29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
hejhulapp 15.8.2008 7:19

Re: OBČANSKÝ DEMOKRAT , KAM BY PŘIŠEL, TAM BY KRAD

Znal jsem jednoho DOOUBRAVU , ktery mel velky auto, velkou hlavu, "velke" myslenky, zasadne psal velkym pismem a pak se zjistilo, ze ma komplex, neb ma maly pero...Nejsi nejakej jeho pribuznej?

unh 15.8.2008 7:09

o duvod vic proc nevolit socany

Maji plno jak se budou starat o socialne potrebne a kdyz se dostanou k moci se staraji o sve obohaceni. Pozemky, kakao, byty na Floride. Pokud opravdu maji takove socialni citeni tak proc nepomahaji ze sveho? TIm by ziskali moralni kredit. Ale oni nic takoveho. Jen sliby ze budou rozdelovat z ciziho. A potom se jeste vysmivaji ze pry nahodou "ciste" zbohatli. Jak muze takove individua vubec nekdo volit?

eTony 15.8.2008 7:07

Re: OBČANSKÝ DEMOKRAT , KAM BY PŘIŠEL, TAM BY KRAD

panáček si šlápl na mozek, co ??

DOOUBRAVA 15.8.2008 7:00

OBČANSKÝ DEMOKRAT , KAM BY PŘIŠEL, TAM BY KRAD

ODS MÁ SKUTEČNĚ Z TUNELOVÁNÍ, PRIVATIZOVÁNÍ A ROZKRÁDÁNÍ SLAVNOU MINULOST.k

KDYŽ MNOHAMILIONOVÝ TUNERL UDĚLAL NAPŘÍKLAD ODESÁK MICHAEL kOCÁB, TAK TO JE V POŘÁDKUM ŽE MODROPTÁCI

ortelius 15.8.2008 6:49

insider trading

Ano, příjde mi až komicke, že když se obohatím o pár tisícovek v důsledku zneužití třeba čtvrtletní zprávy o hospodaření firmy X, která se mi občas dostane do ruky pár dní před zveřejněním, tak je to těžký zločin, za který mi hrozí uvěznění. Když Gross zneužije svou politickou funkci k obohacení o 50 milionů, je to "v souladu se zákonem"... Asi bych měl změnit job.

. 15.8.2008 6:30

takhle se to dělá:LN: Poslanci prošel tendr, který vyhrál sponzor ODS

http://www.lidovky.cz/ln-poslanci-prosel-tendr-ktery-vyhral-sponzor-ods-fwe-/ln_domov.asp?c=A080814_212824_ln_domov_ter

EVa 15.8.2008 6:18

Není to špatně vymyšleno.

Teď má Standa oficiálně potvrzeno, že je nevinný a kdo by  chtěl počítat, kolik má skutečně peněz ? Nezapomeňte na řadu pochybných manipulací a úplatků (Gripeny, polské transakce atd), které stále nikdo nedořešil a kde se točily daleko větší peníze a Standa byl k tomu všemu hodně blízko. Ale teď má na prachy papíry a kdo bude sledovat, jestli má 60  nebo 600 Mio ?

Ladislav N 15.8.2008 2:06

Re: Jirka IP: 85.71.91.xxx

Už jste někdy viděl / slyšel dobrý vtip od blbce?

Ladislav N 15.8.2008 2:03

Místo zbytečných keců stačí říct: Gross obdržel předem připravený DAR ve výší desítek milionů Kč

...úplatek zabalený do balíku akcií, které by nikdo jiný za nákupní cenu, kterou platil Gross, získat nemohl. To, že policie nemá žádné důkazy, že Gross spáchal trestný čin, je jedna věc (ano, jak dokázat něco, co je sice zjevné, ale nelze k tomu zřejmě v kocourkovském systému ČR získat důkazy k úmyslnému trestnému činu - třeba korupce, že? ;-P).

Že Grosse hanba nefackuje, ale směje se nám uz pozice politického zbohatlíka, je vcelku v souladu s jeho předchozí rychlou kariérou v ČSSD i pozdějším rychlým odchodem z politiky, aby nenadělal sockomunistům ještě víc politických škod.

Mám v paměti, jak jeden novinář kdysi napsal, že když přišel za Grossem - ministrem vnitra - na úřad, Gross si sám pro sebe přeříkával dokola známou říkanku: "Sociální demokrat, kam by přišel, tam by krad...." Gross dobře věděl, o čem ta říkanka je. :-)

VLADIMÍR 15.8.2008 1:48

Re: Gross ukradl občanům ČR peníze a nacpal si je do kapes

Opět další dobrý vtip :-D

Holub 15.8.2008 1:37

Re: Re: Gross ukradl občanům ČR peníze a nacpal si je do kapes

Ja na brachu, bracha na me!  Tak to prece u socialnich demokratu beha.  Podivejte se na osobni majetky vsech soc. dem. poslancu, maloktery by si je mohl poridit za svoje poslanecke platy.

Kanuk 15.8.2008 1:36

Ale pejskové, co tady furt štěkáte

Ten obchod s akciemi byl z právního hlediska křišťálově čistý, kdybyste se podělali. Je možno klást několik otázek kolem toho, na př. PROČ někdo prodal p. Grossovi akcie za obnos, který byl zlomkem jejich tržní ceny? Ale to jsou otázky, jejichž ptaní by mohlo být nepříjemné mnoha lidem, a proto se je nikdo neptal, neptá a ptát nebude.

Honza 15.8.2008 1:05

Re: Gross ukradl občanům ČR peníze a nacpal si je do kapes

U korupce to není tak jednoduché, úplatek dostane jen tehdy, když někomu pomůže zbohatnout. Čili škoda na veřejných penězích je několikanásobkem toho, co si sám nacpal do kapes. A že toho bylo určitě několinásobně víc, než kolik si veřejně vypral, na to můžete vzít jed.

Jirka 15.8.2008 1:04

Re: jak ze to rikal poctivy Macek ?

Nějaký lepší vtip by nebyl?;-(

Martin 15.8.2008 0:55

jak ze to rikal poctivy Macek ?

gross udelal jen to co mohl kazdy plnolety obcan ;-D jeden si kupuje velkoobchody druhej si kupuje akcie, vsichni jsou poctivi

.. 15.8.2008 0:51

Gross ukradl občanům ČR peníze a nacpal si je do kapes

a ostatní zloději se kterými byl ve vládě to vědí, a znova se snaží ovládnout zemi a znova loupit. Jenom idiot může volit ČSSD (b).

ver 15.8.2008 0:36

je to křišťálově čisté

furt do toho Standy nevrtejte