12.5.2024 | Svátek má Pankrác


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
loula 16.10.2008 6:35

Re: Pan Spurný je jeden z mála novinářů

nebo Dalík

68 16.10.2008 4:17

Souhlasím s panem Kocourem

a myslím si, že ti Kočkovi ve svých zařízeních lidi houpají a otáčejí jimi opravdu zcela legálně. Dá se z toho našetřit.

JH 16.10.2008 4:43

Dá se z toho našetřit, zvláště když

se to tak obtížně zdaňuje a zvláště když můžete díky kámošům na "městě" ušetřit na výdajích za pronájem časoprostoru :-)

68 16.10.2008 5:24

Re: Dá se z toho našetřit, zvláště když

Ale vysvětlete to "legal mind".

vladimír ondys 16.10.2008 2:12

Mohla řada protagonistů sedět dávno ve vězení

Proboha! A kdo by pak dělal vysokou politiku?Rv;-DR^

http://ondys.wordpress.com/2008/09/30/i-muzi-maji-sve-dny/

johny002 16.10.2008 1:59

Dokavad bude Paroubkovi organizovat volby Tvrdík ...

Dokavad bude Paroubkovi organizovat volby Tvrdík, jsem v klidu :-D

Toho pána znám ... :-D:-D:-D

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 16.10.2008 2:55

Re: Dokavad bude Paroubkovi organizovat volby Tvrdík ...

Jeste vetsi blbec, nez jsme doufali? Ne, prominte, to byl nejaky film... ;-D

Hadí oči 16.10.2008 1:05

Nejvíc mě potěšilo,

že vklady Ďuričky i rodiny Kočkových jsou teď  ze 100% pojištěny. Protože moc by mě mrzelo, kdyby nemohli po hospodách bouchat svazky bankovek o stůl.

68 16.10.2008 3:57

Re: Nejvíc mě potěšilo,

Houpačky a kolotoče jsou živnost výnosná po staletí. Ti Kočkovi si ušetřit mohli. Kdo chtěl a zaplatil, Kočkovi ho pohoupali. A tak koruna ke koruně...a máte novou honoraci.

MZ 16.10.2008 6:57

Re: Nejvíc mě potěšilo,

Koruna ke koruně.... minulý rok jsem byla s dcerou na vesnické pouti. Když jsem viděla ceny vstupného, třeba jen 5min na malý dětský řetízák, tak jsem protočila panenky. Naštěstí mému dítěti vadil ten řev z reproduktorů, tak jsme odešli velice brzo a rychle.

Jiřik 16.10.2008 9:17

Re: Nejvíc mě potěšilo,

Vesnickou pouť nemají Kočkovi, ale Rumlovi. Pětadvacet ká za 15 otoček zvířátkového kolotoče...

Emi 16.10.2008 0:41

Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Přestaňme chodit kolem horké kaše. Udělejme si kruh kompliců Paroubka. Zda se znají ti aktéři mezi sebou nevíme ale určitě nám vyjde, že v jejich středu je Paroubek. To je ta spojnice. Proto ho nazývám bossem Galerky. On to řídí a oni se na něho lepí, ne naopak. Mluví se o prorůstání organizovaného zločinu do politiky. Co si pod tímto pojmen představujeme?. Paroubek, Ďuričko, Kočka, Dvořák jsou ze stejného kadlubu. Už za totality provozovali svoje kšefty pod přimhouřeným okem komunistické STB jako veksláctví, obchod s bílým masem, výpalné v honosných podnicích RaJ- Whisky, uherák, soudek plzeňskýho a pařba z blondýnama, pane jo. Zatímco kolotočář rozjel po Sametu Matějskou pouť a k ní dostal od přítele Paroubka z magistrátu „zadara“ Holešovickou tržnici, Ďuričko, Dvořák a další dostali hotely, no a jejich parťák Paroubek dělá karieru v politice. Tam je potřebnější. Proč se na někoho napojovat, když to můžu řídit sám, ve funkci nejvyšší. Mafiánské chování a vyděračské postupy zůstaly. Mrázek už je uklizen. Klany pracují na objednávku. Zastrašování, vydírání, získávání různých kompromitujících materiálů na protivníky. Úniky informací z policie a justice vůbec. Mafie kolem Paroubka je perfektně organizovaná a zasahuje do všech oblastí. Ta pupeční šňůra je pevná.  

Emi 16.10.2008 0:43

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

.  Už se neví, kdo je ctihodný a kdo gauner. Jeden podporuje druhého. Justice, obchod, napojení na ruskou mafii, na ruskou vládu a v poslední době i na Syrii. Kdo představuje větší společenské nebezpečí, mafián, střílející na jiného mafiána, nebo ctihodný soudce, jenž rozhoduje o nevině viníka, nebo státní zástupkyně, která jasný úplatek  15 mil Vybíralovi v kauze biolíh „posoudí jako půjčku. a sedí v úřadu dál. Paroubek musí být premiérem. Tomu přidělí lesy, tomu chemii, tomu Madetu, tomu zařídí pozemky. To je jedna nepřerušovaná čára zneužití informací v obchodním styku. Beztrestnost zajištěna přes spřízněnou justiční lajnu Jiřího Nováka, Bublana Vyvadila. Kdo zaregistroval, že za těmito poslanci není žádná opravdová politická práce?  Politika, ta je na vedlejší koleji. Jedinou činností je sebeprezentace, být vidět. Díky ČT na tiskových konferencích, články v novinách , kdy každý člen destrukčního komanda má svůj referát. Na internetu, kde mají i svoje věrné diskutující. Media mlčí jako jeden muž. Virtuelní kauza „Morava „ byla propírána týdny, krakatice obživla stejně tak. Je to Paroubkovo přání. Přece investigavci nebudou riskovat, že je Paroubek označí ze viníky jeho dalšího propadáku. V zájmu „korektnosti“ nechají raději Ratha, Haška a Palase bezostyšně lhát. Proč těm demagogům nepoloží otázku, jak chtějí vracet ty poplatky, které pro jednotlivce neznamenají nic, ale pro krajský rozpočet 80 mil. a k tomu administrativní náklady v dvojnásobné výši.

Emi 16.10.2008 0:43

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Nikoho neruší, že Hašek „pracuje“ u Jansty. Co dělá vykázaný Palas po trestuhodném prodeji Setuzy skupině Mrázek-Pitr na kandidátce. Tato parta místo písemně propracovaného programu, hlásá pouze populistická hesla a demagogie. U nich státem se myslí státní kasa, ta je nevyčerpatelná! A NIC JE TO NESTOJÍ. A aby se to mohlo provozovat,  stačí tak málo. Ze státní kasy se přidělí almužny pro voliče, zruší se poplatky a jde se na věc. Krajské volby mají být první krok. Vyjádření nedůvěry vládě ze msty, najednou bez ohledu na výsledek senátních voleb, pak licoměrné návrhy úřednické vlády, jenom proto, že za stávající celosvětové recese ti hňupové populističtí nemají zájem vzít zodpovědnost. Kritizovat je tak snadné. Uvědomil si někdo, že po vítězném tažení nejde pouze o to že ČSSD by vládla s tichým společníkem KSČM, ale nikdo nezabrání spojení s Ficem, Medvěděvem a Putinem?!  

taky Honza 16.10.2008 1:45

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Nic ve zlém, mokrý hadr opakovaně přes čelo by Vám snad pomohl.

Jinak několik podnětů, Vámi ještě nezpracovaných:

1) Říšský sněm zapálil Paroubek, Dimitrova si vymysleli lstiví bulhaři.

2) Eva a had v Ráji, byli ve skutečnosti Kočkové.

3) Gagarin nezahynul při cvičném letu, ale byl otráven gulášem z pražského RaJ.

GSDr Pasáček koz ve Vermontu 16.10.2008 2:12

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Pane Honzo, děkuji Vám za podněty panu Emilovi k dalším důkazům proti profesionálnímu padouchovi panu Paroubkovi.

Mokrý hadr panu Emilovi však nepomůže.

taky Honza 16.10.2008 2:32

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Ono by se ještě něco našlo :

J.F Kennedy spáchal sebevraždu, když mu jeden vizionář povykládal, že se ve "středu Evropy" zjeví mátohy Havel, Klaus a Paroubek.

P.S: Váš "titul" mne zaujal, můžete vysvětlit ?

Cafourek 16.10.2008 5:44

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Pasáček a taky Honza. No jasně. To jsou stejní lumpové jako všichni levičáci! Proti výrokům pana Emila může vystupovat jedině rudý pablbl! Je jasné, že jeho odhalení rudých lumpů a jejich mafiánaských způsobů, nejde této sebrance po vousy! Vždyť je ukazuje v plné nahotě. Potíž je v tom, že rudých debilů je tady nějak něurekom! Mokrý hadr si na makovici dejte vy dva, rudí debilové!;-€;-O(Y)

taky Honza 16.10.2008 9:33

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Jak jste došla paní Cafourková k poznání, že Paroubek je má krevní skupina ? Vidím, že ženy s modrými šátky ze Žižkova, jsou stejné <|> jako ty s červenými.:-)

Peman 16.10.2008 6:05

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Správně chytrý Honzo! Psí dečka Paroubek není žádný gangterů táta stejně tak, jako že v nóbl lokálu Monarch nebyla žádná mrtvola Kočky. Na to musí mít ovšem člověk socdemácký mozek (nebo ho asi vlastně nemít...).

taky Honza 16.10.2008 9:41

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Něco takového někde píši, modrý pyji Permane ? Pro mne je Paroubek stejný gauner jako Tvé namodralé idoly. Socdemácký mozek považuji za urážku nejhrubšího zrna, tedy Ti též zaplatím stejným. Vyhryzej si kaštany kolem okrouhlíku, tlačí Ti na mozek, který ti čouhá z (Y)

No... 16.10.2008 12:00

Nicméně Happy day platí ml.Paroubka,kasina a honorární konzul Šimák

Neboli Kočkovo "bratráneček" a Paroubek starší nic neví, nikoho nezná, nikomu nedávána šedesát let do pronájmu....no nic...

taky Honza 16.10.2008 1:49

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

A nějaká jiná pohádka by nebyla ? Třeba o modrých filckách ?

68 16.10.2008 4:09

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Emi, jen se nedejte znechutit těmi blbečky pod vaším příspěvkem. Mně se líbil.

ascari 16.10.2008 8:00

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

a mně taky, jenže chybí dodat, že Paroubkově podnikání nějakou dobu na magistrátu minimálně přihlíželi i jiní politici z jiných stran.Ať mi nikdo neříká,že si těch "přehmatů" ekonomického experta J.P. nikdo na radnici nevšimnul.

taky Honza 16.10.2008 9:43

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Vítej v klubu, blbečku.

taky Honza 16.10.2008 9:45

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Patří samozřejmě pro 68.

fox 16.10.2008 7:56

Re: Klíč k Paroubkovi je Paroubek

Naprosto přesné!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pája 45 16.10.2008 11:46

Re: EMI

A bonbonek na konec, už jsem myslel, "emi", že na něj nedojde, došlo - strašák komunismu, Ruska  (Medvěděv a Putin) a nově i obava před útokem Slovenska (Fico). Jestli tohle opravdu myslíte vážně, "emi", tak jste kandidátem MUDr. Chocholouška a pak vás lituji.

Pája 45 16.10.2008 11:40

Re: EMI

Vy jste se probudil(a), "emi", mluvíte o mafii obecně, tak proč tam neuvádíte i ty, kteří již od roku 1992 do r 1997 a od r. 2006 dodnes  díky  vládám (v čele s ODS) kapsovali a kapsují dodnes. Nebojte se je jich tam nejméně tolik, kolik jich uvádíte ve spojení na ČSSD.

V politice je to svámi ještě horší (viz: -  "Media mlčí jako jeden muž" myslíte těch 75% modrých novinářů?;  "kauza Morava a krakatice obživlana Paroubkovo přání"  "investigavci nebudou riskovat, že je Paroubek označí ze viníky jeho dalšího propadáku"  "v zájmu „korektnosti“ nechají raději Ratha, Haška a Palase bezostyšně lhát" - tyto vaše "myšlenkové pochody" není ani potřeba komentovat.