18.6.2024 | Svátek má Milan


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan 29.12.2008 11:36

Re: Afghánistán

Ano, je velkou vinou ČSSD, že souhlasila s misí v Afghanistánu. Jenže jste jaksi zapomněl uvést, že tam původně byla vysílána polní nemocnice a bojová jednotka jen na ochranu té nemocnice. Za vlády ODS se z nemocnice nenápadně stala jagdkomanda, vraždící v Afghánských horách partyzány bojující za osvobození Afghanistánu od americké okupace.

Sebevražení atentátníci jsou partyzáni, bojující proti okupaci své země vojsky NATO. Zabíjejí okupanty a kolaboranty s okupanty tak, jak to dělali například partyzáni i v Československu, když bylo okupováno nacisty. Je škoda, když přitom zahynou i nevinní, ale jinou možnost boje proti okupantům nemají. Je jen třeba obdivovat jejich odhodlání a statečnost. Vojáci NATO sebevražedné mise nepodnikají, ti  jako žoldnéři válčí za prachy.

amos 29.12.2008 12:04

Re: Afghánistán

Ivane píšeš to dobře ale je to jako házet perly sviním. Hodně lidí je prostě našimi médii zmanipulováno , vidí černobíle, bez souvislostí a nechtějí o situaci přemýšlet. Já jsem ze začátku taky schvaloval útok USA proti základnám teroristů, hlavně po 11.září a i naši pomoc. Jenže potom se ukázalo že většina  teroristů pocházela ze Saudské Arábie (amerických kámošů)a už jsem si tou válkou nebyl tak jistý. Tam nejde o porážku Talibanu a osvobození lidí od náboženských fanatiků ale o ovládnutí tohoto prostoru z ekonomických a politických důvodů. Ale to se hrdým afgháncům nelíbí a tak kromě talibánců bojují proti okupaci i netalibánci, kteří nesouhlasí s okupací a loutkovou vládou. Taky si myslím že tam už nemáme co dělat ale měl by byýt plán na stažení vojáků a ne postavit je do trapné a složité situace politikařením. Ať ČSSD nebo ODS, která se ničeho nedokáže zříci a kalkulovala s tím, že z morálního hlediska ČSSD nemůže mise zrušit. A to ji nevyšlo. Přitom mohli hlasovat už dávno a jenom o AFG.

  

Jenda 30.12.2008 0:00

Re: Afghánistán

Mozna by spis nez prirovnani k ceskym partyzanum sedelo prirovnani k werwolfum. On ten Taliban take neni tak uplne puvodni a vznikly bez podpory z vnejsku. A to zdaleka nemluvim jenom o americke podpore (ostatne pitome a nepromyslene) boje proti Rusum.

Taliban mel byt vybombardovan uz kdyz ti barbari likvidovali ty skalni sochy o par set let starsi nez jejich pripitomele nabozenstvi.

Nomen 29.12.2008 6:00

Stačí aby ODS začala dělat pořádnou politiku a ČSSD půjde do p......

Ale zatím ODS sama sobě dělá do gatí....

František 29.12.2008 2:29

Nečitelnost naší politiky

Naše politika je nečitelná. Platí to ze všech politických stran.

ČSSD vede JP anebo David Rath

ODS vede MT anebo V. Tlustý

KDU vede JČ anebo Hovorka       atd.

vitriol 29.12.2008 7:17

Re: Nečitelnost naší politiky

To by ještě nevadilo. Horší je že ODS se chová jako KSČ, ČSSD jako Lihovci a Lihovci jako ODS a KSČ jako ČSSD, to je teprve maglajz. Kdyby aspoň ty programy tiskli na krepovym a perforovanym papíře, by se hodily aspoň na to. 8-o

kot 29.12.2008 1:48

Vždy

 Modrým krkavcům je třeba jít po krku vždy. Tito modří bolševici představují tu největší hrozbu. Smůlou socdem. a levice vůbec je, že nikoho lepšího než je Paroubek nemá. Ale jak říká gentleman Topolánek, příjde čas.

Vasekpasek 29.12.2008 2:03

Re: Vždy

Nezlobte se, ale slovní spojení "modří bolševici" hovoří více, než o čemkoli jiném, o vaší inteligenci.

kot 29.12.2008 3:11

Re: Vždy

 Přiznávám, proti takovému géniu jako jste vy jsem naprostý blbec.

standa 29.12.2008 3:16

Re: Vždy

Kdyby jste měl v nicku ještě jedno "t",asi bych věděl,která bije....

Vasekpasek 29.12.2008 4:01

Re: Vždy

I když to tak asi nevypadalo, nemyslel jsem to nijak zle. Ale ve vašem případě jsou bohužel jen dvě možnosti: buď netušíte, co znamená slovo bolševik a oháníte se tudíž pojmem pro vás neznámým, nebo si jednoduše nevidíte na špičku nosu... Ale jak říkám, nic ve zlém.

DS 29.12.2008 8:49

Re: Vždy

Soudruhu kote ,že jste naprostý blbec víme skoro všichni a jsme rádi,že jste si to konečně uvědomil

Iva 29.12.2008 8:28

Re: Vždy

Kot - to je ten bývalý poslanec, který se zpil pod obraz a od Ratha pak dostal trafiku - šéfovské místo ve VZP? To se tedy, vy kašpare, máte opravdu čím chlubit(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)(Y)

Vasekpasek 29.12.2008 1:10

...

No nevím, ale představa, že JP přetáhl na svou stranu střední třídu zdá se mi býti poněkud naivní. Nevěřím tomu ani náhodou, spíš jsem přesvědčen, že svou jednoduchou marketingovou politikou s krátkodobými, ale účinnými hesly (zde se s autorem shoduji) přitáhl k volbám lidi dosud spíše nevolící a tito mu zřejmě dávají najevo své sympatie i v průzkumech.