5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Poslanec Krátký není zloděj ani kurva...

...a proto přeci nebude pracovat v noci. Taková byla jeho reakce na návrh prodloužení doby jednání a hlasování ve Sněmovně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Novak 23.9.2011 0:00

Nikomu nedochází...

..., že ve skutečnosti šlo o pokus zastavit, nebo zbrzdit překotný nával zmetkovitých zákonů, kterými se snaží pravice na poslední chvíli, než ji nakonec lidi stejně roznesou na kopytech, až pochopí, kam nás vlastně Nečasova vláda vede. Ta doba, kdy někdo zase poletí odněkud z okna, ať už z Hradu, nebo z radnice, možná není tak daleko, jak si modráci myslí. Ona pověstná poslední kapra, kterou sklenice přeteče, se nezadržitelně blíží.

J. Novak 23.9.2011 0:00

Re: Nikomu nedochází...

...kapka... , chybička se vloudí.

V. Dostál 22.9.2011 14:37

Vážení

na druhou stranu je třeba uvážit, že pracovní výkonost je nejvyšší dopoledne. Jenže dopoledne po pijatyce bývá krušné. Některá zasedání paramentu připomínají rumové slavnosti. Stejně tak některé zákony. Ostatně poslanci jsou jediní pracující, kteří mohou v práci legálně pít.

V. Dostál 22.9.2011 14:32

Vážení

M. Rybar 22.9.2011 10:29

SOCIALNI DEMOKRAT....

 VE DNE SPAL A V NOCI KRAD....

A. Hrbek 22.9.2011 10:19

Autor se hluboce, ale opravdu hluboce mýlí,

právě z důvodu, který uvedl, by měli poslanci dělat v noci.

P. Schuh 22.9.2011 9:28

Demokracie

Pokud by zde fungovala demokracie, musel by se tento poslanec vzdát svého mandátu, protože tím naznačil, že odmítá zastupovat své voliče pracující v nočních směnách. Ale u nás demokracie nefunguje a oni nám do ksichtu můžou řvát beztrestně i jiné sprosťárny.

K. Janyška 22.9.2011 9:25

Ve dne spal a v noci krad, sociální demokrat... .(heslo z první republiky) Dzp.

J. Hejna 22.9.2011 8:42

Nevím proč

jsou mnozí pobouřeni.

Slovům pana Krátkého je (v tomto článku i mnohde jinde) přikládán význam, který jistě nebyl míněn, ale to si musí vyřídit každý sám se sebou.

Projevů nedostatečné vychovanosti poslanců jsem viděl množství více než malé (vzpomeňme např.  Drátha, Topolánka, Kalouska) a to už se nebavím o důsledcích jejich činnosti (např. větrníky, slunečníky, biopříměsy).

M. Moravcová 22.9.2011 9:17

Re: Nevím proč

Byl velmi míněn, jak to řekl. On si to musel pan poslanec předtím promyslet, protože došel k řečnickému pultíku, urovnal si mikrofon (kdoví, jestli to neměl napsané na papírku) a poté teprve promluvil. To nebylo neuvážené a bezvýznamné.

J. Hejna 22.9.2011 9:35

Re: Nevím proč

A ještě se nadechl, Krátký!

Z. Bureš 22.9.2011 7:26

Zbytečné množství slov !!!

Poslanec Krátký je přece poslanec za ČSSD !!! To snad vysvětluje vše !!! Podívejte na DRÁTHa . . . . Jandáka . . . . . a celý ten jejich hnojník, který si říká - světe zboř se - "sociální DEMOKRACIE" - a musí Vám být jasné, proč je poslanec Krátký takové Ho-va-do !!!

J. Blažek 22.9.2011 6:45

Ale, ale ....

.... vrtichvost pravice Polanecký honem, honem přispěchal, aby napadl ČSSD a levici. Ve své demagogii však zapomněl odpovědět na 2 jednoduché otázky:

1) Není snad logické, že po mnoha hodinách jednání je kvalita poslanecké práce po půlnoci hodně malá?

2) Co strašného by se stalo, kdyby v jednání pokračovali čerství a vyspalí druhý den?

R. Sedláček 22.9.2011 7:28

Re: Ale, ale ....

Vy jste levicově zaslepené howado. Pokud tedy uráží lidi pracující v noci idiot z levice, je to naprosto v pořádku. Kdyby totéž řekl třeba Vondra, bylo by to neůnosné, hnusné, sprosté atd. Agitujete místo abyste prostě přiznal, že takové věci se neříkají a kdo si je myslí nemá co dělat v parlamentu.

1)Kvalita poslanecké práce nesouvisí s hodinami jednání. ZDlouhavost jednání si způsobují poslanci sami, protože obstruují, řídí se místo mozkem nařízeními stranických sekretariátů., schvélně protahují jednání. Nevíc díky boji o koryta neexistuja ochota spolupráce a kompromisu. Vše se prosazuje silou.

1) pokud sledujete jednání v parlamentu, musíte uznat, že kvalita jejich poráce je naprosto stejně mizerná i ráno po vyspání

V. Kusý 22.9.2011 7:30

Re: Ale, ale ....

Vážený pane Blažku!

Kvalita poslanecké práce je mizerná i v sedm hodin ráno, to za prvé, za druhé, pan poslanec je blbec i za předpokladu, že je vyspinkán do růžovoučka.Potud to od pana Polaneckého není žádná demagogie.A že právě socialisté mají plné huby "lidí práce" a přitom jimi bohapustě pohrdají, o tom není také žádná pochybnost.Aby to poznal, nemusí být člověk vrtichvost pravice, stačí aby nebyl úplně pitomý.

R. Sedláček 22.9.2011 1:33

Právě jsem odeslal přihlášku

na týdení univerzitu internetu k tématu marketinku. Ještě musím dodělat jeden návrh navštívenky pro klienta. Nenutím se do práce, baví mne. Přes den bohužel lítám po úřadech, nebo mám nějakou schůzku. Odpoledne s kamarády a po 18 hod. doma. Projedu emaily, pročtu diskuze. Odpovím na emaily a začnu dělat. Když se mi chce spát, tak usnu. Když se v noci probudím, tak zase něco tvořím. Jsem tedy kurwa, nebo zloděj? Jedna má dobrá (nejlepší) ???? je úspěšná podnikatelka. Pracuje 18 hodin denně a někdy i víc. KoleM 22 hod. se vrací domů. Snažím se jí pomoci s některými projekty. Velmi často pracujeme až do rána. (pro rýpavé - každý sám doma a komunikujeme přes emaily a skype). A protože na ni opravdu trpím a jsme si blízcí již 34 let, měl by být velmi opatrný na ústa, každý, kdo o ní prohlásí, že je kurwa, nebo zloděj.

H. Lukešová 22.9.2011 0:25

Není co dodat, ale to je skutečně pravá tvář socialisty

lenost, pohrdání pracovitými lidmi a nenávist...Z tohoto článečku se rudý koutek.......

P. Skřivan 22.9.2011 0:10

To všechno je možná pravda,

bohužel náš právní systém vypadá, jakoby byl schvalován jen v noci.

Možná tohle měl pan poslanec na mysli. Dost možná by pro nás všechny bylo lepší, kdyby se zákony u nás schvalovaly po poněkud větší úvaze, s delším časem, než vstoupí v platnost. Ono za tou rychlostí totiž často bývá účelovost, a to jak známo, je protiústavní.

F. Doušek 22.9.2011 0:29

Re: To všechno je možná pravda,

tož zrušme jako první Zákoník práce.

E. Heusinger 22.9.2011 9:10

Re: To všechno je možná pravda,

Pro penzisty skutečně, ale opravdu skutečně nepotřebný.

F. Doušek 22.9.2011 13:07

Re: To všechno je možná pravda,

a pro OSVČ jakbysmet. Ale vy jste nepochopil podstatu - ZP byl TAKÉ protlačen silou sněmovnou, nepamatujete? A vo tom je ta má  reakce.