2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kiri 27.3.2009 7:53

Re: ODS si to zavinila sama

Bohužel musela ustupovat vydírání lidovců a zelených, jinak by ta vláda padla daleko dřív. S tou zelenou pakáží musela vládnout, nicméně to, že byli socani odstaveni od vlády je nekonečná zásluha. Jak socani vládnou, to vidíte na hejtmanech. Zákon nezákon, dělají si co chtějí. A noc dlouhých nožů? Proč? Ti co se nám nelíbí, ty vyrazíme ve dne! Jakýpak copak? A na jejich místa dáme bez výběrového řízení přece ty naše !   Není Vám lidi z těch oranžových ropuch na blití?

:-. 27.3.2009 8:27

Re: ODS si to zavinila sama

on topolánka někdu nutil, aby uzavřel koalici s černoprdelníky a zelenými? topolánek si sám pod sebou podřízl větěv, kdyžse těšil na funkci premiéra jako malý kluk na nové kolo. Vždyť se úplně na to třásl a třese se ještě teď, kdy má tu drzost požádat, aby byl znovu pověřen sestavením vlády.

Jiří Heincl 27.3.2009 9:13

Re: ODS si to zavinila sama

Se socany, zelenými a lidovci máte pravdu. Nicméně trvám na tom, že se ODS velice přiblížila jejich úrovni. Když porovnám, jak lidovce umravnil pan Paroubek ve své vládě, musím konstatovat, že to zvládl mnohem lépe než všichni ostatní premiéři. To je však jediné, co mu mohu přičíst k dobru. Vše ostatní je hnus.

Saul 27.3.2009 11:04

Re: ODS si to zavinila sama

Jen poznámka k tomu umravnění lidovců: Sám ten fakt by byl velice milý, kdyby se to ovšem bylo nedálo díky neoficiálnímu leč dobře fungujícímu parlamentnímu spojenectví socialistů s komunisty - tento fakt způsobil, že socialisti své koaliční ministrany nepotřebovali, čehož si byli zástupci oněch ministran dobře vědomi a byli tedy hodní a poslušní (nepočítaje samozřejmě krátký čas před volbami).

Jiří Heincl 27.3.2009 12:49

Re: ODS si to zavinila sama

Asi máte pravdu. Pořád mi vrtalo hlavou, jak to dokázal.

Vašek 27.3.2009 22:18

Re: ODS si to zavinila sama

Vy se zřejmě o svoji hloupost můžete bezpečně opřít. Každý kdo má oči a uši v této zemi ví, že lidovce Paroubek neumravnil ale pouze je obešel při hlasování a spojil váhu svých hlasů s hlasy komunistů. Ale jak vidno lidovci si z toho moc vrásek nenadělali.

Letowitz 27.3.2009 6:19

Paroubek

Snad si v ČSSD uvědomí, že Paroubek bude dřív nebo později jejich hrobníkem.

:-. 27.3.2009 5:51

zahradil si nevidí do huby,

takový euroskeptik a najednou ho zajímá, jak vyoadáme během předsednictví eu.

Hubený 27.3.2009 5:30

No,pane Zahradile ....

Pokud jsou informace medií správné,tak měl Topolánek všechnu tu "bídu" kterou zmiňujete možnost odvrátit splněním podmínek ,které mu dala jakási poslaňkyně zelených.Neudělal to.Na její návrhy nepřistoupil ...... Tak co chcete .... Máte co jste chtěli,Jakoubková Topolánka varovala ...:-D

Standa 27.3.2009 7:00

Re: No,pane Zahradile ....

Tak to dopadá, když Topolánek neumí dělat politiku (nikdy ji nepochopil) a za pomoci Dalíka zvládnul trochu technologii moci (příručka Machiavelli) a z toho jen tu nejsnadnější část, zbytek je nad jeho síly a chápání. 

Mirek_K 27.3.2009 3:56

Pane Zahradile..

..nemohu reagovat obsáhle, neboť nemám zde toliko prostoru co vy. Takže zkráceně. Česky a jednoduše se vašemu žvatlání říká "kecání držkou".

Kecy nemají cenu, pane Zahradile! Ukázaná platí, u vy jste skutečně ukázali co ve vás je, tím myslím celé vedení ODS.

Vězte, že se ta ukázka netýká plnění vašeho volebního programu, ale úplně něčeho jiného. Něčeho, co do společnosti slušných lidí nepatří tj. korupce, klientelismus, vyhrožování, zpupnost,aroganci,..bohorovnost představitelů vládní kliky.

Takže pane Zahradile, pád vlády byl nevyhnutelný a na výsost potřebný. A zahraničí? Nechte toho strašení, pane Zahradile, zahraničí se s tímto faktem porovná velice rychle. Buďte bez obav a neohánějte se občany ČR na které jste doposavad káleli a to tak že zvysoka.Tento akt poškodil Topolánka a vás, coby součástku jeho klaky, to asi ano,..ale kdo chce kam, pomožme mu tam. Občany ČR tento počin nepoškodil, ba právě naopak. Nečest vaší práci, pane Zahradile.

mirek 27.3.2009 6:45

Nemůžete spát, Paroubku?

Neuvěřitelné, tenhle sloh a způsob vrstvení argumentů, slovní zásoba a jej používání, to nemohl psát nikdo jiný, než sám Paroubek.....

Asi nemůže spát, v tom věku se to stává...

Ale k obsahu. Nectnosti, vytýkané Zahradilovi a ODS, znají nesklerotičtí občané v podání člena ČSSD Wagnera z doby vlády Klause, dalším odpadlíkem ČSSD byl Teplík,čím to, že zrovna od ČSSD odpadají slabší kusy, když prvním odpadlíkem byl u ODS až opilec Kott, který má nyní, jako jediný známý přeběhlík trafiku od ČSSD...Vámi, pane Paroubku, uvedené vlastnosti naplňují členové a vedení ČSSD měrou více než vrchovatou.

x2u 27.3.2009 9:50

Re: Pane Zahradile..

Jenom poznámka: Komunisti, kterými ODS stále straší, a bývalých má ve vlastních řadách až hanba, měli alespoň tolik soudnosti, že když někdo z jejich řad moc vyčníval - kradl a povyšoval se příliš, tak dostal po papuli. I tak malá dávka sebereflexe ODS chybí.

Franta Trubec 27.3.2009 1:35

Vysloveni neduvery vlade

prece nemuze znamenat, ze by se Cesi zblaznili. Byla to volba proti mafistickym praktikam, ktere jsou provazany az do nejvyssich vladnich pozic, vcetne premiera.

A to, ze vlady v demokracii padaji diky vsemoznym skandalum je prece bezna demokraticka praxe. Nezodpovednost parlamentni demokracie by snad byla, kdyby diky skandalum a financnim aferam vlady nepadaly. Pravdou zustava, ze Topolankova vlada mela byt odstrelena znacne drive.

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 27.3.2009 1:20

nekdo vam z toho vypadl

Neni to je "zasluha" socialistu a komunistu, ti 101 hlasu ve snemovne nemaji. Nejak vam z toho vypadlo nekolik clenu ODS a take Velky Kormidelnik, ktery se na sjezdu CSSD za zavrenymi dvermi bavil s Paroubkem udajne o tenisu. Racte prosim obratit svuj opravneny hnev i timto smerem. ;-P

uplakaná 27.3.2009 1:05

smutné

je mi z toho smutno,držím panu Topolánkovi všechny palceVVVV

:-: 27.3.2009 5:49

Re: smutné

copak, někdo ti rozšlapal na písku bábovičku?;-D

Jacek 27.3.2009 7:30

Re: smutné

.. možná by bylo lepší držet mu kule.

Monika 27.3.2009 8:45

Re: smutné

VVVVR^

S.T.K. 27.3.2009 0:41

Problém

je v tom, že za současného rozložení nálad obyvatelstva není možno stabilní vládu získat. Současná sněmovna zablokuje také jakýkoliv návrh na změnu volebního systému, který by odstraňoval stavy 100:100, protože teprve v tom případě jsou na řadě pokusy o kupování hlasů a odstřelování (skandalizace) pionků protivníka.

Zdá se, že pokud se dělící čára mezi "lidem" nějak výrazněji nepohne, bude to pořád o tom, že sprostší vždy zvítězí nad slušnějším. Lid miluje zápas. (Y)