15.5.2024 | Svátek má Žofie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Emi 30.9.2008 21:39

Re: Paroubek je buuuch!

Jeden z té sekty je disident Bublan . Ve dvaceti minutách Veselovského bublal na téma - zpráva BIS. Opětovně bagatelizoval činnost ruských agentů a jak je dobrým socanským zvykem, on vidí nebezpečí v tom, že to chtěl Vidím zase zveřejnit, o Langerovi ani nemluvě. Takže socanský obyčejný člověk se bude nadále bát ODS a Rusové dělají jenom svou práci. Já bych chtěl upozormit na varování Paroubka, který pravděpodobně tušil, že se něco děje a vyhrožoval před časem týmem právníků, kteří se budou "nařčení bránit". Jaksi vyšuměly záhadné zahraniční cesty Paroubkovců, nejprve do Ruska a poté do Syrie! Zajímá se BIS, co tam ten zloduch dělal? Mimo prebendy, které můžeme brzy očekávat. Je to jenom bezohledný hajzl, nebo agent? 

Emi 30.9.2008 21:20

to už je cílená kampaň

Jelínku co nám to chcete namluvit. Jste naivní, když si myslíte, že z té „reportáže“, coby mýdlové bubliny vytřískáte kapitál. Neustálým omíláním jistě dosáhnete u svých blbů přitakávání. Nejlíp to „vyhodnotili ti lobisté. Vůbec se tou pitomostí nehodlali zabývat.V čem vidíte mafiánské chování Moravy? . Napište konečně KOHO Morava opravdu vydíral. Odkud to berete? Tak jak Kubiceho zpráva není o pedofolii vašeho chlebodárce . Tam se to hemží podezřeními ve stylu možná, měl v úmyslu, atd.  Chybějící důkazy jsou nahrazeny Jankovým sugestivním komentářem, který „pomáhá“ dovysvětlit úmysly Kroupova soukromého filmového štábu. Uvědomme si, že tato reportáž je konspirativní, založena na provokaci, všichni aktéři si vzájemně lžou. Nelze tedy brát výroky Moravy za nezpochybnitelná fakta a zároveň provokace „detektivů jenom jako hru.  A to vydírání Zubové? Zubová patří rovněž do party „anti“, spolu s Jakubkovou , Hovorkou, Šojdrovou, Ranincem a Schwippelem. Morava se jí líbil, dohodila ho své dceři, stýkají se všichni, poznali se. Ač je v reportáži a ve veřejnosti dramaticky líčena „událost“  tajně pořízené fotografie, nepochopil jsem, proč by měla být Zubová v šoku z toho, že Morava přivítal Martinu na letišti,  když Martina to podle Kroupy věděla, že bude nafocena. Kdo byl tedy na tom letišti za blbce? A proč to Kroupa odpískal těsně před vyvrcholením? Vždyť v duchu reportáže měl toho Moravu na lopatě.  Stačilo dát označené fotky jenom  Moravovi a počkat, co s nimi udělá. Mohli si pak natočit Moravu při konfrontaci v rodině Zubových. Jenže Kroupovi dávno došlo, že  Morava nemá vůbec v úmyslu někoho vydírat a taky že nemá žádný seznam 15  dalších zakázek. To byl jeho bluf.  

Ladislav N :-))) 30.9.2008 21:19

Paroubek je buuuch!

 ;-D a jeho sekta plná pitomců.

Theo 30.9.2008 20:12

Asi to nejde, ale mám návrh:

Co kdyby politickou stranu finacovali pouze její členové a sympatizanti a nikoliv my všichni?

promirul 30.9.2008 17:33

ŽUMPA

Naší politickou žumpu bude obsluhovat nejvyšší žumpař Lukáš |Jelínek.

novaz 30.9.2008 16:58

No toto...

Šestnácterák Spárkatý zase vypucoval ódéesákům žrádlo, i zeleným. Jako obvykle nemá problém ani s Jyřykem, kolem něhož našlapuje jako po vejcích, ani s bolševiky, páč cokdybyjedennikdyneví, žejo. Jeden by rád řek´, že ta Jelenova nedostatečnost je způsobena nastávajícím měsícem říjnem, leč není tomu tak. Jeho příspěvky jsou chabé, úplatné, zbytečné a plytké po celý rok.

Vašek 30.9.2008 15:13

Přílišná skromnost

Poblitolog(správné označení pro Jelínka) ve svém článku snad jen z vrozené skromnosti opomíjí všechny aféry spojené s ČSSD,zatím co u konkurenta  ODS je výčet úplný.Proto za něj doplňuji:Olovo,Bramberg,Biolíh,Budišov,Kufřík,5 na stole,Strýc Vik,Kubiceho zpráva,Kakaový král,Kavanovy statisíce,Srba a Štiřín,Svoboda+Snopková,Šling + D47,Lánský a rakouské vklady a další.Dále opomíjí snadné řešení k odstranění diktatury stranických bossů,které spočívá v uplatnění většinového volebního systému téměř vylučujícího tvorbu nefunkčních koalic.Nebo chce někdo tvrdit,že USA,V.Brinánie,Kanada,Austrálie,N.Zéland a j.jsou na tom špatně s demokracií a způsobem vládnutí?

Budíš 30.9.2008 13:27

Re: Bída politických stran.

Pane Valento,máte jistě pravdu,ale zapomněl jste na to, že politickou stranu a její úroveň tvoří lidé a záleží tedy na nich ,zda stranu a stát  zničí, nebo jsou slušní a schopní, společností přirozeně vážení a úspěšní.Zneužít se dá každá strana. Je to vše o lidech, o jejich úrovni, vzdělanosti, poctivosti, výchově a ochotě pro naše malé společenství lidí chtít něco dobrého dělat.Já to zatím v parlamentu nevidím.Věřím, že vhodnějších lidí je u nás dost, jen je třeba je oslovit,volit a ti, kteří se trvale podílejí na devastaci společnosti musí odejít a najít si jiné živobytí. Péče o stát a občana je poslání a kdo to neumí, ať to nedělá - občan má právo řádného řízení státu a uvolňuje ze své peněženky dostatek financí, aby tomu tak bylo.

jm 30.9.2008 13:14

DALŠÍ ROBLITOLOGICKÝ KOMENTÁŘ AUTORA PŮVODEM Z MARSU.

DALŠÍ POBLITOLOGICKÝ KOMENTÁŘ AUTORA  SNAD PŮVODEM Z MARSU. Základy českého politického Augiášova chlíva založil tatíček, zakladatel Masaryk.Obsahem Ústavy ČR a volebních zákonů. V obojím zavrhl svůj dřívější vzor občanské demokrace - Švýcarsko. Tehdy 70-ti letou zkušenost švýcarské občanské demokracie zavrhnul výměnou za vládu politických oligarchů.....Toho umně potom jako základ využili komunisté v době poválečného komunistického feudalismu, pro svoji "ústavní, lidovou a později socialistickou" samovládu. Na těchto praktikách erudovaní soudruzi JUDr-ři Jičínský,Cepl & kol. to samé předložili jako dárek do kolebky novým porevolučním mocným. Tedy jako v celé "demokratické" i totalitní historii české politiky: zastupitelé jsou větším dílem odpovědni svým partajním nominačním Věrchuškám, než jsou odpovědni svým mandantům-spolupartajníkům a voličům. Jelínkovo poblitologická třešnička, že na posledním Zeleném sjezdu bylo manipulováno se členskou základnou, když i brabci na střeše věděli, že manipulování nejsou členové Zelených, ale delegáti sjzedu-volitelé! Toho neznalost, opomenutí a nebo pominutí, je opravdu  mimozemšťanské! Jelínku!    

Budíš 30.9.2008 13:01

Nespokojenost občana

s politickou situací roste a naštvanost je obrovská.Není to však proto ,že momentálně vládne ODS s koalicí. Na nespokojenosti, přímo n.......i se podíleli všichni ti parlamentáři,kteří desetiletí provádí politiku diletantů, podvodníků,kecalů a šaškáren. Důvěra v parlament je nulová, nikdo politikům už nevěří a je jedno, zda jsou to soc. ODS nebo kom.Naděje na změny žádná.Občan je otrávený a politikou unavený. To ale právě politikáři potřebují.Nenechme se unavit.

vladimír ondys 30.9.2008 13:00

Re: Re: Bída nejen politických stran

Chybí Vám tam Irsko, Island... Ale nikde nejsou lidi tak morálně zkorumpovaní soudružským heslem: Nebát se krást! a tendencí ke společenské pokleslosti, kdy se výhodné pokládá za správné.R^

http://ondys.wordpress.com

doktor 30.9.2008 12:51

Re: "Zatímco na jih či západ od našich hranic mají velké politické strany statisíce hrdých členů,..."

Jeleni patří mezi spárkaté.

jirka.s. 30.9.2008 10:28

Re: "Zatímco na jih či západ od našich hranic mají velké politické strany statisíce hrdých členů,..."

http://novinkyzmoskvy.blogspot.com/2008/03/demonstrace-na-mayakovskho-nmst.html

jirka.s. 30.9.2008 10:16

Re: "Zatímco na jih či západ od našich hranic mají velké politické strany statisíce hrdých členů,..."

http://www.cepsr.com/clanek.php?ID=62

jirka.s. 30.9.2008 10:15

"Zatímco na jih či západ od našich hranic mají velké politické strany statisíce hrdých členů,..."

Líbí se mi, jak sudokopytník decentně vynechal ten jeho oblíbený východ!!! ;-D

Jan Valenta, předseda NDS 30.9.2008 9:42

Re: Re: Re: Re: Málo vápníku?

ČSSD dokázala za osm let vládnutí dotáhnout rozkradení majetku národa do semifinále, ODS v tom pokračuje. Pokud by ČSSD se reformovala tak jako za I. republiky ( bez Paroubka a spol.), šlo by uvažovat o vytvoření "silné pětky". Specielně NDS byla v té době u zrodu prosperity ČSR a šlo  jí o národ. V r. 2000 toto bylo navrženo p. Zemanovi, leč marně. Občané poté, co akce "Děkujeme odejděte a cauza ČT", selhala díky bývalým studentům z SSM, zcela ztratili iluze a s tím se potýkáme dnes i zítra. Jen masové vystoupení občanů může zvrátit nepříznivý vývoj !

Jan Valenta, předseda NDS 30.9.2008 9:37

Re: Bída politických stran.

>- Od počátku mají politické strany, zodpovědnější vůči občanu "trnovou korunu". Pokud jde o ČMND-NDS byli jsme sice obnoveni, ale tč. je strana po několika pokusech o likvidaci. Demokracie u nás je jen pro ty, kteří stát a občany ožebračili;-€ ! Mimoparlamentní strany nemají  rovné podmínky a často ani základní finance na činnost, zato ODS a ČSSD přímo hýří. Obrovskou prohrou v naší politice je skutečnost, že lídry politických stran jsou vlastně a) bývalé kádry KSČ z Prognostického ústavu při KSČ ( Klaus, Zeman, Dlouhý, Ransdorf ap.). Je tragedií, že po listoopadu nebyla zakázána zločinecká KSČ- KSČM. Mnozí bývalí členové této zvcrhlé strany jsou nyní jak v ODS, tak ČSD a dále  je provází Národněfrontová  KDU-ČSL. Zelení komunisté jen doplňují kolekci "pěti brášků"....Občané, po vzoru Norska, Dánska, Rakouska, Finska aj.. zemí vyprovoďte zatuchlé strany na smetiště dějin !

Jan Valenta, předseda NDS 30.9.2008 9:29

Bída politických stran.

Chronický problém po 17.listopadu 1989 tkví v tom, že parlamentní strany s vyjímkou změn u malých stran, vyšly z prostého podvodu na občanech. ODS , bývalá ODA, US-DEU , obsadily politické spektrum.Tzv. "historické" ČSSD a Lidová strana ( KDU-ČSL) se zprofanpovaly  již v době Mnichovské zrady a února r. 1948 . Další strany I. republiky republikáni a Národně demokratická strana nebyly odškodněny za krádeže majetku. Českomoravská národní demokracie - NDS pokračuje  v tom, kde jí přerval úsilí o prosperitu země Mnichov !

Malý Aston 30.9.2008 9:17

Politické strany bez voličů sektářů nemohou fungovat!

Občané voliči jsou rozděleni na dva tábory jako fandové Sparty a Slavie.I za přepokladu že Sparta bude špatně hrát budou ji fandové fandit.Tak je to i při volbách a nic na tom nezmění ani Jelínek,Paroubek a Topolánek.Jedni nemohou komouše ani cítit a strana která s nimi spolupracuje je pro tuto část voličů naprosto nepřijatelná a druzí fandové toužící po vládě komoušů budou vždy volit komouše nebo tu stranu která je schopna s nimi vládnout.KDU má své babičky a faráře a nedávno pár voličů zvolilo Zelené a dnes se mlátí do hlavy.Pravicový volič bude vždy volit ODS a levicový volič vždy KSČM nebo ČSSD. A mohou krást,podvádět a nevládnout přeci mi někdo nebude tvrdit že komouš bude volit ODS nebo pravičák ČSSD.To je velký omyl všech politických stran v rámci jejich předvolebních kašpařin,které nám předvádějí.:-D

eTony 30.9.2008 9:08

Re: Re: Re: Re: Re: Málo vápníku?

a to je ukázka tzv. demokratického centralismu.........

Haui1 30.9.2008 9:00

Re: Re: Re: Re: Málo vápníku?

No vždyť ano, jediná ČSSD se se s problémy dokázala vyrovnat. Paroubek vyházel všechny, kteří s ním nesouhlasili, a zbytek drží hubu, aby nepřišel o koryto.

BiZet 30.9.2008 8:48

Je jen jedna strana : SVP

Ano je to tak! Ze všeho co běžný člověk kolem sebe vidí je to stále zřejmější. Je to všechno bouda. Existuje u nás jen jedna strana  -  SVPStrana Vlastního Prospěchu.  Její jednotlivé rozhádané frakce (ODS, ČSSD, KDU-ČSL ... atd.) se jen mezi sebou nesnesou a hadají se. Jediné na čem se shodnou, je jejich vlastní prospěch. Jak dojdou k mezi, za kterou leží ohrožení jejich vlastního prospěchu, tak zbrzdí a dokonce si mohou i vzájemně vyhovět. Potíže a problémy zbytku společnosti je očividně netíží a neleží jim ani v patě. Jsou jen vhodným tématem při volebních tanečcích, než opět dostanou důvěru a mohou v prosazování vlastního prospěchu v klídku pokračovat. Proto vážení voliči nemáme možnost výběru. Vždy budeme volit jen jednu stranu - SVP!

Jirejda 30.9.2008 8:38

Re: Re: Málo vápníku?

Pán, podle vás,  moc inteligence nepobral? Zato sockomouši mohou "inteligenci" rozdávat:-D

stip 30.9.2008 8:27

Autore

- fakt už raději nepište.

Mirek 30.9.2008 8:09

Re: Re: Re: Málo vápníku?

No ta základní myšlenka je přece jasná: Ve všech stranách jsou problémy, ale jedině ČSSD je schopna se s nimi vypořádat na úrovni.  Pozoruhodná je ještě jedna věc a to snaha o obnovení PŠM v ČSSD. Pro ty později narozené PŠM znmená Politické Školení Mužstva a praktikovala to tady poměrně dlouho a bezúspěšně jedna politická strana.

ucitelas 30.9.2008 7:50

Re: Re: Málo vápníku?

Můžete je uvést a neuchylovat se k primitivním poznámkám o inteligenci spoludiskutujících?

Palivec 30.9.2008 7:40

Re: Málo vápníku?

V článku pana Jelínka jsem pár myšlenek nalezl a mohu s nimi polemizovat . Té polemiky vy asi nejste schopen a proto se uchylujete k primitivním nadávkám. Zřejmě jste příliš inteligence a vzdělání nepobral.

badaxe 30.9.2008 6:56

Málo vápníku?

Podle fotky bude mít asi autor málo vápníku, neb mu nerostou parohy, leda by si je nechal odstranit, aby se nzasekl v análu svého bradavičnatého guru. Je krásné jak se někdo bez jediné vlastní myšlenky snaží sepsat něco co by melo smysl, přičemž je omezen tím že to musí mít "stranickou linii" , jinak by mu hrozilo vyloučení od korýtka (třeba tím ústředním výborem pod vedením sexy bradavičníka.

Map 30.9.2008 1:19

Soudruzi

Kritika ano, ale jedině konstruktivní. Učte se od našeho socialistického realisty Jelínka, jak rozvíjet demokracii!