26.4.2024 | Svátek má Oto


Diskuse k článku

POLITIKA: Policejní video Jany Nagyové je ostuda

Zveřejnění části videozáznamu Útvaru pro odhalování organizovaného zločinu ze zatýkání Jany Nagyové (nyní Nečasové) považuji za jeden z vůbec nejhorších profesionálních přehmatů České televize a Václava Moravce osobně.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Lufinka 24.12.2013 13:04

Re: S barvou ven

Tak se politikům podařilo uplatnit staré dobré "Rozděl a panuj". Všichni se navzájem nenávidíme . Pravičáci levičáky, levičáci pravičáky, chudí bohaté, bohatí chudé, nemocní zdravé, zdraví nemocné......... Z čeho tak soudím? Z toho jak se lidi v diskuzích vzájemně primitivně barví na modré, rudé, zelené atd. bez toho, že by o tom druhém něco věděli, nebo věcně a bez emocí reagovali na jeho názor. On je zkrátka buď modrej nebo rudej a basta. To si vážně všichni myslíme, že to něčemu prospívá? Já Vám povím čemu to prospívá. K tomu aby ti nahoře si dělali co chtěli a nám to podali akorát dost rudě, nebo modře, nebo zeleně ......Nás vůbec nezajímá co v podstatě říkají, ale jestli to pro nás natřeli dost na modro, na rudo, na růžovo nebo.....

P. Zelenka 24.12.2013 12:52

Re: S barvou ven

Slanino jsi nemocný rudým stihomamem. Ale jen tu exhibuj, je s tebou sranda. :-) Rudý ďábel

J. Sládeček 24.12.2013 12:13

Re: Tak ostuda, říkáte?

Nejsi přiblblej náhodou ty?

J. Sládeček 24.12.2013 12:13

Ostuda je, jak bývalý premiér nadále ztrácí soudnos a jak

lže. Kdyby měl v těle trochu cti, tak by se omluvil.

J. Sládeček 24.12.2013 12:12

Re: Ostuda, policie si dovolila bránit se proti

Ty jsi skutečně geniální, tvé poučování a kádrování je úžasné! Nejsi náhodou druhý Vašík Klausů, demokrate?

J. Vintr 24.12.2013 12:11

Re: Pane autore, vy věříte této své větě ???

Asi jsem se nevyjádřil dost přesně. V tomto případě jsou ti špatní (nebo minimálně mnohem horší) Ištvan a jeho parta ...

J. Vintr 24.12.2013 12:02

Re: Tak ostuda, říkáte?

Podle obvyklých reakcí na podobná témata bych skoro řekl, že si policie platí (ž našich daní) několik lidí, kteří na diskusích obhajují zhovadilosti policie ...

M. Martin 24.12.2013 11:40

Re: Tak ostuda, říkáte?

Proč tady ty přiblblej láníčku píšeš smyšlené pindy?

J. Boleslav 24.12.2013 11:36

Re: Video

Máte pravdu, je to hnus, velebnosti. A to celá kauza Nagyová, od samého počátku.

J. Boleslav 24.12.2013 11:31

Re: Na velkého televizního mystifikátora sedí výstižné

Připojuji se.

J. Boleslav 24.12.2013 11:30

Re: Hlavně tvrdě a s kamerou!

Taky to tak vidím. :-)

Z. Jenny 24.12.2013 11:30

Re: Na velkého televizního mystifikátora sedí výstižné

Absolutně s Vámi souhlasím !!!! Vystihl jste to perfektně.

J. Láníček 24.12.2013 11:00

Tak ostuda, říkáte?

A co jiného jim asi zbývalo po tom Nečasově expozé? Po tom, jak v televizi barvitě líčil, jak se po zuby ozbrojení policajti vlámali do jejího bytu, všechno rozkopávali a nebohou Nagyovou smýkali po zemi.  Po zveřejnění videa o zatčení následuje typická reakce - nejdřív smyšlené pindy, nyní velké pohoršení nad tím, co si to ta policie dovolila.

L. David 24.12.2013 10:59

Na velkého televizního mystifikátora sedí výstižné

přísloví od bratrů Slováků: Nevie sa zmiestiť do svojej kôže.

Václav Moravec už dávno přerostrl sám sebe a hrozí mu nebezpečí, že brzy pukne nafouknut vlastní důležitostí. A spolu s ním i slovutná Česká televize, která už dávno soutěží s Novou v tom, kdo dokáže být lepším bulvárem.

F. Vejr 24.12.2013 10:53

Hlavně tvrdě a s kamerou!

Viděli jsme další díl z dílny " Hříšní lidé města pražského". Tento je však podivný. Jenže v seriálu zatýká podezřelého často i jeden kriminalista. Pokročili jsme ale o pěkných pár let abychom viděli sílu policie, jak se zatýká dnes žena o které si nemyslím že něco závažného provedla. Ještě si počkám na další kariéru pánů Ištvánů.

E. Sevrát 24.12.2013 10:48

Re: na hrubý pytel, hrubá záplata

Máte pravdu.Ale,to taky předpokládá že se bude svědek či obžalovaný chovat standardně t.j. když se ho nějáký novinář na kausu zeptá,tak odpovědět "je mi líto,ale právě probíhá vyšetřování,které se mě osobně či osoby blízké týká nemohu, tedy na vaše otázky odpovídat".Tak je běžné všude ve světe a je to vidět i u některých obžalovaných apod. v ČR.Místo toho si Nečas začal vymýšlet pohádky o obviňovat Policii ze všeho možného a nemožného.A tak Policie reagovala tak jak reagovala,dala k dispozici záznamy z těch částí zatýkání o kterých psal Nečas např.v časopise Reflex jako o brutálních,nezákonných atd.Jestli je to právně v pořádku jistě posoudí někdo jiný,pan Brůna určitě ví jak na to.A co se týče Vámi zmiňovaných politických procesů z padesátých let.Ona snad měla možnost M.Horáková atd. říkat v novinách,rádiu že jí mlátějí apod.neměla,a přesto byla vystavená veřejné štvanici (smutné je na tom to,že se jí účastnila i řada dnes ctihodných občanů např. J.Jirásková,A.Lustig,O.Pavel,L.Aškenázy,L.Vaculík a celá řada dalších),kteří radostně podepisovali archy s žádostí o její popravu.To se opravdu nedá srovnávat.

J. Slanina 24.12.2013 10:47

Re: S barvou ven

Ti placení konfidenti jsou v tobě, soudruhu, jak v koze. Takoví jako ty si ani neumí představit, že by cokoliv nebylo zaplaceno, viď?

N. Hájková 24.12.2013 10:47

Re: Mimochodem,

Ne, mám ráda klid. Sedím jen na jedné židli a spím jen v jedné posteli a to svojí. Cizí muže si za účelem šplhání ku hvězdným zítřkům krást nemusím, mám svého.... A Nečas by mi ani nestál za ty prachy, nikdy to nebyl žádný lamač dívčích srdcí. To tam byli jistě atraktivnější chlapi, ale jak se říká peníze nesmrděj....

N. Hájková 24.12.2013 10:42

Re: Mimochodem,

Jistě, že se dělo bezpráví a dít bude. Ale pokud nebudu chlastat za volantem, tak jsem o krok dál od průšvihu. Pokud budu dělat kantýnskou a nebudu alkohol měnit za metanol, tak taky... Pokud si budu hrát na něco, jako vrchní ředitelku... a šikanovat své okolí, mluvit do čeho mi nic není a spím se svým šéfem...., tak si prostě o průšvih přímo koleduji. To jen na vysvětlenou pro ty mravokárce a natvrdlé....

J. Lepka 24.12.2013 10:40

Re: Pane autore, vy věříte této své větě ???

Ona již v té době byla obviněna ? Že by se vracely padesátý roky ?

J. Lepka 24.12.2013 10:37

Re: Pane autore, vy věříte této své větě ???

Nevím, jak vám, pane Vintr, ale mně připadá přinejmenším podivné, porovnám-li výroky p. Ištvana z doby počátků akce, s realitou, s tím, že po půl roce se stále nic neděje, případ nikam nepokročil a z případu rozhodující protikorupční kauzy, ve které policie zajistila stovky miliónů, se stala rozplizlá aférka údajného zneužití VKR. To údajné píšu záměrně, protože nevěřím, že by tajná služba byla tak dementní a nechala se tak lehce načapat a pak to ještě vyzvonila do světa, jak u piva v zaplivané čtyřce.

Spíš mi ta aféra připomíná nepříliš zdařilý scénář z akce soukromé detektivní kanceláře a televize z toho v zoufalství dělá reality šou.

J. Slanina 24.12.2013 10:37

Re: Ostuda, policie si dovolila bránit se proti

Nesmíš, soudruhu, číst furt jenom ty Haló noviny či sledovat Otázky Velkého manipulátora.

J. Tínek 24.12.2013 10:35

Re: Pane autore, vy věříte této své větě ???

Dle zákona každý obviněný,pokud se pohybuje mimo střežené prostory,musí mít nejméně pouta. Nerozumím vaší větě "Vedli ji spoutanou jako největší teroristku". Proboha, to každý, kdo má pouta, musí být zákonitě největším teroristou?

J. Slanina 24.12.2013 10:33

Re: Sám autor potvrzuje, že obviněný má právo se bránit

Za to ty, soudruhu grůbře, si už nemůžeš cokoliv pošramotit.

P. Han 24.12.2013 10:30

Re: na hrubý pytel, hrubá záplata

Ale kdepak. Policie má právo Nečase zatknout, ale ne zveřejňovat - ještě k tomu upravené - dokumenty. Pokud svědek lže, má být obžalován a souzen také. Ne být vystaven veřejnému štvaní. To ve vás zůstalo z politických procesů.

J. Tínek 24.12.2013 10:30

Re: Mimochodem,

Mohu potvrdit z osobní zkušenosti, že můžete žít, jak se má, stejně vás nic neochrání, pokud někdo dostane zálusk vás zničit,něco vám něco ukrást,a pod...Stačí pár falešných svědků, a nepomůže vám nic...

J. Lepka 24.12.2013 10:26

Re: na hrubý pytel, hrubá záplata

Jestli mi něco neuniklo, tak se PČR velmi snaží expremiéra taky dostat do tepláků. Takže " svědek " jen dočasně a rozhodně ne z vůle své nebo policie, že ?

J. Lepka 24.12.2013 10:23

Re: Mimochodem,

Tak nevím, paní Hájková, zda se ve vašem případě jedná o naivitu nebo přímo úmysl. Termín : "Kdo žije jak má, nemá se čeho obávat", je přímo opsán z čarodějnických procesů. KDO (!) má a bude určovat, jestli žijete podle jeho představ ? Nezdá se vám, že už tohle máme za sebou ? To opravdu chcete, aby o vašem osudu zase rozhodovala domovní důvěrnice : Okna praporky zdobí a boty si na rohožce čistí.

Obávám se, že vám jaksi uniklo, že televize tzv. veřejnoprávní služby tady opravdu není jako PR agentura České policie, nehledě na to, jakou munici tenhle exces dal do ruky advokátům pí. Nečasové. A ještě mimochodem, jestli se tahle TV společnost zaklíná " vyvážeností ", nějak mi unikly příspěvky "ve prospěch" dotyčné dámy !!!

M. Šejna 24.12.2013 10:21

na hrubý pytel, hrubá záplata

Osobně považuji zvěřejnění záznamu o zatčení Nagyové za porušení dobrých mravů. Je ale potřeba vnímat okolnosti případu. Policie reagovala na lži bývalého premiéra, který je v kauze pouze jako svědek a nikoli jako obviněný. Svědek nesmí lhát, lhát smí jen obviněný. Pokud svědek a navíc bývalý premiér veřejně lže a pomlouvá policii, má policie právo bránit se stejně tvrdými metodami.

J. Sládeček 24.12.2013 10:09

Ostuda, policie si dovolila bránit se proti

lži.