24.5.2024 | Svátek má Jana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Urban 19.10.2010 9:38

Je nesmysl, že levicové

partaje by byly znevýhodněné. Právě levice je největší kámoš monopolů a miliardářů. A kam až to může dojít, dokazuje Německo 30.let s NSDAP a Hitlerem. Z novější historie pak doporučuji p. Jelínkovi, aby obrátil pozornost na (opět) německou SPD, Schroedera a jistý ruský supermonopol. Dalších příkladů lze nalézt více, možná už ne až tak markantních. Z českých luhů a hájů nabízím čssd+hyundai.

V. Hošek 18.10.2010 16:25

Jelínku, Jelínku ...

A tak nevím co chtěl básník svým textem říci. Sice se snaží popsat situaci, kterou media probrala horem dolem. Od radila takového formátu bych, ale očekával alespoň nějaký názor na tuto problematiku.

Š. Novotný 18.10.2010 15:03

Dozorčí rada ano i ne

Nejprve říká, že politici v dozorčích radách ano, a pak to vyčítá Římanovi... Měl by si v tom udělat jasno. :-D

J. Láníček 18.10.2010 12:47

Pokud si někdo myslí, Slanina pak obzvlášť,

že v jiných partajích (vyjma komunistů) je to jiné, ať si napíše o peníze na poplatek ke klinickému psychiatrovi. Když vylezlo na povrch, koho ctihodný muž Bakala před volbami obdaroval miliony, které kdyby měl zaplatit na daních tak bude řvát jak pavián, hned mi bylo jasné, proč Kalousek vykřikoval, že by se měl státní příspěvek stranám snížit. Pravičáci mají svých sponzorů dost, však tito záhy dostanou své darované penízky zpátky i s úroky - prostřednictvím snížených daní.

J. Slanina 18.10.2010 14:28

Re: Pokud si někdo myslí, Slanina pak obzvlášť,

Ale no tak, lampeduso-landysi, já za to nemůžu, že mé jméno na tebe působí jak frťan slivovice na kojence, tudíž že počet tvých neuritů se rázem řádově sníží. Někde jsi se snad dočetl, že bych snad adoroval jiné partaje? Pokud ještě jsi schopen jednoduchého vidění a následného pochopení přečteného, jistě se dopídíš jediného. Že pro našeho sudokopytníka jsou sosácké prasečiny pouze takovými nevinnými klukovinkami. Nebo jsi snad v tom jednom řádku našel něco jiného?

M. Prokop 18.10.2010 15:35

Re: Pokud si někdo myslí, Slanina pak obzvlášť,

Poche, jaroušku komoušku, tam je to váš dvorek ......

J. Láníček 18.10.2010 19:09

Prokope, jste nějak mimózní,

nejste rozrušen z toho volebního výsledku ODS ? Když jsem komoušek, proč mi vzpomínáte nějakého Poche. U komoušků jsem nic takového nezaznamenal, tak se zorientujte v událostech.  A mám takový pocit, že odéesákům se nějak nevyvedla Janáčková, tady se můžete kvalifikovaně rozepsat. Jinak vyjadřuji upřímnou soustrast z volebních výsledků a zůstávám se soudružským pozdravem. 

V. Plocek 18.10.2010 11:59

POLITIKA: Politici, partaje a penízezpět na článek..

To co v Praze předvedli před volbami je neuvěřitelné:

a) buď dotyčný byl tak totálně blbý (promiňte výraz) a potom již dávno něměl v orgánech co činit.

b) nebo je tak křivýi (chtěl někoho, něco potopit) a proto platí stejné.

Nejhorší varianta některých politiků - obojí.

 

J. Slanina 18.10.2010 11:42

" Pro jednoho podvod, pro druhého klukovina."

A hádejte, co je to pro liháckého politruka?

M. Prokop 18.10.2010 9:35

Ale prdlajz, politruku.

"To přirozeně zvýhodňuje ty strany, které mají programově blízko k zájmům velkých, především však majetných podnikatelů. Naopak levicové či všelijak nekonformní partaje by byly znevýhodněny."

Levicové strany mají k majetným podnikatelů sakra blízko. Socdem i zelení. Vzájemně si nahrávají obchody, podpory, dotace, monopoly .....

Jen si vzpomeňte na licence na "biolíh" .......