22.5.2024 | Svátek má Emil


Diskuse k článku

POLITIKA: Pohraničí v exekuci rovnou prodejme

Po prezidentských volbách zavládlo zděšení, když vyšlo najevo, že Česka jsou dvě. Jedno městské, dobře saturované, propojené rychlým internetem a rychlými sanitkami. To druhé, o kterém se nevědělo či vědět nechtělo, utajené kdesi v popelu; stín našeho úspěšného projektu, rozhodlo zřejmě volby.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
K. Kovařovic 6.3.2018 6:17

Problém venkova

Ano, venkov politici nepotřebují - leda tak při volbách. Jenže není to problém jen v Česku, podívejte se na problémy farmářů v Bavorsku, problémy venkova v Itálii atd. Je známo, že největší příjem na obyvatele do rozpočtu obcí z daní nás všech má samozřejmě Praha a velká města. Jak dlouho už se jen mluví a nic nedělá o novém a spravedlivém systému přerozdělování daní do obcí ? Praha má tak moc pěněz do rozpočtu, že neví, jak s nimi naložit a tak raději nechá padat mosty, aby je draho mohla opravovat a čerpet rozpočet. Cpou nám do hlav, že velká města musí dostat více peněz do rozpočtu, protože to využívají i občané z venkova. Výsledek vidíme. Ono vlastně hlupáci z venkova by ani neuměli využít více peněz do rozpočtu obce. Je to tak, vy chytráci z měst?

J. Kotala 6.3.2018 0:57

Dobře popsáno

a teď to rozeslat poslancům. Bohužel pro ten hnus v PS je důležitější řešit prostořekost Okamury. Pro ně je důležitější předražený vepřín, ale bývalá věznice v UH je nezajímá, protože tam byli mučeni a zabíjeni jen běloši.

T. Krystlík 6.3.2018 0:14

Vážená paní Poljaková, za tento pravdivý popis

skutečnosti Vás budou Češi ostrakizovat. V tzv. Sudetech nebyli Slované nikdy původním obyvatelstvem. Ostatně ani v českých zemích jako takových - první doložitelný panovník byl zde Marobud, Germán.