9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Eliáš 2.9.2010 15:24

Je to beznadějné

Že zdravotnictví a třeba školství jsou černé díry na peníze ví u nás snad každý. Napravilo by to jednoduché opatření. Kdyby ředitel zmíněné ostravské nemocnice vyletěl okamžitě ze zaměstnámí. Kdyby důvodem k okamžitému rozvázání pracovního vztahu bylo prokazatelně neekonomické chování. V Brně byl za podobné chování vyhozen ředitel gymnázia a posleze opět přijat, protože se tamní primátor podělal pod nátlakem a peticemi studentů a jejich tatíků.

Každý ředitel školy, která přijímá peníze na základě grantů, projektů a podobných akciček, z fondů EU, či jiných, by si měl dávat pozor, zda nějaká korunka nejde jakési podvodné grantové firmě.

J. Kanioková 2.9.2010 12:41

To patří p. Kainovi

J. Kanioková 2.9.2010 12:39

Tento zákon byl schválen

v 2005 socialisty a komunisty.

Chraňbůh, že bych se zastávala levičáků, ale tenhle argument zapomíná na US a KDU.

J. Kanioková 2.9.2010 12:35

Re: Poplatky jsou předvolebním rizikem

P. Fiala 2.9.2010 11:57

Poplatky v nemocnicích - koncepce ČSSD?

Vybírání poplatků v nemocnicích prohlásil dokonce i pan Pecina za nezákonné!!!

A výsledek?

J. Schwarz 2.9.2010 8:53

Celé to rozlišování

podle věku, příjmů a "sociální únosnosti" je blbost. Doma musím jíst, prát, svítit taky a nevím, jestli bych se vešel do stovky. Tak vo co go?

V. Kain 2.9.2010 7:33

Poplatky jsou předvolebním rizikem

Spoluúčast pacienta je nutná.Zadarmo není nikde nic.Pokud jde o nákup předražených přístrojů a nástrojů, tak za to by měl být někdo zodpovědný.Ti kteří vyhráli krajské volby tím,že obelhali voliče a slíbili jim všechno gratis se nyní ukazují v plné parádě jaká je to prolhaná a nenasytná sebranka.Díky ČSSD budeme příští rok (a další rok další zvýšení )všichni platit o 15 až 20% vyšší poplatky za odběr el.proudu.Všichni bez vyjímky i ti kteří uvěřili těm populistickým kecům o tom že zdravotní péče musí být pro všechny zdarma.Tento zákon byl schválen v 2005 socialisty a komunisty.

Poplatky u lékaře jsou proti této vyložené zlodějně drobné o kterých nemá ani cenu mluvit.Takže vážení voliči těchto levicových stran jak se vám to líbí? To jsou přesně ti ,co to s vámi myslí tak upřímně.