7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
lifo01 24.5.2009 8:57

Re: "pochod za svobodu‘ pořádaný na výročí genocidy nějak smrdí"

souhlasím s tebou podlě teho, co jsem zjistil po přečtení tehoto článku...i když článek ti celkem ukáže pravou tvář, vzlásť v době, kdy s ekoná dobročinná dražba s kandidáty a kandidátkami do Evropského parlamentu na http://www.zlutaraketa.cz/drazba-politiku,105.html.

Jindřich 5.5.2009 12:49

Re: Potírání extremismu

Extremismus se nejlépe potírá heřmánkovou mastí.

Jindřich 5.5.2009 12:42

§ 17 tr. zák:

2) Trestný čin se považuje za spáchaný na území republiky, .....

b) porušil-li nebo ohrozil-li tu pachatel zájem chráněný tímto zákonem nebo měl-li tu alespoň zčásti takový následek nastat, i když se jednání dopustil v cizině.

Takže pokud je obsah jeho knihy trestný (?) pak od chvíle, kdy kniha u nás vyšla je stíhatelný na území ČR, i když ji napsaql v cizině, kde to trestné nebylo. Je ale zvláštní, že samotné vydání knahy dosud nebylo nijak předmětem takto projeveného zájmu policie (nebo o tom jen noviny nepsaly?).

Gloastor 3.5.2009 22:35

Dělnická strana žádný zákon neporušila

Dukeovi mohli klidně dovolit přednášet ty jeho nesmysly o hodných Palesticích a zlých Izraelcích. To by nikdo nebral vážně. Ovšem on jedním dechem mluví o ohrožení Evropy muslimy a každému je jasné, že toto je čistá pravda. 

Takže někde žvaní, někde ne, komu tato směska tolik vadí???

mik 3.5.2009 22:04

Pane Petráčku

Hlavně nám musí média přestat lhát a musí začít označovat fašismus jako levicový extremismus. Je neuvěřitelný, že doteď naše tzv. nezávislá média včetně vašich LN papouškují Stalinovu propagandu a vydávají nacisty = národní socialisty za pravici. A tupá ČT a Nova dokonce ukáží nácky s transparentem "Národní socialismus" a dál nám lžou o pravicových radikálech z DS.

Takže pane Petráčku pokud chcete začít bojovat proti extremismu a chcete, aby zodpovědnější pravice získala větší vliv přestaňte ji diskreditovat tím, že sociálfašisty z DS vydáváte za pravici.

AndyP 3.5.2009 21:33

Re: Proč vlastně vyhostili Duka a kdo to rozhodl? Podotýkám, že si vybrali toho nejslabšího.

vybrali si přesně toho pravého a doufejme, že to samé co s ním udělají s každým, kdo stejně jako Duke plácá nebezpečné hovadiny.

Novák 3.5.2009 19:56

šikana slušných lidí

Navíc nejvíc odnesli pochod v Ústí slušní lidé, když policie využila příležitosti a obtěžovala bezdůvodně slušné lidi. A ministr nic. Ochránci lidských práv nic. Novínáři nic, zato udělali těm primitivum velkou reklamu zdarma.

JF 3.5.2009 19:16

Re: Vznikající extremismus

Děkuji :-)

JF 3.5.2009 19:12

Re: Autor to vidí trochu pochybně

To co jsi napsal je naprosto jednoduchá pravda, kterou politici z nepochopitelných důvodů nechtějí nikdy říct nahlas i když většině je to jasný. Často řeší "romskou problematiku". To zní, jako by ty problémy měli romové (česky cikáni). Jako řešení navrhují ještě větší ústupky a toleranci obyčejných lidí a hlavně víc peněz pro ty "netáhla". Oni nejsou cikáni žádný hrdinové, když se na ně zatlačí, tak sice stejně nebudou nikdy makat a stále budou žít na úkor pracujících, ale budou někde v díře a budou rádi, že za to nic co dělají aspoň něco od státu dostali. Já myslím, že se nechytli nikde na světě. Zkoušeli je různě přejmenovávat (Francie), aby to jako neznělo hanlivě a taky nic. Podnikatel nezaměstná cikána, ale není to pro jeho rasu, ale ze zkušenosti. Že je to na nich vidět na barvě kůže je jen dobře. Třeba, když jich nastoupí větší partička do tramvaje. Lidi jsou z nich zhnusený právě proto, že se dají snadno rozeznat a označit jako nějaká skupina. Přitom podobný život jako oni určitě žije i hodně "bílých". Jenže z "bílých" tak žije třeba 0,1% a z cikánů je to určitě 80%. No, tak to už by asi stačilo (nahrávka pro oponenty).

Lesník 3.5.2009 17:31

Ryba smrdí od hlavy

Akorát že se neví, co je vlastně ta hlava. Ïčko to není, Topol to není, hlava je zkrátka v zahraničí. A tahá za provázky české loutky. Máme se na co těšit.

Vodník 3.5.2009 12:53

Re: Potírání extremismu

Neptala. Ptala jste se mě, jak jsem přišel na to, že to byli extremisté a moje odpověď na ttuto otázku je obsažena v reakci Petru Viletovi: podle toho, že ničili vystavované exponáty a vyjadřovali se žalovatelným způsobem (výraz "židovská svině" by na veřejnosti nikomu neprošel!). Zůstává záhadou, proč si majitel, PŽO, nezjistil včas, co tam nájemce, tj. Linhartova nadace, vlastně hodlá vystavovat a neprodiskutoval to s nimi předtím. Chtěli si snad masku liberálů a tolerantů, kteří Fusse a Mohammedovy karikatury měří jedním a týmž metrem?

Jenda 3.5.2009 12:35

Re: Vrah a mučitel Bush a jeho generálové jsou beztrestní

Jeste jste zapomel na vrahy z vólstrýtu.

Svědek 3.5.2009 11:36

Vrah a mučitel Bush a jeho generálové jsou beztrestní

Obyčejného rasistu a mladého neonacistu zatknou, ale velkého vraha a mučitele Bushe budou pravičáci oslavovat a lézt mu do zadku. Zkrátka skuteční nacisté a vrahové se nestíhají. Ne nadarmo už za Havla zrušili vládní komisi pro stíhání nacistických zločinců.

franta tyčka 3.5.2009 10:45

Re: Parafrázuji

Ona je to tak nějak pravda.Ledaže by na vaše okapy někdo udělal sbirku jako na ty cikány co bydleli v cizím domě.Jak říkal nadporučík Lukáš ," hlava se mi z toho může roztočit."

Forsmeister 3.5.2009 10:01

Parafrázuji

"Vraž mi ho tam a nešanuj mne, věz, že na klystýrech stojí Rakousko". Blbnutí přímo "exponenciální". Příčina se většinou nezkoumá, řeší se až důsledek. Ohromná mediální kausa bude v tom, když budu mít na hýždi vytetovánu svastiku, onen znak na mém okolí rektálního otvoru bude vydáváno za xenofobii, propagaci extrémismu a zavrženíhodné expozé, znalci budou zkoumat závadnost mých "půlek". Ale to, že mi Cikáni sprostě ukradnou měděné okapy z domečku, bude bráno jako jejich etnický  kolorit, kterým jim ale tou vytetovanou svastikou na mé hýždi bude jejich kriminální čin vyhodnocen jako popítání jejich přirozeného "ega". Kde to žijeme?  Na každý exkrement musí být nakonec "znalec", který bude posuzovat jeho flautelenci. Halt to musí smrdět "multikulti", ale okapy mi to nenavrátí. Můj názor.  

franta tyčka 3.5.2009 9:55

Re: Jirko.s.

Svatá pravda. Potlačování práv parazitů je tady hodně zavrženíhodný zločin.

Hk 3.5.2009 9:22

Opet neuveritelne hloupy Petrackuv clanek

Petracek je opravdu jako bolsevik s opacnym znaminkem. Zde totiz rika, chce-li stat potlacit nazory ktere nejsou v souladu s jeho smerovanim, mel by rezignovat na obcanske svobody. :-/

Starosta 3.5.2009 8:59

Re: Jirko.s.

Všeobecné blbnutí nezná mezí, nedávno v novinách probírali Landu, protože měl na košili firemní nápis Merkur (nebo co). To by jste nevěřil, co všechno z toho dokázali novinářští šmokové a "znalci extremismu" vydedukovat;-D;-D;-D

Forsmeister 3.5.2009 8:52

Re: Idiotský zákon i komentář

Co je vlastně nezákonné "hajlování"? Když zařvu po honu "Weidmannsheil!", stávám se hajlujícím extrémistou? Když budu na páně Paroubkově mítingu vyřvávat "Sláva vítěztví" německy, budu uvržen do ťurmy, za nezákonnou propagaci hnutí potlačující práva, rasu ...? Rád se nechám poučit.  

Forsmeister 3.5.2009 8:40

Re: Jirko.s.

Pane Franto, asi ano. Zakoupíte třeba mikinu, natáhnete si ji na mužné tělo a na průšvih je zaděláno. Budete zatčen, protože na vaší mikině se nalézají znaky či symboly (výrobcem či prodejcem instalované), které mohou vyvolat podezření, že mohou býti symbolikou sloužící k potlačování práv parazitů... etc.etc... Do příchodu soudního znalce, který potvrdí závadnost či nezávadnost symboliky na Vaší mikině, strávíte možná i zákonných 48 hodin v ťurmě. Není to jako "u blbejch"? A proto zdravím, ať nám rostou prsa a ženské mají vztek,  Na stráž!

Starosta 3.5.2009 8:03

Re: Potírání extremismu

Extremisté to byli, protože se chovali extrémně. Celá ta situace byla hloupá a moc ji nechápu. Linhartova nadace, vlastník galerie, patří nějakému židovskému spolku, proč vůbec takovou výstavu dojednávali, schválili, instalovali a proč se jí potom takovým krkolomným způsobem zbavovali ? Když už tohle není extrémní, tak už nevím, co si pod pojmem extrém představit ;-D;-D;-D

franta tyčka 3.5.2009 8:01

Jirko.s.

Mohu být zavřen za to, že mám v provozovně portréty Lenina a Stalina?Našel jsem je na smeťáku a bylo mi líto takové pěkné obrázky v krásných rámech vyhodit.

Starosta 3.5.2009 4:54

Re: Cesty jsou rozličné.

A co to mění na tom, co napsal ? Výmarská republika byla demokratická tak, jako ta naše. Jak by měl vypadat kriminál ? A proč ty sarkastické řeči o ubývajícím střílení ? Jak moc se podle Vás má střílet na politické protivníky ? Kdo bude rozhodovat, na koho se bude střílet víc a na koho mín´? A jaký pak bude rozdíl mezi námi a nacisty ? To byla hloupá poznámka.

Starosta 3.5.2009 4:42

Re: Autor to vidí trochu pochybně

R^

Svatopluk 3.5.2009 4:11

Idiotský zákon i komentář

Na tomto článku je vidět, že většina novinářů používá mozek na tvorbu hlenu (Asklepios). Věta "Každá policie, i v nejdemokratičtějších státech, pracuje na politickou objednávku, ale ta se řídí obecným řádem, společenským konsenzem." je naprosto zvrácená. Policie se má řídit VÝHRADNĚ zákonem, který opět podléhá ústavě. Ta by měla být přijata ústavní většinou či referendem a chránit základní svobody. Ústava, nechránící nic, je nesmysl, který má budit dojem státu, ačkoli jde o vládu gangu(ů).

Náš zákon, zakazující propagaci hnutí ... je nesmysl, protože jej lze vykládat jak je libo a tím dle mého názoru odporuje ústavě. Umožňuje "zavřít hubu nepohodlným" i tolerovat něco, co může někdo zítra potřebovat.

Chyba je v zákoně. Jeho výklad je mnohem širší, než oblast, o které tvrdí, že ji řeší.

Jenda 3.5.2009 1:55

Re: Autor to vidí trochu pochybně

Ony ty babicky a decka casteji ohrozuji uplne jine veci nez nejaci tezkoodenci nebo ostri hosi z leva ci z leva. A prave to, ze policie nehodla chranit babicky a decka, zvysuje popularitu onech ostrych hochu, kteri alespon tvrdi, ze zatoci s temi, kterych se ony babicky a ona decka boji.

chrobák 2.5.2009 23:42

Re: Ano, Harpyje.

Dokážete si třeba představit že by členové Opus Dei vtrhli do knihkupectví a začali na místě likvidovat "šifru M.Leonadra?" Asi  by to byl jiný poprask, a počítám že by se denodenně psalo o tom, jak jsou ti křesťani zvrhlí a netolerantní.... Prostě mi taky vadí ten dvojí metr, který dosahuje prakticky stejné úrovně jak za bolševika.

Ladahaksna 2.5.2009 20:03

Proč vlastně vyhostili Duka a kdo to rozhodl? Podotýkám, že si vybrali toho nejslabšího.

Harpyje 2.5.2009 19:57

Re: Potírání extremismu

Já jsem se Vás ptala na něco jiného.

Jakub S. 2.5.2009 18:57

Re: Cesty jsou rozličné.

Ale kde. To "vězení" bylo náramně fešácké a brzičko ho pustili. A toho střílení bylo minimálně a postupně už vůbec žádné, víte? - Historik