5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Diskuse k článku

POLITIKA: Posílali Ofélii…

Posílali Ofélii, měla by jít místo ní. Kam? Do kláštera. Jistě každý ví, že je řeč o Kristině Kočí. To, co tato mladá dáma (je-li to dáma) v politice předvádí, je neuvěřitelné. A kdyby jenom v politice! O advokátech se dává hádanka. Jak se pozná, že advokát lže? Když otevře pusu. Jak se pozná, že lže poslankyně (sic) Kočí? Když se objeví!

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Jindrák 24.3.2012 23:33

Kočí

  Myslím, že sl. Kristina Kočí je  vlastně ještě puberťačka, , která chce být ve středu pozornosti . Tak na př. kdo by se vloudil do její ložnice, co by tam mohl slyšet? snad jen její vzdech  při vyvrcholení. Je opravdu podivné jaké lidi si vybíráme za své zástupce!! Takhle to daleko nedotáhneme

t. peterka 20.3.2012 19:42

paní doktorka Klasnová není vulgární...

pakliže soudní přísedící byla odejita pro zvěřejněnou žaludeční nevolnost z výpovědi slečny poslankyně Kočí,  je výrok dr. Klasnové na její adresu pouze theologickým rozborem dané situace...zda správným ukáže opravdu až den posledního soudu ( a to už sranda nebude)

I. Babková 20.3.2012 17:15

Re: Do kláštera?

Mně se zdá, že autor dotyčnou posílá spíš na veřejné záchodky než do kláštera. A ne jako klientku, ale rovnou jako dělnici. A věřím tomu, že spoustě pánů po návštěvě toalet s roztomilým stvořeníčkem u talířku na penízky zrůžoví svět minimálně na několik desítek minut po úkonu.

M. Procházka 20.3.2012 13:43

Do kláštera?

Pane Hulík,vždy jsme se,aspoň si to myslím,dívali na kláštery s obdivem,úctou a pochopením a najednou to vše chcete hodit do pekla.Ty dva výlupky poslat do kláštera,ale přece ony nejsou samy,ti jejich galáni a všichni okolo nich, jsou to samé,vzájemně se doplňující,potvoří českou,nejenom politiku,ale  i kulturu.Proč je tam vůbec posíláte,objevilo je hlavní město a také navolilo.Dejte si je tam vycpat,jako brňáci toho draka a vystavte,jako odstrašující příklad.Abychom si potvrdili,odkud že všechno nejhorší vyšlo a to vše ,co nám vždy celkově škodilo. 

B. Brousková 20.3.2012 12:56

Re: to je text jiriny fikejzove

"Jedna habatyse..."      Píseň o Dominikovi se stala hitem v šedesátých letech , kdy jí proslavila její autorka a interpretka, belgická řádová sestra Jeanine Deckersová. Vystupovala pod uměleckým jménem Soeur Sourire (Sestra Úsměv) a zpívala francouzsky. V originální verzi se v textu zpívalo o životě sv. Dominika , což byl španělský světec žijící ve dvanáctém století, který byl zakladatelem řádu dominikánů. V jednom z jejich klášterů  autorka žila. Kdyby se autorka české verze textu držela originálu, museli by se nejspíše zvencnout bolševičtí kulturträgři, kteří  tehdy schvalovali každé písmenko písňových textů. Proto se ze svatého musel stát  malíř , který "pěknou díru na patě měl"  A je pochopitelné, že se to asi původní autorce moc nelíbilo. Mimochodem o jejím životě byl před nedávnem natočen celovečerní film. Zemřela  tuším v roce 1985 ve dvaapadesáti letech.

J. Boleslav 20.3.2012 11:37

Re: Tak odebrat diplom?

Proč, mně se jeho články naopak líbí, jsou vtipné a mají šmrnc.

P. Jansky 20.3.2012 10:42

to je text jiriny fikejzove

tenkrat kvuli tomu nekdo ze supraphonu jel do parize, kde sedel puvodni nakladetel a jedna habatyse.. te se cesky text nezamlouval kvuli jmenu dominik, coz je asi francouzsky hrisnik..podarilo se ji ale presvedcit ze nas dominik je veskrze kladna postava 

L. Soukal 20.3.2012 7:30

Re: Ano.

Nikoli, článek velmi účelový - přece odsuzující Kočí v probíhajícím soudním procesu.Na houpačce se tak dostane Bárta výše.

M. Frank 20.3.2012 7:01

Tak odebrat diplom?

Hmm, a co takhle Hulíkovi odebrat klávesnici? 

J. Stejskal 20.3.2012 0:45

Ano.

Velmi zbytečný článek.