nerozdal nepřizpůsobivým apod. což se děje a právě takoví jako Křeček to způsobují.

novaz 30.10.2008 12:20

křeček lže jako vždy

Nejstupidnějším vyjádřením k voličům, bylo Paroubkovo prohlášení, za které se sice později omluvil, ovšem jeho omluva nebyla upřímná, pouze účelová. To jste nějak soudruhu Křečku "zapomněl" uvést.