2.5.2024 | Svátek má Zikmund


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Katr 27.3.2009 10:39

Jestliže sosani podle Vás

nepřisuzují krizi žádný význam, tak je to vlastně shoda s názory VK, že krize se nemá řešit nějakými zásahy státu do ekonomik, ne?;-D

Landys 27.3.2009 8:53

Zahradilova náhlá láska k EU - to už začíná být opravdu dost vážné ...

Autor musel prodělat opravdu velmi silný otřes, pokud se mu mohlo něco takového zrodit v hlavě. Článek muse napsat podle nějaké šablony Rudého práva z padesátých let. Mirek zdárně řídí Evropu,  už měl dokonce našlápnuto převzít místo neschopného Obamy řízení celého světa. Globálně perfektně zvládal světovou ekonomiku i politiku (kde se to jen v tom klukovi z lidu vzalo !). To už máme tedy s Klausem dva největší světové  všeodborníky.   Ta ODS je ale líhní géniú - a ten nevděčný lid to nedokáže ocenit ! Teď se také chystali hoši modří zatočit s krizí, která u nás ještě nedávno neměla dle Topolánka a Kalouska co pohledávat, a kvůli které byl Paroubek málem arestován za šíření poplašné zprávy. A stran té EU - to už opravdu nepoznám, jestli to pan Zahradil myslí vážně, nebo už u něj naplno propukly příznaky poruchy osobnosti. Vždyť do teď pro něj na ní byl dobrý akorát jeho europoslanecký plat. No ale s tím upíráním očí celého světa na nás, to má autor pravdu. Akorát ty důvody jsou trochu jiné - ale Mirek v tom zase figuruje, to jo ! Jinak je z článku výrazně patrné, že autorovy myšlenky se rodily ve stavu jeho nedobrého duševního rozpoložení. ;-(

Malý Aston 27.3.2009 9:08

Re: Zahradilova náhlá láska k EU - to už začíná být opravdu dost vážné ...

Je rozdíl,jestli se poslanci fackují o zrušení poplatků za Janečkovu televizi která hodně pomohla Paroubkovi a za rozhlas a něco jiného je dělat ostudu všem obyvatelům České republiky v zahraničí.Ale nakonec proč ne. Je potřeba jasně ukázat,že všechny bývalé komunistické státy jsou potencionálním nebezpečím pro celou Evropu.Těch,kteří zase touží po vládě komunistické je mezi námi hodně a Maďarsko je nám zřejmě příkladem.:-(

magi 27.3.2009 8:41

herec

pane Zahradile,budete ještě někdy na You Tube něco točit ? Ten váš minulej klip,to byla senzace. Moje 88 letá babička to ještě nerozchodila. Prosím,ještě něco co se týká presidenta. To bych zase nerozchodil já !!!

Jirka 27.3.2009 8:34

Paroubek

Paroubek je ještě větší bb, než jsme si mysleli. Ale to vůbec neznamená, že mu stádo ještě větších blbů, než je on, nedá při příštích volbách nevíc hlasů.

Praotče Čechu, vidíš ten materiál?!

Pamětník 2 27.3.2009 13:22

Re: Paroubek

To víte pane Jirko,že praotec Čech vidí ten materiál,včetně  těch "chytrých",vedených do nedávna Klausem,ale i pány Zahradilem,Vondrou ,Topolánkem a celou plejádou politiků všech stran.Já si myslím,že i praotec Čech přemýšlí,jaké v této zami oplývající medem a strdím ,panuje pohodářské prostředí mezi většími  i menšími blbci.Smůlu máme v tom,že už to nevyřeší,ani Jirásek  ve svých románech.

Volič 27.3.2009 8:13

Význam předsednictí

No pokud si myslíte, že během toho půlroku něčemu vládneme, tak klobouk dolů. Ale za půl roku se nedá nic velkého ani malého zvládnout ani v naší malé zemi, každý dodatek k zákonům má delší poločas rozpadu než půl roku, napřed čtení, připomínky a kecy o ničem, podpisy a je skoro rok pryč. Takže ničemu nevládneme, jen na půl roku děláme šaška (jako všichni před námi a po nás) jako předsedající EU. Skutečná rozhodnutí a vláda se v EU dělá někde úplně jinde, ne za předsednickým stolem.

artur 27.3.2009 10:48

Re: Význam předsednictí

To máte docela pravdu, ale je rozdíl se se ctí zhostit úkolu nebo se stát onucí. Myslím si, že je nutné to těm, co všechno rozloží aniž by měli svoji vizi, spočítat ve volbách ! Že panové Paroubku, Tlustý a pod. Těď se předvádějte. Teď ukažte co ste vlastně chtěli dokázat. Pokud je to jen škodit, běžte k čertu.  

jitka 27.3.2009 11:23

Re: Význam předsednictí

100 % souhlas!!!

Honza 27.3.2009 11:32

Re: Význam předsednictí

Zeptejte se obyčejných lidí venku,kdo jim posledí dobou nevíc škodil - hlavně lidí z malých měst a venkova - nevytvářejte si mínění jen v Praze.

Zoo Chleby 27.3.2009 8:00

Zákeřnost Zahradila

Pane Zahradile,

zákeřnost je když 1) nedodržujete volební prrogram, s kterým jste šel do Eu voleb, 2)Nedodržujete usnesení kongresu a dojednáte Lisabon 3) Nedodržujete usnesení kongresu, že první radar, pak lisabon 4)nedodržujete Stanovy ODS při sestavování kandidátky

5) se zřeknete presidenta proto, abyste byl lídrem Eurokandidátky. Váš kolega R. Franěk

Sid 27.3.2009 8:34

Re: Zákeřnost Zahradila

Tazko lze dodrzovat program v koalici tak rozdilnych stran. To, co se delo byl kompromis po vzoru "Pejsek a kocicka pekli dort". A jeste do toho Paroubek, Rath a Zavoralek neustale kopali.

muf 27.3.2009 9:18

Re: Zákeřnost Zahradila

doba, kdy strana a potažmo vláda získávala ve volbách 99,999% hlasů je nenávratně pryč, takže každému, kdo nemá v mozkovně jenom rozšprudlovaný semeno musí být jasné, že v případě vítězství bude vládnout v koalici a tudíž  to co může ze svého volebního programu splnit, bude podléhat konzultaci s koaličními spojenci - pro dementy - když si pozve do koalice stranu,  která chce v budoucnu  vyrábět el. energii třením ebonitové tyče liščím ohonem, těžko prosadí budování kapacit  z jádra... přesto však slibuje horem dolem a bohužel velká část voličů jim na jejich vějičku v podobě Smlouvy  ODS s občany skočila..co z toho splnila nechť volič  posoudí sám...tahleta vláda se potopila sama a teď hledá nepřítele a strůjce pádu vlády...včera to byli komunisti a dneska Paroubek, Rath, Bém a dokonce samotný otec-zakladatel..přitom jaxi přehlídli ve své nadutosti a aroganci, že strůjcem debaklu  jsou oni sami...

Historik 27.3.2009 13:11

Za to celé může volební systém poměrného zastoupení, a

jmenovitě Václav Fischer, který po svém zvolení senátorem znemožnil ústavní změnu volebního zákona, kterou plánovali Zeman a Klaus. Parlament, zvolený systémem poměrného zastoupení umožnil nakonec v Německu vznik splácané koaliční vlády v čele s Adolfem Hitlerem. A jak už předtím řekl Goebbels "jakmile se jednou dostaneme do úřadů, už z nich neodejdeme, ledaže by nás vynesli jako mrtvoly." Pokud by se k vládě u nás dostali demokratickou cestou komunisté, skončilo by to možná podobně. Nemuseli by mít vůbec nadpoloviční počet hlasů, Hitler jej také nepotřeboval.

Hieronymus 27.3.2009 7:59

V posledních volbách spousta mých známých volila ODS

jak v parlamentních tak v euro, a to včetně Vás, vážený pane Zahradile.

Tehdy jste byli stranou "bojující" proti likvidaci nezávislosti ČR. Dnes slyšíme od Toplánka i od Vás(!) o klidu na práci, vládní zodpovědnosti a nutnosti přijmout LS, aby se na Vás ostatní politici nekoukali skrz prsty.

Vzhledem k tomu, že 55% Francouzů, Holanďanů, Irů, Angličanů i dalších obyčejných lidí LS nechce, takové dilema s jejím odmítnutím nemám. Chápu, že Vám belgická kuchyně chutná a že možná Topolovi slíbili eurokomisaře, ale Vaše důvody pro LS nejsou mými důvody. Proto, je mi líto, ale můj hlas a mnohých mých přátel již nedostanete.

BTW: být srovnáván s Maďary či Lotyši mne neuráží. Jsou to docela statečné národy.

j 27.3.2009 8:29

Re: V posledních volbách spousta mých známých volila ODS

ale ekonomicky na huntě

Kiri 27.3.2009 7:56

Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Račte si vážení přečíst nezávislé pojednání na  http://volby.kategorie.cz a potom se rozhodněte, chcete-li, aby vám vládl pan Lenivý nebo pan Snaživý.  A obzvláště si vryjte do paměti tam uvedený graf, jehož podklady dodalo Ministerstvo financí za vlády pana Sobotky z ČSSD !

čtenář zdrojů 27.3.2009 8:11

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

koukám že blb kiri tento odkaz tapetuje všude. Jen nám zapomněl k tomu dodat, že v roce 2007 vzrostl státní dluh o 95 mld. a loni o 102 mld. Koncem roku 2008 byl celkový státní dluh 999,68 mld. Kč

http://www.mfcr.cz/cps/rde/xchg/mfcr/xsl/central_govern_debt_46115.html

trojan 27.3.2009 15:35

Re: Nemůžete se rozhodnout, koho volit?

Pro stát je užitečnější obyčejný bezdomovec,protože nás takřka nic nestojí na rozdíl od vyžírky zahradila.

Frank 27.3.2009 7:17

Ano, pohár nezodpovědnost vlády přetekl.

Ale klid Zahradile, my to víme. Vy neustále dokazujete, že to dokážete. Jste jenom žvanilové a zloději. Mnoho lidí nadějně sledovalo váš slavný kongres a nějakou sebereflexi po pros.aných volbách. A výsledek? Vy jste ještě přitvrdili jako bolševici za bývalého režimu a když se ozývají vaši poslanci, tak je demokraticky vyloučíte. Jste banda grázlů, kterým jde jen a jen o koryta a o lidi se zajímáte jen, když je před volbami. Pokud si pamatuji, tak ODS byla proti vstupu do EU. Proč jste kandidovali na fleky europoslanců? Když něco nechci, tak to nechci. Ale teplé dobře placené místečka jsou lepší, než nějaké ideje, že? Stačí si vzpomenout na starostu Jančíka a hned je jasné, co jste za pakáž.

Petr1 27.3.2009 7:39

Re: Ano, pohár nezodpovědnost vlády přetekl.

Ta ODS je fakt ale pakáž.

Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl, Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, příště mohu pokračovat.

R.J. 27.3.2009 8:37

Re: Ano, pohár nezodpovědnost vlády přetekl.

;-DR^ 

V. Hoffman 27.3.2009 9:17

Re: Ano, pohár nezodpovědnost vlády přetekl.

No, ale tym ste len ukazali, ze pakaz je aj CSSD, ako argument proti tvrdeniu predrecnika to neobstoji.

x2u 27.3.2009 9:40

Re: Ano, pohár nezodpovědnost vlády přetekl.

R^R^R^ přesně. To samé by totiž šlo napsat v obráceném gardu. Spor by mohl být pouze o počet položek a o výši částek.

Antonín Hrbek 27.3.2009 7:01

Nadpis měl znít:

Pohár nezodpovědnosti ODS díky některým členům ODS přetekl. Ale kterých? Topolánka, Julínka, Langera, Řebíčka, Tluchoře, Zahradníka, Béma, Bürgermeistra nebo Tlustého, Schwippla?

Standa 27.3.2009 6:57

Zahradil

snad nemusí tak hodně lhát:"Od prvního dne prokazujeme, že jsme schopni zvládnout řízení největší světové ekonomické velmoci a že dokážeme dělat globální politiku." Lež a hloupost by neměla být v Zahradilově slovníku.

x2u 27.3.2009 9:42

Re: Zahradil

Hoďte na něj (Zahradila) síť.

Jiří Heincl 27.3.2009 6:33

ODS si to zavinila sama

Pan Topolánek podporovaný vedením ODS dal panu Paroubkovi všechny trumfy a tak zavinil pád vlády. ODS se odklonila od svého předvolebního programu a od závěrů svého posledního kongresu. Poslední dobou se ODS velice přiblížila morálně a politicky nízké úrovni ČSSD a sklidila výsledky své politiky.

Vilda 27.3.2009 6:39

Re: ODS si to zavinila sama

Přiblížila k ČSSD8-o?Socanů neustále rostli preference, to mi do rovnice s přibližování k nim nějak nesedí!!

j 27.3.2009 7:09

Re: ODS si to zavinila sama

Přiblížila se morálně a politicky nízké úrovni - bylo napsáno, né volební předpoklady