11.5.2024 | Svátek má Svatava


Diskuse k článku

POLITIKA: Pointa Čapího hnízda

Aston napsal na Neviditelném psu velmi inspirativní text s názvem Z frašky skutečnost. Vidí v současné situaci i komické momenty, což já ostatně také. Přeci však lze s textem Astona dobře polemizovat.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kain 22.11.2018 9:14

Re: Těch Čapích hníz určitě bude více

Dosazení svých lidí na místa ze kterých by mu hrozilo nebezpečí a tím si zajistit prakticky beztrestnost byla taky účelovka.

A. Alda 22.11.2018 9:08

Skoro každá obec má dnes čapí hnízdo.

Jmenuje se to buď polnovka, nebo cyklostezska, nebo rozhledna...

K. Janyška 22.11.2018 8:55

Na Čapí hnizdo každému kašlu.

Na veřejně prezentované vraždy a zločiny Babišovy však ne... Dzp.

R. Meišner 22.11.2018 8:54

lépe to nelze napsat

...ano je to tak---kdyby Čapí hnízdo byl jasný případ, je Babiš už dávno v teplácích. a protože v nich není, může dělat klidně i premiéra. byla to účelovka jako hrom,--ale účelově jednáme všichni, -nebo ne? dokonce i zdejší diskutéři nám oznamují svoje výplody za nějakým účelem.

Š. Hašek 22.11.2018 8:50

Re: " Sněmovna chce hlasovat o důvěře vládě v okamžiku, kdy

Jen malá připomínka - ČSSD se likviduje sama. Mám dojem, že Babiš jen "kulí oči na to, co ti neumětelové dělají". Ono mít tam Sobotku, Marksovou, Dientsbiera, Valachovou, ........ to by dorazilo každou partaj, zvláště "socialisticko dělnickou". Asi od obého něco.

Š. Hašek 22.11.2018 8:44

Re: Těch Čapích hníz určitě bude více

Trefná poznámka.

Š. Hašek 22.11.2018 8:44

Souhlas.

P. Moravčík 22.11.2018 8:02

Súhlas s autorom

Tiež si myslím, že Babiš konal tak, že z morálneho hľadiska ho môžeme odsúdiť okamžite, právne to asi tak jednoznačné nebude - ak niekde niečo neprehliadol. Politici tak u vás ako u nás si zostavili zákonník tak, aby ich (a ich sponzorov) darebáctva a krádeže boli prakticky nepostihnuteľné. Nakoniec, všetky (alebo takmer všetky veľké peniaze boli získané podobným spôsobom (spomeňte si na prvé milióny na účte Billa Gatesa - morálne svinstvo, právne O.K.). Dnes ťažko hľadať selfmademana s čistým svedomím. V tomto prípade ide skôr o fakt, že sa takýto človek vyšvihol v politike príliš vysoko a profesionálni nemakačenkovia v politike majú problém, pretože bez reálnej moci sú pre sponzorov nezaujímaví.

V. Kotas 22.11.2018 7:23

Re: Těch Čapích hníz určitě bude více

Čapí hnízdo je svým způsobem každá přidělená dotace.

D. Polanský 22.11.2018 6:56

Těch Čapích hníz určitě bude více

akorát na tohle je nějak zaměřená pozornost, a to policie dobře ví. Když začnou tímto, musí sáhnout i na jiné, a komu by se do toho chtělo.

J. Fridrich 22.11.2018 6:18

" Sněmovna chce hlasovat o důvěře vládě v okamžiku, kdy

" Sněmovna chce hlasovat o důvěře vládě v okamžiku, kdy není absolutně nic vyšetřeno " - to je zcela PŘESNÉ VYSTIŽENÍ toho co se nyní děje. Také se moc nezmiňuje datum natočení té odporné reportáže agentky Slonkové s kamerou v brýlích ve Švýcarsku - to proběhlo před cca 1. jedním měsícem a zveřejněno nyní - není to PODIVNÉ ? A aby byl ten český " kabaret " úplný, tak dnes na Novinkách vyjádření jejich Hamáčka - " ČSSD chce rozpustit Sněmovnu a nové volby " - ten socdemák Hamáček má také schizofrenii, nebo nějakou jinou těžší duševní nemoc ? Domluvte mu vyšetření u docenta Chocholouška...

Je ale třeba ho také pochválit - ČSSD by nikdo jiný tak krásně NEZLIKVIDOVAL jako on..

S. Sedlák 22.11.2018 5:16

Máte dlouhé vedení

a ještě ho prodlužujete.

Těch podvodných kroků bylo víc a žádostí to neskončilo, pouze začalo. Babiš zamlčoval podstatné údaje v průběhu čerpání a v každém případě musel vědět, že projekt je neživotaschopný, což je také porušením pravidel.

T. Závodský 22.11.2018 5:06

Co je na tom složitého?

Jestliže něco vypadá, jako kachna, chodí to jako kachna

a kváká to jako kachna, tak to bude co? Správně, KÁMPÁŇ, ÚČELOVKÁ!