8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Kadlec 29.8.2010 17:51

Re: Fuj

Teda větší volovinu jsem tu, pan Čech, nečetl. Kdeže je ten stát, jehož obyvatelstvo nese názory pana Jocha? Někde v Tichomoří? Nebo je to Atlantida?

Pan Joch je, neračte se urazit, extrémista, což znamená že prezentuje názory nejzazší. Prezentuje tu někdo názory zazší? Jistě - dutohlavci, co pochodují na notu nicnežnárod. Ti se nedají počítat. Pan Joch je extrémista a musel by se ještě stát populistou, jako jedna baba v novém kostýmku, co vždycky kandiduje za kohokoli, aby mohl investovat do voleb a sklidit aspoň kýžené 3%. Ale pan Joch není egoista jako ta baba, není ani populista, je to jen romantik s extrémistickými názory.

A ani mi nevadí že je poradcem, aby bylo jasno. Zaslouží si to víc, než ta vykutálená squadra okolo Topola.

O. Kadlec 29.8.2010 17:38

Re: pan Roman Joch....

:-)) pana Jocha by mohlo zajímat, že se líbí takovým antigentlemanům! Něco na tom musí být. Kdejaký extrémista jásá, pan Rehulka taky, ale předčasně. Pan Joch není politik. Takže tu žádnýho "slušnýho pravicovýho politika který nelže" nemáme....

B. Kollár 29.8.2010 16:20

Re: Mé poslední slovo, pane Kolláre

děkuji pane Bílý za toho Havla zatím nejkultivovanější pokus o urážku,

grupenfans pana Jocha mě zatím škatulkovali mezi bolševiky, zvali mě na schůzi domovních důvěrníků, obvinily mne z extremismu a někteří snad měli pocit že jsem "upadl do příkopu na kraji cesty neboť v naší soutěživé společnosti nedokázal udržet krok s ostatními."

děkuji a gratuluji "pan doktor Joch" a jistě i "pan doktor Rath" by z těchto útoků měli radost -vždyť jsou z jednoho pytle :-D

M. Bílý 29.8.2010 16:06

Mé poslední slovo, pane Kolláre

Takže patříte spíše do ranku Václava Havla. Nic proti tomu, ale i jemu (a možná hlavně jemu) děkujeme za ten bolševicko-socialistický galimatiáš, z něhož nabízí cestu pan doktor Joch. A já patřím mezi ty, kteří mu tak zvaně fanděj! Hezký den a někde jinde možné nashledanou!

J. Anděl 29.8.2010 15:57

Re: Karel Schwarzenberg a situace ve Francii

No.... já považuji za velice dobrý akt zahraniční politiky omlátit Francii v rámci Evropské unie její vlastní blbost o hlavu.

B. Kollár 29.8.2010 15:53

Re: Fuj

ten dojem máte zřejmě kvůli tomu že podle sebe soudíte ostatní :D

a pane Slanino naučte se prosím kromě kopírování textu také číst v souvislostech - mě na Jochovi nevadí jeho obliba Busche atd. uváděl jsem výňatek z článku jako argument proti 80% souhlasících obyvatel ČR, pochybuji, že voliči komunistů socialistů adt. atp. jsou výše zmiňovanými nějak uchváceni pakliže je vůbec znají

a s vaší citací textu páně Jocha, bude souhlasit kde kdo, opravdu to, že ten pán není naprostý  id.ot a má ve spoustě věcí pravdu je také důvod proč se o něm tady bavíme - to snad u opravdových id.otů neděláme, že ne :D

B. Kollár 29.8.2010 15:40

Re: Až na věky, pane Kolláre (13:51)

má "recesitická interpretace" je z čítanky na www.cesky-jazyk.cz, nikoliv z mé hlavy pane Bílý

a odírat bohaté ? vážený pane to bych musel odírat sám sebe :D:D:D a věřte že na tom nemám sebemenší zájem ! považuji se za zajištěnou a pracující střední třídu - ovšem mám se natolik dobře že  "pan doktor Joch" v žádném případě nemluví za mě, já své názorové oponenty mučit nemusím protože civilizační okruh ke kterému patřím já, tyto metody opustil před několika sty lety, možná mluví za důchodce, ale to je vaše parketa

M. Bílý 29.8.2010 15:28

Také v to blejskání na lepší časy doufám!

M. Bílý 29.8.2010 15:24

Citujete správně, pane Slanino (14:01) a souhlasím s Vámi, jenže...

...i soudruzi V + W uváděli v dodatku k básni Boleslava Jablonského Všem se nelze zachovati toto: Nikdo lidu nevyloží, že hlas jeho není Boží. Dokazuj a mluv jak umíš, jim to stejně nevymluvíš!

M. Bílý 29.8.2010 15:10

Až na věky, pane Kolláre (13:51)

Jenom malý doplněk. Tím, že jste vložil do textu básně nové slovo porušil jste její časoměrný rytmus a kromě toho jste vycházel z mylné (recesistické?) interpretace: Stůj noho posvátná.

A těch 80% souhlasících s panem doktorem Jochem (jak zde někdo uváděl) nechápu jako 80% z počtu lidí, ale 80% kapitálu v rukou bohatých (nebude tam pochopitelně mulimilionář socialista Václav Havel a jemu podobní). Ať chcete nebo ne, lidé finančně silní jsou tu a začnou konat tím dřív, čím víc vy se budete snažit je odírat.

A jen mimochodem, nejsem bohatý, jsem normální důchodce, který ovšem umí se svými penězi hospodařit  (na rozdíl od příživníků) a proto je mi jasné, že cesta navrhovaná panem doktorem Jochem je jediná možná.

J. Slanina 29.8.2010 14:01

Re: Fuj

Proč mám jenom takový neodbytný dojem, že vám na panu Jochovi vadí více než jeho obdiv k Reganovi, Thatcherové, Pinochetovi či Bushovi tato jeho slova:

„Za prvé, tendence mnoha lidí myslet si, že když něco nemám a chci to, prostě si to odhlasuji. Nemám to, chci to, a tak si to odhlasuji. Získám to snadno, bez práce, bez námahy, bez úsilí, bez výkonu. Prostě si to odhlasuji.“

BTW: Máte snad něco proti těmto slovům expresidenta Reagana:"Jsem si jist, že každý pociťuje lítost nad jedincem, který upadl do příkopu na kraji cesty neboť v naší soutěživé společnosti nedokázal udržet krok s ostatními. Můj vlastní soucit však nadto patří i těm milionům neopěvovaných mužů a žen, kteří každé ráno vstávají, posílají děti do školy, odcházejí do práce, snaží se uhradit všechny poplatky za bydlení, platit nehorázné daně, aby umožnili soucítění s méně šťastnými, a kvůli tomu všemu musí obětovat mnohé ze svých tužeb, snů a nadějí. Vláda jim dluží něco lepšího než jen další a další nápady, jak je přimět k tomu, aby sdíleli plody své dřiny s ostatními. "

J. Kejkrt 29.8.2010 13:58

Vypadá to tak, že vy znáte názory pana Jocha lépe, než on sám.

Některé vámi uvedené vyvrací sám R.J. v rozhovoru.

S. Rehulka 29.8.2010 13:54

pan Roman Joch....

Jestli je vse v clanku o panu Romanu Jochovi pravda, snad se v Ceske republice opravdu objevil slusny, pravicovy politik, ktery nelze a nemlzi. Vazte si toho, doposud jste tam meli pouze byvale bolsany anebo politicky korektni posery.

Snad se blyska na lepsi casy !

B. Kollár 29.8.2010 13:51

Re: Tak, jak uvádíte Vy, pane Kolláre (11:56) báseň nepokračuje.

aha...

amen

:D:D:D

M. Bílý 29.8.2010 13:46

Tak, jak uvádíte Vy, pane Kolláre (11:56) báseň nepokračuje.

Při dodržení Kollárovy interpunkce (tedy v Kollárově duchu) zní báseň (ve Vámi navržené "jochististické" úpravě) takto:

Stůj noho! Jochova místa jsou, kamkoliv kráčíš,

k obloze, ....atd dle Kollára

Takže znovu:   Jochova místa jsou kamkoliv kráčíš -  a tam kde Jochova místa snad nejsou tam rozhodně budou. Vývoj se nedá zastavit !!!

S. Rehulka 29.8.2010 13:14

Re: někdo nazývá

V Chile jistě žije počet občanů českého a slovenského původu. K této debatě by byl jejich názor na nedávnou historii Chile rozhodně povolanější, nežli komunistické názory přetrvávající v Č.R. do dneška. General Augusto Pinochet byl vlastenec, který zemi zachránil před marxismem, který tam chtěl zavést president Allende, s kubánskou, československou a sovětskou pomocí.

Toto jsou slova Antonína Hřebíčka, chilského občana.

Já k tomu jen mohu dodat, že gen. Pinochet byl zrazen Británií (Labour vládou), ačkoliv to byl nejvěrnější spojenec Britů za války o Falklandy. Čest jeho památce ! (a smrt bolševikům !)

P. Brodský 29.8.2010 13:12

Karel Schwarzenberg a situace ve Francii

Pane Pavle,

tlumočím názor čechofrancouze Miloše Grundmana z Toulouse.

"Ono to s určitým rasismem spojeno je.Před několika týdny došlo k přestřelce mezi lupiči pocházejícími z francouzských kočovníků(necikáni ) a policií. Sarkozy na to reagoval tak, že zahájil razie mezi všemi kočovníky ve Feancii a proti rumunským Cikánům, kteří tu ani nekočují. Samozřejmě s původním incidentem nemají vůbec nic společného. Je to metoda Sarkozyho. Vždy si najde nějakou záminku, aby se tvrdě pustil do nějaké skupiny, která celkově se záminkou nemá nic společného. Cikáni tu nic speciálního v poslední době neudělali."

B. Kollár 29.8.2010 13:02

Re: Fuj

A kdepak to žijete pane Čechu ? Že tam jsou tyto názory většinové !?! To asi nebude ČR. Roman Joch je ryzí neokonzervativec, obdivovatel  Reagana,  Thatcherové,  Bushe juniora, obhájce chilského pučisty

Pinocheta. Feminismus má Joch za „přímý útok na lidskou přirozenost“, v

homosexualitě vidí deviaci, apartheid zlehčuje. Zastává se trestu smrti a

využití mučících praktik.

Mám za to, že názory pana Jocha představují přinejlepším názor 5% občanů tohoto státu a tudíž jsou extremistické a ve společnosti působící jako čistý jed.

P. Čech 29.8.2010 12:56

Re: Pseudoprofesor V. K.

Ještě něco malého bych dodal. Ve zločinné spolupráci s cizí mocí (Vl. Mečiar) rozbil svou vlast, tedy ČSFR. Dopustil se tak vlastizrady. Všude jinde by byl za toto souzen. Ne tak v našem "demokratickém" státě. Zde byl politickými stranami (nikoliv občany) dosazen do funkce prezidenta.

P. Čech 29.8.2010 12:49

Re: Fuj

Myslím si, že skutečné pravici (nikoliv ODS) Vašeho odchodu líto nebude.  Uvědomte si, prosím, než někoho nazvete extrémistou, pravý význam tohoto slova. Extrémním názorem totiž nikdy nemůže být názor většinový. Mám za to, že názory pana Jocha představují přinejmenším názor 80% občanů tohoto státu. Tedy nemůže být extrémistou. Extrémistou jste se svým menšinovým názorem Vy

P. Čech 29.8.2010 12:43

Re: Karel Schwarzenberg a situace ve Francii

Myslím, že ne. Jde tady o politicky korektní názor, kterému ve vlastním zájmu a v zájmu politických stran podléhají vesměs všichni politici. Je to neupřímnost a pokrytectví, kterému se bohužel nevyhnul ani pan Schwarcenberg. Naštěstí ohromná většina lidí má na věc zcela jiný názor, sice ne politicky korektní, zato však pravdivý.

R. John 29.8.2010 12:38

Re: Nesledujete? To v 48 také nesledovali, jen koukali na tu svoji

Ovšem na Jocha jste si čas udělal, zajímavé.

B. Kollár 29.8.2010 12:32

Re: Nesledujete? To v 48 také nesledovali, jen koukali na tu svoji

sorry, ale lustrovat každého podržtašku u socanů komoušů atp. nemám čas - myslíte že bych zjistil něco co nevím ? to těžko

V. Pavel 29.8.2010 12:31

Knížecí rady

Pane Brodský! Velmi správně se tážete! Pokládám to také za podivné. Již jsem se nad tím rovněž zamyslel. Oproti vám však v tom spatřuji tzv. typickou "Knížecí radu". Kníže s milými spoluobčany svérázného etnika patrně nemá bližších osobních zkušeností a jejich přistěhování k němu do zámku se jistě také neobává. Proto podle mne francouzského prezidenta kritizuje.

R. John 29.8.2010 12:23

Nesledujete? To v 48 také nesledovali, jen koukali na tu svoji

Jak to dopadlo to víme, nebo ne ? 

P. Brodský 29.8.2010 12:18

Karel Schwarzenberg a situace ve Francii

Tak jsem se dočetl, že představitel naší největší a nejautentičtěji pravicov0 strany odsuzuje odsun rumunských Romú z Francie a dokonce se odvolává na legislativu socialistické EU. Co tomu říkáte pravověrní Kajanové? Nejde o zradu spontánního řádu lidské interakce a přirozeného sociálního darwinismu?

B. Kollár 29.8.2010 12:18

Re: Nojo, Joch fuj, je dle Vás i nechutný,

nesleduji kandidátku socanů - to přenechám s radostí Vám

R. John 29.8.2010 11:59

Nojo, Joch fuj, je dle Vás i nechutný,

ale bolševický bachař Ibl na čele kandidátky ČSSD je chutný, to Vám ale šmakuje, až se olizujete. Vy budete ten pravičák typu Škromacha či Falmra. Tak pá pá , pozdravujte na schůzi domovních důvěrníků.

B. Kollár 29.8.2010 11:56

Re: A kromě fuj voláte, pane Kolláre (11:23) ještě z plných plic:

ach ano, děkuji za připomenutí jmenovce :) ty verše pokračují nějak takto:

Stůj, noho Jochova, posvátné místa

javascript:void(0) jsou, kamkoli kráčíš,

k obloze, Tatry synu, vznes se vyvýše pohled.

:-D

M. Bílý 29.8.2010 11:47

A kromě fuj voláte, pane Kolláre (11:23) ještě z plných plic:

Aj, zde leží zem ta před okem mým slzy ronícím,

někdy kolébka, nyní národa mého rakev. '!!!