29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 15.8.2008 17:41

Re: kleptokracie

Schválně, obale na brambory, že vím kterou jedinou stranu u nás nepovažuješ za kleptokratickou? ;-D;-D;-D

hans 15.8.2008 17:31

Re: Re: bez nadpisu

Proto se zpřísňuje zbrojní zákon a v žádosti o zbroják bude kolonka,, váš názor na politickou scénu" dle odpovědi bude váš zbroják vyřízen. Přeji bohatý lov. P.S. Jelikož jsem špatný střelec mohl bych vám nabíjet ??

hans 15.8.2008 17:26

A vo tom to je !

Nabízí se otázka co má normální občan udělat aby z vrcholné politiky zmizeli lidé kteří mají úplně jiné zájmy než je  blaho voliče. Vono je úplně jedno kdo je u moci./ teda krom komoušů/ Je načase politikům sebrat beztrestnost a jiné výhody a přidat jim odpovědnost za své činy. Tím mám na mysli že když třeba schválí špatný zákon ke kterému je třeba spousta novelizací nechal bych jim případné škody či náklady na nápravu zaplatit z vlastní kapsy. To by se jistě zlepšila pracovní morálka a hlavně naše zákony.Když by byly dobré zákony a jejich důsledné dodržování nemohl by žádný Gross,Čunek a další přijít ke křišťálově čistým penězům. Jenže do toho se žádnému politikovi nechce protože co kdyby něco vyhrabali na něj.Standa jen využil mezery v našich zákonech a tak mu to přejte.Pánové politici před Božím soudem vás ale žádná imunita ani kamarádšoft neochrání!!!!

honzak 15.8.2008 17:20

Re: bez nadpisu

já se regionálním politikům divit nebudu. To co vím ze Středočeského kraje a zejména okresu Praha - západ mě naplňuje hnusem a touhou střílet krátkými dávkami na nekrytě ležící figury těch hýzlů.

nedám 15.8.2008 17:05

bez nadpisu

Jeden za osumnáct,druhý bez dvou za dvacet,každý na každého něco ví,proto všichni mlčí.Vážení,ale co je teprve za dveřmi ve frontě, "takzvaní regionální politici!" to se teprve budeme divit. Vlastně nebudeme nic se nedovíme, zákony si pořád zdokonalují. Oficiálně ve státních službách jsou mafie, myslím si,že nejenom v justici.

Andyo 15.8.2008 17:03

Re: no, po tom verdiktu

my myslíme. Zkuste to taky, není to tak špatné.

TBB 15.8.2008 16:57

Re: Re: Re: Re: Re: Standa je super borec

Milostivá - Vy se necitíte okradena, já ano. Aby mohlo dojít k burzovním machinacím, musely se nejdříve  TŽ poskytnout nadlimitní prostředky na "Odstranění starých ekologických škod". Ty šly z peněz nás všech! Tam v černé díře zmizely desítky miliard a Ti členové vlád (různých), kteří se o to zasadili, byli posléze po zásluze odměněni. No a profláknutý Standa dostal všimné se značným zpožděním, aby to tak neřvalo, když už měl na krku strejdu Vika. A o tom, že Sýkora si taky přišel na své, pochybuje jen úplný dement. Těch původních 20 mil. na nákup akcií zřejmě našel ve štrozoku?... Nebo mu to nechal Srbův tatík v krabici od bot?

palat.htk 15.8.2008 16:35

Re: Tak na vyjasněnou.

Upřímně myslící a nyní také "skutečně"křišťálově čistý Stanislav Veliký může být vzorem demokratické politiky a to hlavně SOCIÁLNÍ.Doufám,že všichni rozumně uvažující voliči náležitě tento případ zhodnotí a při volbách to ČSSD spočítají.Nechci ani pomyslet,kdyby se podobných křišťálově čistých machinací dopustil jiný politik z kterékoliv strany,zejména z ODS.Takhle šéf socanů prohlásí,že pan Gross už není v činný v soc.dem.politice form;otázkou je,zda je ještě členem ČSSD],takže to všechno je jeho soukromá věc a samozřejmě nezapomene vyplivnout nějakou nechutnost proti ODS. V předchozím příspěvku "tatina"jasně vysvětlil z čeho byl G.vyšetřován, takže vnímavý občan jistě pochopí,na co se jej policie"zapomněla"zeptat - totiž na všechny vazby s těmito machinacemi spojené: kdo, komu, co, za co - zejména je-li hlavní aktér na tak významném postu. Podle mého názoru má papír s oním verdiktem ve skutečnosti cenu jen toho papíru, pro G. však nikoli. Takže až zase budou socani vyřvávat o sociálních dopadech reforem,které jsou beztak nutné a musela by je dělat každá vláda form;možná že trochu jinak a v jiném pořadí], připomeňte soudruhům Paroubkovi, Rathovi, Škromachovi, Haškovi a celé té plejádě sociálních bojovníků za práva pracujících sociální genialitu Stanislava Velikého. A to ještě jeho manželka prohlásila, že prý neví, kde Standa vzal peníze, cha, cha, cha. Jsem jenom zvědav,co si Paroubek po příp.prohraných volbách vymyslí a jak zase bude trapně vyvádět - pokud ovšem zůstane v čele ČSSD. Minule to byl Kubice. Zakladatelé českoslovanské sociální demokracie se musí obracet v hrobě!

Kiri 15.8.2008 16:00

Re: Re: Standa byl dobrý šibal!

Diváku, Diváku, tobě ta zášť křiví hubu. Změř si pH moči! Určitě bude pod 5. Takže brzo hochu dostaneš rakovinu..  Dělej s tím něco, nebo nám už dlouho svá moudra předkládat nebudeš!:-/

Ccecil 15.8.2008 15:42

Re: no, po tom verdiktu

Přesně která z uvedených skutečností je lež?

tatina 15.8.2008 15:38

Tak na vyjasněnou.

Mašinfíra Gross nebyl vyšetřován za to kde vzal onen milion na koupi bytu,ale jak koupil ten byt,což je velký rozdíl.

Dále nebyl vyšetřován za to,jak a proč přišel k těm miliónům na koupi akcií,ale jestli prodej akcii byl v normě zákona.

Z toho se dá vyvodit,že svazák má známosti,které mu v tom velice vycházejí vstříc.

Hlavně,že je všechno křišťálově čisté a můžou se nám socialisti klidně podívat do očí.Co si ale přitom myslí je něco jiného.

Kecal. 15.8.2008 15:25

Re: no, po tom verdiktu

Když to říká zvracek....

www racek 15.8.2008 14:19

no, po tom verdiktu

tenhle článek lze kvalifikovat jako trestný čin pomluvy ... nemyslíte?

jo, to je ta demogracyje.

Martin 15.8.2008 13:43

Re: Re: Jirka IP: 85.71.91.xxx

proto jsi tu nikdy dobry vtip nenapsal, chvalim tvoji sebekritiku

MaR 15.8.2008 13:39

Re: Standa byl dobrý šibal!

Já raději nechci vědět jak ten diplom získal :/

AndyO 15.8.2008 13:32

Re: to je skandál,

;-D;-D díky, jste génius.

A nvíc vtipný.

milan007 15.8.2008 13:16

Re: to je skandál,

ale uklidňuje nás fakt, že to je hňup, ani krást neumí tak, aby se na to nepřišlo .

milan007 15.8.2008 13:14

Re: Lze pouze konstatovat :

R^ a ani krást neumí, tak, aby se na to nepřišlo

janoryna 15.8.2008 13:14

to je skandál,

i socan dovede vydělávat peníze. to nám příznivcům pravice vadí nejvíce. mysleli jsme si, že jen příznivec pravice dovede vydělávat, což je mylný názor získaný zkušenostmi z většiny místních zastupitelstev.

milan007 15.8.2008 13:13

Re: Re: Standa byl dobrý šibal!

Ahoj Stando, jsou chytřejší než ty , nikdo jim na nic zatím nepřišel.

Barbucha 15.8.2008 12:35

Re: Re: Re: Standa

Sory, že jsem nepochopila ironii, ale v poslední době jakmile slyším podobné  výrazy jako " závist líných socek,chudáci schopní podnikatelé apod. zvedá se mi adrenalin a mám chuť dát někomu přez hubu. Znovu se omlouvám.

BuBu 15.8.2008 12:32

Lze pouze konstatovat :

Všem soudně uvažujícím lidem je naprosto jasné, že Stáňa Grossů šel do politiky pouze proto, aby si ukrutně nahrabal  . . . . . . no a to se mu, pomocí KSČSSD -  povedlo dokonale !

Každý soudně uvažující člověk, který má všech pět pohromadě . . . oči a uši . . . ví, že všechno jeho nynější bohatství je dílem obrovské zlodějiny - kterou (zatím) nelze Stáňovi dokázat ! A to pouze proto, že lidé z jeho okolí, kteří by to vše mohli pomoci dokázat . . . . jsou svázáni mlčenlivostí . . . protože i na ně Stáňa ví své . . . a oni by šli "bručet" s ním !

I-Worm 15.8.2008 12:28

Re: Standá, Standá, a socanů bandá

možná, ale zavřít ho musej socani, od ODS se toho nedočkáme...

sestřenice Běta 15.8.2008 12:27

socjálně demogratycká lekce

Gross názorně předvedl tomu zbytku občanstva, který ještě myslel, že chodit denně do práce a dodržovat zákony je normální a správné, že existují i jiné cesty. Upřímný úsměv, sociální a demokratické kydy a dobrý žaludek, to je oč tu běží. A ještě navíc v mezích zákona, no toto... on ta práva nakonec nestudoval zbytečně! Budiž mu (i Šárce) Florida lehká. Hanba ho asi fackovat nebude,  počítám...

I-Worm 15.8.2008 12:25

Re: Re: Prohnilí...

to nemá nikdo, kdo podniká v oboru...

I-Worm 15.8.2008 12:24

Re: Langer to věděl!

možná ani na ně nic neví, ale jsou mu vděčni za názornej příklad a chystají podobné obchody. To tak ještě, vyšetřit a potrestat, a vytvořit tím precedens, to by se vám líbilo, voliči pitomí!

jakovy 15.8.2008 11:45

Jste se splet ne? Re: OBČANSKÝ DEMOKRAT , KAM BY PŘIŠEL, TAM BY KRAD

Kocáb je přece nyní ( asi i podle instrukcí pana expresidenta VV) zelený.

No jisto je, že na Výběr už nepůjdu. A oni si toho , lempli, ani nevšimnou.

GRUNTORÁD 15.8.2008 11:44

Re: Re: Standa byl dobrý šibal!

I TY DIVIAK VOLAAKÝ , ZMETĚNÝ

GRUNTORÁD 15.8.2008 11:42

Re: JAKEJ MAŠINFÍRA?

PRO NĚ JE TO URÁŽKA ,TOHO VOLA K NIM PŘIROVNÁVAT. BYL POUHÝ "KANDIDÁT STRJVEDOUCÍHO ". NA SAMOSTATNÝ VÝKON FUNKCE NEMĚL KVALIFIKACI, A NIKDY JI NEZÍSKAL, LEDA STEJNĚ JAKO VZDĚLÁNÍ PRÁVNÍKA. TZN.OPSAL A PODVEDL!

Chris Kelvin 15.8.2008 11:41

Re: Re: Re: Re: Standa byl dobrý šibal!

Já mám zásadu nevolit nikoho, kdo je dostatečně profláknutý. Volím kohokoliv dalšího, i za cenu, že se nedostane do parlamentu. Je to určitě lepší, než k volbám nechodit vůbec.