2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Faktum 30.12.2008 16:55

Válečné zločiny s podporou Topolánka

Válečné zločiny s podporou Topolánka, protiústavní účast českých vojáků v teroristické vyhlazovací akci USA Enduring Freedom.

Jenda 30.12.2008 0:11

Re: Zeman nám na Primě v neděli vysvětlil,

Myslite, ze kdyby tam nebyli tak to v USA, Britanii, Spanelsku a Indii k tem atentatum nedoslo? I vy naivko. Doslo a bylo by jich vic. I ta nejzakladnejsi vojenska poucka radi prenest pokud je to aspon trochu mozne konflikt na uzemi protivnika.

Konflikt probiha a jeste dlouho probihat bude. A predstirat, ze tomu tak neni je mozna prijemne, ale hloupe. Skoda, ze si spousta statu Evropy pustila do zemi tolik muslimu. Ti uz nam predvedli jak si zas oni predstavuji preneseni konfliktu na uzemi protivnika.

Jenda 30.12.2008 0:00

Re: Afghánistán

Mozna by spis nez prirovnani k ceskym partyzanum sedelo prirovnani k werwolfum. On ten Taliban take neni tak uplne puvodni a vznikly bez podpory z vnejsku. A to zdaleka nemluvim jenom o americke podpore (ostatne pitome a nepromyslene) boje proti Rusum.

Taliban mel byt vybombardovan uz kdyz ti barbari likvidovali ty skalni sochy o par set let starsi nez jejich pripitomele nabozenstvi.

Jenda 29.12.2008 23:52

Koukam, ze Tlusty je fakt uplne mimo.

Pomoct takhle KSCSSD ...

ne ze by v nekterych vecech nemel pravdu, ale tohle se mu fakt nepovidlo.

Roy Boehm 29.12.2008 23:25

Re: Afghánistán

Promiňte, kolego, ale právě zahraniční podpora je to, co dokáže udržet jakékoliv partyzány v činnosti. A fakt, že NATO nechává volně proudit z Pákistánu, jak materiál, tak zpravodajské informace, vyvolává pochybnosti o smyslu celé akce. Stejně už to pohnojili Rusové před 20 léty, a jak to skončilo je snad obecně známo! To samé si USA zkusily ve Vietnamu.  A kdyby lstiví Afghánci chtěli Taliby vystřílet, budou k tomu potřebovat minimálně munici z dovozu. Tamní průmysl totiž drobátko neexistuje, dokonce ani ten zbrojní:-).

Roy Boehm 29.12.2008 23:17

Re: Nevíte k čemu je dobré české předsednictví EU? V Lidovkách vám to vysvětlí :-))

Třicet hostesek? Aspoň bude v Dubí pár nocí klid:-).

Roy Boehm 29.12.2008 23:14

Pane Hvížďalo,

počínaje předposledním odstavcem začíná Váš článek postrádat jakoukoliv logiku. Opravdu se domníváte, že Paroubek nadchl střední třídu zrovna souhlasem s Lisabonskou smlouvou? Nebude to spíš tak, že ji nenadchl Kalousek, když ji, jako jedinou, nechal prodělat na své "reformě", že ji zklamala ODS, která změnila své přísliby z Modré šance za něco zcela protikladného? Jo, vlastně pardon. Ona ta koalice fšééécko umí a dělá dobře, že?

Roy Boehm 29.12.2008 23:02

Re: Afghánistán

Promiňte, Marate, ale pocházely informace a důkazy o vinících a organizátorech útoků a o přítomnosti bin Ladina v Afghánstánu ze stejného zdroje, jako ty o Saddámových ZHN připravených k odpálení? Fakt věříte tomu, že bin Ladin cestuje sedm let po jeskyních v Hindukúši, volá mobilem své kolegy po celém světě, organizuje atentáty a Američani jej nejsou schopní lokalizovat? Opravdu si myslíte, že o ten ropovod z Turkmenistánu do Indie vůbec, ale vůbec, nejde? A to uznávám, že Talibán byl opravdu hnusný režim a jeho nahrazení něčím civilizovanějším je záslužný čin. Ale kolik procent území dnes ovládá Karzáího vláda s veškerou podporou cizích vojáků? Co je to za pitomou strategii, na které jsme účastni. Vždyť se do půntíku kopíruje to, co dělali Rusáci v 80.letech. Včetně toho, že z Pákistánu proudí Talibům nerušeně pomoc a ISI pro ně dělá špionáž! Jo, Marate, a nevěř Charlottě:-).

Roy Boehm 29.12.2008 22:38

Re: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Jestli Vás ten Gross táák moc sejří, tak zkuste brnknout Íčku, ať to jeho boys znova prošetří. I když už to jednou udělali a nic nezákonného nenašli. Pokud máte důkazy, že to nebylo legální, tak na Staníka podejte trestní oznámení. Mě by potěšilo, kdyby šel Standa bručet, ale když na něj policie, ani pod vedením jeho politických oponentů, nic nenašla, tak se toho asi nedočkáme. A můžete se ptát proč. Jestli proto, že máme tak blbé zákony? Nebo proto, že na někoho z ODS něco ví?

jeff 29.12.2008 21:20

Paroubek nikdy nebyl a nikdy nebude státník,

dokonce ani politik.  Individum, které je schopno handlovat české vojáky za populistické rušení poplatku ve výši jednoho piva je hlupák a zbabělec, přesně jak mu to vzkázal Zeman. Ten je sice přesvědčením sociální demokrat, není ovšem křížencem  idiota s grázlem tak jako dnešní Paroubkové, Rathove, Zaorálkové.....

strejda 29.12.2008 20:55

Re: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Jak víte, co by bylo, kdyby bylo? Jste vědma, nebo jen tak vesele plácáte? Odpovědnost za schválení zákonů má vláda a její většina v parlamentu. Pokud většinu nmá, nemá také vládnout. Ostatně, vojenské mise nepodpořili poslanci VLÁDNÍCH stran.

strejda 29.12.2008 20:50

Re: Bude bojovat jako u Verdunu

Původně chtěl říci dokud nepřijde den a s ním noc dlouhých nožů. Topolánek za to sklidil aplaus. Bylo mu ale řečeno, že je to Topolánkovo duševní vlastnictví a to se nesmí zcizit. Tak si našel něco podobného.

takže říci "bojoval o to jako u Verdunu", je zakázáno? A co třeba - dostal Világoš - to se ještě smí. A "dopadl jako sedláci u Chlumce" ? A co "bylo to jako španělská vesnice"

strejda 29.12.2008 20:45

Re: " době krize se nejvíc v naší civilizaci hodnotí státnická odpovědnost. "

Myslíte, že lampasák s jeho lampasáckými zvyky a chováním na zodpovědného politika dorostl? Kdy? Je to stejně primitivní argument, jako ten váš. Já to ale na rozdíl od vás vím.

JaS 29.12.2008 19:22

Re: Bude bojovat jako u Verdunu

Ať si bojuje jako u Verdunu, ale ať tam pokud možno taky zůstane! Rád se mu půjdu na hrob poklonit!

VL 29.12.2008 17:18

Re: Bude bojovat jako u Verdunu

Hvížďalovi ani tak ne, ale zato panu řadovému poslanci Paroubkovi ano.

Honza II 29.12.2008 17:11

Re: Bude bojovat jako u Verdunu

No vy to teda tomu Hvížďalovi žerete....:-D:-D

Rebecca 29.12.2008 16:27

Re: Afghánistán

Marate, to je typická reakce bushisty, na věcnou a racionální úvahu sprostá a afektovaná odpověď, obviňující protivníka bez jakéhokoli opodstatnění z bolševismu. Plně s Ivanem souhlasím, napsal to velmi dobře.

5P 29.12.2008 16:03

Re: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Nebojte se Standa je a bude členem ČSSD. Tak jako jím je Kakaový Bob Kraus a mnoho dalších z ČSSD. Nenechte se mýlit, díváte se příliš zaujatě domodra, všichni jsou stejní. Chtějí prachy a někteří pocit moci při rozhodování o osudech jiných za jejich peníze. Toť vše. Ale jinak se mi líbí, že za bohatství Standy může ODS. To je fakt super.:-)

AeroKarel 29.12.2008 16:00

Re: Klausova nenávist

Možná, že mu ani tak nevadí EU, jako spíše její současné a prosazované nešťastné provedení.

AeroKarel 29.12.2008 15:59

Re: Klausova nenávist

nebo buvola .......

AeroKarel 29.12.2008 15:58

Re: Bude bojovat jako u Verdunu

Nejspíš měl na mysli, že bude bojovat tak dlouho, až budeme s jeho a DRátím zdravotnictvím všichni mrtví, nebo až se poslední naše koruna přestěhuje do jejich kapes.

AeroKarel 29.12.2008 15:56

" době krize se nejvíc v naší civilizaci hodnotí státnická odpovědnost. "

Jenže na něco takového musí politik dorůst ve státníka a ne cosi s manýry zlodějského pingla z RaJe. Jestli něco takového pan Hujer Hvížďala na Paroubkovi někdy viděl .........

5P 29.12.2008 15:54

Re: Bude bojovat jako u Verdunu

Také mně tím zaujal. "Verdunský mlýnek na maso" byl za první světové proslulý. V podstatě tam prohráli všichni, kdo se bojů u Verdunu zúčastnili. Kdo ví co tím Paroubek myslel. Předpokládám, že opět nepřemýšlel co říká.:-/

VL 29.12.2008 15:29

Re: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Tak proč je hejtmanem Moravskoslezského kraje Palas? Ten nebyl podezřelý, když ho Paroubek vyhodil z vlády?

VL 29.12.2008 15:26

Bude bojovat jako u Verdunu

Paroubek v sobotu prohlásil, alespoň podle "novinek" že proti poplatkům bude bojovat jako u Verdunu. Pravda, neřekl za jakou stranu, ale zrovna u této pevnosti a města je to celkem jedno. Jakým právem si bere do úst místo, kde od  21. února do 18. prosince 1916 padlo okolo 700.000 lidí, pro nic a za nic a to dokonce i z vojenského hlediska? Chce tím říct, že nepřestane, dokud to tady nebude vypadat takhle: http://cs.wikipedia.org/wiki/Soubor:Cemetary_Verdun_1.JPG .

novaz 29.12.2008 14:12

populistické hrátky s čertem

Tak předně, Paroubek není vůbec žádný politik. Je to ubohé egoistické prase, schopné pro  pocit vlastní důležitosti obětovat pověst a bezpečnost celého národa. Pan president býval velkým hráčem na politické scéně, ovšem dnes už se rovněž dokáže snížit na úroveň všech těch prolhaných populistů paroubků, rathů, zaorálků a tlustých...  Komouši jen tiše v koutku čekají na svou příležitost. Tento národ si opravdu sám vládnout nedokáže.

Buvol 29.12.2008 14:03

Re: Klausova nenávist

A vy je milujete, že jo? Tak se s nima spojte a přiveďte na svět nějakého debila ....

Kamkam 29.12.2008 14:03

Re: Kdo seje vítr, sklízí bouři.

Výborně. Aby začala budoucí vláda ČSSD pomáhat průmyslovým odvětvím, mohli by si jejich poslanci okamžitě koupit alespoň 4 auta a třeba několik sad broušeného skla. To potom ODSáci puknou zlostí, když tím zachrání naše hospodářství. :-)

Kamkam 29.12.2008 13:57

Re: pomatenec

Pomatenec Jarda, co dodat víc?

krbec 29.12.2008 13:35

KVŮLI KORUPCI BY SE MUSELA ZBAVIT RATHA

KVŮLI KORUPCI BY SE MUSELA ZBAVIT RATHA PŘEDSEDU ZDRAVOTNÍHO VÝBORU SNĚMOVNY NEBOŤ TEN ŽIJE S ŘEDITELKOU ZENTIVY MUDR HORKOU, KTERÁ NYNÍ V PRÁVU ŽÁDÁ VÍCE ZA LÉK Noradrenalin , KTERÝ NECHCE PLATIT VZP S ŘEDITELEM DOSAZENÝM RATHEM.